Αυτοί είναι οι "ειδικοί" που επικαλείται ο Otto weininger.Bazoomba έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:02Σκεψου ποσο σκουπιδι πρεπει να εισαι σαν ανθρωπος, ωστε να βγαινεις με την ιδιοτητα του επιστημονα (εδωσες και ορκο ρε παστουρμα) και να κανεις τηλεοπτικο ας κισσινγκ στο κουλι με τοσο παραλογα claims. Μεχρι και τα δισσεγγονα του θα βολεψουν γτχτ.Αρχέλαος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:28 Επειδή γράφεται αυτό με τα χίλια χρόνια κλπ. Ας δούμε το εξής:
ΕΡΤ “3 Στον Αέρα” : “Ζαγορά 840 mm βροχής”, 5 Νοεμβρίου 1986
https://www.olympia.gr/1560437/ellada/e ... tografies/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
- hellegennes
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δέκα γυφτοι πιάστηκασν για κλοπες στα πλημμυρισμένα και αφέθηκαν ελεύθεροι για να μην κατηγορηθει ο Μητσοτακης οτι κυνηγαει Ρομα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Otto Weininger
Ενώ εσύ ποιους επικαλείσαι; Α, ξέχασα, είσαι ο ειδικός που ακόμα δεν έχει πει καν τι έργα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:13Αυτοί είναι οι "ειδικοί" που επικαλείται ο Otto weininger.Bazoomba έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:02Σκεψου ποσο σκουπιδι πρεπει να εισαι σαν ανθρωπος, ωστε να βγαινεις με την ιδιοτητα του επιστημονα (εδωσες και ορκο ρε παστουρμα) και να κανεις τηλεοπτικο ας κισσινγκ στο κουλι με τοσο παραλογα claims. Μεχρι και τα δισσεγγονα του θα βολεψουν γτχτ.Αρχέλαος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:28 Επειδή γράφεται αυτό με τα χίλια χρόνια κλπ. Ας δούμε το εξής:
ΕΡΤ “3 Στον Αέρα” : “Ζαγορά 840 mm βροχής”, 5 Νοεμβρίου 1986
https://www.olympia.gr/1560437/ellada/e ... tografies/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 13 Σεπ 2023, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κάτοικοι κάνουν περιπολιες αλλά θα τους χωσουν στην ψειρού για απαγωγή αν πιασουν κάποιον
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Otto Weininger
Μπερδεύεις τον αντικειμενικό με τον άρρωστα εμμονικό.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 15:38Δεν τίθεται θέμα αν είμαι. Το τσίρκο των ζαίων το έχω ρίξει ατελείωτο κράξιμο, το τωρινό τσίρκο το ψήφισα το '19 και του έχω ρίξει επίσης ατελείωτο κράξιμο. Εσένα πάλι δεν σε θυμάμαι ούτε μία φορά όχι απλώς να μην τους κράζεις αλλά να μην επιχειρείς να τους δικαιολογήσεις, ενώ παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ τα σούρνεις ακόμη και για πράγματα που συνέβησαν επί θίασου Μητσοτάκη.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 14:06 Και κοψε το αυτό με τις κομματικές παρωπίδες τάχα, λες και είσαι κάνας αντικειμενικός κριτής.
- hellegennes
Μπερδεύεις την εμμονή με τον θυμό για χαμένες ζωές και δισεκατομμύρια σε περιουσίες που χάθηκαν, που εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί οι θάνατοι ανθρώπων για σένα είναι σαφώς πιο κάτω από τα άχρηστα ζώα που υποστηρίζεις.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:18Μπερδεύεις τον αντικειμενικό με τον άρρωστα εμμονικό.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 15:38Δεν τίθεται θέμα αν είμαι. Το τσίρκο των ζαίων το έχω ρίξει ατελείωτο κράξιμο, το τωρινό τσίρκο το ψήφισα το '19 και του έχω ρίξει επίσης ατελείωτο κράξιμο. Εσένα πάλι δεν σε θυμάμαι ούτε μία φορά όχι απλώς να μην τους κράζεις αλλά να μην επιχειρείς να τους δικαιολογήσεις, ενώ παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ τα σούρνεις ακόμη και για πράγματα που συνέβησαν επί θίασου Μητσοτάκη.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 14:06 Και κοψε το αυτό με τις κομματικές παρωπίδες τάχα, λες και είσαι κάνας αντικειμενικός κριτής.
Είναι δε εύκολο για κάποιον βολεμένο να παίρνει θέση ενάντια σε άτομα που έχασαν όλην τους την περιουσία. Κανείς δεν είπε ότι η ηθική είναι εύκολο πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Σίγουρα δεν επικαλούμαι τον Κωστάκη και την Τιτίκα από το Facebook, όπως εσύ.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:16Ενώ εσύ ποιους επικαλείσαι;hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:13Αυτοί είναι οι "ειδικοί" που επικαλείται ο Otto weininger.Bazoomba έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:02
Σκεψου ποσο σκουπιδι πρεπει να εισαι σαν ανθρωπος, ωστε να βγαινεις με την ιδιοτητα του επιστημονα (εδωσες και ορκο ρε παστουρμα) και να κανεις τηλεοπτικο ας κισσινγκ στο κουλι με τοσο παραλογα claims. Μεχρι και τα δισσεγγονα του θα βολεψουν γτχτ.
Και σίγουρα δεν είμαι εσύ για να το παίξω ειδικός περιγράφοντας με ύφος διδάκτορα γνώσεις γυμνασίου, παρουσιάζοντάς τες σαν πράγματα που δεν ξέρουν άνθρωποι που σπούδασαν 15 χρόνια.
