!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:03 γαλή μην τρίβεσαι με γεμίζεις τρίχες.
Σε ζαία δεν τρίβομαι ποτέ. Αυτά τρίβονται και μετα αρχίζουν τα "αγιουτο χριστανοί" και έχουν ιδιαίτερη έφεση στις καταγγελίες όταν θίγεται η δικιά τους φτηνιάρικη τιμή.

Καρατσεκαρισμένο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:08
Ευχαριστώ που μου είπες οτι ο Χελένικ είχε πρώτος την ιδέα, μάλλον :lol:
ε τι να πώ, σίγουρα; Θα το παρει ο βλακόττος και θα το κανει σημαια, αχα θα λεει, δεν ειμαι τουβλο που πιστεψα τις πίπες για σιλικόνες, οι αλλοι λενε πραγματα που δεν ξερουν.

μαλλον ο Χελένικ λοιπόν, μπορει να ειναι και σύμπτωση, να ειναι ολοι τόσο γκασμάδες που να σκέφτηκαν την ιδια μαλακια ταυτόχρονα.

ξεφευγουμε παλι ομως. Ο γγ ηταν παντα ενας καθυστερημένος μαλάκας; Σίγουρα;
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν θα σε δοξάσω γαλη που να κανεις τουμπες ολη μερα, οκ μαλακας ο γγ αλλα απο εσένα χιλιες φορες καλυτερος, εχω να παιζω, σορυ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:56
GoBzi έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:50
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:42 εχουμε καταλήξει αν ο ΓΓ ήταν εντελώς ηλίθιος παντα ή το επαθε τελευταία;
Έπεσε σε μια χύτρα γεμάτη με μαγικό φίλτρο όταν ήταν φοιτητής, σε πάρτυ της ΔΑΠ.
σιγά που ηταν φοιτητής , υπάρχει ανωτάτη μπουρδολογική;

Πειτε ρε παιδια τωρα που ειμαστε μαζεμένοι, παντα τόσο ηλίθιος ηταν; Και παλια ήταν τοσο ηλίθιος δηλαδή, σιγουρα;
Το ίδιο, ναι, σίγουρα, απλά κάνεις λάθος ερώτηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιαν 2025, 12:58 μεχ, για τα δεδομενα του πχορουμ, ειναι καλος συνομιλητης.
Αν σου αρέσει να μιλάς με τα αρχιδια σου μπορεί. Και δεν το λέω απλά γιατί δοαφωνω μαζί του. Και με άλλους διαφωνω και έχω χάρει πολύ τις συζητήσεις που έχουμε κάνει. Ο ΓΓ είναι άλλη κατηγορία. Απόδειξη το τελευταίο νήμα με την συγκέντρωση που άνοιξε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Παρ' όλα αυτά παιδάκια, εμένα δεν με καλύπτει, θεωρείται ειδικός για στοιχειοθέτηση σε πολύνεκρο δυστύχημα ο εκπρόσωπος της εταιρείας και όχι η επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους? :p2:

Μα, θα μου πείτε τώρα, άμα καλύπτει τον ΠΘ ποιά είσαι συ που θέλεις παραπάνω?

Συγγνώμη που είμαι αφελής, προσπαθώ..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:13 δεν θα σε δοξάσω γαλη που να κανεις τουμπες ολη μερα, οκ μαλακας ο γγ αλλα απο εσένα χιλιες φορες καλυτερος, εχω να παιζω, σορυ.
Σαφέστατα. Για αυτό είχα κάνει σταυροφορία για την επιστροφή του.
Ο κύριος Ακτινιδιος έχει εμμονικη πλάκα, επιχειρηματολογεί, ανοίγει νήματα, μετράει χίλιες κουκίδες...

Δεν αερολογει ακατάπαυστα, ούτε παραληρεί χωρίς αρχή μέση και τέλος, σαν τρελή γρια στο λεωφορείο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Είπα, οτι προσπαθώ σε αυτά που δεν μου απάντησε ο μερακλής της ηθικής και της αντιληπτικότητας Όττο, να απαντήσω μόνη μου

Και προσπαθώ. Σκληρά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:18 Παρ' όλα αυτά παιδάκια, εμένα δεν με καλύπτει, θεωρείται ειδικός για στοιχειοθέτηση σε πολύνεκρο δυστύχημα ο εκπρόσωπος της εταιρείας και όχι η επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους? :p2:
βρε παιδί μου, ολοι το ιδιο είπαν, η τροχαία, η πυροσβεστική, η χελένικ και ο δικαστικός πραγματογώμονας, ειπαν το ίδιο. Ποια επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους ειναι διαφορετική, ολοι την ιδια πίπα ειπαν.

