Δεν λέει αθανασία, λέει τέλεια υγεία μέχρι τα 100. Μπορείς μια χαρά να πεθάνεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Απρ 2021, 12:08Το αντικαθιστά. Το μαγικό κουμπί που προτάθηκε, πέρα από τα 10 εκατομμύρια, δίνει και υπόσχεση να ζήσεις μέχρι τα 100 με τέλεια υγεία, σύμφωνα με τους όρους του στοιχήματος που τέθηκε.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2021, 11:54
Αντιθέτως, τα 10 εκατομμύρια για 1/100.000 ρίσκο θανάτου, είναι απλά ένα χρηματικό ποσό, το οποίο δεν συνδέεται με το να ζεις την ζωή σου με κάποιον τρόπο, είναι απλώς event. Προστίθεται δε στο ρίσκο να πεθάνεις ζώντας την ζωή σου, δεν το αντικαθιστά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Η δικιά μου ερμηνεία είναι ότι σου υπόσχεται ότι.. θα ζήσεις μέχρι τα 100 για να έχεις τέλεια υγεία (δηλαδή το να ζήσεις μέχρι τα 100, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να.. έχεις τέλεια υγεία στα 100, δε βρίσκεις;hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2021, 12:26
Δεν λέει αθανασία, λέει τέλεια υγεία μέχρι τα 100. Μπορείς μια χαρά να πεθάνεις.
- hellegennes
Παίζεις τυχερά παιχνίδια; Κίνο, Τζόκερ, κτλ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για να επιστρεψουμε στο θεμα του τοπικ.
.Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Απρ 2021, 20:51 Αυτο που μάλλον δεν θέλετε ορισμένοι να καταλάβατε ειναι το εξής απλο. Ο κορονοϊός στις 99,99% των περιπτώσεων δεν σκοτώνει άμεσα, αλλά έμμεσα, λόγω της υπερλειτουργιας του ανοσοποιητικου. Τα υπερβολικα πολλά αντισώματα ειναι που κάνουν π.χ. κόσκινο τα πνευμόνια, τα ίδια αντισώματα που παράγονται μέσω των εμβολίων. Παρόλαυτά, δηλαδη τους νεκρούς, σακατηδες, διασωληνωμενους λογω εμβολιασμού, συνεχίζεται ακάθεκτη η αφήγηση για το ότι είναι τελείως ακίνδυνα, και οι γεροι πεθαίνουν ειτε απο πέσιμο, ειτε απο χεσιμο, μονο όταν εμβολιάζονται. Οταν πεθαίνουν ομως από πεσιμοχεσιματα, ακομα και εαν εχει βρεθεί κάποιος θετικός νωρίτερα (ή και αργότερα) σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων, η αιτία είναι ο κορονοϊός φυσικά.![]()
- EKPLIKTIKOS
Ποτέ*. Ακριβώς επειδή η στατιστική είναι εναντίον μου. (House edge, gambler's ruin, law of large numbers κτλ κτλ)
*εντάξει, έχω πάει στο καζίνο ξέρω γω, πήγα πριν κανα 3αρι χρόνια στις γιορτές για το χαβαλέ, αλλά you get the point
- Winston Smith
Πρώτον, την πιθανότητα δεν την "επινόησα", αυτή είναι για τις ΗΠΑ με βάση τα στατιστικά δεδομένα, μπορείς να γκουγκλάρεις. Δεύτερον, χάνεις το ποιντ του υποθετικού σεναρίου, δεν μπορείς να το αλλάζεις και να λες εγώ δεν έχω δίπλωμα θα έπαιρνα ΜΜΜ. Ένα υποθετικό σενάριο είναι οκ έχεις δίπλωμα και στην εργασία δεν φτάνει ΜΜΜ. Τρίτον, αν σου πω ότι η κύρια διαφορά είναι η χρηματική αξία τότε αλλάζουν πολλά; Οκ η δουλειά είναι ίδια μόνο ο μισθός αλλάζει. Τώρα θα πεις όχι στα 5κ και ότι δεν αξίζουν το ρίσκο;hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2021, 