!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου, αν είχε παραιτηθεί ο Ζελένσκι ίσως να γινόταν και ακόμα πιο light λύση με πιο ελεύθερη Ουκρανία που δεν θα έμπαινε όμως στο ΝΑΤΟ. Μπορεί αυτός να είναι ο λόγος που τον παροτρύνουν να συνεχίσει απ' έξω, για να κάνουν την μεταπολεμική κατάσταση όσο το δυνατόν δυσκολότερη για την Ρωσία.Scouser έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:18 Ο Γιανούκοβιτς ανατράπηκε με τρόπο αντισυνταγματικό το 2014, έστω και αν μετά διεξάχθηκαν ελεύθερες εκλογές. Ο ίδιος ποτέ δεν έχει σταματήσει να ισχυρίζεται ότι η ανατροπή του ήταν παράνομη και ο Πούτιν φυσικά ποτέ δεν σταμάτησε να τον υποστηρίζει και να αποκαλεί την κυβέρνηση στο Κιέβο ''καθεστώς'' που πήρε την εξουσία με ''πραξικόπημα'' κτλ. Οπότε υπάρχει ένα πρόσχημα για τον Πούτιν ώστε να εγκαταστήσει στην εξουσία ένα δικό του άνθρωπο και να αποφύγει να κάνει άμεσα εκλογές. Είναι σαφώς προτιμότερη λύση από το να τοποθετήσει έναν προδήλως κουϊσλιγκ χωρίς καμία τυπική νομιμοποίηση πέρα από τα ρωσικά όπλα. Μετά ο Γιανούκοβιτς θα ξεκινήσει τη διαδικασία ''αποναζιστοποίησης'' της χώρας και θα αναστείλει ''προσωρινά'' τις εκλογές όπως ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Μέσα σε μερικούς μήνες θα δημιουργήσει δικές του ΕΔ και υπηρεσίες ασφαλείας αποτελούμενες από Ρώσους και ρωσόφιλους Ουκρανούς, και μετά θα το πάει αλά Λουκασένκο. Εννοείται ότι δεν είναι πλάνο χωρίς ελαττώματα, αλλά άλλη ρεαλιστική λύση δεν βλέπω.
- Green Dragon
Το ότι 2-3 κυβερνήσεις παίζουν κομπολόϊ όλες τις άλλες για το συγκεκριμένο θέμα και δουλεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί δεν σε χαλάει;Νon4me έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:38Καλα κανει τη χωρα τους προστατευουν απο εισβολή . Το δυτικο κοινο εστειλε εξοπλισμο ( καλη ωρα ) και γενικοτερα ολη η υφηλιος ειναι κατα του κοντοπουτινου . τυχαιο δε νομιζω..dna replication έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:34ο σκοπός του Λονδινου και της Ουάσιγκτον είναι να σκοτωθούν όσο περισσότεροι Ουκρανοί και Ρωσοι γινεταιLeporello έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:25 Το είχε θεωρητικοποιήσει ο Χίτλερ: ο αμουνόμενος ευθύνεται γιά τις απώλειες και όχι ο επιτιθέμενος. Ο επιτιθέμενος θα προτιμούσε να επιτύχει τον αντικειμενικό του σκοπό γρήγορα και με τις ελάχιστες μάχες και μετά να επικρατήσει ειρήνη. Ο αμυνόμενος φταίει που αμύνεται.
Ο προεδρος ζητάει και παροτρύνει άμαχους να πολεμήσουν εναντιον τανκς και το δυτικό κοινό κάνει λαικ και κιτρινομπλε καρδουλες απο τον καναπέ του
Η βοήθεια αυτή είναι κοροϊδία στα μούτρα των Ουκρανών, αν ήθελαν να τους βοηθήσουν πραγματικά θα το έκαναν. Ζελένσκι ο χρήσιμος ηλίθιος στην γεωπολιτική σκακιέρα.
- Green Dragon
Ωχ ωχ προβλέπω δραστική μείωση δαπανών και βίαιο ισοσκελισμό του προϋπολογισμού του ΝΑΤΟGeorge_V έγραψε: 03 Μαρ 2022, 01:01Καπου ακουσα οτι ψήνανε τη Μέρκελ να δεχτει τη θέση του ΓΓ του ΝΑΤΟ.Jolly Roger έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:38άκουσε ότι συνταξιοδοτείται ο Στόλτεμπεργκ το Δεκέμβρη και κάνει αγώνα να βγει νέος ΓΓ του ΝΑΤΟΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:25
Εδω εναν καφε του εριξαν και κοντευε να μας μεινει στον τοπο.
Το αλλο το αδυνατο ομορφοπαιδο που εκανε χωριο με τον Τζημερο που ειναι? Εχει εμφανιστει καθολου?
είναι αν μήτι άλλο νατοϊκότερος του Γενς
https://twitter.com/failosK/status/1498684032690888708
![]()
Δεν ξερω αν ισχυει.
Νεος χαρτης που δειχνει κινηση και προς το Ζιτομιρ. Ενδειξεις οτι παει για ακομα μικροτερη Ουκρανια απο οτι υπολογιζαμε.
Υ.Γ: Εαν φυσικα ισχυει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με αυτή τη λογική θα έρχεται ο Πούτιν με τανκς και η Μερκελ θα μοιράζει τόξα και βέλη στο ΝΑΤΟ για άμυνα.Green Dragon έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:17Ωχ ωχ προβλέπω δραστική μείωση δαπανών και βίαιο ισοσκελισμό του προϋπολογισμού του ΝΑΤΟGeorge_V έγραψε: 03 Μαρ 2022, 01:01Καπου ακουσα οτι ψήνανε τη Μέρκελ να δεχτει τη θέση του ΓΓ του ΝΑΤΟ.Jolly Roger έγραψε: 03 Μαρ 2022, 00:38
άκουσε ότι συνταξιοδοτείται ο Στόλτεμπεργκ το Δεκέμβρη και κάνει αγώνα να βγει νέος ΓΓ του ΝΑΤΟ
είναι αν μήτι άλλο νατοϊκότερος του Γενς
https://twitter.com/failosK/status/1498684032690888708
![]()
Δεν ξερω αν ισχυει.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
σιγά μη κατέχουνε ολες αυτες τις περιοχες οι Ρώσοι, θέλει πολύ κοσμο εκει για να τις ελεγξουν.Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:21
Νεος χαρτης που δειχνει κινηση και προς το Ζιτομιρ. Ενδειξεις οτι παει για ακομα μικροτερη Ουκρανια απο οτι υπολογιζαμε.
Μαλλον ειναι περιοχές στις οποιες έχουνε πάει και ξεμένουν απο καύσιμα και τροφιμα καθώς οι Ουκρανοι τους κάνουν κόσκινο πολλές απο τις εφοδιοπομπές που ακολουθούνε, απόδειξη πως οι Ρώσοι δεν ελέγχουν την περιοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 03 Μαρ 2022, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τους anonymous δεν τους έχει σε υπόληψη κανενας απο τον κοσμο της κυβερνοασφάλειας
psyops είναι για να εντυπωσιάζουν κανέναν μπάρμπα και κανέναν άσχετο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
άλλος ένας μεγάλος αναλυτης που λειπει φοβερά αυτές τις μέρες
https://twitter.com/aaronjmate/status/1 ... 9648027650
https://twitter.com/aaronjmate/status/1 ... 9648027650
Οι ρώσοι δεν θέλουν ούτε το Κίεβο, ούτε το Ζιντομιρ, θα κατακτήσει όμως όσα περισσότερα εδάφη μπορεί, για να τα χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί.Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:21
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Green Dragon
Και εμένα μη ρεαλιστικός μου φαίνεται ο χάρτης, δεδομένης της κλίμακας, η Ουκρανία είναι τεράστια. Επίσης, αποκλείεται να πηγαίνει για κατοχή η Ρωσία, καταρχάς δεν το αντέχει οικονομικά. Δεν ξέρω να θα το άντεχαν καν οι ΗΠΑ αν ήταν αυτές που θα είχαν κάνει την εισβολή.Αλιόσα έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:29σιγά μη κατέχουνε ολες αυτες τις περιοχες οι Ρώσοι, θέλει πολύ κοσμο εκει για να τις ελεγξουν.Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:21
Μαλλον ειναι περιοχές στις οποιες έχουνε πάει και ξεμένουν απο καύσιμα και τροφιμα καθώς οι Ουκρανοι τους κάνουν κόσκινο πολλές απο τις εφοδιοπομπές που ακολουθούνε, απόδειξη πως οι Ρώσοι δεν ελέγχουν την περιοχή.
vagabondo έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:35Οι ρώσοι δεν θέλουν ούτε το Κίεβο, ούτε το Ζιντομιρ, θα κατακτήσει όμως όσα περισσότερα εδάφη μπορεί, για να τα χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί.Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2022, 09:21
Δεν ειμαι πλεον σιγουρος, το τιμημα ειναι πολυ μεγαλο....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις