!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bazoomba έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:02
Αρχέλαος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:28 Επειδή γράφεται αυτό με τα χίλια χρόνια κλπ. Ας δούμε το εξής:

ΕΡΤ “3 Στον Αέρα” : “Ζαγορά 840 mm βροχής”, 5 Νοεμβρίου 1986

https://www.olympia.gr/1560437/ellada/e ... tografies/
Σκεψου ποσο σκουπιδι πρεπει να εισαι σαν ανθρωπος, ωστε να βγαινεις με την ιδιοτητα του επιστημονα (εδωσες και ορκο ρε παστουρμα) και να κανεις τηλεοπτικο ας κισσινγκ στο κουλι με τοσο παραλογα claims. Μεχρι και τα δισσεγγονα του θα βολεψουν γτχτ.
Αυτοί είναι οι "ειδικοί" που επικαλείται ο Otto weininger.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Δέκα γυφτοι πιάστηκασν για κλοπες στα πλημμυρισμένα και αφέθηκαν ελεύθεροι για να μην κατηγορηθει ο Μητσοτακης οτι κυνηγαει Ρομα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:13
Αρχέλαος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:28 Επειδή γράφεται αυτό με τα χίλια χρόνια κλπ. Ας δούμε το εξής:

ΕΡΤ “3 Στον Αέρα” : “Ζαγορά 840 mm βροχής”, 5 Νοεμβρίου 1986

https://www.olympia.gr/1560437/ellada/e ... tografies/
Σκεψου ποσο σκουπιδι πρεπει να εισαι σαν ανθρωπος, ωστε να βγαινεις με την ιδιοτητα του επιστημονα (εδωσες και ορκο ρε παστουρμα) και να κανεις τηλεοπτικο ας κισσινγκ στο κουλι με τοσο παραλογα claims. Μεχρι και τα δισσεγγονα του θα βολεψουν γτχτ.
Ενώ εσύ ποιους επικαλείσαι; Α, ξέχασα, είσαι ο ειδικός που ακόμα δεν έχει πει καν τι έργα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 13 Σεπ 2023, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Κάτοικοι κάνουν περιπολιες αλλά θα τους χωσουν στην ψειρού για απαγωγή αν πιασουν κάποιον
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 15:38
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 14:06 Και κοψε το αυτό με τις κομματικές παρωπίδες τάχα, λες και είσαι κάνας αντικειμενικός κριτής.
Δεν τίθεται θέμα αν είμαι. Το τσίρκο των ζαίων το έχω ρίξει ατελείωτο κράξιμο, το τωρινό τσίρκο το ψήφισα το '19 και του έχω ρίξει επίσης ατελείωτο κράξιμο. Εσένα πάλι δεν σε θυμάμαι ούτε μία φορά όχι απλώς να μην τους κράζεις αλλά να μην επιχειρείς να τους δικαιολογήσεις, ενώ παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ τα σούρνεις ακόμη και για πράγματα που συνέβησαν επί θίασου Μητσοτάκη.
Μπερδεύεις τον αντικειμενικό με τον άρρωστα εμμονικό.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:18
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 14:06 Και κοψε το αυτό με τις κομματικές παρωπίδες τάχα, λες και είσαι κάνας αντικειμενικός κριτής.
Δεν τίθεται θέμα αν είμαι. Το τσίρκο των ζαίων το έχω ρίξει ατελείωτο κράξιμο, το τωρινό τσίρκο το ψήφισα το '19 και του έχω ρίξει επίσης ατελείωτο κράξιμο. Εσένα πάλι δεν σε θυμάμαι ούτε μία φορά όχι απλώς να μην τους κράζεις αλλά να μην επιχειρείς να τους δικαιολογήσεις, ενώ παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ τα σούρνεις ακόμη και για πράγματα που συνέβησαν επί θίασου Μητσοτάκη.
Μπερδεύεις την εμμονή με τον θυμό για χαμένες ζωές και δισεκατομμύρια σε περιουσίες που χάθηκαν, που εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί οι θάνατοι ανθρώπων για σένα είναι σαφώς πιο κάτω από τα άχρηστα ζώα που υποστηρίζεις.

Είναι δε εύκολο για κάποιον βολεμένο να παίρνει θέση ενάντια σε άτομα που έχασαν όλην τους την περιουσία. Κανείς δεν είπε ότι η ηθική είναι εύκολο πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:16
Ενώ εσύ ποιους επικαλείσαι;
Σίγουρα δεν επικαλούμαι τον Κωστάκη και την Τιτίκα από το Facebook, όπως εσύ.