11:54Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η πιθανότητα θανάτου στο σενάριό σου είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που επινόησες. Χαλαρά μπορεί να είναι λιγότερο από 1/100.000*. Και δεν είναι active risk, είναι passive, γιατί συνδέεται με εργασία. Η κύρια διαφορά στην πρόταση δεν είναι η διαφορά στην χρηματική αξία, αλλά η διαφορά στην εργασιακή εξέλιξη, το ενδιαφέρον της δουλειάς, κτλ., που είναι μέρος της εμπειρίας της ζωής.Winston Smith έγραψε: 18 Απρ 2021, 03:45Οκ να στο θέσω αλλιώς. Ο μισθός σου είναι 800 ευρώ = περίπου 10κ ετησίως και δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πηγαίνεις στη δουλειά σου και δεν χρησιμοποιείς ποτέ αμάξι για άλλους λόγους. Έχεις πρόταση για δουλειά 5000/μήνα αλλά θα χρειάζεται να παίρνεις το αυτοκίνητο γιατί είναι μακρυά, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να αναλάβεις από του πουθενά ρίσκο 1:8000 για 5000χ12 = 60k - 10k = 50k κέρδος. Δηλαδή λες ότι δεν θα παιρνες την αύξηση από 800 σε 5κ επειδή θα πρέπει να παίρνεις αμάξι;hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2021, 03:27
Το ένα είναι passive ρίσκο και το άλλο active. Δηλαδή το πρώτο περιλαμβάνεται στις δραστηριότητες που απορρέουν από το ότι ζεις, ενώ το άλλο είναι ένα έξτρα ρίσκο που δεν απαιτείται σε τίποτα. Δεν θα πρέπει να τα βλέπεις σαν σύγκριση, θα πρέπει να τα βλέπεις αθροιστικά. Επειδή η πιθανότητα να πεθάνεις ζώντας την ζωή σου είναι Χ, δεν σημαίνει ότι είναι εύλογο να την κάνεις Χ+Χ/1.000.000.![]()
Αυτό είναι active ρίσκο, μπορείς να ζήσεις και πιο φτωχά δεν χρειάζεσαι τα 5κ. Τώρα αν θεωρείς παρανοϊκό κάποιον που δεν θα δεχόταν να αλλάξει δουλειά γι' αυτό το λόγο, σκέψου πόσο παρανοικός είναι κάποιος που δεν δέχεται το 1:100κ για 10εκ. Όπως είπε και ο εκπληκτικός φέρτε μου το κουμπί να το πατήσω.
Αντιθέτως, τα 10 εκατομμύρια για 1/100.000 ρίσκο θανάτου, είναι απλά ένα χρηματικό ποσό, το οποίο δεν συνδέεται με το να ζεις την ζωή σου με κάποιον τρόπο, είναι απλώς event. Προστίθεται δε στο ρίσκο να πεθάνεις ζώντας την ζωή σου, δεν το αντικαθιστά.
* η πιθανότητα να πεθάνεις σε τροχαίο δεν είναι μια ράντομ πιθανότητα, έχει άμεση συνάρτηση με το πώς και πού οδηγείς. Επιπροσθέτως, κάποιος που δεν οδηγεί καθόλου, που χρησιμοποιείς στο παράδειγμά σου, όπως εγώ, που όντως δεν οδηγώ, θα έπαιρνε ΜΜΜ, που η πιθανότητα θανάτου είναι εριστικά πιο μικρή.
Αλλά και πάλι το επιχείρημά σου δεν στέκει: κερδίζοντας 50εκ μπορείς πολύ απλά να παρατήσεις μία μίζερη δουλειά και να ασχοληθείς με κάτι ενδιαφέρον (είτε χόμπυ είτε να ανοίξεις μια εταιρία δική σου), να έχεις καινούργιες εμπειρίες που δεν αντέχει η τσέπη σου πιο πριν κλπ "δεν είναι μόνο τα 50εκ είναι όλες οι εμπειρίες που έρχονται με αυτά". Απλά εσύ τελείως αυθαίρετα επέλεξες να ονομάσεις τα 5κ μισθό σαν "μέρος της εμπειρία της ζωής" και τα 50εκ σαν "απλά ένα ποσό".
Και όλα αυτά για να μη παραδεκτούμε ότι σε καθημερινή βάση λαμβάνουμε ρίσκα με μεγαλύτερες πιθανότητες για ζημία για πολύ μικρότερα οφέλη, χωρίς απλά να το καταλαβαίνουμε.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό ήθελα να πω με λίγα λόγια, ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφής. Το ότι δεν υπολογίζουμε consequences στις πράξεις μας, όταν έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ α και β, και τα σχετιζόμενα values (cost/benefit), δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν. Προφανώς κανενας δε θα κάτσει να αναλογιστεί την πιθανότητα να τον πατήσει αμαξι διασχίζοντας το δρόμο για να παει να πάρει έναν καφέ. Κανενας δε θα αναλογιστεί την πιθανότητα να πεσει απο τις σκάλες, κοκ. Για μενα αυτο έχει και έναν παραλογισμό ως αποτέλεσμα, δηλαδή τα ρίσκα που παίρνουμε πολλες φορες ειναι σημαντικά πιο επικινδυνα σε σχέση με αλλα που μπορεί να μην παίρνουμε. Έδωσα το παράδειγμα με κάποιον που του φαίνεται μακράν πιο safe να κόβει βόλτες με μηχανή στην Αθήνα με τσιγάρο κ καφε στο χερι καθημερινά χωρίς κράνος την ίδια ώρα που μπορεί να φοβάται το αεροπλάνο ξέρω γω. Many such casesWinston Smith έγραψε: 18 Απρ 2021, 13:39
Και όλα αυτά για να μη παραδεκτούμε ότι σε καθημερινή βάση λαμβάνουμε ρίσκα με μεγαλύτερες πιθανότητες για ζημία για πολύ μικρότερα οφέλη, χωρίς απλά να το καταλαβαίνουμε.
Ποια στατιστική από όλες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Απρ 2021, 12:25Αδιάφορο. Δεν υπάρχουν κουμπιά που τα πατάς κ σου δίνουν 10 εκατομμύρια με πιθανότητα 1 στις 100.000 να πεθάνεις. Ας πούμε ότι το κουμπί το προσφέρουν πολύ εξελιγμένοι εξωγήινοι οι οποίοι διαθέτουν κάποια μαγική τεχνολογία που κάνει τους 100ρηδες να έχουν υγεία καλύτερη κ απο 20χρονο. Η στατιστική είναι το θεμα.
Αν κρίνω συνδυαστικά τις προσεγγίσεις, προκύπτει το συμπέρασμα ότι αυτοί που φοβούνται τη στραβή στο ποσοστό 1/100000 των εμβολίων φοράνε στολή αστροναύτη για να αντιμετωπίσουν την ποσοστιαία πιθανότητα προσβολής από τον ιό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η πείρα μου μου έχει δείξει ότι το 99% των ανθρώπων είναι παντελώς ανίκανο να κάνει εκτίμηση ρίσκου. Στο ποσοστό αυτό περιλαμβάνεται και η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:15 Ποια στατιστική από όλες;
Αν κρίνω συνδυαστικά τις προσεγγίσεις, προκύπτει το συμπέρασμα ότι αυτοί που φοβούνται τη στραβή στο ποσοστό 1/100000 των εμβολίων φοράνε στολή αστροναύτη για να αντιμετωπίσουν την ποσοστιαία πιθανότητα προσβολής από τον ιό.![]()
Η δική μου πείρα έχει δείξει ότι το 99% των ανθρώπων που κάνουν εκτιμήσεις για τις εκτιμήσεις ρίσκου, δεν έχουν ρισκάρει ποτέ και για τίποτα.Green Dragon έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:35Η πείρα μου μου έχει δείξει ότι το 99% των ανθρώπων είναι παντελώς ανίκανο να κάνει εκτίμηση ρίσκου. Στο ποσοστό αυτό περιλαμβάνεται και η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:15 Ποια στατιστική από όλες;
Αν κρίνω συνδυαστικά τις προσεγγίσεις, προκύπτει το συμπέρασμα ότι αυτοί που φοβούνται τη στραβή στο ποσοστό 1/100000 των εμβολίων φοράνε στολή αστροναύτη για να αντιμετωπίσουν την ποσοστιαία πιθανότητα προσβολής από τον ιό.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η σύγχρονη ιατρική είναι αυτό το πράγμα passive cost active cost και θα πρέπει να ξέρετε καθώς μεγαλώνετε ότι θα έλθει η ώρα να πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για εμβόλια και ιούς αλλά για πολλά άλλα πράγματα,εγχειρήσεις,επεμβάσεις κλπ.
Πριν τρία χρόνια μου συνέβη το εξής - σε καρδιολογικές εξετάσεις κάποια ένζυμα βγήκαν πάνω από το κανονικό.Οι καρδιολόγοι είπαν ότι αυτό σήμαινε κίνδυνο εμφράγματος και έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο μέχρι να πέσουν.Αλλά δεν έπεσαν.Και αφού δεν έπεφταν μου είπαν ότι ο μόνος τρόπος να βρούμε εάν υπήρχε κίνδυνος ήταν να κάνω στεφανιογραφία,δηλαδή να μπεί μια μικροκάμερα στις αρτηρίες για να δει εάν είναι φραγμένες.Φυσικά αυτό έχει κάποιο ρίσκο,ας πούμε μια στις δέκα χιλιάδες να πάθει ζημιά κάποιος και να πεθάνει.Εγιναν πολλές συζητήσεις και τελικά έκανα τη στεφανιογραφία και βγηκε ότι δεν ήσαν φραγμένες οι αρτηρίες και με άφησαν.
Πόσοι όμως θα το έκαναν με αυτό το μικρό ρίσκο μόνο και μόνο επειδή κάποια ένζυμα που βγήκαν από εξέταση αίματος ήσαν ψηλά;και εάν υπήρχε όντως κίνδυνος και δεν γινόταν η εξέταση και φεύγοντας από το νοσοκομείο ερχόταν το έμφραγμα;ή εάν δεν υπήρχε κίνδυνος και γινόταν το ατύχημα στην εξέταση;
Λοιπόν το παιγνίδι με τις πιθανότητες υπάρχει σε πολλές ιατρικές πράξεις και όχι μόνο στα εμβόλια.Είναι να μην σου τύχει.
Πριν τρία χρόνια μου συνέβη το εξής - σε καρδιολογικές εξετάσεις κάποια ένζυμα βγήκαν πάνω από το κανονικό.Οι καρδιολόγοι είπαν ότι αυτό σήμαινε κίνδυνο εμφράγματος και έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο μέχρι να πέσουν.Αλλά δεν έπεσαν.Και αφού δεν έπεφταν μου είπαν ότι ο μόνος τρόπος να βρούμε εάν υπήρχε κίνδυνος ήταν να κάνω στεφανιογραφία,δηλαδή να μπεί μια μικροκάμερα στις αρτηρίες για να δει εάν είναι φραγμένες.Φυσικά αυτό έχει κάποιο ρίσκο,ας πούμε μια στις δέκα χιλιάδες να πάθει ζημιά κάποιος και να πεθάνει.Εγιναν πολλές συζητήσεις και τελικά έκανα τη στεφανιογραφία και βγηκε ότι δεν ήσαν φραγμένες οι αρτηρίες και με άφησαν.
Πόσοι όμως θα το έκαναν με αυτό το μικρό ρίσκο μόνο και μόνο επειδή κάποια ένζυμα που βγήκαν από εξέταση αίματος ήσαν ψηλά;και εάν υπήρχε όντως κίνδυνος και δεν γινόταν η εξέταση και φεύγοντας από το νοσοκομείο ερχόταν το έμφραγμα;ή εάν δεν υπήρχε κίνδυνος και γινόταν το ατύχημα στην εξέταση;
Λοιπόν το παιγνίδι με τις πιθανότητες υπάρχει σε πολλές ιατρικές πράξεις και όχι μόνο στα εμβόλια.Είναι να μην σου τύχει.
Θα το θέσω διαφορετικά.πατησιωτης έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:49 Λοιπόν το παιγνίδι με τις πιθανότητες υπάρχει σε πολλές ιατρικές πράξεις και όχι μόνο στα εμβόλια.Είναι να μην σου τύχει.
Το παιχνίδι πιθανοτήτων είναι ένα κρας τεστ της προσωπικής ελεύθερης βούλησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ρε σείς γιατί έβαλα τούς γιατρούς και νοσηλευτές πού χορεύουν;Who is The 4th man έγραψε: 18 Απρ 2021, 02:59 όταν πήγε ένα ξαδέρφι στη γερμανία για μπάι-πας,πού ήταν δεινός καπνιστής καί ποτήρι,
τού είπαν οί γιατροί εκεί ότι το τσιγάρο έχει την ιδιότητα να κάνει γρομπαλάκια στο αίμα....