μετά την διαφωνία κρατικου πραγματογνώμονα και ιδιωτών, ζήτησε ο ανακριτής την συνδρομή του ΕΜΠ, περιμένουμε να βγει αυτο το πόρισμα.

παλι εκτός θεματος εισαι όμως, βαλτη εισαι;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:16
Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιαν 2025, 12:58 μεχ, για τα δεδομενα του πχορουμ, ειναι καλος συνομιλητης.
Αν σου αρέσει να μιλάς με τα αρχιδια σου μπορεί. Και δεν το λέω απλά γιατί δοαφωνω μαζί του. Και με άλλους διαφωνω και έχω χάρει πολύ τις συζητήσεις που έχουμε κάνει. Ο ΓΓ είναι άλλη κατηγορία. Απόδειξη το τελευταίο νήμα με την συγκέντρωση που άνοιξε.
να το δεις συγκριτικα με αλλους χρηστες.

ας πουμε εδω, κερδιζει ποντους με το να ειναι ψυχραιμος και να μην αντιδρα που τον βριζουν.

νομιζω καλυτερη συζητηση μπορεις να κανεις με αυτον, παρα με τα 5χρονα που τον λενε ηλιθιο 500 φορες περιμενοντας να αντιδρασει.

απο την αλλη, γουστα ειναι αυτα, και τα 5χρονα εχουν την πλακα τους. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:13 δεν θα σε δοξάσω γαλη που να κανεις τουμπες ολη μερα, οκ μαλακας ο γγ αλλα απο εσένα χιλιες φορες καλυτερος, εχω να παιζω, σορυ.
Με δοξάζεις χαρά μου, σαφώς και με δοξάζεις. Οι αυθεντικοί ζαίοι είστε οι πρώτοι που ανεβάζετε σήκουελς των νημάτων μου.

Επ´ ευκαιρία σκέφτομαι να ανεβάσω ένα νέο νήμα με θέμα "Τα κύρια χαρακτηριστικά του ζώδιου ή ζουδιών των Ζαίων".

Και ελπίζω στη στηριξη σας με τις συνήθεις μαϊμουδοπαραγωγές σας και λοιπές κινεζιές, που είναι πιασάρικες στον ζαιόπσυχο λάο. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:25
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:18 Παρ' όλα αυτά παιδάκια, εμένα δεν με καλύπτει, θεωρείται ειδικός για στοιχειοθέτηση σε πολύνεκρο δυστύχημα ο εκπρόσωπος της εταιρείας και όχι η επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους? :p2:
βρε παιδί μου, ολοι το ιδιο είπαν, η τροχαία, η πυροσβεστική, η χελένικ και ο δικαστικός πραγματογώμονας, ειπαν το ίδιο. Ποια επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους ειναι διαφορετική, ολοι την ιδια πίπα ειπαν.

μετά την διαφωνία κρατικου πραγματογνώμονα και ιδιωτών, ζήτησε ο ανακριτής την συνδρομή του ΕΜΠ, περιμένουμε να βγει αυτο το πόρισμα.

παλι εκτός θεματος εισαι όμως, βαλτη εισαι;
Παιδί μου, είχαν πάρει δείγματα να εξετάσουν στο χημείο όλοι αυτοί?
Ή το θυμήθηκαν ένα μήνα μετά?
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

στη γαλη να μιλαμε ρε μαλακες η δεν το επιτρεπετε κ δαυτο ?
Άβαταρ μέλους
enaon

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:28 Παιδί μου, είχαν πάρει δείγματα να εξετάσουν στο χημείο όλοι αυτοί?
Ή το θυμήθηκαν ένα μήνα μετά?
βρε παιδί μου, ειπαμε ενας παίρνει δείγματα, το χημειο, δεν τα παιρνει οποις θελει να τα παει εκει. Το χημειο λοιπον ναι, πήρε δείγματα ενα μηνα μετα, νομίζω αφου κατεθεσε και η χελενικ τραιν οτι η σιλικόνη ειναι υπεύθυνη, και σίγουρα αφου το ειχε πει η πυροσβεστική. Πρώτα βγαλανε την αιτία, μετα πηραν δειγματα οκ, αλλα δεν πηρε κανεις μονος του.

τεσπα αυτη η κουβεντα μεχρι να βρει το πόρισμα του ΕΜΠ δεν εχει νοημα, μετα αυτα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:30 στη γαλη να μιλαμε ρε μαλακες η δεν το επιτρεπετε κ δαυτο ?
μιλα της σε παρακαλώ, με εχει ζαλίσει, εσυ θα την αντέξεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”