Και σίγουρα δεν είμαι εσύ για να το παίξω ειδικός περιγράφοντας με ύφος διδάκτορα γνώσεις γυμνασίου, παρουσιάζοντάς τες σαν πράγματα που δεν ξέρουν άνθρωποι που σπούδασαν 15 χρόνια.

Ούτε προτίθεμαι να κάνω συζήτηση για αντιπλημμυρικά έργα με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει έναν απλό πολλαπλασιασμό β΄ δημοτικού για να καταλάβει ότι λέει απίστευτη παπαριά, στο ίδιο επίπεδο με το "ο Ήλιος είναι 12 χιλιόμετρα σε διάμετρο".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:23
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:18

Μπερδεύεις την εμμονή με τον θυμό για χαμένες ζωές και δισεκατομμύρια σε περιουσίες που χάθηκαν, που εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί οι θάνατοι ανθρώπων για σένα είναι σαφώς πιο κάτω από τα άχρηστα ζώα που υποστηρίζεις.

Είναι δε εύκολο για κάποιον βολεμένο να παίρνει θέση ενάντια σε άτομα που έχασαν όλην τους την περιουσία. Κανείς δεν είπε ότι η ηθική είναι εύκολο πράγμα.
waldorf να ξέρεις εσύ φταις για την κατρακύλα που έχει πάρει 2 βδομάδες τώρα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ποιο είναι το αποκύημα; Ότι σε νοιάζει περισσότερο να υπερασπιστείς τους σάπιους πολιτικούς σου από τις ζωές που χάθηκαν; Είναι αυταπόδεικτο, απ' αυτά που λες.

Είπαμε, εσύ και σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα ξυπνήσεις και θα είσαι ευκατάστατος, δεν θα ψάχνεις πού να κοιμηθείς και πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις όλα όσα έχασες. Πολύ εύκολο, φίλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:30
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:16

Ενώ εσύ ποιους επικαλείσαι;
Σίγουρα δεν επικαλούμαι τον Κωστάκη και την Τιτίκα από το Facebook, όπως εσύ.

Και σίγουρα δεν είμαι εσύ για να το παίξω ειδικός περιγράφοντας με ύφος διδάκτορα γνώσεις γυμνασίου, παρουσιάζοντάς τες σαν πράγματα που δεν ξέρουν άνθρωποι που σπούδασαν 15 χρόνια.

Ούτε προτίθεμαι να κάνω συζήτηση για αντιπλημμυρικά έργα με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει έναν απλό πολλαπλασιασμό β΄ δημοτικού για να καταλάβει ότι λέει απίστευτη παπαριά, στο ίδιο επίπεδο με το "ο Ήλιος είναι 12 χιλιόμετρα σε διάμετρο".
Ναι αλλά δεν απάντησες.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Σκασε κομματοσκυλο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:39 Ποιο είναι το αποκύημα; Ότι σε νοιάζει περισσότερο να υπερασπιστείς τους σάπιους πολιτικούς σου από τις ζωές που χάθηκαν; Είναι αυταπόδεικτο, απ' αυτά που λες.

Είπαμε, εσύ και σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα ξυπνήσεις και θα είσαι ευκατάστατος, δεν θα ψάχνεις πού να κοιμηθείς και πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις όλα όσα έχασες. Πολύ εύκολο, φίλε.
Τι ζούμε Θεέ μου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Isildur έγραψε: 13 Σεπ 2023, 14:44

Ο μόνος λόγος που έγραψα αυτό που έγραψα, ήταν επειδή ανέφερε τον Καναδά ο Αρίστος ως μια από τις χώρες που δεν έχουν πάθει τραγικές καταστροφές και αυτό ακριβώς του επισήμανα, ότι όχι μόνο έχουν πάθει αλλά το λέει κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους δημόσια και πραγματικά είναι να λυπάσαι την φύση και τη χώρα εκεί.

Ισα ισα που εφερα τον Καναδα και την Αυστραλια σαν παραδειγματα χωρων που ΕΧΟΥΝ παθει ζημιες. :lol:

Και τονισα οτι αλλο να σου συμβει μια ολοκληρωτικη καταστροφη και αλλο να σου συμβαινει καθε μηνα κι απο μια οπως βλεπουμε στην Ελλαδα τους τελευταιους μηνες.

Μια μεγαλη καταστροφη αντε να τη δικαιολογησεις, τις συνεχομενες ειναι δυσκολο. Σκεψου να ησουν κατοικος της Μαγνησιας πιχι αυτο το καλοκαιρι, πρωτα να καιγεσαι και μετα να πνιγεσαι. Πρωτα να ανατιναζονται τα πυρομαχικα στην Αγχιαλο και μετα να εγκαταλειπονται βυθισμενα τα ελικοπτερα στο Στεφανοβικειο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 13 Σεπ 2023, 16:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”