Σε ζαία δεν τρίβομαι ποτέ. Αυτά τρίβονται και μετα αρχίζουν τα "αγιουτο χριστανοί" και έχουν ιδιαίτερη έφεση στις καταγγελίες όταν θίγεται η δικιά τους φτηνιάρικη τιμή.
Καρατσεκαρισμένο.
Σε ζαία δεν τρίβομαι ποτέ. Αυτά τρίβονται και μετα αρχίζουν τα "αγιουτο χριστανοί" και έχουν ιδιαίτερη έφεση στις καταγγελίες όταν θίγεται η δικιά τους φτηνιάρικη τιμή.
ε τι να πώ, σίγουρα; Θα το παρει ο βλακόττος και θα το κανει σημαια, αχα θα λεει, δεν ειμαι τουβλο που πιστεψα τις πίπες για σιλικόνες, οι αλλοι λενε πραγματα που δεν ξερουν.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:08
Ευχαριστώ που μου είπες οτι ο Χελένικ είχε πρώτος την ιδέα, μάλλον![]()
Το ίδιο, ναι, σίγουρα, απλά κάνεις λάθος ερώτηση.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:56σιγά που ηταν φοιτητής , υπάρχει ανωτάτη μπουρδολογική;
Πειτε ρε παιδια τωρα που ειμαστε μαζεμένοι, παντα τόσο ηλίθιος ηταν; Και παλια ήταν τοσο ηλίθιος δηλαδή, σιγουρα;
Αν σου αρέσει να μιλάς με τα αρχιδια σου μπορεί. Και δεν το λέω απλά γιατί δοαφωνω μαζί του. Και με άλλους διαφωνω και έχω χάρει πολύ τις συζητήσεις που έχουμε κάνει. Ο ΓΓ είναι άλλη κατηγορία. Απόδειξη το τελευταίο νήμα με την συγκέντρωση που άνοιξε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Σαφέστατα. Για αυτό είχα κάνει σταυροφορία για την επιστροφή του.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:13 δεν θα σε δοξάσω γαλη που να κανεις τουμπες ολη μερα, οκ μαλακας ο γγ αλλα απο εσένα χιλιες φορες καλυτερος, εχω να παιζω, σορυ.
βρε παιδί μου, ολοι το ιδιο είπαν, η τροχαία, η πυροσβεστική, η χελένικ και ο δικαστικός πραγματογώμονας, ειπαν το ίδιο. Ποια επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους ειναι διαφορετική, ολοι την ιδια πίπα ειπαν.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:18 Παρ' όλα αυτά παιδάκια, εμένα δεν με καλύπτει, θεωρείται ειδικός για στοιχειοθέτηση σε πολύνεκρο δυστύχημα ο εκπρόσωπος της εταιρείας και όχι η επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους?![]()
να το δεις συγκριτικα με αλλους χρηστες.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:16Αν σου αρέσει να μιλάς με τα αρχιδια σου μπορεί. Και δεν το λέω απλά γιατί δοαφωνω μαζί του. Και με άλλους διαφωνω και έχω χάρει πολύ τις συζητήσεις που έχουμε κάνει. Ο ΓΓ είναι άλλη κατηγορία. Απόδειξη το τελευταίο νήμα με την συγκέντρωση που άνοιξε.
Με δοξάζεις χαρά μου, σαφώς και με δοξάζεις. Οι αυθεντικοί ζαίοι είστε οι πρώτοι που ανεβάζετε σήκουελς των νημάτων μου.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:13 δεν θα σε δοξάσω γαλη που να κανεις τουμπες ολη μερα, οκ μαλακας ο γγ αλλα απο εσένα χιλιες φορες καλυτερος, εχω να παιζω, σορυ.
Παιδί μου, είχαν πάρει δείγματα να εξετάσουν στο χημείο όλοι αυτοί?enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:25βρε παιδί μου, ολοι το ιδιο είπαν, η τροχαία, η πυροσβεστική, η χελένικ και ο δικαστικός πραγματογώμονας, ειπαν το ίδιο. Ποια επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους ειναι διαφορετική, ολοι την ιδια πίπα ειπαν.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:18 Παρ' όλα αυτά παιδάκια, εμένα δεν με καλύπτει, θεωρείται ειδικός για στοιχειοθέτηση σε πολύνεκρο δυστύχημα ο εκπρόσωπος της εταιρείας και όχι η επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους?![]()
μετά την διαφωνία κρατικου πραγματογνώμονα και ιδιωτών, ζήτησε ο ανακριτής την συνδρομή του ΕΜΠ, περιμένουμε να βγει αυτο το πόρισμα.
παλι εκτός θεματος εισαι όμως, βαλτη εισαι;
βρε παιδί μου, ειπαμε ενας παίρνει δείγματα, το χημειο, δεν τα παιρνει οποις θελει να τα παει εκει. Το χημειο λοιπον ναι, πήρε δείγματα ενα μηνα μετα, νομίζω αφου κατεθεσε και η χελενικ τραιν οτι η σιλικόνη ειναι υπεύθυνη, και σίγουρα αφου το ειχε πει η πυροσβεστική. Πρώτα βγαλανε την αιτία, μετα πηραν δειγματα οκ, αλλα δεν πηρε κανεις μονος του.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:28 Παιδί μου, είχαν πάρει δείγματα να εξετάσουν στο χημείο όλοι αυτοί?
Ή το θυμήθηκαν ένα μήνα μετά?
μιλα της σε παρακαλώ, με εχει ζαλίσει, εσυ θα την αντέξεις.