ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:45
Κι εγώ όμως φίλε δέν μιλάω προσωπικά αλλά πολιτικά..... .
ελπίζω νά κατανοείς τό πρόβλημα πού έθεσα......
.
όχι δεν το κατάλαβα...
πάντως σαν στυλ κι εμένα μου αρέσουν περισσότερο αυτά τα "γυναικεία", αλλά ειδικά στα ηλεκτρικά νομίζω είναι καλύτερα να έχει την παραπάνω μπάρα γιατί χρειάζεται μεγαλύτερη ακαμψία. Και ίσως είναι πράγματι και πιό ασφαλή τώρα που το λές.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 13:51
Τά ποδήλατα μέ τη μπάρα που ξεκινάει απο τη βάση της σέλας καί καταλήγει στό τιμόνι
πρέπει νά καταργηθούν....
Τά καλύτερα είναι τά λεγόμενα "γυναικεία" πού δέν έχουν αυτή τη μπάρα πού χωρίζει τήν αυτονομία
κ ανεξαρτησία σου κάνοντάς σε σέ περίπτωση ατυχήματος νά μή μπορείς νά πηδήξεις / ελευθερωθείς
από το ποδήλατο.....ελπίζω νά γίνομαι αντιληπτός....
Επίσης τά ίσια τιμόνια στά μάουνταιν νομίζω είναι θάνατος....
μιά καμπυλότητα ενδιάμεσα καί λίγο μεγαλύτερο μήκος θά ήταν ανετότερο καί ασφαλέστερο.... .
Φίλε για να πάθεις ατύχημα εκεί που πάω εγώ πρέπει να είσαι πολύ γκάου
Για να σου δώσω να καταλάβεις, η Μελβούρνη μόνο στην παραλία έχει 100χλμ ποδηλατόδρομο, ο οποίος είναι έτσι:
Άλλο μονοπάτι οι πεζοί, άλλο τα ποδήλατα, και άλλο ο δρόμος για τα αυτοκίνητα.
.
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:34
Γαμάει το ποδήλατο
Έχει φάει στη μάπα τα 120 κιλά μου σχεδόν κάθε βράδυ μετά τη δουλειά και δεν έχει πει κιχ, πολύ άνετο, τα λάστιχα και η ανάρτηση καταπίνουν όλες τις ατέλειες του δρόμου, φρενάρει τρομερά, αλλάζει ταχύτητες άψογα, η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα, και γενικά νιώθω ότι μπορώ να κάνω το γύρο όλης της πόλης πριν κουραστώ ή βαρεθώ. Πίστευα ότι θα μετάνιωνα την τσάντα πίσω αλλά τίποτα, τη γεμίζω κι αυτή με ό,τι μου κατέβει και τα κουβαλάω άνετα.
Βασικά αν αυτό το ποδήλατο ήταν αυτοκίνητο θα ήταν αυτό:
Ωραίος τσιλ, τόξερα ότι θα βγει και κάτι καλό από το νήμα, ας όψεται ο 3950 μετά έχει σειρά το ποδήλατο.
enaon χτες έβαλα παραγγελία το πάη το 4, παίζει πολύ να σε ενοχλήσω μιά από τις επόμενες ημέρες.
Φίλε για να πάθεις ατύχημα εκεί που πάω εγώ πρέπει να είσαι πολύ γκάου
Για να σου δώσω να καταλάβεις, η Μελβούρνη μόνο στην παραλία έχει 100χλμ ποδηλατόδρομο, ο οποίος είναι έτσι:
Άλλο μονοπάτι οι πεζοί, άλλο τα ποδήλατα, και άλλο ο δρόμος για τα αυτοκίνητα.
..
.
.
Αγη μου γιατί ξύνεσαι.....τι δέ καταλαβγαίνεις..... .
Ολα είναι Πολιτική έλεγε ο Αρχαίος.... .
Αν η πολιτική μας είναι η ασφάλεια στά ποδήλατα πρέπει νά αποφασίσουμε γιά πώς θά το κάνουμε.... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:45
.
όχι δεν το κατάλαβα...
πάντως σαν στυλ κι εμένα μου αρέσουν περισσότερο αυτά τα "γυναικεία", αλλά ειδικά στα ηλεκτρικά νομίζω είναι καλύτερα να έχει την παραπάνω μπάρα γιατί χρειάζεται μεγαλύτερη ακαμψία. Και ίσως είναι πράγματι και πιό ασφαλή τώρα που το λές.
enaon έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:59
με γειά τσίλ. Γράψε εντυπώσεις απο το μοτέρ και την μπαταρία, και στείλε αν μπορείς φώτο του κοντρόλερ να δούμε αν ανοίγουν τα όρια.
Να το δούμε. Αλλα σου πώ, το μοτέρ είναι κλειδωμένο στα σίγουρα, μετά τα 30-35χλμ/ώρα δε δίνει τίποτα. Όμως το ποδήλατο το ίδιο δεν είναι για παραπάνω, κατ'αρχάς δεν έχει τέτοιες ταχύτητες. Έχει ένα μόνο γρανάζι ανάμεσα στα πετάλια (δεν ξέρω πώς το λένε) και είναι πολύ μικρό, τα ποδήλατα που είναι για μεγάλες ταχύτητες έχουν και δεύτερο μεγάλο. Βασικά είναι ποδήλατο στημένο για ροπή, σκαρφάλωμα και για να σηκώνει βάρη, δεν είναι για ταχύτητα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
enaon έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 16:26
το εκλογίκευσε άγι, εννοεί ότι αν θες να κατέβεις σε περίπτωση ανάγκης, η οριζόντια μπάρα είναι εμπόδιο.
ευχόμαστε όλοι να μην χρειαστεί ποτέ να κατέβει έτσι ο τσιλ και η ζωή συνεχίζεται.
Εχει δει πολλες οριζοντιες μπαρες ; Το δικο μου το βουνου και οσα βλεπω υπο γωνια ειναι .
Προβλημα κανενα - ανετα κατεβαινω η παταω ποδια να φυγει μονο του
Μαλλον δεν θελει καθολου μπαρα ο Σκεπτικος σαν καποια γυναικεια .
Προβλημα φυσικα δεν υπαρχει αν αγορασει- ρυθμισει ποδηλατο στα μετρα του .
enaon έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 16:26
το εκλογίκευσε άγι, εννοεί ότι αν θες να κατέβεις σε περίπτωση ανάγκης, η οριζόντια μπάρα είναι εμπόδιο.
ευχόμαστε όλοι να μην χρειαστεί ποτέ να κατέβει έτσι ο τσιλ και η ζωή συνεχίζεται.
Εχει δει πολλες οριζοντιες μπαρες ; Το δικο μου το βουνου και οσα βλεπω υπο γωνια ειναι .
Προβλημα κανενα - ανετα κατεβαινω η παταω ποδια να φυγει μονο του
Μαλλον δεν θελει καθολου μπαρα ο Σκεπτικος σαν καποια γυναικεια .
Προβλημα φυσικα δεν υπαρχει αν αγορασει- ρυθμισει ποδηλατο στα μετρα του .
.
Τά περισότερα όπως καί αυτό στή φωτό είναι μπαρόβια.....
Πώς θά ελευθερωθείς σε χρόνο ριπής οφθαλμού ένεκα κινδύνου ;;;
Στό μπαρόβιο έχεις ήδη βάλει μπάρα μές στά σκέλια σου ....θέλει κάποια δέκατα κινδυνοχρόνου νά φύγει....
Είναι προφανές το πλεονέκτημα τού Γυναικείου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία