Βασικά ας έχεις ό,τι άποψη θες, με τα μετρα κ τους νόμους θα πειθαρχεις κ πιστευε απο εκει κ περα ό,τι αγαπας. Μπορείς να πιστεύεις οτι κ τα φώτα στα αυτοκίνητα ειναι βλαβερά γιατι τυφλωνουν τον απέναντι, τα φωτα σου παρ ολα αυτα θα τα ανάβεις θες δε θες.Planis έγραψε: 26 Σεπ 2020, 11:40...Otto Weininger έγραψε: 26 Σεπ 2020, 11:29Για την ακρίβεια απαγορεύεται να έχεις άποψη.Planis έγραψε: 26 Σεπ 2020, 11:15 Για την ακρίβεια, βαρειάς μορφής ψύχωση έχουν όλοι όσοι θεωρούν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να φορούν στην καθημερινότητά τους μάσκα και ακόμα χειρότερα να φοράει ο δάσκαλος και ο μαθητής στο σχολείο. Κάπως πρέπει να ονομασθεί αυτή η νέα μορφή ψυχασθένειας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Ο πρώτος νεκρός
-
Εμπεδοκλής
Η μεγάλη σκάλα κατά τη διασταύρωση οχημάτων προφανώς και είναι δολοφονική. Υπάρχουν τα αποκαλούμενα φώτα διασταυρώσεως για εκείνη τη στιγμή...EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:14Βασικά ας έχεις ό,τι άποψη θες, με τα μετρα κ τους νόμους θα πειθαρχεις κ πιστευε απο εκει κ περα ό,τι αγαπας. Μπορείς να πιστεύεις οτι κ τα φώτα στα αυτοκίνητα ειναι βλαβερά γιατι τυφλωνουν τον απέναντι, τα φωτα σου παρ ολα αυτα θα τα ανάβεις θες δε θες.![]()
- hellegennes
Γενικά, για κάθε περίσταση υπάρχουν τα ανάλογα εργαλεία και μέτρα. Η λογική ότι κάτι που δουλεύει στην μια περίπτωση θα δουλεύει και σε όλες τις άλλες είναι τρισγελοία.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:21Η μεγάλη σκάλα κατά τη διασταύρωση οχημάτων προφανώς και είναι δολοφονική. Υπάρχουν τα αποκαλούμενα φώτα διασταυρώσεως για εκείνη τη στιγμή...EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:14Βασικά ας έχεις ό,τι άποψη θες, με τα μετρα κ τους νόμους θα πειθαρχεις κ πιστευε απο εκει κ περα ό,τι αγαπας. Μπορείς να πιστεύεις οτι κ τα φώτα στα αυτοκίνητα ειναι βλαβερά γιατι τυφλωνουν τον απέναντι, τα φωτα σου παρ ολα αυτα θα τα ανάβεις θες δε θες.![]()
Αφού η καταδυτική στολή προστατεύει τον δύτη από το κρύο, γιατί να μην φοράμε καταδυτικές στολές και έξω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
315Κ - 68 ΜΕΘ - 199 ΕΞΙΤΗΡΙΑ - 7Θ (376 ΣΥΝΟΛΟ) - 12619 νέα δείγματα.
-
Εμπεδοκλής
Σωστό. Και όπως έχω γράψει και παλιότερα γιατί να μην υποχρεούνται όσοι κυκλοφορούν να φορούν ολόσωμο προφυλακτικό...hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 18:05Γενικά, για κάθε περίσταση υπάρχουν τα ανάλογα εργαλεία και μέτρα. Η λογική ότι κάτι που δουλεύει στην μια περίπτωση θα δουλεύει και σε όλες τις άλλες είναι τρισγελοία.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:21Η μεγάλη σκάλα κατά τη διασταύρωση οχημάτων προφανώς και είναι δολοφονική. Υπάρχουν τα αποκαλούμενα φώτα διασταυρώσεως για εκείνη τη στιγμή...EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:14
Βασικά ας έχεις ό,τι άποψη θες, με τα μετρα κ τους νόμους θα πειθαρχεις κ πιστευε απο εκει κ περα ό,τι αγαπας. Μπορείς να πιστεύεις οτι κ τα φώτα στα αυτοκίνητα ειναι βλαβερά γιατι τυφλωνουν τον απέναντι, τα φωτα σου παρ ολα αυτα θα τα ανάβεις θες δε θες.![]()
Αφού η καταδυτική στολή προστατεύει τον δύτη από το κρύο, γιατί να μην φοράμε καταδυτικές στολές και έξω;
Εδώ που τα λέμε και οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι επικίνδυνες γιατί μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές κατά τη νάρκωση.Otto Weininger έγραψε: 26 Σεπ 2020, 11:51Ρε μεγάλε μήπως να σε βάλουμε και σε ένα χειρουργείο να λες την άποψή σου για την πορεία της εγχείρησης;
Μπορεί να μας επιβεβαιώσει ο κάθε Τσιοδράκος ότι είναι 100% ασφαλείς; Εεεεεε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Μ αρεσει που ειπε ο αλλος την αυτιστικη καθυστερημενια του κ την εκανες κ εσυ extrapolate ρε πουστη μου, ο μπιβις κ ο μπατχεντ φασηhellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 18:05Γενικά, για κάθε περίσταση υπάρχουν τα ανάλογα εργαλεία και μέτρα. Η λογική ότι κάτι που δουλεύει στην μια περίπτωση θα δουλεύει και σε όλες τις άλλες είναι τρισγελοία.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:21Η μεγάλη σκάλα κατά τη διασταύρωση οχημάτων προφανώς και είναι δολοφονική. Υπάρχουν τα αποκαλούμενα φώτα διασταυρώσεως για εκείνη τη στιγμή...EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:14
Βασικά ας έχεις ό,τι άποψη θες, με τα μετρα κ τους νόμους θα πειθαρχεις κ πιστευε απο εκει κ περα ό,τι αγαπας. Μπορείς να πιστεύεις οτι κ τα φώτα στα αυτοκίνητα ειναι βλαβερά γιατι τυφλωνουν τον απέναντι, τα φωτα σου παρ ολα αυτα θα τα ανάβεις θες δε θες.![]()
- hellegennes
Εξήγησέ μου γιατί το αντιπαράδειγμά μου είναι διαφορετικό από την παπαριά με τις μάσκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τσιοδροχαρδαλιαδες ελεεινοι στα Χανιά μασκες παντου με μηδεν κρουσματα, τι δικαιολογία εχετε?
-
talaipwros
για αυτο εχει μηδεν κρουσματα, επειδη εχει μασκες παντουpanos291 έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:15 Τσιοδροχαρδαλιαδες ελεεινοι στα Χανιά μασκες παντου με μηδεν κρουσματα, τι δικαιολογία εχετε?
ειναι σαν να λες "ελεεινοι, τοσες πτωσεις απο αεροπλανο ουτε ενας θανατος και ακομα μας ταλαιπωρειτε με τα αλεξιπτωτα"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 26 Σεπ 2020, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Planis
Είναι μάλλον το δόγμα «μάσκα που μπαίνει δεν βγαίνει ποτέ».panos291 έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:15 Τσιοδροχαρδαλιαδες ελεεινοι στα Χανιά μασκες παντου με μηδεν κρουσματα, τι δικαιολογία εχετε?
-
Planis
Θαυμάστε έναν γιατρό.talaipwros έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:16για αυτο εχει μηδεν κρουσματα, επειδη εχει μασκες παντουpanos291 έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:15 Τσιοδροχαρδαλιαδες ελεεινοι στα Χανιά μασκες παντου με μηδεν κρουσματα, τι δικαιολογία εχετε?
ειναι σαν να λες "ελεεινοι, τοσες πτωσεις απο αεροπλανο ουτε ενας θανατος και ακομα μας ταλαιπωρειτε με τα αλεξιπτωτα"
Τώρα μάθαμε ότι η μάσκα εξαφανίζει και τον ιό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 26 Σεπ 2020, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπως το ανεκδοτο με τον τρελο που ειχε παει για κυνηγι λιονταριων στην ελλαδα.talaipwros έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:16για αυτο εχει μηδεν κρουσματα, επειδη εχει μασκες παντουpanos291 έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:15 Τσιοδροχαρδαλιαδες ελεεινοι στα Χανιά μασκες παντου με μηδεν κρουσματα, τι δικαιολογία εχετε?
-
Planis
Εν τω μεταξύ, η παράνοια είναι ότι σε άλλους νομούς όπου υπάρχουν κάποια κρούσματα, η μάσκα δεν είναι (ακόμα...) υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους. Προφανώς οι άνθρωποι υπεραγαπούν τους χανιώτες και μισούν π.χ. τους πατρινούς, δεν εξηγείται αλλιώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις