Fibonacci.Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
https://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_number
81Α (Ιανουάριος 1967)stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 09:41Fibonacci.Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
https://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_number
Ξέρεις τι είναι αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα; πώς είναι δυνατό αυτή η ραδιενέργεια να επηρρεάζει την υγεία ανθρώπων χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και παρόλα αυτά την ώρα που έγινε η έκρηξη υπήρχαν καποιοι εκεί μέσα που δούλευαν, και μετά παρέμειναν δίπλα στον ανατιναγμένο πυρήνα και μαλακίζονταν για ώρες χωρίς καμμία προφύλαξη, και κάποιοι απ'αυτούς είναι ακόμα ζωντανοί σήμερα... πώς διάβολο τη γλίτωσαν αυτοί;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 14:59 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να προμηθευθώ (δεχόμεθα πμ) το τσερνόμπιλ; Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα και η ραδιενέργεια είναι ο τομέας μου.
Όταν γράφω ο τομέας μου, εννοώ το σαμπζάνρ ταινιών πυρηνικού ολοκαυτώματος, όχι ότι έχω ιατρικές γνώσεις επί του θέματος. Αλλά επειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση πώς επέζησε ο ντιάτλοφ, το έψαξα και διάβασα στο γουίκι ότι για την ποσότητα ραδιενέργειας που ρούφηξε, η θνησιμότητα είναι 50%. Αν προσέξεις στο σχετικό επισόδειο, δεν εκτίθεται σε απευθείας ακτινοβολία από τον πυρήνα του αντιδραστήρα (όπως οι άλλοι που γίναν φλαμπέ).Chilloutbuddy έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:31 Ξέρεις τι είναι αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα; πώς είναι δυνατό αυτή η ραδιενέργεια να επηρρεάζει την υγεία ανθρώπων χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και παρόλα αυτά την ώρα που έγινε η έκρηξη υπήρχαν καποιοι εκεί μέσα που δούλευαν, και μετά παρέμειναν δίπλα στον ανατιναγμένο πυρήνα και μαλακίζονταν για ώρες χωρίς καμμία προφύλαξη, και κάποιοι απ'αυτούς είναι ακόμα ζωντανοί σήμερα... πώς διάβολο τη γλίτωσαν αυτοί;
Όχι μόνο ο Ντιάτλοφ, πολλοί επέζησαν, ακόμα κι ο τύπος που κράταγε με την πλάτη του τη σιδερένια πόρτα και μετά άρχισε να αιμορραγεί από τα σημεία που άγγιζε το δέρμα του την πόρτα γιατί ήταν τόσο ραδιενεργήΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:04Όταν γράφω ο τομέας μου, εννοώ το σαμπζάνρ ταινιών πυρηνικού ολοκαυτώματος, όχι ότι έχω ιατρικές γνώσεις επί του θέματος. Αλλά επειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση πώς επέζησε ο ντιάτλοφ, το έψαξα και διάβασα στο γουίκι ότι για την ποσότητα ραδιενέργειας που ρούφηξε, η θνησιμότητα είναι 50%. Αν προσέξεις στο σχετικό επισόδειο, δεν εκτίθεται σε απευθείας ακτινοβολία από τον πυρήνα του αντιδραστήρα (όπως οι άλλοι που γίναν φλαμπέ).Chilloutbuddy έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:31 Ξέρεις τι είναι αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα; πώς είναι δυνατό αυτή η ραδιενέργεια να επηρρεάζει την υγεία ανθρώπων χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και παρόλα αυτά την ώρα που έγινε η έκρηξη υπήρχαν καποιοι εκεί μέσα που δούλευαν, και μετά παρέμειναν δίπλα στον ανατιναγμένο πυρήνα και μαλακίζονταν για ώρες χωρίς καμμία προφύλαξη, και κάποιοι απ'αυτούς είναι ακόμα ζωντανοί σήμερα... πώς διάβολο τη γλίτωσαν αυτοί;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
alekhine έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:37 ξερει κανεις σε ποσα επεισοδια ολοκληρωνεται το Chernobyl?