τώρα άς πούμε,έχει μήπως ίδιες πιθανότητες ένας καπνιστής 3πακετα/ημερα με τσιμπημένη πίεση
καί τσιμπημένο ζαχαρο νά πάθει θρόμβοτικό επεισόδιο μετα απο εμβόλιο
με αστρα ζενεκα ή τζόνσον με ένα νεαρό υγιή πού αθλείται καί δεν έχει θρομβοφιλία;
έχουν γίνει στατιστικές σε τέτοια βάση για να δούμε πιό προσεγγιστικά τη πιθανότητα πού έχει
κάποιος με επιβαρυμένη υγεία να πάθει θρομβοτικό επεισόδιο μετα το εμβόλιο;
ή πιθανότητα είναι απλός ένας αριθμός καί δεν έχει καμμία σημασία γι'αυτόν που θα πάθει
το επεισόδιο![]()
στη Δανία γιατι σταματησαν το αστραζενεκα και μπηκε σε αναστολη το τζόνσον;
εκτος αυτού εκει δούλεύουν στοχευμένα και με Α'Βαθμιες δομες ενω εδώ μονο μετρα καταστολής
πρόστιμα νοσοκομεία φρακαρισμένα όπως και ΜΕΘ.
πάρτε ματι στη γερμανια πριν 1 μηνα περίπου
γνωρίζουμε εδώ και πολλες δεκαετίες ότι ή καθιστικη ζωή σε συνδιασμό με
διατροφή σε ζωικά λίπη,τσιγάρο,ποτά,έλειψη άθλησης είναι υπεύθυνη για
εμφράγματα καί εγκεφαλικά.
έ λοιπόν ρωτάω παλι απλά, έχει ίδια πιθανότητα για θρομβοτικο επεισοδιο
ένας κάποιας ηλικίας καπνιστής με τσιμπημενο ζαχαρο υπέρβαρος με ένα νεαρο
υγιή πού αθλείται, μετα απο εμβολιασμό με mRNA....;
έχουμε στατιστικές τέτοιες πού να μπορούμε να δούμε τη πιθανότητα πιό
προσεγγιστικά γιά τέτοιες επιβαρυμένες πληθυσμιακές ομάδες;
γιατί στο βιντ οί γιατροί κ' νοσηλευτές αθλούνται χορεύοντας;
διοτι απλά ξερουνε ότι έτσι ισχυροποιούν το ανοσολογικο σύστημα,
πχ ή βιταμίνη D μεταβολίζεται και ενεργοποιείται σωστα με την επίδραση
τού ήλιου, εδώ γιατι κλείνουμε το κόσμο μέσα;
ή σκέτη πιθανότητα 0.000005 από μόνη της δεν λέει τίποτα καί δεν συμφωνεί
με την ιατρική δεοντολογία, προσβλέπει μονο στη δαρβινική θεώρηση
τής Ανοσίας Αγέλης.
ΥΓ:στο εμβόλιο τής πφάιζερ κ' μοντερνα τό τμημα του sars-cov-2 πού είναι υπεύθυνο
για τη παραγωγή τής τοξικής πρωτείνης-s είναι επικαλυμένο με λιπίδιο,
ενώ στο εμβόλιο τής αστραζενεκα ένας αδενοιός γρίπης χιμπατζή είναι μεταλαγμένος
με τόν sars-cov-2
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ανέλυσέ το αν θες γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:45Η δική μου πείρα έχει δείξει ότι το 99% των ανθρώπων που κάνουν εκτιμήσεις για τις εκτιμήσεις ρίσκου, δεν έχουν ρισκάρει ποτέ και για τίποτα.Green Dragon έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:35Η πείρα μου μου έχει δείξει ότι το 99% των ανθρώπων είναι παντελώς ανίκανο να κάνει εκτίμηση ρίσκου. Στο ποσοστό αυτό περιλαμβάνεται και η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:15 Ποια στατιστική από όλες;
![]()
-
opsimasmenos
Άλλο η κλασική μουσική και άλλο το σκληρό χεβι μέταλ που μέχρι χθες δούλευαν σε κάτι που δεν είχε αγορά. Ξοδευαν πολλές εργατοώρες χωρίς κέρδος μέχρι χθες, αν έχω καταλάβει καλά.πατησιωτης έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:49 Η σύγχρονη ιατρική είναι αυτό το πράγμα passive cost active cost και θα πρέπει να ξέρετε καθώς μεγαλώνετε ότι θα έλθει η ώρα να πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για εμβόλια και ιούς αλλά για πολλά άλλα πράγματα,εγχειρήσεις,επεμβάσεις κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις