!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ζωντάνα τώρα.
Πρώτη μούρη δείχνουν Κασσελάκη συνέχεια
https://www.protothema.gr/politics/arti ... kai-selfi/
Πρώτη μούρη δείχνουν Κασσελάκη συνέχεια
https://www.protothema.gr/politics/arti ... kai-selfi/
- Τοξοβόλος_UK
Μιλάει τώρα Αχτσιόγλου.
Αλφαβητικά τους καλούν. Επόμενος Κασσελάκης
Αλφαβητικά τους καλούν. Επόμενος Κασσελάκης
Για αρχή περισσότερο θα έπρεπε να ανησυχεί ο Ανδρουλάκης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 12:42 Πάντως και Κασσελάκης και Αχτσιόγλου είναι παιδιά της γενιάς μου και είμαι υπερήφανος για αυτό.
Είμαι λίγο πιο μικρός από Αχτσιόγλου και λίγο πιο μεγάλος από Κασσελάκη. Όποιος και από τους 2 να βγει θα είμαι ΟΚ απλά με Κασσελάκη ξέρουμε όλοι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ταράξει το σύστημα και τον κούλη.
Συμφωνώ. Ο Κασσελάκης αν τον βοηθήσουν και λίγο τα άλλα στελέχη του Σύριζα έχει τη δυνατότητα να τον εξαφανίσει τον ανύπαρκτο ούτως ή άλλως Ανδρουλάκη. Οπως έχουν γράψει και κάποιοι εδώ περισσότερο θα ταίριαζε ο Κασσελάκης σε ένα γαπικό Πασόκ. Η Αχτσιόγλου δεν θα έκανε ζημιά στον Ανδρουλάκη.Echelon έγραψε: 02 Σεπ 2023, 12:53Για αρχή περισσότερο θα έπρεπε να ανησυχεί ο Ανδρουλάκης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 12:42 Πάντως και Κασσελάκης και Αχτσιόγλου είναι παιδιά της γενιάς μου και είμαι υπερήφανος για αυτό.
Είμαι λίγο πιο μικρός από Αχτσιόγλου και λίγο πιο μεγάλος από Κασσελάκη. Όποιος και από τους 2 να βγει θα είμαι ΟΚ απλά με Κασσελάκη ξέρουμε όλοι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ταράξει το σύστημα και τον κούλη.
- Τοξοβόλος_UK
Φουλ της Αριστεράς ακούω τώρα την Αχτσιόγλου.
Γαμάτη όπως πάντα στον λόγο της.
Γαμάτη όπως πάντα στον λόγο της.
- Τοξοβόλος_UK
Όντως ειδικά αν νικήσει Κασσελάκης. Η Έφη υποτονική αλλά τον έχει για πρωινό τον Ανδρουλάκη.
Καλυτερο και απο δελφιναριο θα ειναι
- Space_Passenger
Ασχετο ο Κασελακης αν δεν ηταν γκει θα ειχε μεγαλες κατακτησεις στο γυναικειο φυλο. Ειναι ωραιος αλλα τι να το κανεις τζαμπα παει.
Η Αχτσιόγλου είναι πολύ πιο επικίνδυνη για το πασόκ απ' ό,τι ο Κασσελάκης. Αν βγει ο δεύτερος, θα δώσει πόντους στο πασόκ.Echelon έγραψε: 02 Σεπ 2023, 12:53Για αρχή περισσότερο θα έπρεπε να ανησυχεί ο Ανδρουλάκης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 12:42 Πάντως και Κασσελάκης και Αχτσιόγλου είναι παιδιά της γενιάς μου και είμαι υπερήφανος για αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσχετο, αλλά αν ο Κασσελάκης δεν ήταν γκέι ακόμα δεν θα τον ήξερε κανείς, όπως και πριν μια βδομάδα.Space_Passenger έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:02 Ασχετο ο Κασελακης αν δεν ηταν γκει θα ειχε μεγαλες κατακτησεις στο γυναικειο φυλο. Ειναι ωραιος αλλα τι να το κανεις τζαμπα παει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Απλά οι νεοδημοκράτες δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι ένα εργαλείο του αμερικάνικου παράγοντα και τίποτα παραπάνω. Κι ο αμερικάνικος ποντάρει πάντα σε δύο εργαλεία (ΝΔ , κεντροαριστερά ) ώστε να υπάρχει πάντα κάποιος να υποστηρίξει τα συμφέροντά τους. Ο Κασσελάκης είναι αυτό που θέλουν οι αμερικάνοι τώρα. Είναι εφοπλιστής, μορφωμένος, δικαιωματιστής και δεν έχει τα εθνικοπατριωθρησκευτικά κολλήματα που έχουν οι δεξιοί.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Δεν πάει τσάμπα. Με την ομορφιά του έχει τις κατακτήσεις που τον ενδιαφέρουν.Space_Passenger έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:02 Ασχετο ο Κασελακης αν δεν ηταν γκει θα ειχε μεγαλες κατακτησεις στο γυναικειο φυλο. Ειναι ωραιος αλλα τι να το κανεις τζαμπα παει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Μαδουραίος
Τελείωνε μωρη να ξεκινήσει ο αρχηγός.
Αυτό ακριβώς. Και η άλλη η γάτα η νεοδημοκράτισσα λέει οτι η Αχτσίογλου αποτελεί κίνδυνο για τον Ανδρουλάκη. Ο Κασσελάκης είναι οτι πρέπει για ένα φρέσκο πρόσωπο σε μια σύγχρονη κεντροαριστερά. Ο Ανδρουλάκης δεν θα βρει την ψήφο του αν βγει ο Κασσελάκης και κάνει 5-10 πράγματα.έργο_μακέτο έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:06 Απλά οι νεοδημοκράτες δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι ένα εργαλείο του αμερικάνικου παράγοντα και τίποτα παραπάνω. Κι ο αμερικάνικος ποντάρει πάντα σε δύο εργαλεία (ΝΔ , κεντροαριστερά ) ώστε να υπάρχει πάντα κάποιος να υποστηρίξει τα συμφέροντά τους. Ο Κασσελάκης είναι αυτό που θέλουν οι αμερικάνοι τώρα. Είναι εφοπλιστής, μορφωμένος, δικαιωματιστής και δεν έχει τα εθνικοπατριωθρησκευτικά κολλήματα που έχουν οι δεξιοί.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι η ταφόπετρα του ριζοσπαστικού σύριζα, σε ό,τι αφορά στα εργασιακά δικαιώματα, που θεωρητικώς ήταν πάντα η αιχμή της αριστεράς. Ο Κασσελάκης είναι η χαρά του ελιτίστικου δικαιωματισμού και τίποτα περισσότερο.έργο_μακέτο έγραψε: 02 Σεπ 2023, 13:06 Ο Κασσελάκης είναι αυτό που θέλουν οι αμερικάνοι τώρα. Είναι εφοπλιστής, μορφωμένος, δικαιωματιστής και δεν έχει τα εθνικοπατριωθρησκευτικά κολλήματα που έχουν οι δεξιοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση