όποιος έχει την μύγαsys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:15Ναι ακριβώς, βοηθάει να φεύγει και το κόμπλεξ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
-
the comet the course the tail
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Βρε εγώ σε είπα στα ίσα ότι τον παίζω, εσύ δεν καταλαβαίνεις πόσο μαλάκας είσαι.the comet the course the tail έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:23όποιος έχει την μύγα![]()
Άντε γεια τώρα, φτάνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
the comet the course the tail
έλα μωρέ. τι έπαθες; μύγα σε τσίμπησε;sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:26Βρε εγώ σε είπα στα ίσα ότι τον παίζω, εσύ δεν καταλαβαίνεις πόσο μαλάκας είσαι.
Άντε γεια τώρα, φτάνει.
μια πλάκα κάναμε. πω.
Συγγνώμη Ορέστη, δε θα το ξανακάνω.
Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτό που σε έλεγα πριν, οι μισοί εκεί μέσα είναι μουρλοί νοηζάδες, όντως κοπανάνε μπιτόνια κτλ και κάνουν πολύ φασαρία, εγώ παίζω τυμπανάκια εκεί και μπάσο (κάνω και γω φασαρία οκ) γιατί δεν έχω πάει ακόμη τα πλήκτρα μου να παίξω λίγο Μπαχ να τους διώξω.
Α επίσης ξέχασα, φτιάξαμε και το ένα το σαξόφωνο το τενόρο, παίζω και με αυτό και η απάντηση στο γιατί σου είναι "ψυχοθεραπεία" (;) ("με ερωτηματικό").
.
.
-
Ορέστης 35
Εχω δει στην τηλεοραση μπαντες που παιζουν με μπιτονια, πριονια κλπ.sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:34Συγγνώμη Ορέστη, δε θα το ξανακάνω.
Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτό που σε έλεγα πριν, οι μισοί εκεί μέσα είναι μουρλοί νοηζάδες, όντως κοπανάνε μπιτόνια κτλ και κάνουν πολύ φασαρία, εγώ παίζω τυμπανάκια εκεί και μπάσο (κάνω και γω φασαρία οκ) γιατί δεν έχω πάει ακόμη τα πλήκτρα μου να παίξω λίγο Μπαχ να τους διώξω.
Α επίσης ξέχασα, φτιάξαμε και το ένα το σαξόφωνο το τενόρο, παίζω και με αυτό και η απάντηση στο γιατί σου είναι "ψυχοθεραπεία" (;) ("με ερωτηματικό").
Ακριβώς, ούτε can.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:44Εχω δει στην τηλεοραση μπαντες που παιζουν με μπιτονια, πριονια κλπ.sys3x έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:34Συγγνώμη Ορέστη, δε θα το ξανακάνω.
Α επίσης ξέχασα, φτιάξαμε και το ένα το σαξόφωνο το τενόρο, παίζω και με αυτό και η απάντηση στο γιατί σου είναι "ψυχοθεραπεία" (;) ("με ερωτηματικό").![]()
.
.
Ορίστε ο τύπος έφτιαξε ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.
Chilloutbuddy έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:50Nαι 29", μια χαρά είναι, το πιό άνετο ποδήλατο που είχα ποτέ.stergiosbik έγραψε: 18 Οκτ 2019, 21:21Aν ειδα καλα στην 3η φωτο,εχει 29αρι σκελετο.Μηχανικός έγραψε: 18 Οκτ 2019, 21:19
Αυτό το ποδήλατο είναι για άτομο 1,75 μ και όχι για 2,00 μ που είσαι εσύ.
Νομιζω ειναι καλα.Δεν ξερω αν υπαρχουν και μεγαλυτεροι.
.
Τά ποδήλατα μέ τη μπάρα που ξεκινάει απο τη βάση της σέλας καί καταλήγει στό τιμόνι
πρέπει νά καταργηθούν....
Τά καλύτερα είναι τά λεγόμενα "γυναικεία" πού δέν έχουν αυτή τη μπάρα πού χωρίζει τήν αυτονομία
κ ανεξαρτησία σου κάνοντάς σε σέ περίπτωση ατυχήματος νά μή μπορείς νά πηδήξεις / ελευθερωθείς
από το ποδήλατο.....ελπίζω νά γίνομαι αντιληπτός....
Επίσης τά ίσια τιμόνια στά μάουνταιν νομίζω είναι θάνατος....
μιά καμπυλότητα ενδιάμεσα καί λίγο μεγαλύτερο μήκος θά ήταν ανετότερο καί ασφαλέστερο.... .
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
stergiosbik
Το καταλαβαμε οτι εισαι κοντος.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 13:51Chilloutbuddy έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:50Nαι 29", μια χαρά είναι, το πιό άνετο ποδήλατο που είχα ποτέ.stergiosbik έγραψε: 18 Οκτ 2019, 21:21
Aν ειδα καλα στην 3η φωτο,εχει 29αρι σκελετο.
Νομιζω ειναι καλα.Δεν ξερω αν υπαρχουν και μεγαλυτεροι.
.
Τά ποδήλατα μέ τη μπάρα που ξεκινάει απο τη βάση της σέλας καί καταλήγει στό τιμόνι
Τά καλύτερα είναι τά λεγόμενα "γυναικεία" πού δέν έχουν αυτή τη μπάρα πού χωρίζει τήν αυτονομία
κ ανεξαρτησία σου κάνοντάς σε σέ περίπτωση ατυχήματος νά μή μπορείς νά πηδήξεις / ελευθερωθείς
μιά καμπυλότητα ενδιάμεσα καί λίγο μεγαλύτερο μήκος θά ήταν ανετότερο καί ασφαλέστερο.... .![]()
stergiosbik έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:07Το καταλαβαμε οτι εισαι κοντος.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 13:51Chilloutbuddy έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:50
Nαι 29", μια χαρά είναι, το πιό άνετο ποδήλατο που είχα ποτέ.
.
μιά καμπυλότητα ενδιάμεσα καί λίγο μεγαλύτερο μήκος θά ήταν ανετότερο καί ασφαλέστερο.... .![]()
.
Πλάκα πλάκα μετρήθηκα μετά απο 24 χρόνια καί εχω "μπεί" 2 πόντους..... 1.76 ..... γερνάω..... .
Τά χάνεις λίγο στή μετάφραση ε ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Γαμάει το ποδήλατο
Έχει φάει στη μάπα τα 120 κιλά μου σχεδόν κάθε βράδυ μετά τη δουλειά και δεν έχει πει κιχ, πολύ άνετο, τα λάστιχα και η ανάρτηση καταπίνουν όλες τις ατέλειες του δρόμου, φρενάρει τρομερά, αλλάζει ταχύτητες άψογα, η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα, και γενικά νιώθω ότι μπορώ να κάνω το γύρο όλης της πόλης πριν κουραστώ ή βαρεθώ. Πίστευα ότι θα μετάνιωνα την τσάντα πίσω αλλά τίποτα, τη γεμίζω κι αυτή με ό,τι μου κατέβει και τα κουβαλάω άνετα.
Βασικά αν αυτό το ποδήλατο ήταν αυτοκίνητο θα ήταν αυτό:

