!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

georgeamfi έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:11 δειγματοληπτικα εκαναν, απο δυο ατομα που μου ειπαν
Στα αεροδρόμια υπήρχε το σύστημα EVA που επέλεγε τους πιθανότερους ύποπτους για έλεγχο.

https://www.in.gr/2020/07/18/economy/ka ... -covid-19/
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

πατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:34
georgeamfi έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:11 δειγματοληπτικα εκαναν, απο δυο ατομα που μου ειπαν
Στα αεροδρόμια υπήρχε το σύστημα EVA που επέλεγε τους πιθανότερους ύποπτους για έλεγχο.

https://www.in.gr/2020/07/18/economy/ka ... -covid-19/
δεν γνωριζω καθολου λεπτομερειες αλλά 2 φιλοι απο διαφορετικες χωρες διαφορετικο χρονικο διαστημα περασαν χωρις ελεγχο (και ειδαν αλλους επιβατες να τους ελέγχουν)

(στην μια περιπτωση ακουγοταν δυο μερες πριν και στα μμε οτι γινονται σαρωτικοι ελεγχοι :) και μου χε κανει εντυπωση)
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30 Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.
Κούραση και πόνους ναι έχω αλλά αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο χαμηλός πυρετός είναι ενθαρρυντικός. Ανοσμία όχι αν και έχει εξασθενίσει ελαφρά η όσφρηση αλλά μπορεί να είναι επειδή μου έχει κοπεί τελείως η όρεξη οπότε οι μυρωδιές δεν με δελεάζουν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:37
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30 Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.
Κούραση και πόνους ναι έχω αλλά αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο χαμηλός πυρετός είναι ενθαρρυντικός. Ανοσμία όχι αν και έχει εξασθενίσει ελαφρά η όσφρηση αλλά μπορεί να είναι επειδή μου έχει κοπεί τελείως η όρεξη οπότε οι μυρωδιές δεν με δελεάζουν.
τυπε στο πε και αλλος αλλα το ξαναλεω μην το προσπερασες αθελα σου

αν εισαι περιορισμενος στο ενα δωματιο υπονοωντας οτι στα αλλα δωματια ειναι ατομα αλλα, το να περιφερεται μια γατα αναμεσα σας δεν ειναι καθολου καλη ιδεα
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:33
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30
Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47

Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)

Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.
Spoiler
Οι γάτες είναι το φάρμακο πάντως, γουργουρίζει και φεύγουν τα πάντα. Μαζί θα τη βγάλουμε την καραντίνα αν βγω θετικός

Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.
Κάποια άλλη ίωση που δεν έχει κούραση και πόνους :lol:

Τι να κάνω ρε φίλε ,αυτά μοιάζουν με συμπτώματα οποιασδήποτε ίωσης. Στα "τυφλά" βαδίζουμε. Πριν 10 χρόνια αρρώστησα με υψηλό πυρετό καλοκαίρι κι ο παθολόγος δεν μπορούσε να βρει ,παρά τις αιματολογικές, από τι έπασχα. :102:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:47
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30

Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.

Τι να κάνω ρε φίλε ,αυτά μοιάζουν με συμπτώματα οποιασδήποτε ίωσης. Στα "τυφλά" βαδίζουμε. Πριν 10 χρόνια αρρώστησα με υψηλό πυρετό καλοκαίρι κι ο παθολόγος δεν μπορούσε να βρει ,παρά τις αιματολογικές, από τι έπασχα. :102:
Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.
Μπορεί να έχει κούραση και πόνους και να έχει οποιαδήποτε ίωση.

Τράβα μια γερή ανάσα και κρατά αναπνοή για 10 δευτερόλεπτα. Αν αντέξεις και μάλιστα χωρίς να αισθάνεσαι ότι θα λιποθυμήσεις μετά, είναι καλό σημαδι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύγιος

Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:52
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:47

Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.
Μπορεί να έχει κούραση και πόνους και να έχει οποιαδήποτε ίωση.

Τράβα μια γερή ανάσα και κρατά αναπνοή για 10 δευτερόλεπτα. Αν αντέξεις και μάλιστα χωρίς να αισθάνεσαι ότι θα λιποθυμήσεις μετά, είναι καλό σημαδι.
Φχαριστώ :smt023 ,το έκανα , πέρασα ,αλλά "τσιμπάνε" +10 οι γαμημένοι οι παλμοί.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Υπάρχει μέρος στον κόσμο που να μην υπάρχει ο ιός? (σοβαρά ρωτάρω)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39
Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:36 Πιθανόν να μπήκα στο κλαμπ, θα ξέρω αύριο :o

Απομονώθηκα ήδη να μην με πλησιάσει κανείς. Έτυχε να είναι το μοναδικό ΣΚ που είχα υποχρεώσεις. Φυσικά...