τα εχω νοικιασει αλλα θελω να ολοκληρωθει η σειρα για να την δω και να μην περιμενω σαν το πρεζακι νεα επεισοδια
Όλες οι λεπτομέρειες, μέχρι τις πιο μικρές όπως πχ ηλεκτρικές συσκευές στις κουζίνες και κουδούνια στις εισόδους των πολυκατοικιών είναι εκατό τα εκατό λετζίτ, επιβεβαιωμένο από ο τζι σοβιετικό πολίτη (μισό ουκρανό, μάλιστα) γεννημένο στα σέβεντις
Τα πάντα, και τα τασάκια και οι ταπετσαρίες στον τοίχο, οι στολές των παιδιών απ το σχολείο, όλα, φανταστική δουλειάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:44Όλες οι λεπτομέρειες, μέχρι τις πιο μικρές όπως πχ ηλεκτρικές συσκευές στις κουζίνες και κουδούνια στις εισόδους των πολυκατοικιών είναι εκατό τα εκατό λετζίτ, επιβεβαιωμένο από ο τζι σοβιετικό πολίτη (μισό ουκρανό, μάλιστα) γεννημένο στα σέβεντις
Ο μόνος φανταστικός χαρακτήρας είναι η φυσικόςChilloutbuddy έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:21Όχι μόνο ο Ντιάτλοφ, πολλοί επέζησαν, ακόμα κι ο τύπος που κράταγε με την πλάτη του τη σιδερένια πόρτα και μετά άρχισε να αιμορραγεί από τα σημεία που άγγιζε το δέρμα του την πόρτα γιατί ήταν τόσο ραδιενεργήΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:04Όταν γράφω ο τομέας μου, εννοώ το σαμπζάνρ ταινιών πυρηνικού ολοκαυτώματος, όχι ότι έχω ιατρικές γνώσεις επί του θέματος. Αλλά επειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση πώς επέζησε ο ντιάτλοφ, το έψαξα και διάβασα στο γουίκι ότι για την ποσότητα ραδιενέργειας που ρούφηξε, η θνησιμότητα είναι 50%. Αν προσέξεις στο σχετικό επισόδειο, δεν εκτίθεται σε απευθείας ακτινοβολία από τον πυρήνα του αντιδραστήρα (όπως οι άλλοι που γίναν φλαμπέ).Chilloutbuddy έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:31 Ξέρεις τι είναι αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα; πώς είναι δυνατό αυτή η ραδιενέργεια να επηρρεάζει την υγεία ανθρώπων χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και παρόλα αυτά την ώρα που έγινε η έκρηξη υπήρχαν καποιοι εκεί μέσα που δούλευαν, και μετά παρέμειναν δίπλα στον ανατιναγμένο πυρήνα και μαλακίζονταν για ώρες χωρίς καμμία προφύλαξη, και κάποιοι απ'αυτούς είναι ακόμα ζωντανοί σήμερα... πώς διάβολο τη γλίτωσαν αυτοί;
https://www.theguardian.com/world/2004/ ... sia.health
απίστευτο πραγματικά... και ο άλλος που τον έπιασε ο αρχιπαπάροφ και του έλεγε "πήγαινε στην οροφή να κοιτάξεις μέσα στον αντιδραστήρα, μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά", κι αυτή αληθινή ιστορία είναι. Είναι ο τύπος που πήγε μετά η άλλη να τον επισκευτεί στο νοσοκομείο και έλεγε ότι "έλειπε το πρόσωπό του". Αυτός μάλλον δεν τη γλίτωσε
Πράγματι. Λέγεται πως ο χαρακτήρας της είναι μια μίξη απο διάφορους επιστήμονες που διερεύνησαν την υπόθεση, εκ των οποίων μία ήταν γυναίκα.Ιφιδα έγραψε:Ο μόνος φανταστικός χαρακτήρας είναι η φυσικός
Κορυφή
όχι τη γλίτωσαν και οι τρεις, υπάρχουν περσινά άρθρα που τους βραβεύουνOrderAndChaos έγραψε: 01 Ιουν 2019, 19:21 Το πιο συγκλονιστικό σημείο της ιστορίας είναι οι τρεις Ρευστοποιητές που άδειασαν τις δεξαμενές με το ραδιενεργό νερό αποτρέποντας την θερμική έκρηξη. Μιλάμε οι τύποι έσωσαν την μισή Ευρώπη! Λέγεται ότι και οι τρεις πέθαναν σε διάστημα δύο εβδομάδων.
https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro ... ko-olethro