!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ευχαριστώ γιά τις ευχές σας
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Περαστικα, η κλινικη ιδιωτική; Σε χρεωσε; Ιδιωτική ασφαλεια
Εκεί το αποδίδω κι'εγώ. Ηταν όμως πρακτικά άδειο, το προσωπικό με μάσκες κ.λ.π. Εκανα το λάθος όμως να κάτσω να φάω μέσα και δεν βγήκα έξω. Τελικά, φαίνεται ότι όντως οι κλειστοί χώροι είναι επικίνδυνοι.
Σημειωτέον ότι συνήθως σταματώ σε Olympus Plaza, παίρνω το σάντουϊτς και το τρώω στο αυτοκίνητο. Ομως αισθάνθηκα πολύ νύστα και είπα να σταματήσω στο επόμενο σημείο, όποιο και αν είναι αυτό.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Εμπεδοκλής
Ο άλλος μπαινοβγαίνει σε χώρα εκτός ΕΕ και δη τα Σκόπια και αναρωτιέται που κόλλησε.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:54 Τι λάθος έκανα και γιατί κόλλησα εγώ, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Η οικογένειά μου έχει αρνητικό τεστ γιά όλους και έχω να τους δώ από τις 17/08. Την ημέρα εκείνη ξεκίνησα οδηγώντας γιά να γυρίσω στην δουλειά. Αφού οι δικοί μου είναι αρνητικοί, κατά πάσα πιθανότητα τότε ήμουν κι'εγώ αρνητικός. Στην διαδρομή σταμάτησα να φάω σε Goodys, αγόρασα εφόδια και βενζίνη σε Λούκοϊλ, πέρασα από έλεγχο διαβατηρίων και με σταμάτησε Σλαβομακεδόνας τροχαίος γιά εξακρίβωση στοιχείων. Τις υπόλοιπες ημέρες ήμουν μόνο σπίτι - δουλειά και δεν έσκασε στην δουλειά άλλο κρούσμα άσχετο με εμένα. Ευτυχώς, απ'όσους μόλυνα, ήμουν εκείνος που πέρασε την ασθένεια βαρύτερα.
Άσε φίλος, μην το ψάχνεις, στο μετρό της Θεσσαλονίκης κόλλησες...
Οι χώρες της ΕΕ είχαν πολύ υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τα ...Σκόπια (sic)Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:36Ο άλλος μπαινοβγαίνει σε χώρα εκτός ΕΕ και δη τα Σκόπια και αναρωτιέται που κόλλησε.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:54 Τι λάθος έκανα και γιατί κόλλησα εγώ, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Η οικογένειά μου έχει αρνητικό τεστ γιά όλους και έχω να τους δώ από τις 17/08. Την ημέρα εκείνη ξεκίνησα οδηγώντας γιά να γυρίσω στην δουλειά. Αφού οι δικοί μου είναι αρνητικοί, κατά πάσα πιθανότητα τότε ήμουν κι'εγώ αρνητικός. Στην διαδρομή σταμάτησα να φάω σε Goodys, αγόρασα εφόδια και βενζίνη σε Λούκοϊλ, πέρασα από έλεγχο διαβατηρίων και με σταμάτησε Σλαβομακεδόνας τροχαίος γιά εξακρίβωση στοιχείων. Τις υπόλοιπες ημέρες ήμουν μόνο σπίτι - δουλειά και δεν έσκασε στην δουλειά άλλο κρούσμα άσχετο με εμένα. Ευτυχώς, απ'όσους μόλυνα, ήμουν εκείνος που πέρασε την ασθένεια βαρύτερα.
Άσε φίλος, μην το ψάχνεις, στο μετρό της Θεσσαλονίκης κόλλησες...![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Να σου το θέσω ως εξής: Αν πήγαινα στο Elounda Beach, θα πλήρωνα λιγότερα. Ιδιωτική ασφάλιση έχουμε στην εταιρεία, ομαδική. Δεν καλύπτει όμως τον Covid.
Δεν σηκώνει παράπονο. Οταν πήγαινα στην κλινική, δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ.
1.
