!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
Re: Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
δεν διαφωνουμε,αλλα μη ξεχνας,οτι αυτοι τον ψηφιζουν συνεχεια,οχι εμεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Οργισμένος
Η κλασσικη βολικη αφελης προπαγανδιστικη αποψη.Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Ελβετός Τραπεζίτης
Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
Επειδή αυτό το νήμα είναι για τους πραγματιστές της πολιτικής, δεν πας καλύτερα σε ένα μοναστήρι να λες αυτά τα ονειροπόλα που λες;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
οι ηγεσιες ειναι δημιουργηματα των κοινωνιων ... οι Τουρκοι ηγετες Κεμαλιστες η Ισλαμιστες ανεκαθεν εκφραζουνε επεκτατισμο και στρατοκρατια ...καθολου συμπτωματικο φυσικα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Γιατί αφελής και γιατί προπαγανδιστική;Οργισμένος έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:25Η κλασσικη βολικη αφελης προπαγανδιστικη αποψη.Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Τι εννοείς "πραγματιστής"; Είναι συνώνυμο του "απάνθρωπος";Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:37Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.![]()
Επειδή αυτό το νήμα είναι για τους πραγματιστές της πολιτικής, δεν πας καλύτερα σε ένα μοναστήρι να λες αυτά τα ονειροπόλα που λες;
Περίεργο. Εγώ νόμιζα οτι είναι δημιουργήματα των Αμερικάνων κυρίως.nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:41Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
οι ηγεσιες ειναι δημιουργηματα των κοινωνιων ... οι Τουρκοι ηγετες Κεμαλιστες η Ισλαμιστες ανεκαθεν εκφραζουνε επεκτατισμο και στρατοκρατια ...καθολου συμπτωματικο φυσικα
μπορει να μας βολευει να τα φορτωνουμε ολα εκει αλλα αυτο δεν αρκει ... και πριν τους Αμερικανους οι Τουρκοι ιδια πολιτικη ειχανε
Πόσους αιώνες πίσω πήγες τώρα; Εγώ πιστεύω οτι δεν θέλουμε να δούμε την πηγή του προβλήματος. Για να πορευτούμε ανάλογα. Πχ μπορείς να μου πείς πόσες χώρες δεν εκφράζουν επεκτατισμό με τον έναν ή άλλον τρόπο; Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού;nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2018, 16:36 μπορει να μας βολευει να τα φορτωνουμε ολα εκει αλλα αυτο δεν αρκει ... και πριν τους Αμερικανους οι Τουρκοι ιδια πολιτικη ειχανε
επιρροη στην Τουρκια οι ΗΠΑ εχουνε απο τον ΒΠΠ και μετα ... μιλαμε για συγχρονη ιστορια
τωρα για επεκτατισμο συγκρινεις την Τουρκια με ποιο κρατος στη γειτονια μας ...? γιατι ψαχνω και δεν βρισκω αντιστοιχο κρατος τριγυρω τουλαχιστον
τωρα για επεκτατισμο συγκρινεις την Τουρκια με ποιο κρατος στη γειτονια μας ...? γιατι ψαχνω και δεν βρισκω αντιστοιχο κρατος τριγυρω τουλαχιστον
- Ελβετός Τραπεζίτης
Άσε το πτωχό μυαλουδάκι σου να δουλέψει- θα βρεις την απάντηση.Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 16:26Τι εννοείς "πραγματιστής"; Είναι συνώνυμο του "απάνθρωπος";Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:37Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Το περίεργο δεν ειναι ότι δεν ειναι η μοναδικη χαζομαρα που νομίζεις.Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 16:27Περίεργο. Εγώ νόμιζα οτι είναι δημιουργήματα των Αμερικάνων κυρίως.nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:41Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
- Οργισμένος
Ε ναι, αυτο λεμε. Αυτο σου χουνε μπασει στο μυαλο.Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 16:27Περίεργο. Εγώ νόμιζα οτι είναι δημιουργήματα των Αμερικάνων κυρίως.nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:41Cloud87 έγραψε: 19 Δεκ 2018, 09:32 Εχω να πω πως όποιος χαίρεται, αν χαίρεται, που οι γείτονες τα έχουν τσουγκρίσει με τον μισό κόσμο δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε να ελπίζει οτι θα τους βρεί κάποια καταστροφή. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που υποφέρουν κάτω από ένα τυρρανικό καθεστώς. Οι ηγεσίες είναι που (συνήθως) θέλουν σκότωμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
εκτός από την προσφορά των Patriot (PAC 3, ίδιο με αυτό που έχει και η Ελλάδα), σήμερα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε και την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από την Συρία
Πάντως η προσφορά του Α/Α συστήματος ήταν πάγια προσφορά των ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες (ίσως και περισσότερο) για να πείσει την Άγκυρα να μην προχωρήσει στην αγορά των S-400, καθότι αυτό ισοδυναμεί με γερές κυρώσεις:
Δεν ξέρω βέβαια αν θα περάσει η πώληση του Α/Α από το Κογκρέσο.
υ.γ. πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Κούρδους πλέον, αφήνονται στο έλεος του θεού τους/της μοίρας τους.
οι πιέσεις Έρντο προς τις ΗΠΑ έπιασαν τόπο να υποθέσουμε ;
Πάντως η προσφορά του Α/Α συστήματος ήταν πάγια προσφορά των ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες (ίσως και περισσότερο) για να πείσει την Άγκυρα να μην προχωρήσει στην αγορά των S-400, καθότι αυτό ισοδυναμεί με γερές κυρώσεις:
Δεν ξέρω βέβαια αν θα περάσει η πώληση του Α/Α από το Κογκρέσο.
υ.γ. πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Κούρδους πλέον, αφήνονται στο έλεος του θεού τους/της μοίρας τους.
οι πιέσεις Έρντο προς τις ΗΠΑ έπιασαν τόπο να υποθέσουμε ;
Τώρα διαβάζω και αυτό:
δεν ξέρω κατά πόσο θα αποσυρθούν οι Αμερικανοί από την βόρεια Συρία, τη στιγμή που χτίζουν βάσεις κατά μήκος με την Τουρκία.
ίσως πρόκειται πάλι για εσωτερική διαφωνία μεταξύ Τραμπ και στρατηγών ;
δεν ξέρω κατά πόσο θα αποσυρθούν οι Αμερικανοί από την βόρεια Συρία, τη στιγμή που χτίζουν βάσεις κατά μήκος με την Τουρκία.
ίσως πρόκειται πάλι για εσωτερική διαφωνία μεταξύ Τραμπ και στρατηγών ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-