Αφού δεν καταλαβαίνεις τι ανεβάζεις και τι συγκρίνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 09:49Σε ξεφτίλισα αρχιψέκ και μιλάς κιόλας. Αντί να βγάλεις το σκάσμό και να αντιληφθείς ότι γράφεις βλακείες με αποδείξεις, βγάζεις γλώσσα.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 15:56Είσαι κάθε μέρα βλάκας ή παίρνεις και κάνα ρεπο;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 14:43
Βλακείες αναπαράγεις.
https://www.fireservice.gr/el/stoicheia-symbanton
2008: 11908
2010: 8179
2012: 10263
2014: 6834
2016: 10263
2018: 8006
2020: 11799
Είναι από 19 έως και τις 33 τη μέρα. Και αυτές αφορούν όλο το χρόνο. Το 66 την ημέρα το καλοκαίρι δεν είναι κάτι σπάνιο. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι αγροτοδασικές εκτάσεις δεν έχουν Γκαουσιανή κατανομή. Οπότε θα σε αφήσω διότι δεν έχω χρόνο να εξηγώ τα απλά και βασικά.
Αλήθεια αυτοί οι λογαριασμοί ανήκουν σε πραγματικά πρόσωπα ή είναι σαν τους δημοσιογράφους του protagon;
Ψεκασμένε.
Η επίσημη πυροσβεστική αλλά και οι εθελοντές εξηγούσαν συνεχώς το γιατί είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη σε 10 μέρες, μέχρι και τα ξένα media το σχολίασαν και εσύ μου βάζεις απλά τους αριθμούς συνολικά που προέρχονται από τις κλήσεις στην πυροσβεστική και μπορεί μα αφορούν ακόμα και μια φωτιά 15 εκατοστών που έσβησε πριν καν φτάσουν.
Αν σου αρέσει να ψάχνεις, βρες κάποιο ιστορικό προηγούμενο με 650+ εστιες σε 10 μέρες σε διάσπαρτες εκτάσεις ακόμα και μέσα στη νύχτα έτσι για συγκρίνουμε.
Αλλά από έναν βλάκα που παριστάνει τον γενικό παντογνώστη και κριτή χωρίς να παίρνει ποτέ θέση για τίποτα δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
Φτάσαμε τα ζαιομποτ και οι καθυστερημένοι που νομίζουν ότι ήταν υπερκατασκοποι, να αποκαλούν εμένα ψεκ.
Γι'αυτό θα σας γαμαμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση γιατί νομίζετε ότι η τρέλα σας είναι ο κανόνας και μετά απορείτε τι έγινε.