!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χρυσή Αυγή: από τον παγανισμό στην… εκκλησία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Re: περιοδικό Χρυσή Αυγή "Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:41
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:31
πατησιωτης έγραψε: 28 Απρ 2019, 14:57 Τη δεκαετία του 80 κανείς δεν φανταζόταν ότι θα καταρρεύσει ο κομμουνισμός και ο πρόεδρος της Ρωσίας θα πηγαίνει με κεράκια στην εκκλησία και θα μεταλαμβάνει από τον πατριάρχη.Η ΧΑ τότε είχε καθαρά γερμανοναζιστικές αναφορές που βεβαίως είχαν και ένα αντιχριστιανικό στοιχείο.Άλλωστε τότε ο αρχηγός μόλις είχε καταδικασθεί για βόμβες που έβαζε σε κινηματογράφους που έπαιζαν σοβιετικά έργα.Ότι θα έλθουν έτσι τα πράγματα και θα αναγκασθεί να το παίξει ανταγωνιστής του Βελόπουλου στην πουτινοπληξία δεν το περίμενε κανείς.
Δίκαια ή άδικα τον καταδίκασαν; πέραν τούτου από άποψη πολιτικής μεθοδολογίας η άσκηση βίας και μάλιστα τέτοιας κλίμακας και έντασης σημαίνει ότι δεν έχεις επιχειρήματα... Ένα κι ένα κάνουν δύο, τα άλλα είναι για να 'χουμε να λέμε... βέβαια εγώ βαστάω και μικρό καλάθι δεν πιστεύω ΠΛΕΟΝ οτιδήποτε λέγεται η γράφεται στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Θα μπορούσε να 'ναι "δίκαιη" μια στημμένη καταδίκη για έναν στρατιώτη που υπηρετεί τη θητεία του σε ακριτικό νησί και κατηγορείται για...βόμβες στην Αθήνα, οι οποίες μπήκαν την ίδια περίοδο που βρίσκεται στο νησί;

Και παραφράζοντας εσένα, θέτω ένα ερώτημα στο οποίο και απαντώ. Γιατί Νεοδημοκράτες και οι κομμουνιστές λένε ψέμματα στον κόσμο; Γιατί βρίσκουν και τα κάνουν...
Φαίνεται λοιπόν πως έπαιξαν πολλές στημένες δίκες στα πλαίσια του κυνηγίου εθνικιστικών μαγισσών από το καραμανλικο κράτος της μεταπολίτευσης... Κάτι είχα διαβασει παλιά...
Όσον αφορά τη β παράγραφο η νδ εν τη γενέσει της συνέταιρος του ΚΚΕ στο πολιτικό παιχνίδι υπήρξε,όχι εχθρός.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Yochanan έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:42
Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:40 Παιδιά βαλτε ότι έχετε,μήπως μου λείπει κάτι από το αρχείο μου να το κρατήσω.
γιατι να το κρατήσεις στο αρχείο σου; τι, κανας νεοναζί είσαι για να τα φυλάς αυτα;εσύ είσαι ελληνας πατριώτης λαικοσυνδεσμίτης
Ειμαι συλλέκτης.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:01
Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:40 Παιδιά βαλτε ότι έχετε,μήπως μου λείπει κάτι από το αρχείο μου να το κρατήσω.
Μετά το Πάσχα γράφεις διαγώνισμα στον Αγώνα του. Μη μαλακιζεσαι στο πχορουμ, το κεφάλι μέσα.
Εντάξει,θα τα πω όλα στην θειά σου.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Yochanan έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:02
Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:49
southern έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:47 ο Σχοινάς είχε τη Νέα Θέσις
Φυσικά... Άλλο λεω...

Εικόνα

Ο Συναγωνιστής Σχοινάς... Μια γυναίκα... Μετά ποιος είναι ο άλλος;
τα σκουπίδια οι νάζοι ειναι τοσο βρώμικοι που χρησιμοποιούν ως κατηγορία το να εχεις οποιαδήποτε σχέση μαζί τους.
Μην μιλάς εσύ για βρωμιά.Κάνε μας την χάρη τώρα.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Πως μπορει να ειναι ναζι απο την στιγμη που δεν ειναι λευκοι? Απο την στιγμη που απαγορευουν στους λευκους να ειναι μελη της οργανωσης?

Εθνικιστες. Ναι
Πατριώτες. Ναι
Αλλα ειναι άδικο να τους αποκαλουμε ναζι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”