ξεκολλαΕρμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:24Την επομενη φορα ζαίε να μη με κάνεις παράθεση χωρίς να έχεις ακριβώς το τι έγραψα. Μέσα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Εγώ είμαι η καταπιόλα;Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:15Όχι δεν ειναι όλες οι οικογένειες έτσι επειδη μια καταπιολα τυγχάνει να ήθελε να βγάζει αυτό προς τ έξω.Πασιφάη έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:49Τα σέβη μου ρε φίλε. Τα έχω πει κι εγώ σε άλλο νήμα παλαιότερα. Η εικόνα δε, αντικατοπτρίζει την σκατένια κοινωνία που ζούμε.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:41
Η πορνεία είναι ένα σύνθετο κοινωνικό ζήτημα. Επιπλέον, είτε μάς αρέσει είτε όχι, είναι υπό προϋποθέσεις νόμιμη δραστηριότητα. Ασφαλώς μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές πρόνοιες τέτοιες, που να βελτιώσουν την κατάσταση των εκδιδομένων. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν φταίει μόνο που δεν υπάρχουν επαρκείς κοινωνικές πρόνοιες, ούτε γίνεται να υπάρχει ένας αστυφύλακας μπροστά από κάθε κατώφλι. Πάνω απ' όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι.
Φταίει ας πούμε ο σκατόβλαχος που το πρωί κάνει κήρυγμα στο καφενείο περί χρηστοήθειας και ευταξίας και θεωρεί τους παράτυπους μετανάστες "λαθροεισβολείς και λαθροπιθήκια", που μολύνουν τον ελλάνιο μπολιτισμό, αλλά το βράδυ πάει στο κωλόμπαρο και ψάχνει για νέες αφίξεις trafficking, ώστε να πηδήξει "ακαποτί" μ' ένα 20άρικο μια δύσμοιρη κοπέλα που την κρατούν κακοποιημένη, βιασμένη, φυλακισμένη και ενίοτε αλυσοδεμένη οι δουλέμποροι νταβατζήδες, ενώ το βράδυ, πριν κοιμηθεί, θα προσκυνήσει με συγκινητική ευλάβεια στο εικονοστάσι και θα κάνει έναν μεγαλόσταυρο παρακαλώντας την Παναγία να μάς φυλάει απ' τους βαρβάρους.
Αυτά και άλλα πολλά φταίνε, κρυμμένα στην κοινή θέα. Να το πω με μια εικόνα.
![]()
Αυτή δα, τη θεάρεστη, που χώνει κάτω απ'το χαλάκι τα ουσιαστικά προβλήματα και πιστεύει οτι με τα πατερημά και τα πιστεύω, θα πάρει άφεση αμαρτιών για τις πομπές της. Ότι κάποιος της σβήνει τα σκοτάδια και τις διαστροφές της.
Ευλόγησον ρεμάλια. Κάντε κανα σταυρό.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είπε ότι πήγαιναν επώνυμοιOrion22 έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:42https://www.reader.gr/koinonia/429629/g ... a-yparhoynΗ νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και δήλωσε: «Ηρθα να καταθέσω γι αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Γνωρίζω πως ερχόταν στον χώρο μου, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε το ανήλικο κορίτσι. Το έφερνε να πάει με πελάτες, επώνυμους πελάτες. Εγώ δεν ήμουν εκεί ήταν η υπηρεσία εκεί δεν το ήξερα. Επί δύο μήνες γινόταν. Πριν από 3 μήνες. Είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Εχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα - κάρτα».
όσο πάει γίνεται και πιο αποκρουστικό
για να δούμε, θα βγουν τα ονόματα στη φόρα αφού υπάρχει και κάμερα ή θα πέσει συγκάλυψη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τρεις δικηγόροι, μέχρι στιγμής, έχουν αρνηθεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό. Θα την πληρώσει μάλλον ο Χρονόπουλος που, αν και παραιτηθείς, θα τούς εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο για να διεκπεραιωθεί το στάδιο της απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
Έλεος ρε Ιανε. Για το σκουπίδι που συζητάμε είπα πως θέλει να δείχνει το καλό προφίλ.
