Άλλο "έχω διδαχθεί στο πανεπιστήμιο το Χ" άλλο "ξέρω το Χ", πόσο μάλλον "είμαι ειδικός στο Χ", πόσο περισσότερο "είμαι ειδικός σε ό,τι εφάπτεται διαγώνια με το Χ, ακόμη κι αν κατά τα άλλα είναι τελείως άσχετο".exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01 Ρε συ Χελ,ο Otto, δεν πουλά απλά φάρμακα, ξέρει και φαρμακοδυναμική και βαρβάτη οργανική χημεία, με πολυμερή, οπτική της Χημείας, είχε μια πρώην μου βιβλία Φαρμακευτικής, μου έφυγε ο τσέρβελος.
Κι εγώ έχω διδαχθεί 30 διαφορετικούς τομείς της μηχανικής αλλά σε έναν έχω ειδικότητα και ούτε καν αυτό με κάνει ειδικό, πόσο μάλλον να αρχίσω να παίζω τον ειδικό στην πυρηνική φυσική επειδή εμπεριέχει την λέξη "φυσική" και κάποιες εξισώσεις είναι κοινές με κλάδους της μηχανικής.
Για να το πω αλλιώς, είνσι σαν να λέει κάποιος ότι επειδή ξέρει το πυθαγόρειο θεώρημα μπορεί να λύσει τις εξισώσεις πεδίου της ΘτΣ επειδή το E=mc² είναι μια ειδική περίπτωση του πυθαγόρειου.
Στο τελευταίο συμφωνώ. Εντούτοις δεν τον ακυρώνω. Ρεαλιστής είμαι. Το επάγγελμά του δεν αξιοποιεί τις όποιες γνώσεις πήρε κάποτε σε διάφορους υποκλάδους της χημείας. Ακόμη κι έτσι όμως, αν μιλούσαμε για κάτι που έχει άμεση σχέση με την φαρμακολογία, φυσικά και θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψή του. Δεν θα του έλεγα "ρε, τράβα να πουλήσεις κάνα ντεπόν", όπως κάνει αυτός.exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01 Μην τον ακυρώνεις έτσι, από εμένα κι από εσένα περισσότερο βαρύτητα έχει η άποψή του, από εμένα περισσότερο, κοινωνιολογίας απόφοιτος, γαρ..
Έξυπνος άνθρωπος είσαι και πανεπιστημονικά-εγκυκλοπεδικά μορφωμένος είσαι και το ξέρεις, καλύτερα από εμένα, προς θεού δε σου κάνω υπόδειξη ή το δάσκαλο...
Απλά ο εγωισμός είναι μεγάλος κ@ργιόλης...