Χερια,ποδια ,μπουνιες..τι να καμω δλδ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συνεληφθη θυμα διαρρηξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης
Ειπαμε! Προσπερνα με ! Για να μην συζηταμε. Απλα πραγματα. Διαφωνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2019, 21:12Pedro έγραψε: 18 Αύγ 2019, 03:15 Εννοειται,πως στην περιπτωση βιαιοτητα προς μελος της οικογενειας ο καθενας μεσα στην θολουρα του θα επραττε ανεξελεγκτα και διχως να σκεφτει τις συνεπειες,πρακτικα δεν υφισταται και ο χρονος να τα ζυγισει κανείς. Αλλα,τι συζηταμε τωρα; Οπως και να εχει,δεν σου δινεται σε καμια περιπτωση το δικαιωμα (τουλαχιστον νομικα) να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.
Τα μπολνταρισμένα, είναι από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, τι ακριβώς συζητάμε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τι να διαφωνησω ? εσυ συμφωνεις τελικα μαζι μου.
Στην γάη απευθυνομαι. Με εσενα τι να συμφωνησω; Μου πεοτεινες κατι;
Delete, δεν εχει νοημα.
Με θετική διάθεση το είπα βρε.Pedro έγραψε: 18 Αύγ 2019, 21:18Ειπαμε! Προσπερνα με ! Για να μην συζηταμε. Απλα πραγματα. Διαφωνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2019, 21:12Pedro έγραψε: 18 Αύγ 2019, 03:15 Εννοειται,πως στην περιπτωση βιαιοτητα προς μελος της οικογενειας ο καθενας μεσα στην θολουρα του θα επραττε ανεξελεγκτα και διχως να σκεφτει τις συνεπειες,πρακτικα δεν υφισταται και ο χρονος να τα ζυγισει κανείς. Αλλα,τι συζηταμε τωρα; Οπως και να εχει,δεν σου δινεται σε καμια περιπτωση το δικαιωμα (τουλαχιστον νομικα) να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.
Τα μπολνταρισμένα, είναι από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, τι ακριβώς συζητάμε.
Λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι οι ζαίοι δεν έχουν χιούμορ.
Εγώ πιστεύω ότι με μια σχετική εικονογράφηση των προσεγγίσεων που επιχειρείτε εσύ κι ο σταβ, ο Αρκάς θα έτρωγε τη σκόνη σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που να με γνωριζες κι αποκοντα. Αλλα ξεκολλα πια με το ζαιος. Καταντησε κουραστικο.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2019, 21:46Με θετική διάθεση το είπα βρε.![]()
Εγώ πιστεύω ότι με μια σχετική εικονογράφηση των προσεγγίσεων που επιχειρείτε εσύ κι ο σταβ, ο Αρκάς θα έτρωγε τη σκόνη σας.
Τι κακιά που είσαι ρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2019, 21:46Με θετική διάθεση το είπα βρε.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-