Έχει φάει στη μάπα τα 120 κιλά μου σχεδόν κάθε βράδυ μετά τη δουλειά και δεν έχει πει κιχ, πολύ άνετο, τα λάστιχα και η ανάρτηση καταπίνουν όλες τις ατέλειες του δρόμου, φρενάρει τρομερά, αλλάζει ταχύτητες άψογα, η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα, και γενικά νιώθω ότι μπορώ να κάνω το γύρο όλης της πόλης πριν κουραστώ ή βαρεθώ. Πίστευα ότι θα μετάνιωνα την τσάντα πίσω αλλά τίποτα, τη γεμίζω κι αυτή με ό,τι μου κατέβει και τα κουβαλάω άνετα.
Βασικά αν αυτό το ποδήλατο ήταν αυτοκίνητο θα ήταν αυτό:

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει η κουλτουρα ποδηλατου στο γιολαντα δυστυχως
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φίλε για να πάθεις ατύχημα εκεί που πάω εγώ πρέπει να είσαι πολύ γκάουΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 13:51 Τά ποδήλατα μέ τη μπάρα που ξεκινάει απο τη βάση της σέλας καί καταλήγει στό τιμόνι
Για να σου δώσω να καταλάβεις, η Μελβούρνη μόνο στην παραλία έχει 100χλμ ποδηλατόδρομο, ο οποίος είναι έτσι:

Άλλο μονοπάτι οι πεζοί, άλλο τα ποδήλατα, και άλλο ο δρόμος για τα αυτοκίνητα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:39Φίλε για να πάθεις ατύχημα εκεί που πάω εγώ πρέπει να είσαι πολύ γκάουΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 13:51 Τά ποδήλατα μέ τη μπάρα που ξεκινάει απο τη βάση της σέλας καί καταλήγει στό τιμόνι
Για να σου δώσω να καταλάβεις, η Μελβούρνη μόνο στην παραλία έχει 100χλμ ποδηλατόδρομο, ο οποίος είναι έτσι:
Άλλο μονοπάτι οι πεζοί, άλλο τα ποδήλατα, και άλλο ο δρόμος για τα αυτοκίνητα.
.
Κι εγώ όμως φίλε δέν μιλάω προσωπικά αλλά πολιτικά..... .
ελπίζω νά κατανοείς τό πρόβλημα πού έθεσα......
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις