Στα αεροδρόμια υπήρχε το σύστημα EVA που επέλεγε τους πιθανότερους ύποπτους για έλεγχο.
https://www.in.gr/2020/07/18/economy/ka ... -covid-19/
Στα αεροδρόμια υπήρχε το σύστημα EVA που επέλεγε τους πιθανότερους ύποπτους για έλεγχο.
δεν γνωριζω καθολου λεπτομερειες αλλά 2 φιλοι απο διαφορετικες χωρες διαφορετικο χρονικο διαστημα περασαν χωρις ελεγχο (και ειδαν αλλους επιβατες να τους ελέγχουν)πατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:34Στα αεροδρόμια υπήρχε το σύστημα EVA που επέλεγε τους πιθανότερους ύποπτους για έλεγχο.
https://www.in.gr/2020/07/18/economy/ka ... -covid-19/
Κούραση και πόνους ναι έχω αλλά αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο χαμηλός πυρετός είναι ενθαρρυντικός. Ανοσμία όχι αν και έχει εξασθενίσει ελαφρά η όσφρηση αλλά μπορεί να είναι επειδή μου έχει κοπεί τελείως η όρεξη οπότε οι μυρωδιές δεν με δελεάζουν.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30 Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.
τυπε στο πε και αλλος αλλα το ξαναλεω μην το προσπερασες αθελα σουAwesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:37Κούραση και πόνους ναι έχω αλλά αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο χαμηλός πυρετός είναι ενθαρρυντικός. Ανοσμία όχι αν και έχει εξασθενίσει ελαφρά η όσφρηση αλλά μπορεί να είναι επειδή μου έχει κοπεί τελείως η όρεξη οπότε οι μυρωδιές δεν με δελεάζουν.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30 Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.
Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:33Κάποια άλλη ίωση που δεν έχει κούραση και πόνουςΣτύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47
Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)
Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.
Spoiler
Οι γάτες είναι το φάρμακο πάντως, γουργουρίζει και φεύγουν τα πάντα. Μαζί θα τη βγάλουμε την καραντίνα αν βγω θετικός
Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.![]()
Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:47Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:33Κάποια άλλη ίωση που δεν έχει κούραση και πόνουςΣτύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30
Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.![]()
Τι να κάνω ρε φίλε ,αυτά μοιάζουν με συμπτώματα οποιασδήποτε ίωσης. Στα "τυφλά" βαδίζουμε. Πριν 10 χρόνια αρρώστησα με υψηλό πυρετό καλοκαίρι κι ο παθολόγος δεν μπορούσε να βρει ,παρά τις αιματολογικές, από τι έπασχα.![]()
ΦχαριστώOtto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:52Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:47
Τι να κάνω ρε φίλε ,αυτά μοιάζουν με συμπτώματα οποιασδήποτε ίωσης. Στα "τυφλά" βαδίζουμε. Πριν 10 χρόνια αρρώστησα με υψηλό πυρετό καλοκαίρι κι ο παθολόγος δεν μπορούσε να βρει ,παρά τις αιματολογικές, από τι έπασχα.![]()
Μπορεί να έχει κούραση και πόνους και να έχει οποιαδήποτε ίωση.
Τράβα μια γερή ανάσα και κρατά αναπνοή για 10 δευτερόλεπτα. Αν αντέξεις και μάλιστα χωρίς να αισθάνεσαι ότι θα λιποθυμήσεις μετά, είναι καλό σημαδι.
Εύχομαι περαστικά. Εγώ είχα μόνο πυρετό μέχρι 37,5 γιά τρείς μέρες και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε κούραση, ούτε πόνους, ούτε τίποτα. Κατόπιν επί μιάμιση ημέρα ήμουν απύρετος και νόμιζα ότι το είχα περάσει. Και το βράδυ εκείνης τής ημέρας ήλθε ο υψηλός πυρετός που με ανάγκασε να πάω σε νοσοκομείο. Εύχομαι το τεστ να είναι αρνητικό.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:36 Πιθανόν να μπήκα στο κλαμπ, θα ξέρω αύριο
Απομονώθηκα ήδη να μην με πλησιάσει κανείς. Έτυχε να είναι το μοναδικό ΣΚ που είχα υποχρεώσεις. Φυσικά...
Προς το παρόν μόνο πολύ χαμηλό πυρετό και γαστρεντερικά συμπτώματα. Ελπίζω να είναι κάτι άλλο.
Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μάλιστα , κάθε περίπτωση είναι διαφορετική τελικά , δεν ξέρωLeporello έγραψε: 04 Οκτ 2020, 00:02Εύχομαι περαστικά. Εγώ είχα μόνο πυρετό μέχρι 37,5 γιά τρείς μέρες και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε κούραση, ούτε πόνους, ούτε τίποτα. Κατόπιν επί μιάμιση ημέρα ήμουν απύρετος και νόμιζα ότι το είχα περάσει. Και το βράδυ εκείνης τής ημέρας ήλθε ο υψηλός πυρετός που με ανάγκασε να πάω σε νοσοκομείο. Εύχομαι το τεστ να είναι αρνητικό.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39
Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.
Ξέχασα να πώ όμως ότι μόλις ανέβηκε ο πυρετός στα 38.6 εμφάνισα ταυτοχρόνως χαμηλό οξυγόνο (91%) και γρήγορη αναπνοή (27 το λεπτό). Ο γιατρός μου μου είχε πεί ότι μόλις εμφανίσω ένα από τα τρία, να πάω σε νοσοκομείο. Και εμφανίσθηκαν και τα τρία συγχρόνως.Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 00:08Μάλιστα , κάθε περίπτωση είναι διαφορετική τελικά , δεν ξέρωLeporello έγραψε: 04 Οκτ 2020, 00:02Εύχομαι περαστικά. Εγώ είχα μόνο πυρετό μέχρι 37,5 γιά τρείς μέρες και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε κούραση, ούτε πόνους, ούτε τίποτα. Κατόπιν επί μιάμιση ημέρα ήμουν απύρετος και νόμιζα ότι το είχα περάσει. Και το βράδυ εκείνης τής ημέρας ήλθε ο υψηλός πυρετός που με ανάγκασε να πάω σε νοσοκομείο. Εύχομαι το τεστ να είναι αρνητικό.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47
Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)
Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.. Ο Θεός να μας βοηθήσει.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ασχολούμαι με την Υγεία στην Εργασία