Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:38
Πιο πολύ εκτιμώ κάποια που έπαιξε,παρά τα μποτάκια των 0.60 και τα κομματοσκυλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το 99% των γυναικων, αντικειμενοποιουν το σωμα τους.
χρησιμοποιουν τη σεξουαλικοτητα τους, για καποιο οφελος. μικρα πραγματα της καθημερινοτητας συνηθως, να γλυτωσουν καμμια κληση, να βρεθουν μπροστα σε καμμια ουρα,να κεραστουν κανα ποτο, να αγγαρεψουν καποιον να τους κουβαλησει κατι βαρυ, να ψησουν τον αντρα τους να τις παει σκ στα πεθερικα στο χωριο, οτιδηποτε.
φυσικα το ιδιο κανουν και οι αντρες, σε μικροτερο ποσοστο, οχι επειδη δε θελουν, αλλα επειδη δεν μπορουν, δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο.
Δὲν τὸ καταλαβαίνω καλὰ αὐτό.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2025, 08:46το 99% των γυναικων, αντικειμενοποιουν το σωμα τους.
χρησιμοποιουν τη σεξουαλικοτητα τους, για καποιο οφελος. μικρα πραγματα της καθημερινοτητας συνηθως, να γλυτωσουν καμμια κληση, να βρεθουν μπροστα σε καμμια ουρα,να κεραστουν κανα ποτο, να αγγαρεψουν καποιον να τους κουβαλησει κατι βαρυ, να ψησουν τον αντρα τους να τις παει σκ στα πεθερικα στο χωριο, οτιδηποτε.
φυσικα το ιδιο κανουν και οι αντρες, σε μικροτερο ποσοστο, οχι επειδη δε θελουν, αλλα επειδη δεν μπορουν, δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο.![]()
Μὲ τὴν ἴδια λογικὴ ρωτῶ, οἱ οἰκόσιτες γάτες "ἀντικειμενοποιοῦν" τὸ σῶμα τους;
Οἱ ἄνθρωποι προσελκύονται ἀπὸ τὶς γάτες, ἐπειδὴ εἶναι χαριτωμένες (ἔχουν κάποια χάρη) καὶ αὐτές το ἐκμεταλλεύονται συνειδητά, γιὰ νὰ φᾶνε;
Πεῖτε μου μιὰ γνώμη.
ναι. αν και το "συνειδητα" αν μιλαμε για γατες ειναι συζητησιμο.Ανίκητος έγραψε: 19 Απρ 2025, 08:55Δὲν τὸ καταλαβαίνω καλὰ αὐτό.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2025, 08:46το 99% των γυναικων, αντικειμενοποιουν το σωμα τους.
φυσικα το ιδιο κανουν και οι αντρες, σε μικροτερο ποσοστο, οχι επειδη δε θελουν, αλλα επειδη δεν μπορουν, δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο.![]()
Μὲ τὴν ἴδια λογικὴ ρωτῶ, οἱ οἰκόσιτες γάτες "ἀντικειμενοποιοῦν" τὸ σῶμα τους;
Οἱ ἄνθρωποι προσελκύονται ἀπὸ τὶς γάτες, ἐπειδὴ εἶναι χαριτωμένες (ἔχουν κάποια χάρη) καὶ αὐτές το ἐκμεταλλεύονται συνειδητά, γιὰ νὰ φᾶνε;
Πεῖτε μου μιὰ γνώμη.
ολοι οι ανθρωποι αντικειμενοποιουν τα σωματα τους, οταν και οπου μπορουν. και καλα κανουν, δε μας πεφτει λογος.
οποτε δεν ψεγουμε αυτην που ρουφαει πουτσες για λεφτα, οπως δεν ψεγουμε και αυτην που της πεφτει καταλαθος η τιραντα απο το μπουστακι οταν διαπραγματευεται την τιμη μτχ αυτοκινητου.
οι φεμινιστριες ειναι ελευθερες να κανουν κουμαντο στα δικα τους σωματα. οι υπολοιπες και υπολοιποι, επισης.
Ἂν τὸ θέτεις ἔτσι, τὸ καταλαβαίνω.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:05 ναι. αν και το "συνειδητα" αν μιλαμε για γατες ειναι συζητησιμο.
Ἐγὼ τὸ δέχομαι ἐφόσον ὁ ἄνθρωπος ὠφελεῖται καὶ δὲν κάνει ἀντικειμενικὴ ζημιὰ στὸν ἑαυτό του καὶ στὸ σῶμα του.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:05 ολοι οι ανθρωποι αντικειμενοποιουν τα σωματα τους, οταν και οπου μπορουν. και καλα κανουν, δε μας πεφτει λογος.
Ἐγὼ ψέγω τὴ δεύτερη. Κάνει κάτι ποὺ δὲν τῆς τὸ ζήτησαν, γιὰ νὰ πετύχει καλύτερη τιμή. Ἱκανοποιεῖ φαντασιώσεις, ὄχι τὴ ζήτηση.Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:05 οποτε δεν ψεγουμε αυτην που ρουφαει πουτσες για λεφτα, οπως δεν ψεγουμε και αυτην που της πεφτει καταλαθος η τιραντα απο το μπουστακι οταν διαπραγματευεται την τιμη μτχ αυτοκινητου.
Στὴν πρώτη περίπτωση ἱκανοποιοῦνται δύο ἄνθρωποι, ὁ ἕνας ποὺ παίρνει τὴν σωματικὴ προσφορὰ καὶ ἡ ἄλλη τὰ χρήματα.
Είσαι ενάντια στην αυτοδιάθεση του σώματος κάθε γυναίκας, τύπισσα;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 23:19Feindflug έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:17Γιατί να κάνεις καταγγελία, δικιά μου; Είναι ντροπή να είναι κάποια σεξεργάτρια;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 00:36
Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
Από την μια ακραία φεμινίστρια, από την άλλη θεοσεβούμενη κυρ Παντελού;
Είμαι ενάντια στην αντικειμρνοποίηση του γυναικείου σώματος και των πορνοπελατών όπως και της πορνείας. Αν αυτό με κάνει ακραία φεμινιστρια είμαι. Κατά τ' άλλα τα λογικά αλματά σου φέιν είναι για το πούτσο καβάλα.
Δηλαδή αποκλείεις το γεγονός να της αρέσει ως διαδικασία, να είναι καλή σε αυτό και να κερδίζει χρήματα με αυτόν τον τρόπο;
Μήπως είσαι και ενάντια των αθλητών γενικά, οι οποίοι αντικειμενοποιούν και αυτοί το σώμα τους ή μόνο στα σεξουαλικά είσαι έτσι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
ενα δικιο, τοχεις.Ανίκητος έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:23
Ἐγὼ ψέγω τὴ δεύτερη. Κάνει κάτι ποὺ δὲν τῆς τὸ ζήτησαν, γιὰ νὰ πετύχει καλύτερη τιμή. Ἱκανοποιεῖ φαντασιώσεις, ὄχι τὴ ζήτηση.
Στὴν πρώτη περίπτωση ἱκανοποιοῦνται δύο ἄνθρωποι, ὁ ἕνας ποὺ παίρνει τὴν σωματικὴ προσφορὰ καὶ ἡ ἄλλη τὰ χρήματα.
κι εγω θεωρω την ντομπρα, ισια πορνεια ενα κλικ ανωτερη ηθικα απο την κεκαλυμενη, κρυφη, υποβοσκουσα.
αλλα το βασικο ειναι οτι δε μας πεφτει λογος, καθεμια και καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι γουσταρει με το τομαρι του, εφοσον καταρχην δεν κανει κακο σε συνανθρωπο, και δευτερευοντως δε μας ζαλιζει τ αρχιδια.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
Εγώ δεν τοποθετούμαι άλλο. Βγαίνουν φαντάσματα. Με μαχαίρια.Feindflug έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:45Είσαι ενάντια στην αυτοδιάθεση του σώματος κάθε γυναίκας, τύπισσα;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 23:19Feindflug έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:17
Γιατί να κάνεις καταγγελία, δικιά μου; Είναι ντροπή να είναι κάποια σεξεργάτρια;
Είμαι ενάντια στην αντικειμρνοποίηση του γυναικείου σώματος και των πορνοπελατών όπως και της πορνείας. Αν αυτό με κάνει ακραία φεμινιστρια είμαι. Κατά τ' άλλα τα λογικά αλματά σου φέιν είναι για το πούτσο καβάλα.
Δηλαδή αποκλείεις το γεγονός να της αρέσει ως διαδικασία, να είναι καλή σε αυτό και να κερδίζει χρήματα με αυτόν τον τρόπο;
Μήπως είσαι και ενάντια των αθλητών γενικά, οι οποίοι αντικειμενοποιούν και αυτοί το σώμα τους ή μόνο στα σεξουαλικά είσαι έτσι;
- Fata_Morgana
Είμαι ενάντια στην αντικειμενοποίηση της γυναίκας.Feindflug έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:45Είσαι ενάντια στην αυτοδιάθεση του σώματος κάθε γυναίκας, τύπισσα;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 23:19Feindflug έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:17
Γιατί να κάνεις καταγγελία, δικιά μου; Είναι ντροπή να είναι κάποια σεξεργάτρια;
Τι ακριβώς δεν κατανοείς από αυτό που έγραψα να προσπαθήσω να στο εξηγήσω. Που δεν νομίζω να υπάρχει ενδεχόμενο να αντιληφθείς αλλά θα κάνω μια προσπάθεια αρκεί να μου πεις τι δεν καταλαβαίνεις από αυτή τη φράση
- Fata_Morgana
Δεν υπάρχουν φαντάσματα με μαχαίρια. Αν βλέπεις ή νομίζεις πως καραδοκούν τέτοια, προτείνω να δεις έναν ειδικό αν ήδη δε βλεπεις.Urzaring13 έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:49Εγώ δεν τοποθετούμαι άλλο. Βγαίνουν φαντάσματα. Με μαχαίρια.Feindflug έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:45Είσαι ενάντια στην αυτοδιάθεση του σώματος κάθε γυναίκας, τύπισσα;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 23:19
Μπορείς να αναλύσεις λίγο τι εννοείς αντικειμενοποίηση της γυναίκας, τύπισσα; Οι γυναίκες αθλήτριες δεν αντικειμενοποιούνται; Είσαι υπέρ της αντικειμενοποίησης του άνδρα;Fata_Morgana έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:53Είμαι ενάντια στην αντικειμενοποίηση της γυναίκας.Feindflug έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:45Είσαι ενάντια στην αυτοδιάθεση του σώματος κάθε γυναίκας, τύπισσα;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 23:19
Τι ακριβώς δεν κατανοείς από αυτό που έγραψα να προσπαθήσω να στο εξηγήσω. Που δεν νομίζω να υπάρχει ενδεχόμενο να αντιληφθείς αλλά θα κάνω μια προσπάθεια αρκεί να μου πεις τι δεν καταλαβαίνεις από αυτή τη φράση
Dein Herz, meine Gier
- Fata_Morgana
Ναι βεβαίως να σου αναλύσω. Αντικειμενοποίηση της γυναίκας είναι όταν η γυναίκα "προορίζεται" ως αντικείμενο για εκτόνωση των σεξουαλικών αναγκών του άντρα με οικονομικές προεκτάσεις.Feindflug έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:57Μπορείς να αναλύσεις λίγο τι εννοείς αντικειμενοποίηση της γυναίκας, τύπισσα; Οι γυναίκες αθλήτριες δεν αντικειμενοποιούνται; Είσαι υπέρ της αντικειμενοποίησης του άνδρα;Fata_Morgana έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:53Είμαι ενάντια στην αντικειμενοποίηση της γυναίκας.Feindflug έγραψε: 19 Απρ 2025, 09:45
Είσαι ενάντια στην αυτοδιάθεση του σώματος κάθε γυναίκας, τύπισσα;
το δικαιωμα να επιλεξει συνειδητα, απο μονη της να το κανει, πρεπει να της το στερησει η κοινωνια;Fata_Morgana έγραψε: 19 Απρ 2025, 10:03
Ναι βεβαίως να σου αναλύσω. Αντικειμενοποίηση της γυναίκας είναι όταν η γυναίκα "προορίζεται" ως αντικείμενο για εκτόνωση των σεξουαλικών αναγκών του άντρα με οικονομικές προεκτάσεις.
ισχυει μονο για γυναικες, η και για αντρες;
- Fata_Morgana
Ο παππούλης μου ο Τρύφωνας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-