Εσύ προσωπικά, μια που δεν ξέρω την πορεία σου μέσα στα χρόνια, "συμπάθησες" (δεν ξέρω την ακριβή σχέση σου) τον ΣΥΡΙΖΑ προ ή μετά 2014; Έχει μεγάλη σημασία νομίζω, για να αξιολογηθεί σωστά η αρχική σου δήλωση.Arisvilla έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:26Από το 2012 (άντε από το 2014) και μετά δεν υπήρχε ριζοσπαστικός Σύριζα. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μετά ο ριζοσπαστικός σύριζα βγήκε εκτός βουλής. Το να βγει η Αχτσιόγλου για να αναβιώσουμε τον ριζοσπαστικό Σύριζα είναι επιστροφή στο παρελθόν. Αυτό άσχετα με την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Τα στελέχη που είναι με την Αχτσίογλου αλλά και η ίδια εν μέρει αποτελούν στην μεγάλη πλειοψηφία τους κάποια στελέχη που ήταν στην παλιά ριζοσπαστική και στην παλαιά ανανεωτική αριστερά.Isildur έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:18Άρα επιβεβαιώνεις τη Γαλή. Και χαίρεσαι για ένα άλλο κόμμα.Arisvilla έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:14
Ποιος ριζοσπαστικός Σύριζα? Σοβαρέψου Κοίταξε να δεις δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να βγάλουμε την Αχτσιόγλου και να γυρίσουμε στον ριζοσπαστικό σύριζα του 5%. Deal with it.
Και το ρωτάω, επειδή γνωρίζω άτομα που ήταν Συριζαίοι ανέκαθεν, επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ τους βρίζανε (κυρίως μετά τις "προγραφές" των ριζοσπαστικών το 2015) και μετά ξαναγύρισαν στο μαντρί ακόμα πιο φανατικοί από πριν, όταν έγιναν αντιπολίτευση και για να "μην βγει ο Κούλης".