Αυτό που σου λέω.Υδράργυρος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:32ξεκολλαΕρμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:24Την επομενη φορα ζαίε να μη με κάνεις παράθεση χωρίς να έχεις ακριβώς το τι έγραψα. Μέσα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Γιατί δεν τον αναλαμβάνει ο Κούγιας;Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:47 Τρεις δικηγόροι, μέχρι στιγμής, έχουν αρνηθεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό. Θα την πληρώσει μάλλον ο Χρονόπουλος που, αν και παραιτηθείς, θα τούς εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο για να διεκπεραιωθεί το στάδιο της απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
αυτη ειναι επισης για την μπουζου, αν λεει αληθεια.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:08 Χαμός
«Βόμβα» από ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Ο Μίχος έφερνε και εξέδιδε τη 12χρονη σε πολιτικούς, καλλιτέχνες»
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και ειχε καμερες, στο μπουρδελο.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:14Άλλη μαλάκω αυτή. Της πήγαινε ο άλλος στο μπουρδέλο της επί δυο μήνες (ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ) το δωδεκάχρονο για να το πουλήσει σε πελάτες και μάλιστα σε "επώνυμους" πελάτες (την έριξε την προειδοποιητική βολή), αλλά εκείνη "δεν το γνώριζε" γιατί "δεν ήταν η ίδια εκεί, ήταν η υπηρεσία". Το ανακάλυψε τώρα και έπεσε από τα σύννεφα (και αυτή). Να παραγγείλουμε 3-4 τόνους σύννεφα παιδιά, δεν θα μάς φτάνουν στο τέλος.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:08 Χαμός
«Βόμβα» από ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Ο Μίχος έφερνε και εξέδιδε τη 12χρονη σε πολιτικούς, καλλιτέχνες»
Γνώμη μου: πάει να καλύψει τον κώλο της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τον έχω ακούσει παλιότερα να δηλώνει ότι δεν αναλαμβάνει παιδόφιλους και βιαστές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:48Γιατί δεν τον αναλαμβάνει ο Κούγιας;Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:47 Τρεις δικηγόροι, μέχρι στιγμής, έχουν αρνηθεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό. Θα την πληρώσει μάλλον ο Χρονόπουλος που, αν και παραιτηθείς, θα τούς εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο για να διεκπεραιωθεί το στάδιο της απολογίας ενώπιον του ανακριτή.![]()
Βεβαίως!Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:50και ειχε καμερες, στο μπουρδελο.Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:14Άλλη μαλάκω αυτή. Της πήγαινε ο άλλος στο μπουρδέλο της επί δυο μήνες (ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ) το δωδεκάχρονο για να το πουλήσει σε πελάτες και μάλιστα σε "επώνυμους" πελάτες (την έριξε την προειδοποιητική βολή), αλλά εκείνη "δεν το γνώριζε" γιατί "δεν ήταν η ίδια εκεί, ήταν η υπηρεσία". Το ανακάλυψε τώρα και έπεσε από τα σύννεφα (και αυτή). Να παραγγείλουμε 3-4 τόνους σύννεφα παιδιά, δεν θα μάς φτάνουν στο τέλος.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:08 Χαμός
Γνώμη μου: πάει να καλύψει τον κώλο της.
Αλλά δεν γνώριζε, δεν τής είχε πει τίποτα "η υπηρεσία", που επί δυο μήνες περνούσε ένας τύπος από το μπουρδέλο και ήθελε να πουλήσει ένα δωδεκάχρονο.
Και μην την στραβοκοιτάτε, γιατί έχει και "επώνυμους" πελάτες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τί γίνεται ρε μλκς, συνελήφθη σαραντάχρονος για ασέλγεια στην δεκατετράχρονη κόρη του, συστηματικά επί 2-3 χρόνια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πρώτη και τελευταία φορά θα γραψω σε αυτό το θέμα.
Τουφεκισμα ή αν πονεσουν κάποιες ψυχές από τη θανατική ποινή ευνουχισμός, οχι χημικός κανονικός με σκουριασμενο μαχαίρι.
Τουφεκισμα ή αν πονεσουν κάποιες ψυχές από τη θανατική ποινή ευνουχισμός, οχι χημικός κανονικός με σκουριασμενο μαχαίρι.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είδα το μισό. Δεν άντεξα. Τι μλκιες λέει;vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:08 Χαμός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:12αυτό ήταν απάντηση στο ότι δεν είναι λύση οι φυλακίσεις, οι ευνουχισμοί κτλ, αλλά η κοινωνική πολιτική και φέρνει ως παράδειγμα τη δυτική ευρώπη που γίνεται χαμός από βιαστές εκείΕρμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:10Βασικά για τη Σουηδία ειναι άλλη κουβέντα αλλά ας την κάνουμε σε άλλο νημα γιατί θα το πάμε πολύ αλλού.
Πολυ απλα τα θυματα καταγγελουν ελευθερα τους βιαστες τους γιατι ολοι παιρνουν το μερος τους και το κρατος τα προστατευει.
Δεν ειναι σαν το βλαχοδουκατο του Ελλαδισταν που το θυμα δεν εχει σχεδον καμια προστασια και πολλοι μπορουν να λενε οτι
η τσουλα προκαλεσε τον βιαστη deal with it τυπε μου.
Της πήγαινε ο Μίχος στο μπουρδέλο της επί δυο (2) μήνες το δωδεκάχρονο για να το πουλήσει σε πελάτες, αλλά εκείνη "δεν το γνώριζε" γιατί "δεν ήταν η ίδια εκεί, ήταν η υπηρεσία". Το θυμήθηκε, αίφνης, μόλις η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, οπότε ως ευσυνείδητη και νομοταγής πολίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή της υπόθεσης για να καταθέσει, αλλά εκείνος δεν την δέχτηκε γιατί παίρνει τις απολογίες των Μίχου και Σοφιανίδη (ή ίσως επειδή της ετοιμάζει κι αυτής κάνα πεσκέσι, λέω εγώ τώρα).Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:58Είδα το μισό. Δεν άντεξα. Τι μλκιες λέει;vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:08 Χαμός
Επίσης, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, το μπουρδέλο έχει κάμερες ασφαλείας και "επώνυμους" πελάτες ("το πιάσατε το υπονοούμενο;").
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις