Μα το kouli ήδη μας έκανε διάγγελμα ότι εμείς θα φταίμε.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:54
Αυτό , βοά το ίντερνετ ,αλλά αυτοί στην κοσμάρα τους. Ε ρε ΤΣΟ και ΛΟ που χρειάζεται.
Αυτό θα πουλήσουν, προσευχόμενοι η πανδημία να αναχαιτισθεί.
Μα το kouli ήδη μας έκανε διάγγελμα ότι εμείς θα φταίμε.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:54
Αυτό , βοά το ίντερνετ ,αλλά αυτοί στην κοσμάρα τους. Ε ρε ΤΣΟ και ΛΟ που χρειάζεται.
Εσύ έχεις την απαίτηση να υπάρχει αστυνομία παντού, να περιορίζονται στο έπακρο όλες οι δραστηριότητες και όλα τα συναφή.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:42 Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους και να κόβει πρόστιμα; Δεν θα έπρεπε να γίνεται το ίδιο στα μέσα μεταφοράς και ακόμη και στις στάσεις; Αν όχι τώρα πότε;
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις αστυνομία παντού. Θα αρκούσε μια "εκστρατεία" ελέγχων για ένα σύντομο διάστημα με παράλληλη προειδοποίηση-ενημέρωση και επιβολή προστίμων. Σε μερικές μέρες θα είχαν όλοι έναν συγγενή, φίλο ή γείτονα που του κατακυρώθηκε κάποια παράβαση και θα έληγε το πανηγύρι. Μετά θα αρκούσε έλεγχος κατά διαστήματα για να συγκρατήσεις την κατάσταση.kameron έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:28Εσύ έχεις την απαίτηση να υπάρχει αστυνομία παντού, να περιορίζονται στο έπακρο όλες οι δραστηριότητες και όλα τα συναφή.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:42 Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους και να κόβει πρόστιμα; Δεν θα έπρεπε να γίνεται το ίδιο στα μέσα μεταφοράς και ακόμη και στις στάσεις; Αν όχι τώρα πότε;
Δεν σκέπτονται όλοι οι άνθρωποι όπως εσύ, το βλέπεις και στο παρόν νήμα που υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι θεωρούν υπερβολικούς και τους νυν περιορισμούς. Ούτε είναι εφικτό να αστυνομεύονται τα πάντα.
Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:36 Πιθανόν να μπήκα στο κλαμπ, θα ξέρω αύριο
Απομονώθηκα ήδη να μην με πλησιάσει κανείς. Έτυχε να είναι το μοναδικό ΣΚ που είχα υποχρεώσεις. Φυσικά...
Προς το παρόν μόνο πολύ χαμηλό πυρετό και γαστρεντερικά συμπτώματα. Ελπίζω να είναι κάτι άλλο.
Όλα καλά θα πάνε. Ίσως είναι κάποια ιωσουλα, ο καιρός που είναι μια έτσι μια αλλιώς. Εννοείται τα γατονια παρεούλα και εδώ φορουμαρα να τα λέμε.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:36 Πιθανόν να μπήκα στο κλαμπ, θα ξέρω αύριο
Απομονώθηκα ήδη να μην με πλησιάσει κανείς. Έτυχε να είναι το μοναδικό ΣΚ που είχα υποχρεώσεις. Φυσικά...
Προς το παρόν μόνο πολύ χαμηλό πυρετό και γαστρεντερικά συμπτώματα. Ελπίζω να είναι κάτι άλλο.
Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.
Spoiler
Οι γάτες είναι το φάρμακο πάντως, γουργουρίζει και φεύγουν τα πάντα. Μαζί θα τη βγάλουμε την καραντίνα αν βγω θετικός
Αν.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:44
Το να χαθούν ζωές εξαιτίας ανεπάρκειας ΜΕΘ και να έχεις γιατρούς να αποφασίζουν ποιος εισάγεται και ποιος μένει έξω. Αν γίνει αυτό στη χώρα μας ενώ θα υπάρχουν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δεν συμβαίνει, θα το θεωρήσω μέγιστη αποτυχία της κυβέρνησης και της κοινωνίας μας συνολικότερα.
Ξερεις οτι κολλανε κοβιντ οι γατες πιστευωAwesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:36 Πιθανόν να μπήκα στο κλαμπ, θα ξέρω αύριο
Εννοείται ότι τώρα έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο με δικά μου ποτήρια κλπ και φοράω μάσκα και μέσα στο σπίτι. Καλός αερισμός του χώρου και περιμένω να δω τι θα δείξει το τεστ.
Spoiler
Οι γάτες είναι το φάρμακο πάντως, γουργουρίζει και φεύγουν τα πάντα. Μαζί θα τη βγάλουμε την καραντίνα αν βγω θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πιο πιθανό να είναι γαστρεντερική ίωση, το σηκώνει και ο καιρός (ζέστη).Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47 Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)
Spoiler
ρε τυπε σε ολα μαζι σου, εχει πόιντ η σκεψη σου αλλα το επομενο τρενο τι το ηθελες; αφου και αυτο σαρδελα ειναι 99/100 φορεςwaldorf έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:31Έχετε όλοι κεντράρει στη μάσκα και στα παπάρια σας τα υπόλοιπα.Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:24Δηλαδή; πχ εγώ είμαι όλη μέρα με μάσκα. Οι συνάδελφοι μου το ίδιο. Αυτοί που έρχονται οι περισσότεροι το ίδιο.Με μάσκα. Στα καταστήματα που πάω με μάσκα όλοι. Η ανηψια μου πάει σχολείο. Είμαι ασφαλής;waldorf έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:00
Την οποία όμως δεν φαινεται να την πέρνουμε στα χέρια μας.
Γιατί καλά τα λέμε για τις πίπες της κυβέρνησης,αλλά για πάρτυ μας τίποτα.
Περπατάς 20 λεπτά παραπάνω προκειμένου να μην πάρεις λεωφορείο;
Θυσιάζεις 5 ευρώ για να πάρεις ταξί προκειμένου να χάσεις ολόκληρο το μεροκάματο σε πιθανό lockdown;
Περιμένεις το επόμενο τρένο σε 3 λέπτα πριν σαρδελοποιηθείς;
Γαμώ τις μάσκες σας ρε περίχαροι.Όλοι χαμένοι θα βγούμε απ`αυτήν την ιστορία.Έχετε ποτέ σκεφτεί πως θα βγούμε όσο το δυνατόν λιγότερο χαμένοι;
δειγματοληπτικα εκαναν, απο δυο ατομα που μου ειπανOtto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:56σε εμάς δηλαδή έμπαινε όποιος ήθελε χωρίς τεστ ;Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:54Υποχρεωτικά να έχει τεστ για όποιον έμπαινε στην χώρα. Η Κύπρος για να πάει κάποιος αυτή τη στιγμή σου ζητάει τεστ που να μην έχουν περάσει 72 ώρες. Και τους ξανακάνει στο αεροδρόμιο.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:49
Αυτά είναι γενικολογίες. Δώσε ένα παράδειγμα έστω για ένα από όλα αυτά.
τι δουλειά κάνεις τύπε;Γαληνός έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:28 Να ρωτήσω.
Εάν είχατε υπό την ευθύνη σας 1000 εργαζόμενους,
Θα ήσασταν ήσυχοι με την πολιτική που ακολουθείται.
Ε, εγώ δεν είμαι.
Καλό μου, είπαμε, ακόμη κι αν διαγράψεις το πρώτο κύμα, η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Στην ουσία μόνο οι σκανδιναβικές χώρες τα πάνε καλύτερα.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:42 Ζω στην Αθήνα. Ο σχετικά καλός δείκτης της χώρας με ωφελεί πολύ λιγότερο αναλογικά με έναν κάτοικο πχ νησιού ή βουνού. Η κατάσταση εδώ είναι πολύ χειρότερη από όσο αφήνει να φανεί το συνολικό νούμερο της χώρας το οποίο εξακολουθεί να επηρεάζεται θετικά από την άριστη επίδοση στο πρώτο κύμα.
το λενε ελληνικο dnahellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:25Καλό μου, είπαμε, ακόμη κι αν διαγράψεις το πρώτο κύμα, η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Στην ουσία μόνο οι σκανδιναβικές χώρες τα πάνε καλύτερα.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2020, 21:42 Ζω στην Αθήνα. Ο σχετικά καλός δείκτης της χώρας με ωφελεί πολύ λιγότερο αναλογικά με έναν κάτοικο πχ νησιού ή βουνού. Η κατάσταση εδώ είναι πολύ χειρότερη από όσο αφήνει να φανεί το συνολικό νούμερο της χώρας το οποίο εξακολουθεί να επηρεάζεται θετικά από την άριστη επίδοση στο πρώτο κύμα.
Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:36 Πιθανόν να μπήκα στο κλαμπ, θα ξέρω αύριο
Spoiler
Κάποια άλλη ίωση που δεν έχει κούραση και πόνουςΣτύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:30Awesomatic έγραψε: 03 Οκτ 2020, 22:47Όχι, και προσέχω γενικά πάρα πολύ οπότε αν είναι όντως θα με προβληματίσει. Ελπίζω να είναι από κάτι που έφαγα αν και χλωμό το βλέπω. Πυρετός χαμηλός (37.5-37.6 σταθερά)Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 19:39
Ήρθες σε επαφή με κάποιο κρούσμα ξέρεις; Περαστικά εύχομαι. Ένα από τα τεράστια αρνητικά είναι ότι λίγο να έχουμε κάποια συμπτώματα, θα μας πιάνει πανικός.
Spoiler
Έλα περαστικά ,κι εγώ νόμιζα ότι τον είχα "αρπάξει" με πυρετό 37.2 ,αλλά ήταν "κρύωμα" τελικά. Αν δεν έχεις ανοσμία ,κούραση, και πόνους, μάλλον είναι κάποια άλλη ίωση.