-
Εμπεδοκλής
Και η Σομαλία έχει ακόμη χαμηλότερα. Είναι γνωστή η ποιότητα του συστήματος υγείας της Σομαλίας. Κάνουν στοχευμένα τεστς παντού...Beria έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:37Οι χώρες της ΕΕ είχαν πολύ υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τα ...Σκόπια (sic)Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:36Ο άλλος μπαινοβγαίνει σε χώρα εκτός ΕΕ και δη τα Σκόπια και αναρωτιέται που κόλλησε.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:54 Τι λάθος έκανα και γιατί κόλλησα εγώ, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Η οικογένειά μου έχει αρνητικό τεστ γιά όλους και έχω να τους δώ από τις 17/08. Την ημέρα εκείνη ξεκίνησα οδηγώντας γιά να γυρίσω στην δουλειά. Αφού οι δικοί μου είναι αρνητικοί, κατά πάσα πιθανότητα τότε ήμουν κι'εγώ αρνητικός. Στην διαδρομή σταμάτησα να φάω σε Goodys, αγόρασα εφόδια και βενζίνη σε Λούκοϊλ, πέρασα από έλεγχο διαβατηρίων και με σταμάτησε Σλαβομακεδόνας τροχαίος γιά εξακρίβωση στοιχείων. Τις υπόλοιπες ημέρες ήμουν μόνο σπίτι - δουλειά και δεν έσκασε στην δουλειά άλλο κρούσμα άσχετο με εμένα. Ευτυχώς, απ'όσους μόλυνα, ήμουν εκείνος που πέρασε την ασθένεια βαρύτερα.
Περαστικά ρε φίλε, τώρα μου θύμησες την αλγεινή εμπειρία ,όταν νοσηλεύτηκα 3 μέρες στο νοσοκομείο με άσχημο υπερτασικό επεισόδιο. 2 μπουκάλες στο κάθε χέρι και κατατρυπημένος.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:35 Ευχαριστώ. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, αν και μου είπαν στο νοσοκομείο ότι ήμουν από τα ελαφρά περιστατικά. Το βράδυ τής Τετάρτης που είπα ότι είχα βγεί θετικός, ανέβασα υψηλό πυρετό (38,0) που όμως έπεσε με ένα depon. Την άλλη ημέρα εμφάνισα ακόμη υψηλότερο πυρετό (38,6) αλλά και χαμηλό οξυγόνο (90%) και πολλές εισπνοές ανά λεπτό (27). Αυτά με έκαναν να ζητήσω βοήθεια και πήγα στο καλύτερο νοσοκομείο στην χώρα γιά Covid. Ημουν σχετικά μεγάλης ηλικίας (62) και παχύσαρκος και φοβήθηκα πολύ.
Μου χορήγησαν οξυγόνο μόνο κατά την εισαγωγή μου. Κατά τα άλλα κυρίως με παρακολουθούσαν. Η κυριότερη θεραπευτική αγωγή ήταν αντιθρομβωτικά ενώ έπαιρνα πλήθος βιταμινών, όλα ενδοφλέβια. Μου έπαιρναν αίμα δύο φορές την ημέρα και μου έκαναν 3 ακτινογραφίες. Ευτυχώς, η πνευμονία δεν επεκτάθηκε και σιγά - σιγά άρχισε να πέφτει ο πυρετός.
Μου άφησε τα εξής σημάδια:
- Εγινα θρήσκος
- Επεσα κάτω από το όριο παχυσαρκίας που σε εντάσσει στις ευπαθείς ομάδες.
- Τα χέρια μου είναι σαν του junkie και είναι πιθανόν να συλληφθώ αν κυκλοφορήσω στον δρόμο
Δεν ξέρω τι παριστάνεις με αυτήν την αφασική επιμονή και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω γιατί να δώσω σημασία, αλλά πάμε άλλη μία.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:39Και η Σομαλία έχει ακόμη χαμηλότερα. Είναι γνωστή η ποιότητα του συστήματος υγείας της Σομαλίας. Κάνουν στοχευμένα τεστς παντού...Beria έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:37Οι χώρες της ΕΕ είχαν πολύ υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τα ...Σκόπια (sic)Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:36
Ο άλλος μπαινοβγαίνει σε χώρα εκτός ΕΕ και δη τα Σκόπια και αναρωτιέται που κόλλησε.
Οι χώρες της ΕΕ δεν είχαν απλώς πολύ περισσότερα κρούσματα (που είναι αποτέλεσμα περισσότερων τεστ) από τις χώρες Α. Ευρώπης.
Είχαν πολλαπλάσιο αριθμό θυμάτων/εκατ κατοίκους, που είναι ανεξάρτητο από τα τεστ (και την ποιότητα του συστήματος υγείας) και απόλυτος αριθμός βαθμού διάχυσης του ιού.
Συνέχισε με τις εξυπνάδες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- EKPLIKTIKOS
Σιδερένιος Λεπο. Ελπίζω τωρα να νιώθεις καλα σωματικά και ψυχολογικά.
- Δημοκρατικός
Απτός τρομπονισμός των αντιμασκικών εγκληματικών αντικοινωνικών στοιχείων.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:45 Εμόλυνα τρείς ανθρώπους, οι οποίοι μόλυναν άλλους τρείς. Εγώ φοράω πάντα μάσκα, αλλά στο γραφείο την βγάζω όταν είμαι μόνος. Κόλλησαν όσοι μπήκαν στο γραφείο μου χωρίς μάσκα, ακόμη και αν ήταν γιά λίγο χρόνο. Αντίθετα, όσοι μπήκαν επίσης φορώντας μάσκα, δεν κόλλησαν. Ενας από αυτούς μάλιστα κάθησε γιά σχεδόν μία ώρα, χωρίς να κολλήσει. Κάποια μέρα κάναμε ένα meeting 4 άτομα σε μία μεγάλη αίθουσα (γενικώς, έχουμε περιορίσει τα meetings). Μεταξύ των τεσσάρων ήμουν ο μόνος που φορούσε μάσκα και το meeting κράτησε 2,5 ώρες. Πιό κοντά σ'εμένα ήταν η διοικητική διευθύντρια η οποία δεν φορούσε μάσκα. Δεν κόλλησε! Φαίνεται επομένως ότι ο κλειστός χώρος μολύνεται εύκολα και είναι επικίνδυνος.
ΥΓ
Περαστικά σας αγαπητέ.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Περαστικά, έκανες πολύ κόσμο να ανησυχήσει.
Έκανες αρνητικό test και σε βγάλανε ή είσαι ακόμα θετικός στον ιό; Αν ισχύει το δεύτερο, πόσο διάστημα και ποια διαδικασία (αριθμός tests, χρονική απόσταση μεταξύ tests) πρέπει να ακολουθήσεις μέχρι να θεωρηθείς θεραπευμένος και να σου επιτρέπουν να συγχρωτίζεσαι ξανά με κόσμο;
Τέλος, σου έχουν χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή μετά το εξιτήριο;
ΥΓ.: αν πουλήσεις τελικά το πλάσμα σου, το έχω ζητήσει πρώτος.
-
Εμπεδοκλής
Είναι γνωστή τάση διαφόρων εδώ μέσα όταν τους αποστομώνει κανείς να παίρνουν ένα ύφος λέιντι γκαγκα, να υποτιμούν και να προσβάλουν...Beria έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:45Δεν ξέρω τι παριστάνεις με αυτήν την αφασική επιμονή και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω γιατί να δώσω σημασία, αλλά πάμε άλλη μία.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:39Και η Σομαλία έχει ακόμη χαμηλότερα. Είναι γνωστή η ποιότητα του συστήματος υγείας της Σομαλίας. Κάνουν στοχευμένα τεστς παντού...Beria έγραψε: 07 Σεπ 2020, 14:37
Οι χώρες της ΕΕ είχαν πολύ υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τα ...Σκόπια (sic)
Οι χώρες της ΕΕ δεν είχαν απλώς πολύ περισσότερα κρούσματα (που είναι αποτέλεσμα περισσότερων τεστ) από τις χώρες Α. Ευρώπης.
Είχαν πολλαπλάσιο αριθμό θυμάτων/εκατ κατοίκους, που είναι ανεξάρτητο από τα τεστ (και την ποιότητα του συστήματος υγείας) και απόλυτος αριθμός βαθμού διάχυσης του ιού.
Συνέχισε με τις εξυπνάδες
Μπες και εσύ σε αυτό το κλάμπ...
Ναι, έχω ένα αρνητικό τεστ από δείγμα του Σαββάτου και περιμένω ένα ακόμη από δείγμα που μου έκαναν σήμερα. Σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο τοπικός ΕΟΔΥ, πρέπει να μείνω στο σπίτι μέχρι 16/09/2020. Αν πάρω δεύτερο αρνητικό τεστ, θα εφεσιβάλω γιά να βγώ.Jack Shephard έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:22Περαστικά, έκανες πολύ κόσμο να ανησυχήσει.
Έκανες αρνητικό test και σε βγάλανε ή είσαι ακόμα θετικός στον ιό; Αν ισχύει το δεύτερο, πόσο διάστημα και ποια διαδικασία (αριθμός tests, χρονική απόσταση μεταξύ tests) πρέπει να ακολουθήσεις μέχρι να θεωρηθείς θεραπευμένος και να σου επιτρέπουν να συγχρωτίζεσαι ξανά με κόσμο;
Τέλος, σου έχουν χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή μετά το εξιτήριο;
ΥΓ.: αν πουλήσεις τελικά το πλάσμα σου, το έχω ζητήσει πρώτος.
Τα φάρμακα που μου έδωσαν να παίρνω είναι 13, με διάφορες ώρες και δοσολογίες. Αναγκάσθηκα να κάνω ένα Excel γιά να παρακολουθώ ποιά παίρνω. Μου είπαν επίσης να πάω σε δύο εβδομάδες γιά να κάνω άλλη μία ακτινογραφία.
Το πλάσμα το φυλάω γιά την οικογένειά μου.
1.
Περαστικά και από μένα στον φίλτατο υπηρέτη του Ντον Τζιοβάννι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 07 Σεπ 2020, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις