!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΕΙΣΜΟΣ.:ΕΜΠ.Το σενάριο για τα έλαια θα απορριφτεί πλήρως

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ.:ΕΜΠ.Το σενάριο για τα έλαια θα απορριφτεί πλήρως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01 Ρε συ Χελ,ο Otto, δεν πουλά απλά φάρμακα, ξέρει και φαρμακοδυναμική και βαρβάτη οργανική χημεία, με πολυμερή, οπτική της Χημείας, είχε μια πρώην μου βιβλία Φαρμακευτικής, μου έφυγε ο τσέρβελος.
Άλλο "έχω διδαχθεί στο πανεπιστήμιο το Χ" άλλο "ξέρω το Χ", πόσο μάλλον "είμαι ειδικός στο Χ", πόσο περισσότερο "είμαι ειδικός σε ό,τι εφάπτεται διαγώνια με το Χ, ακόμη κι αν κατά τα άλλα είναι τελείως άσχετο".

Κι εγώ έχω διδαχθεί 30 διαφορετικούς τομείς της μηχανικής αλλά σε έναν έχω ειδικότητα και ούτε καν αυτό με κάνει ειδικό, πόσο μάλλον να αρχίσω να παίζω τον ειδικό στην πυρηνική φυσική επειδή εμπεριέχει την λέξη "φυσική" και κάποιες εξισώσεις είναι κοινές με κλάδους της μηχανικής.

Για να το πω αλλιώς, είνσι σαν να λέει κάποιος ότι επειδή ξέρει το πυθαγόρειο θεώρημα μπορεί να λύσει τις εξισώσεις πεδίου της ΘτΣ επειδή το E=mc² είναι μια ειδική περίπτωση του πυθαγόρειου.
exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01 Μην τον ακυρώνεις έτσι, από εμένα κι από εσένα περισσότερο βαρύτητα έχει η άποψή του, από εμένα περισσότερο, κοινωνιολογίας απόφοιτος, γαρ..

Έξυπνος άνθρωπος είσαι και πανεπιστημονικά-εγκυκλοπεδικά μορφωμένος είσαι και το ξέρεις, καλύτερα από εμένα, προς θεού δε σου κάνω υπόδειξη ή το δάσκαλο...
Απλά ο εγωισμός είναι μεγάλος κ@ργιόλης...
Στο τελευταίο συμφωνώ. Εντούτοις δεν τον ακυρώνω. Ρεαλιστής είμαι. Το επάγγελμά του δεν αξιοποιεί τις όποιες γνώσεις πήρε κάποτε σε διάφορους υποκλάδους της χημείας. Ακόμη κι έτσι όμως, αν μιλούσαμε για κάτι που έχει άμεση σχέση με την φαρμακολογία, φυσικά και θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψή του. Δεν θα του έλεγα "ρε, τράβα να πουλήσεις κάνα ντεπόν", όπως κάνει αυτός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 22:41

Στο τελευταίο συμφωνώ. Εντούτοις δεν τον ακυρώνω. Ρεαλιστής είμαι. Το επάγγελμά του δεν αξιοποιεί τις όποιες γνώσεις πήρε κάποτε σε διάφορους υποκλάδους της χημείας. Ακόμη κι έτσι όμως, αν μιλούσαμε για κάτι που έχει άμεση σχέση με την φαρμακολογία, φυσικά και θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψή του. Δεν θα του έλεγα "ρε, τράβα να πουλήσεις κάνα ντεπόν", όπως κάνει αυτός.
Έλα να σε κάνω μια βόλτα στο εργαστήριο του ενός φαρμακείου (αφενός να σου φυγει η μαγκια) που ενιοτε μας έχουν ζητηθεί να φτιαχτούν φαρμακοτεχνικές μορφές από την αρχή και εξατομικευμενα και μετα μας λες τι αξιοποιώ, ποιος ξέρει φυσικοχημεια κλπ.

Μην απευθύνεσαι σε κάποιον που σπουδασε, συνεχίζει να σπουδάζει και ταυτοχρονα ασκεί την επιστήμη του πολλαπλως.

Και να μου πεις "τραβα να πουλήσω κανα ντεπόν" δεν με ενοχλεί. Και να το πουλήσω μπορώ, και να σου πω τι (θεωρούμε ότι) κάνει, και να στο σχεδιάσω και να σου τι να προσέχεις, και να σου πω σωστή δοσολογία και να σε καθοδήγησω αν χρειαστεί πότε να το πάρεις σε περίπτωση πολυφαρμακιας για άλλους λόγους κλπ.

Μην συγκρίνεσαι μαζί μου. Ειδικά όταν αγνοεις πλήρως ακόμα και το πρόγραμμα σπουδών με αποτέλεσμα να μου λες ότι άκουσα πρώτη φορά σήμερα πράγματα που τα ακούς από το πρώτο έτος και καμιά 100αρια φορές στα επόμενα έτη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:19 Μα εγώ ξαναλέω, δεν μίλησα για εκρήξεις.
Βαριέμαι να κάνω παραθέσεις.
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:19 Εσυ μου χρέωσες ότι δεν ξέρω τι είναι τo ιξώδες, το flashpoint, τα έλαια σιλικόνης κλπ. Εσύ είπες ότι δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Μόνος σου δημιούργησες αυτόν τον αχυράνθρωπο. Σου είπα ότι δεν έχεις ιδέα τι γράφουν αυτά που φέρνεις και είναι εντελώς έξω απ' τα χωράφια σου, κατ' επέκταση πού, πώς και πότε έχουν εφαρμογή και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες που δεν σου λέει ένα χαρτί με τεχνικές προδιαγραφές κι εσύ σαν απάντηση διάλεξες να μου πεις ότι ξέρεις τι είναι το ιξώδες, το flash point και η διάσπαση ουσιών λόγω θερμικής αποσύνθεσης.

Δεν ξεκίνησε καμμιά συζήτηση λέγοντάς σου "δεν ξέρεις τι είναι το ιξώδες".
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:19 Και ξαναρωτάω : Ως τι μιλάς;
Καταρχήν μιλάω ως μηχανικός που έχει αρκετά καλή ιδέα πώς λειτουργεί η ατυχηματική έκρηξη εύφλεκτων ουσιών. Ένα από τα κύρια αντικείμενα μελέτης μου ήταν η κατάρρευση του WTC, που προέκυψε σε πρώτο βαθμό από ανάφλεξη του καυσίμου των αεροπλάνων αλλά είναι τρομερά πολυπαραγοντικό θέμα και εμπλέκονται διάφοροι τομείς της μηχανικής. Στο πλαίσιο αυτής μελέτησα πολλές άλλες περιπτώσεις ατυχηματικών εκρήξεων σε κατασκευές, από χημικές ουσίες, εκρηκτικά και φυσικά φαινόμενα, μοντελοποίησα διάφορες απ' αυτές και φυσικά την ίδια την περίπτωση του WTC.

Παρόλα αυτά, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα, ακριβώς γιατί ξέρω πόσο πολύπλοκο είναι και τι πληροφορίες έχω δημόσια διαθέσιμες για να κρίνω: ελάχιστες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:00
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:19 Μα εγώ ξαναλέω, δεν μίλησα για εκρήξεις.
Βαριέμαι να κάνω παραθέσεις.
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:19 Εσυ μου χρέωσες ότι δεν ξέρω τι είναι τo ιξώδες, το flashpoint, τα έλαια σιλικόνης κλπ. Εσύ είπες ότι δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Μόνος σου δημιούργησες αυτόν τον αχυράνθρωπο. Σου είπα ότι δεν έχεις ιδέα τι γράφουν αυτά που φέρνεις και είναι εντελώς έξω απ' τα χωράφια σου, κατ' επέκταση πού, πώς και πότε έχουν εφαρμογή και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες που δεν σου λέει ένα χαρτί με τεχνικές προδιαγραφές κι εσύ σαν απάντηση διάλεξες να μου πεις ότι ξέρεις τι είναι το ιξώδες, το flash point και η διάσπαση ουσιών λόγω θερμικής αποσύνθεσης.

Δεν ξεκίνησε καμμιά συζήτηση λέγοντάς σου "δεν ξέρεις τι είναι το ιξώδες".
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:19 Και ξαναρωτάω : Ως τι μιλάς;
Καταρχήν μιλάω ως μηχανικός που έχει αρκετά καλή ιδέα πώς λειτουργεί η ατυχηματική έκρηξη εύφλεκτων ουσιών. Ένα από τα κύρια αντικείμενα μελέτης μου ήταν η κατάρρευση του WTC, που προέκυψε σε πρώτο βαθμό από ανάφλεξη του καυσίμου των αεροπλάνων αλλά είναι τρομερά πολυπαραγοντικό θέμα και εμπλέκονται διάφοροι τομείς της μηχανικής. Στο πλαίσιο αυτής μελέτησα πολλές άλλες περιπτώσεις ατυχηματικών εκρήξεων σε κατασκευές, από χημικές ουσίες, εκρηκτικά και φυσικά φαινόμενα, μοντελοποίησα διάφορες απ' αυτές και φυσικά την ίδια την περίπτωση του WTC.

Παρόλα αυτά, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα, ακριβώς γιατί ξέρω πόσο πολύπλοκο είναι και τι πληροφορίες έχω δημόσια διαθέσιμες για να κρίνω: ελάχιστες.
Μάλλον δεν διαβάζεις τι είναι αυτά που φέρνω αλλιώς θα έβλεπες ότι αναφέρεται, μεταξύ άλλων το ιξώδες.

Όσο για το "μηχανικός" που απαντάς ως τέτοιος, αφενός είσαι* πολιτικος μηχανικός, άρα από την σκοπιά την χημείας απλά δεν θα μιλάς. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις φόρμουλα οργανικής από νορβηγικό ρούνο.
Και εγώ, έψαξα να βρω κάτι από την σκοπιά της χηνειας και μετα ρώτησα αυτούς που υποτιμησες, δηλαδή τους χημικούς μηχανικούς, να μου πουν τα περαιτέρω.

* στα χαρτιά, μιας και ούτε το επάγγελμα ασκεις, ούτε τιποτα. Γιαυτό σου είπα οτι το τι είμαι εγώ και το τι είσαι εσύ, φαίνεται από τους τίτλους, τα επαγγελματικα δικαιωματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κυριως από το γεγονός οτι ανά πάσα στιγμή εγώ μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε ως κοινοτικός ή κλινικος ενώ εσύ το πολύ να κουβαλάς τα χαρτιά σε κάνα εργοτάξιο.

Συνέχισε την παπαρολογια, έχω να εμβαθύνω και αλλο αν θες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:13 στα χαρτιά, μιας και ούτε το επάγγελμα ασκεις, ούτε τιποτα. Γιαυτό σου είπα οτι το τι είμαι εγώ και το τι είσαι εσύ, φαίνεται από τους τίτλους, τα επαγγελματικα δικαιωματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κυριως από το γεγονός οτι ανά πάσα στιγμή εγώ μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε ως κοινοτικός ή κλινικος ενώ εσύ το πολύ να κουβαλάς τα χαρτιά σε κάνα εργοτάξιο.
Μπορώ να δουλέψω σε οποιονδήποτε κατασκευαστικό τομέα, με βάση τα επαγγελματικά δικαιώματά μου. Γελάει όποιος διαβάζει τι γράφεις. Φυσικά στον πραγματικό κόσμο το πολύ σε καμμιά κομματική θέση να μπορείς να χωθείς, γιατί η εργασιακή εμπειρία είναι που μετράει, όχι τι θεωρητικά δικαιώματα δίνει ο τίτλος σπουδών σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:41
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:13 στα χαρτιά, μιας και ούτε το επάγγελμα ασκεις, ούτε τιποτα. Γιαυτό σου είπα οτι το τι είμαι εγώ και το τι είσαι εσύ, φαίνεται από τους τίτλους, τα επαγγελματικα δικαιωματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κυριως από το γεγονός οτι ανά πάσα στιγμή εγώ μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε ως κοινοτικός ή κλινικος ενώ εσύ το πολύ να κουβαλάς τα χαρτιά σε κάνα εργοτάξιο.
Μπορώ να δουλέψω σε οποιονδήποτε κατασκευαστικό τομέα, με βάση τα επαγγελματικά δικαιώματά μου. Γελάει όποιος διαβάζει τι γράφεις. Φυσικά στον πραγματικό κόσμο το πολύ σε καμμιά κομματική θέση να μπορείς να χωθείς, γιατί η εργασιακή εμπειρία είναι που μετράει, όχι τι θεωρητικά δικαιώματα δίνει ο τίτλος σπουδών σου.
Με βάση τα επαγγελματικά δικαιώματα σου ναι.
Η εργασιακη εμπειρία ε; Καλά τα λες.
Μολις δουν με τι ασχολείσαι δε θα σε πάρουν ούτε για βοηθό.

Αντίθετα εγώ, ως κοινοτικός φαρμακοποιος μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε στην Ευρωπη (σε 2 χρονια πρώτα ο Θεός και στις ΗΠΑ μόλις καταφερω να ολοκληρώσω το NAPLEX), ως κλινικός επίσης αύριο το πρωί παντού στην Ευρωπη, ως νοσοκομειακός το ίδιο (αλλά ποιος χεστηκε για κατι τέτοιο στην Ελλάδα).

Έχεις δίκιο που μιλάς για εργασιακή εμπειρία. Γιαυτό σου είπα οτι εισαι στα χαρτια μηχανικος.

Το γελοίο είναι που έφερες αυτό το επιχείρημα εσύ σε μένα, που ασκώ το επαγγελμα και κάνω ο,τι μπορώ για να εμπλουτίζω (επισημα ε ; ) τις γνώσεις και τις εξειδικευσεις μου πάνω σε αυτό, όταν εσύ αύριο το πρωί θα πας να τοποθετήσεις πατατάκια και κωλοχαρτα στα ράφια.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:22 Αντίθετα εγώ, ως κοινοτικός φαρμακοποιος μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε στην Ευρωπη (σε 2 χρονια πρώτα ο Θεός και στις ΗΠΑ μόλις καταφερω να ολοκληρώσω το NAPLEX), ως κλινικός επίσης αύριο το πρωί παντού στην Ευρωπη, ως νοσοκομειακός το ίδιο (αλλά ποιος χεστηκε για κατι τέτοιο στην Ελλάδα).
Πόσο delusional είσαι, ρε φίλε. Ναι, θα πάρουν φαρμακοποιό χωρίς καμμιά εργασιακή εμπειρία. :smt005: :smt005: :smt005:

Επίσης, αν και δεν σε αφορά, έχω κατασκευαστική εταιρεία από το 2010.

Μπορείς τώρα να επιστρέψεις στην φαντασίωσή σου ότι δουλεύεις στην Pfizer. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:03
Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:22 Αντίθετα εγώ, ως κοινοτικός φαρμακοποιος μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε στην Ευρωπη (σε 2 χρονια πρώτα ο Θεός και στις ΗΠΑ μόλις καταφερω να ολοκληρώσω το NAPLEX), ως κλινικός επίσης αύριο το πρωί παντού στην Ευρωπη, ως νοσοκομειακός το ίδιο (αλλά ποιος χεστηκε για κατι τέτοιο στην Ελλάδα).
Πόσο delusional είσαι, ρε φίλε. Ναι, θα πάρουν φαρμακοποιό χωρίς καμμιά εργασιακή εμπειρία. :smt005: :smt005: :smt005:

Μπορείς τώρα να επιστρέψεις στην φαντασίωσή σου ότι δουλεύεις στην Pfizer. :lol:
Εγώ είμαι ο φαρμακοποιος χωρίς εργασιακη εμπειρία; :smt005:

Αν δούλευα στην Pfizer (σιγα το δυσκολο) τότε όντως δεν θα είχα εργασιακη εμπειρία να εργαστώ ως κοινοτικος φαρμακοποιος οπουδήποτε. Ούτε ως κλινικος.

Μα πόσο άσχετος είσαι; Πόσο;

Δεν ξέρω τι έχεις ή τι νομίζεις ότι έχεις ή τι σου είπαν ότι έχεις.
Ξέρω ότι αύριο το πρωί εγώ θα πάω να εργαστώ ως φαρμακοποιος και εσύ θα πας στο μπακάλικο.

Τώρα αν χτυπάει το τηλέφωνο και λες "ναι, τώρα τελειώνω την απογραφή στα δρακουλίνια, βγάζω και τα κωλοχαρτα στο μπροστά καλάθι και έρχομαι να σηκώσουμε πολυκατοικία", μην αγχωθείς.
Δεν είναι τηλέφωνο το ξυπνητήρι είναι.

ΥΓ : τσάμπα πετσοκοβεις ρε βλακα τις απαντήσεις. Από πανω ακριβώς είναι, σε βλέπουν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:14

Σίγουρα δεν είμαι εγώ. Εσύ είσαι φαρμακοποιός και η μοναδική σου εμπειρία από την φαρμακευτική είναι ότι έχεις φαρμακείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:18
Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 02:14

Σίγουρα δεν είμαι εγώ. Εσύ είσαι φαρμακοποιός και η μοναδική σου εμπειρία από την φαρμακευτική είναι ότι έχεις φαρμακείο.
ενώ θα έπρεπε να έχω μπακαλικο ;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:22
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:17
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:12 Ηλιθιότητες ε;
σταματα βρε ηλίθιε, αφου εχεις μια πιθανότητα στα 500 χρόνια να καταλάβεις τι διαβάζεις. Απο δευτέρα. Τεσπα, γράψε οτι φταίει η σιλικόνη μια φορά φετος να μην εισαι ρίψασπίς, και αν τελικά δεν καταφέρει το ΕΜΠ να τεκμηριώσει την πίπα θα κάνεις γαργάρα σαν ηλίθιος, σιγά.
Για πες μου βρε μαλάκα τότε, εσύ τι κατάλαβες από αυτά που λέει η έκθεση που σου έβαλα; Τι ακριβώς καταλαβαίνεις από την γαμημενη φράση:

Silicone oil is considered inflamable. The dissociation products generated by an electric arc under silicone oil are known to form a highly explosive mixture with air.
26 Ιανουαρίου, η ημέρα που το πιο χαζό μποτάκι της ΝΔ έγραψε παλι πίπες για σιλικονες στο πχώρουμ. Ευχαριστούμε Κυριακο, τουλάχιστον να μην διαβάζουμε πίπες, κατι ειναι και αυτό.

Λίνο Βεντούρα, ολα καλά;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:26
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:22
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:17

σταματα βρε ηλίθιε, αφου εχεις μια πιθανότητα στα 500 χρόνια να καταλάβεις τι διαβάζεις. Απο δευτέρα. Τεσπα, γράψε οτι φταίει η σιλικόνη μια φορά φετος να μην εισαι ρίψασπίς, και αν τελικά δεν καταφέρει το ΕΜΠ να τεκμηριώσει την πίπα θα κάνεις γαργάρα σαν ηλίθιος, σιγά.
Για πες μου βρε μαλάκα τότε, εσύ τι κατάλαβες από αυτά που λέει η έκθεση που σου έβαλα; Τι ακριβώς καταλαβαίνεις από την γαμημενη φράση:

Silicone oil is considered inflamable. The dissociation products generated by an electric arc under silicone oil are known to form a highly explosive mixture with air.
26 Ιανουαρίου, η ημέρα που το πιο χαζό μποτάκι της ΝΔ έγραψε παλι πίπες για σιλικονες στο πχώρουμ. Ευχαριστούμε Κυριακο, τουλάχιστον να μην διαβάζουμε πίπες, κατι ειναι και αυτό.

Λίνο Βεντούρα, ολα καλά;
Στους Γάλλους το είπες ; Γιατί αυτό αναφέρθηκε στο MΕGA μόλις χτες :
Ένα από τα πολλά πορίσματα που έχει ο ανακριτής στην υπόθεση των Τεμπων είναι από τους Γάλλους ειδικούς / εμπειρογνώμονες υποστηρίζει ότι το μανιτάρι φωτιάς προήλθε απο την ηλεκτρικη εκρηξη στον μετασχηματιστή της εμπορικής αμαξοστοιχίας απο την υψηλή τάση των 50,000 volt.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Θα το ξαναπείς δηλαδή; :lol:

Ξαναπές το σε παρακαλω. Η σιλικόνη ηταν υπεύθυνη, ε; ε;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Mεχρι και το φερέφωνο της κυβερνησης,o Σκάι αρχίζει να την κράζει αλλά τα κομματοσκυλα του φόρουμ συνεχίζουν απτοητα!
Δεν πειράζει,θα το πιείτε αργά αργά το ποτήρι και δεν μπορειτε να κάνετε τίποτα όσο και να σκουζετε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”