Προς το παρόν μόνο πολύ χαμηλό πυρετό και γαστρεντερικά συμπτώματα. Ελπίζω να είναι κάτι άλλο.
Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.
Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)

Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.
Εύχομαι περαστικά. Εγώ είχα μόνο πυρετό μέχρι 37,5 γιά τρείς μέρες και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε κούραση, ούτε πόνους, ούτε τίποτα. Κατόπιν επί μιάμιση ημέρα ήμουν απύρετος και νόμιζα ότι το είχα περάσει. Και το βράδυ εκείνης τής ημέρας ήλθε ο υψηλός πυρετός που με ανάγκασε να πάω σε νοσοκομείο. Εύχομαι το τεστ να είναι αρνητικό.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Awesomatic περαστικά και σιδερένιος :wave:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Στύγιος

Leporello έγραψε: 04 Οκτ 2020, 00:02
Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39

Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.

Εύχομαι περαστικά. Εγώ είχα μόνο πυρετό μέχρι 37,5 γιά τρείς μέρες και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε κούραση, ούτε πόνους, ούτε τίποτα. Κατόπιν επί μιάμιση ημέρα ήμουν απύρετος και νόμιζα ότι το είχα περάσει. Και το βράδυ εκείνης τής ημέρας ήλθε ο υψηλός πυρετός που με ανάγκασε να πάω σε νοσοκομείο. Εύχομαι το τεστ να είναι αρνητικό.
Μάλιστα , κάθε περίπτωση είναι διαφορετική τελικά , δεν ξέρω :102: . Ο Θεός να μας βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 00:08
Leporello έγραψε: 04 Οκτ 2020, 00:02

Μάλιστα , κάθε περίπτωση είναι διαφορετική τελικά , δεν ξέρω :102: . Ο Θεός να μας βοηθήσει.
Ξέχασα να πώ όμως ότι μόλις ανέβηκε ο πυρετός στα 38.6 εμφάνισα ταυτοχρόνως χαμηλό οξυγόνο (91%) και γρήγορη αναπνοή (27 το λεπτό). Ο γιατρός μου μου είχε πεί ότι μόλις εμφανίσω ένα από τα τρία, να πάω σε νοσοκομείο. Και εμφανίσθηκαν και τα τρία συγχρόνως.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Πρώτοι εδώ,όπως είχα γράψει .

Θετικοί ιερέας και ψάλτης στον Άγιο Παντελεήμονα.
Δεν είναι δυνατόν να έχω εικόνα εγω που δεν είμαι και αρμόδιος αλλά έχων σχέση με την περιοχή και αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο κάθε μέρα στα κανάλια και να απειλούν με λοκ ντάουν να πιάνονται στον ύπνο.
Δηλαδή ,δεν γνωρίζουν ότι στις στάσεις και στα λεωφορεία και τρόλεϊ σε Πατησίων Αχαρνών ,το επιβατικό κοινό είναι αγκαλιά ,λόγω ελλείψεως μέσων;
Δεν βλέπουν τις πλατείες εκεί ,γεμάτες με μαύρους ,μελαμψους ,πακια , Αλβανούς (δεν αναφέρω Έλληνες γιατί πλέον είναι στα όριο του στατιστικού λάθους) σε παρέες δίπλα δίπλα ,χωρίς μάσκες;
Ας πάει ο Γώγος μια βόλτα από κει όπως και και ο συψας.

Όχι μαγκιες από τα κανάλια στους Έλληνες.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

georgeamfi έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:18
τι δουλειά κάνεις τύπε; :D
ασχολούμαι με την Υγεία στην Εργασία :wave:
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Περιμένω τα κρούσματα την Τετάρτη-Πέμπτη. Ό,τιδήποτε κάτω από 1000+ θα είναι μαγειρεμένο.

Χθες και προχθές, παντού στην Ελλάδα και δη στις κεντρικές περιοχές των δήμων της Αττικής, επικρατούσε το αδιαχώρητο. Έπεσαν οι μισθοί, έχουν γυρίσει όλοι από τις άδειες τους, είχε και καλό καιρό, και όλοι, μα όλοι ήταν έξω σε πλατείες, καφετέριες, εμπορικά κέντρα και χώρους αναψυχής. Όχι κορονοϊό κολλουσες αλλά και έρπη...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”