!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
Ψάχνει τσόντες από φορουμιτισες ο έτσι
και αν πούμε τπτ για το μαλλάκι της κάρυ είναι ένα βήμα απ' το να φωνάξει τη δίωξη 
Ντροπή σου και μόνο που ρωτας κοροϊδευτικά. Μεγαλοβδόμαδο, δεν κάνει..Πώς θα πας να κάνεις μεγάλους σταυρούς;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το βλέπω. Δυστυχώς.
Γιατί να κάνεις καταγγελία, δικιά μου; Είναι ντροπή να είναι κάποια σεξεργάτρια;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 00:36Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;Πασιφάη έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:09Αν θες να ξέρεις επίσης, πολλοί δεν παίρνουν την αγωγή τους και έχουν παραισθήσεις.Urzaring13 έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:07
Αν θες να ξέρεις πολλές από τις κοπέλες που παίζουν σε πορνό είναι και μαχήτριες.
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
Από την μια ακραία φεμινίστρια, από την άλλη θεοσεβούμενη κυρ Παντελού;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Νετο Γκουερινο
Δηλαδή αν μια από εδώ μέσα έχει παίξει σε τσόντα σε τι θα με εμποδίσει να κάνω τον σταυρό μου;Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:10Ντροπή σου και μόνο που ρωτας κοροϊδευτικά. Μεγαλοβδόμαδο, δεν κάνει..Πώς θα πας να κάνεις μεγάλους σταυρούς;![]()
Διοτι δεν σέβεσαι τις γυναίκες που συναναστρέφεσαι εδώ μέσα, ρωτώντας ''ποιά έχει παίξει σε τσόντα''. Θεωρείς δε, πως όλες όσες γράφουμε είμαστε πουτάνες. Να μην κάνεις σταυρό, είσαι υποκριτής. Εντάξει τώρα; Αντε προχώρα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:29Δηλαδή αν μια από εδώ μέσα έχει παίξει σε τσόντα σε τι θα με εμποδίσει να κάνω τον σταυρό μου;Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:10Ντροπή σου και μόνο που ρωτας κοροϊδευτικά. Μεγαλοβδόμαδο, δεν κάνει..Πώς θα πας να κάνεις μεγάλους σταυρούς;![]()
-
Νετο Γκουερινο
Υπάρχει και η απάντηση καμία δεν έχει παίξειΠασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:34Διοτι δεν σέβεσαι τις γυναίκες που συναναστρέφεσαι εδώ μέσα, ρωτώντας ''ποιά έχει παίξει σε τσόντα''. Θεωρείς δε, πως όλες όσες γράφουμε είμαστε πουτάνες. Να μην κάνεις σταυρό, είσαι υποκριτής. Εντάξει τώρα; Αντε προχώρα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:29Δηλαδή αν μια από εδώ μέσα έχει παίξει σε τσόντα σε τι θα με εμποδίσει να κάνω τον σταυρό μου;Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:10
Ντροπή σου και μόνο που ρωτας κοροϊδευτικά. Μεγαλοβδόμαδο, δεν κάνει..Πώς θα πας να κάνεις μεγάλους σταυρούς;![]()
Που να ξέρω εγώ,δεν διάβασα όλο το νήμα
Και ούτε θεωρώ ότι είναι κάτι κακό
Πιο πολύ εκτιμώ κάποια που έπαιξε,παρά τα μποτάκια των 0.60 και τα κομματοσκυλα
Ξαναδιάβασε το νήμα απ'την αρχή και άσε τις στείρες μαλακίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:38Υπάρχει και η απάντηση καμία δεν έχει παίξειΠασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:34Διοτι δεν σέβεσαι τις γυναίκες που συναναστρέφεσαι εδώ μέσα, ρωτώντας ''ποιά έχει παίξει σε τσόντα''. Θεωρείς δε, πως όλες όσες γράφουμε είμαστε πουτάνες. Να μην κάνεις σταυρό, είσαι υποκριτής. Εντάξει τώρα; Αντε προχώρα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Απρ 2025, 14:29
Δηλαδή αν μια από εδώ μέσα έχει παίξει σε τσόντα σε τι θα με εμποδίσει να κάνω τον σταυρό μου;
Που να ξέρω εγώ,δεν διάβασα όλο το νήμα
Και ούτε θεωρώ ότι είναι κάτι κακό
Πιο πολύ εκτιμώ κάποια που έπαιξε,παρά τα μποτάκια των 0.60 και τα κομματοσκυλα
Τι το 'θελες και μου 'πες πως θα μοιάζω του Γκουσγκούνη, μπήκανε στα μάτια μου δυο κιλά σαπούνι.
https://www.youtube.com/watch?v=NjZSrA43D_k&t=4s

https://www.youtube.com/watch?v=NjZSrA43D_k&t=4s
- Otto Weininger
Ε καλά ρε φίλε, έτσι θα έπαιζα και εγώ.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:07Δεν μου έδωσαν κανέναν ρόλο, για συνέντευξη πήγα. Λονδρέζικο στούντιο. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είχαν κόνσεπτ που να μην φαινόταν η φάτσα μου, γι' αυτό έκανα πίσω.
Είναι αρκετοί που κάνουν δικές τους παραγωγές, οι κοπέλες όλες μοντέλα κυριολεκτικά και η φάτσα τους δεν φαίνεται ποτέ.
Έτσι όμως ουσιαστικά δεν "παίζεις".
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και να παιξετε σε τσοντα ρε μπαγλαμαδες ποιος θα σας παρει χαμπαρι;Τι ειστε;Η Τζουλια;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Feindflug έγραψε: 18 Απρ 2025, 13:17Γιατί να κάνεις καταγγελία, δικιά μου; Είναι ντροπή να είναι κάποια σεξεργάτρια;Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 00:36Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;Πασιφάη έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:09
Αν θες να ξέρεις επίσης, πολλοί δεν παίρνουν την αγωγή τους και έχουν παραισθήσεις.
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
Από την μια ακραία φεμινίστρια, από την άλλη θεοσεβούμενη κυρ Παντελού;
Είμαι ενάντια στην αντικειμρνοποίηση του γυναικείου σώματος και των πορνοπελατών όπως και της πορνείας. Αν αυτό με κάνει ακραία φεμινιστρια είμαι. Κατά τ' άλλα τα λογικά αλματά σου φέιν είναι για το πούτσο καβάλα.
- hellegennes
Δεν ήταν μία.GoBack έγραψε: 18 Απρ 2025, 23:17 Και να παιξετε σε τσοντα ρε μπαγλαμαδες ποιος θα σας παρει χαμπαρι;Τι ειστε;Η Τζουλια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---