είτε τις πληρώνουν είτε δεν τις πληρώνουν το πρόβλημα ίδιο παραμένει.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2024, 23:46Αυτό είναι πρόβλημα των άντρηδων και όχι δικό μου. Αν τους ενοχλούν οι φεμ αλλά τελικώς τις πλερώνουν για να τους κάτσουν, τί να πω;metaxoskolikas έγραψε: 30 Δεκ 2024, 23:39με τις παπαρισσες που υποτίθεται ότι είναι εναντιον του ισλάμ αλλά του στρώνουν το χαλί με τον φεμινισμό φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ελληνικό παράδοξο των βλακών που πνέουν μένεα κατά της ελληνικής οικογένειας ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- metaxoskolikas
Re: Το ελληνικό παράδοξο των βλακών που πνέουν μένεα κατά της ελληνικής οικογένειας ...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Το ελληνικό παράδοξο των βλακών που πνέουν μένεα κατά της ελληνικής οικογένειας ...
Γιατί μαλώνετε παλι 'δω μεσα, πρωτοχρονιάτικα? Μουνιάστε αμεσως, αλλιώς πάει 7 χρονια γρουσουζά.
Ποιος μαλώνει; Και με ποιους να μαλώσει;vantono έγραψε: 30 Δεκ 2024, 23:52 Γιατί μαλώνετε παλι 'δω μεσα, πρωτοχρονιάτικα? Μουνιάστε αμεσως, αλλιώς πάει 7 χρονια γρουσουζά.
Με τα οργισμένα πασιφαριά που κουβαλάνε με καρότσια σμ τις βροντερές κουδουνίστρες τους;
Μια χαρά θέαμα προσφέρουν, στηρίζουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 31 Δεκ 2024, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραια βραδια
Απολαμβανω το σαιντκαρ συνοδεια πχορουμικου μαλλιοτραβηγματος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το βασικό πρόβλημα είναι η παιδεία της πιάτσας και της γειτονιάς.Polaris3 έγραψε: 30 Δεκ 2024, 22:45Δεν το πάμε χωρικά, ότι αφού γίνεται στο σχολείο δεν έχει σχέση και επαφή με την οικογένεια και κοινωνία. Η Ελληνική οικογένεια θέλει την προσευχή και τα θρησκευτικά γιατί πάνω απο το 80% (νομίζω) του πληθυσμού δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι.AlienWay έγραψε: 30 Δεκ 2024, 22:37Μονος σου το λες στο συγκεκριμένο, ότι δεν ευθύνεται για όλα η οικογένεια. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι αυτό γίνεται στο ΣΧΟΛΕΙΟ!Polaris3 έγραψε: 30 Δεκ 2024, 22:32
Γιατί καραμέλα ? Σε ένα σχολείο να πας τον Σεπτέμβριο που γίνεται ο αγιασμός, αυτά θα δεις. Και μόνο που γίνεται αγιασμός ακόμα, λέει πολλά. Σε άλλες χώρες δεν το βλέπεις.
Τα παπαδαριά τα θέλει η ελληνική οικογένεια και επομένως ή κοινωνία.
Η θρησκεία επιδρά λιγότερο και η οικογένεια ακόμη πιο λίγο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Philip Mortimer
Αντίστοιχα υπάρχουν άτομα που δηλώνουν θαυμαστές της ιδέας της οικογένειας και ταυτόχρονα βρίζουν μαναδες. Θα έλεγα ότι είναι και το πλέον συνηθισμένο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2024, 18:15 ... αλλά παθαίνουν υπαρξιακό και ιδεολογικό ταράκουλο όταν κάποιος βρίσει τη μάνα ΤΟΥΣ.
Το συγκεκριμένο σύμπτωμα παίζει και στους εθνοπρεπείς επιβήτορες παπάρες.
Για πείτε.
Ισχύει ή όχι;
![]()
Αλλά τι σημαίνει ελληνική οικογένεια; Υπάρχουν ένα κάρο διαφοροποιήσεις από περίπτωση σε περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 31 Δεκ 2024, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν εκνευριζομαστε - τις μαναδες μας τις εχει παρει ο Παπακαλιατης εδω κ χρονια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ απολαμβάνω άλλα πράγματα. Μια χαρά πήγε το πείραμα.Αγις έγραψε: 31 Δεκ 2024, 00:04 Ωραια βραδια
Και η συνέχεια ορχεομέτρησης θηλυκών και αρσενικών, θα έχει περισσότερη πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απολαμβανω να βρισκω θετικα στους Ανθρωπους - εκτιμω σε εσενα πως εισαι τεκνατζου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το ξέρω και αντιστοίχως το εκτιμώ.Αγις έγραψε: 31 Δεκ 2024, 00:18Απολαμβανω να βρισκω θετικα στους Ανθρωπους - εκτιμω σε εσενα πως εισαι τεκνατζου
Τα φοβικά γυναικάκια και αντράκια, έχουν πρόβλημα με αυτό.
Κατανοητόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παντα θυμαμαι την ΓυναικαΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2024, 00:40Το ξέρω και αντιστοίχως το εκτιμώ.
Τα φοβικά γυναικάκια και αντράκια, έχουν πρόβλημα με αυτό.
Κατανοητόν.![]()
Τοτε γαμουσα κατι συνομηλικες - χαλι μαυρο τα γαμησια ιδεα δεν ειχαν- καθοντουσαν σαν κοτες
Η πρωτη μου δασκαλα ηταν - υπεροχη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η Γυναίκα που αναφέρεις είχε έγγαμο ή καποιον επίσημο κοινωνικώς συντροφο/χορηγό;Αγις έγραψε: 31 Δεκ 2024, 01:14Παντα θυμαμαι την Γυναικα- που απο πιτσιρικα με ηθελε για ποδαρικο στο σπιτι της - στα δεκαεξι μου μου εδειξε κ την αλλη εννοια το παδαρικου
Τοτε γαμουσα κατι συνομηλικες - χαλι μαυρο τα γαμησια ιδεα δεν ειχαν- καθοντουσαν σαν κοτες
Η πρωτη μου δασκαλα ηταν - υπεροχη
Αν όχι, μαγκιά της. Αν ναι, από τέτοια Γυναικάκια με κεφαλαίο, είναι πολύ πιο σεβαστές οι επαγγελματίες πόρνες, Άγι μου.
Εγώ ως ενήλικη, δεν είδα ποτέ ερωτικά κάποιον ανήλικο.
Κι έχω ήδη διευκρινήσει σε σχετικό ποστ την προσωπική μου κατάταξη αξιολόγησης, πασών των ηλικιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιος/ποια είναι η λατρεία βρε μαγκιόρικο ληγμένο κατιναριό;Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2024, 23:43Θες να κάνεις ένα καλό στον εαυτό σου; Πάρε φόρα κι έλα να μου τα κλάσεις. Επίσης δοκίμασέ με λατρεία. Να δεις για πότε μαζεύεις τη μαγκιά σου εδώ μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2024, 23:35 Με τα οργισμένα φουλοειδή παρτάλια, που επιχειρούν συμμαχικές παρεμβάσεις, θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω.
Προς το παρόν ας αλυχτάνε όσο γουστάρουν. Ούτως ή άλλως είναι πλήρως ανίκανα να κάνουν κάτι περισσότερο.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 248 Απαντήσεις
- 6766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-