Ούτε προτίθεμαι να κάνω συζήτηση για αντιπλημμυρικά έργα με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει έναν απλό πολλαπλασιασμό β΄ δημοτικού για να καταλάβει ότι λέει απίστευτη παπαριά, στο ίδιο επίπεδο με το "ο Ήλιος είναι 12 χιλιόμετρα σε διάμετρο".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
waldorf να ξέρεις εσύ φταις για την κατρακύλα που έχει πάρει 2 βδομάδες τώρα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:23Μπερδεύεις την εμμονή με τον θυμό για χαμένες ζωές και δισεκατομμύρια σε περιουσίες που χάθηκαν, που εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί οι θάνατοι ανθρώπων για σένα είναι σαφώς πιο κάτω από τα άχρηστα ζώα που υποστηρίζεις.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:18Μπερδεύεις τον αντικειμενικό με τον άρρωστα εμμονικό.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 15:38
Δεν τίθεται θέμα αν είμαι. Το τσίρκο των ζαίων το έχω ρίξει ατελείωτο κράξιμο, το τωρινό τσίρκο το ψήφισα το '19 και του έχω ρίξει επίσης ατελείωτο κράξιμο. Εσένα πάλι δεν σε θυμάμαι ούτε μία φορά όχι απλώς να μην τους κράζεις αλλά να μην επιχειρείς να τους δικαιολογήσεις, ενώ παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ τα σούρνεις ακόμη και για πράγματα που συνέβησαν επί θίασου Μητσοτάκη.
Είναι δε εύκολο για κάποιον βολεμένο να παίρνει θέση ενάντια σε άτομα που έχασαν όλην τους την περιουσία. Κανείς δεν είπε ότι η ηθική είναι εύκολο πράγμα.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Οι όποιος ελπίδες Εμφυλίου 2.0 εξανεμίστηκαν το 2012Λίνο Βεντούρα έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:26 Εξαγριωμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη Αγοραστό στον Παλαμά (βίντεο)
- hellegennes
Ποιο είναι το αποκύημα; Ότι σε νοιάζει περισσότερο να υπερασπιστείς τους σάπιους πολιτικούς σου από τις ζωές που χάθηκαν; Είναι αυταπόδεικτο, απ' αυτά που λες.
Είπαμε, εσύ και σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα ξυπνήσεις και θα είσαι ευκατάστατος, δεν θα ψάχνεις πού να κοιμηθείς και πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις όλα όσα έχασες. Πολύ εύκολο, φίλε.
Είπαμε, εσύ και σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα ξυπνήσεις και θα είσαι ευκατάστατος, δεν θα ψάχνεις πού να κοιμηθείς και πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις όλα όσα έχασες. Πολύ εύκολο, φίλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ναι αλλά δεν απάντησες.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:30Σίγουρα δεν επικαλούμαι τον Κωστάκη και την Τιτίκα από το Facebook, όπως εσύ.
Και σίγουρα δεν είμαι εσύ για να το παίξω ειδικός περιγράφοντας με ύφος διδάκτορα γνώσεις γυμνασίου, παρουσιάζοντάς τες σαν πράγματα που δεν ξέρουν άνθρωποι που σπούδασαν 15 χρόνια.
Ούτε προτίθεμαι να κάνω συζήτηση για αντιπλημμυρικά έργα με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει έναν απλό πολλαπλασιασμό β΄ δημοτικού για να καταλάβει ότι λέει απίστευτη παπαριά, στο ίδιο επίπεδο με το "ο Ήλιος είναι 12 χιλιόμετρα σε διάμετρο".
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Σκασε κομματοσκυλο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Otto Weininger
Τι ζούμε Θεέ μου.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 16:39 Ποιο είναι το αποκύημα; Ότι σε νοιάζει περισσότερο να υπερασπιστείς τους σάπιους πολιτικούς σου από τις ζωές που χάθηκαν; Είναι αυταπόδεικτο, απ' αυτά που λες.
Isildur έγραψε: 13 Σεπ 2023, 14:44
Ο μόνος λόγος που έγραψα αυτό που έγραψα, ήταν επειδή ανέφερε τον Καναδά ο Αρίστος ως μια από τις χώρες που δεν έχουν πάθει τραγικές καταστροφές και αυτό ακριβώς του επισήμανα, ότι όχι μόνο έχουν πάθει αλλά το λέει κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους δημόσια και πραγματικά είναι να λυπάσαι την φύση και τη χώρα εκεί.
Ισα ισα που εφερα τον Καναδα και την Αυστραλια σαν παραδειγματα χωρων που ΕΧΟΥΝ παθει ζημιες.
Και τονισα οτι αλλο να σου συμβει μια ολοκληρωτικη καταστροφη και αλλο να σου συμβαινει καθε μηνα κι απο μια οπως βλεπουμε στην Ελλαδα τους τελευταιους μηνες.
Μια μεγαλη καταστροφη αντε να τη δικαιολογησεις, τις συνεχομενες ειναι δυσκολο. Σκεψου να ησουν κατοικος της Μαγνησιας πιχι αυτο το καλοκαιρι, πρωτα να καιγεσαι και μετα να πνιγεσαι. Πρωτα να ανατιναζονται τα πυρομαχικα στην Αγχιαλο και μετα να εγκαταλειπονται βυθισμενα τα ελικοπτερα στο Στεφανοβικειο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 13 Σεπ 2023, 16:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις