Χθες από τα 93 κρούσματα οι 63 ήταν νοσηλευτές και γιατροί. Και μετά σου πετάνε τις μπούρδες περί ατομικής ευθύνης.Σέλευκας έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:00 Ενα απο τα λάθη της κυβερνησης ειναι η μη εξασφάλιση μασκών, ούτε καν για τους εργαζόμενους υγείας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Φίλε για την ιερη αγελάδα του δημοσίου μιλάμεMaspoli έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:03Με τέτοιους φοβικους κυβερνήτες πού να εφαρμοστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά τέτοια μέτρα.
Που όταν λέγαμε για αξιολόγηση και άρση μονιμότητας, βγαίνατε στους δρόμους
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Δεν ξέρω, με την συμπεριφορά του μού μειώνει τις πιθανότητες.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:02Φτασε στα χρονια τουelchav έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:01τι είναι η ΜΕΘ ρε ηλίθιε, το Costa Navarino;Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:49
Τόσα λεφτά πλήρωσε μια ζωή στα ταμέια, ας κάτσει λίγο και στη ΜΕΘ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σωστή ερώτηση. Το συζητήσαμε χθες με τον Λεστατ, που έφερε την εκτίμηση Ιταλού επιστήμονα για αυτό που συμβαίνει στη Γερμανία.Custom_F έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:07
Έγραψες... Απότι φαίνεται μετράει τους θανάτους αυτών που δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα πάρα μόνο τον ιό.
Απότι φαίνεται από ποιον;
Νομίζω ότι είναι στο γενικό νήμα με τον κορονοιο. Το συμπέρασμα είναι τόσο χαμηλή θνησιμότητα μπορεί να παρουσιαστεί μόνο αν αποδίδουν θανάτους σε υποκείμενα νοσήματα. Πχ αν κάποιος έχει καρκίνο, χτυπηθεί από τον κορονοιο και πεθάνει, ο θάνατος αποδίδεται στον καρκίνο και όχι στον ιό.
Με αυτό τον τρόπο διατηρούν χαμηλά τα επίπεδα των νεκρων,.
Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Εγώ γνωρίζω πως πολλοί έχουν διάθεση προσφοράς, απλά κανείς δεν παίρνει την απόφαση να οργανώσει ένα τέτοιο βήμα.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:09 Φίλε για την ιερη αγελάδα του δημοσίου μιλάμε
Τι σχέση έχει η άρση μονιμότητας και η αξιολόγηση με τις κινήσεις που πρέπει η κυβέρνηση να επιβάλει ως προς το όφελος των πολιτών που είναι ιδιαίτερα ευπαθεις;Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:09Φίλε για την ιερη αγελάδα του δημοσίου μιλάμε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Καθόλου να μην κάτσει, να ψοφήσει στο δρόμο αν είναι να βγαίνει έξω την ώρα που εμείς είμαστε μέσα για να τον προστατέψουμε.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:49Τόσα λεφτά πλήρωσε μια ζωή στα ταμέια, ας κάτσει λίγο και στη ΜΕΘDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46Ας πεθάνω ας πεθάνω αλλά τη ΜΕΘ θα την καβατζωσει όταν έρθει η ώρα.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:38
Βλέπω ένα γεροντάκο 85+ στη γειτονιά, πάει δεν πάει, όλο βόλτα είναι. Όταν ό άλλος μιλάει με τον χάρο δεν ακούει ούτε κυβέρνηση, ούτε τσιόδρες, ούτε συγγενείς ούτε.... Σου λέει ας πεθανω
Φίλε δεν κατάλαβεςMaspoli έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:11Αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Εγώ γνωρίζω πως πολλοί έχουν διάθεση προσφοράς, απλά κανείς δεν παίρνει την απόφαση να οργανώσει ένα τέτοιο βήμα.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:09 Φίλε για την ιερη αγελάδα του δημοσίου μιλάμε
Εγώ θέλω να βγει ο στρατός στους δρόμους και να επιστρατεύσουν όλο το δημόσιο.
Νομίζεις δεν θα αντιδράσουν?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
17. Στη Σωτηρία. 78χρονος.
- Veni Vidi Vici
Έχει να πει όταν τους καλομαθεις δεν θα κουνηθουν αν δεν πάρουν έξτρα επίδομα πχ, άσχετα που παίρνουν όλο το μισθό τους χωρίς να δουλεύουνNaida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:13Τι σχέση έχει η άρση μονιμότητας και η αξιολόγηση με τις κινήσεις που πρέπει η κυβέρνηση να επιβάλει ως προς το όφελος των πολιτών που είναι ιδιαίτερα ευπαθεις;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Βλέπω εικόνα από Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα. Σαν καθημερινή μοιάζει με τόσα αμάξια.
17 νεκρούς διαβάζω ως τώρα. Όχι 20.
https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... o/2999141/
Αναφέρθηκε νωρίτερα από το Λούγκο.
Όπως οι νοσηλευτές ας πούμε;Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:18 Έχει να πει όταν τους καλομαθεις δεν θα κουνηθουν αν δεν πάρουν έξτρα επίδομα πχ, άσχετα που παίρνουν όλο το μισθό τους χωρίς να δουλεύουν
Ψευδής αυτή η εντυπωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-