η παιδοκτόνα είσαι εσύ.

πιάσε εσύ εναν να φας τάπα με το κιλο. Η μόνη διαφορά που εχει ΝΔ με τσυριζα ειναι η εξωτερικη πολιτικη τπτ αλλο. Ολα ταλλα είναι ακριβως πανομοιοτυπο, και το πιο συντομο τεκμηριο για αυτο ειναι η διαλυση της αντιπολιτευσης !Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 17:17nik_killthemall έγραψε: 26 Οκτ 2024, 09:23Ξεκαθαρα φταιει ο κουλης κι εισαι μλκας που τον υπερασπιζεσαι, ο κουλης συνεχιζει σε ολα ανεξαιρετως μια τυπικη διακυβερνηση συριζα.Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 09:06
αν το υπεραναλυσεις, φταίει και για τις κολλημένες τσίχλες στο πεζοδρόμιο. Και ισχύει αυτό.
Στην πραγματικότητα όμως, απο το 2019 και δώθε, παρουσιάζεστε ομαδικά σαν άβουλα και ηλίθια όντα που θέλουν μια ΜΕΘ για τον καθένα, έναν τροχονόμο ο καθενας για να μην σας αφήνει να παρκαρετε όπου να ναι, από έναν εφοριακό μέσα στα μαγαζιά σας για να σιγουρευτεί ότι κόβετε αποδείξεις κλπ κλπ κλπ
Αν ήταν έτσι, δε θα υπήρχαν υπουργοί, γραμματείς, διευθυντές, προϊστάμενοι, υπάλληλοι κλπ πουθενά.
Θα υπήρχε ένας πρωθυπουργός και ραβδουχοι που θα βεβαιώναν ότι κάνετε όσα πρέπει.
![]()
Γιατί δεν πιάνεις μερικούς τομείς να συγκρίνουμε;
Το θέμα σ ´αυτήν -και όχι μόνον- περίπτωση είναι, ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επαρκέστατη γνώση ώστε να τεκμηριώσουν την ακαταλληλότητα της συγκεκριμένης, ώστε να μη χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες από το περιβάλλον της.AlienWay έγραψε: 27 Οκτ 2024, 12:30 Ολο το χωριό δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα και περιμένουν κάποιοι να ενεργήσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.
Ας προσλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες κάποιο μέντιουμ που να μαντεύει τα σπίτια όπου πεθαίνουν περισσότερο από ένα παιδιά.
Ποια προγιαγιά ρε συ; Ποιος χαρακτήρας; Ποια έρευνα;giorgos mpekos έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:45 γιατί. Παιδιά βγήκε και είπε η προγιαγιά. Εγώ έμενα στη. Μυρτιά δεν είχε πάει. Στην Αμαλιάδα που να ξέρω.τι έγινε και. Όταν την είδα είπα δε μαρεσει το και το . Ο χαρακτήρας της και όλα αυτά αλλά. Η γιαγιά όμως. είπε μια χαρά λόγια.
γιατι μικρό παιδί από τη μυρτια και να έχει πάθει αυτό. Το πραμα. Αλλά και όταν δολοφονήθηκε η βασιλική από. Τη μυρτιά τότε με 2 μήνες απόσταση. Διαφορά αφού οι ίδιοι τις βγάζανε και τις. 2 ηδησεις στο φεισμπουκ. Χαρτί και. Καλαμάρι αλλά γιατί δεν παρεμβει κανένας.ο καθένας λέει τα δικά του. Και μπλεχτηκανε. Ας γίνει η έρευνα και.να δείξει τις υποψίες που είπε η προγιαγιά ας τα ερευνήσει όλα.
μόνο να σκεφτώ ότι ο πατέρας μου παραλίγο να πάθει δεύτερη φορά έφραγμα από το άγχος του και τα νεύρα του μέχρι να γίνει η περιβόητη σύνδεση ταμειακής με το pos υπό τον φόβο του δεκαχίλιαρου (για κάτι μάλιστα που δεν ήταν στο δικό του χέρι αλλά σε αυτό των τεχνικών), αρκείOtto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2024, 02:13για πες 2-3 πράγματα που σου κάνανεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 02:05τεράστια αλήθειαhellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:44
Καμμιά κυβέρνηση βέβαια δεν μου έχει βάλει περισσότερα εμπόδια από την τωρινή. Κάθε λίγο σκαρφίζονται κάτι νέο για να μας κάνουν την ζωή και την δουλειά πολύ δυσκολότερη.
hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:44Καταρχήν έχω κάνει εκπαίδευση στο όπλο μου και αμέτρητες σκοπιές, σχεδόν όλες γερμανικά νούμερα.
Αυτό που ονομάζεις υποτιμητικά "θητεία σε γραφείο" ήταν ένα κομμάτι μόνο της θητείας μου και μακράν το πιο δύσκολο και κουραστικό. Στο φρουραρχείο Αλεξανδρούπολης ήμουν εγώ και ο εαυτός μου, αντί για αξιωματικό, έφεδρο και τουλάχιστον άλλον έναν φαντάρο. Άνοιγα το πρωί αχάραγα και γυρνούσα αργά το βράδυ. Έκανα δουλειά τεσσάρων ατόμων, όλην την γραφειοκρατία, συννενόηση με όλες τις μονάδες της δικαιοδοσίας του φρουραρχείου, συν την στρατονομία, η οποία το βράδυ αναφέρει στο φρουραρχείο, συν την παραλαβή και παράδοση στρατιωτών όταν έφταναν με το τραίνο (μέχρι και στις 3 τα μεσάνυχτα) και ένα κάρο άλλες αρμοδιότητες του φρουραρχείου που είναι δουλειά μόνιμου αξιωματικού, όπως άδειες στρατιωτικών, άδειες στρατιωτών, κ.α.
Όχι ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία όλα αυτά. Ότι είμαι πατριώτης το απέδειξα εμπράκτως όταν αρνήθηκα καλύτερες προσφορές εργασίας για να γυρίσω στην Ελλάδα. Μια χαρά θα μπορούσα να καθίσω στην Βρετανία και να παίρνω την μισθάρα μου αντί να ξεκινήσω κυριολεκτικά από το μηδέν και με εμπόδιο το κράτος.
Καμμιά κυβέρνηση βέβαια δεν μου έχει βάλει περισσότερα εμπόδια από την τωρινή. Κάθε λίγο σκαρφίζονται κάτι νέο για να μας κάνουν την ζωή και την δουλειά πολύ δυσκολότερη.
οικονομια η νδ ειναι απειρως καλυτερη απο το τσιρκο του συριζα. Μην λεμε οτι ναναι. Οχι οτι αυτο ειναι δυσκολο, και εναν ηλιθιο να βαζαμε υποικ και πθ θα τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο τους γελοιους των συριζανελ που γαμησαν τα παντα.nik_killthemall έγραψε: 27 Οκτ 2024, 09:22πιάσε εσύ εναν να φας τάπα με το κιλο. Η μόνη διαφορά που εχει ΝΔ με τσυριζα ειναι η εξωτερικη πολιτικη τπτ αλλο. Ολα ταλλα είναι ακριβως πανομοιοτυπο, και το πιο συντομο τεκμηριο για αυτο ειναι η διαλυση της αντιπολιτευσης !Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 17:17nik_killthemall έγραψε: 26 Οκτ 2024, 09:23
Ξεκαθαρα φταιει ο κουλης κι εισαι μλκας που τον υπερασπιζεσαι, ο κουλης συνεχιζει σε ολα ανεξαιρετως μια τυπικη διακυβερνηση συριζα.
![]()
Γιατί δεν πιάνεις μερικούς τομείς να συγκρίνουμε;
Τι ακριβως να αντιπολιτευτει η αντιπολιτευση οταν εχει απεναντι της κυβερνηση που κανει ακριβως ό,τι και αυτη ? Η αντιπολίτευση ΔΕΝ εχει διαφορετικό πολιτικο λογο γιατι ο πολιτικος της λόγος είναι η κυβερνητικη πολιτική σε όλα (φορολογικο θες, ασφαλιστικο θες, παιδεια θες, δημογραφικο θες, μεταναστευτικο θες, (μη) δικαιοσυνη θες, δημοσιονομικα θες, πολιτικη προστασια θες). Σαν 2 σταγονες νερο.
hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 01:08 Η οικονομία είναι κατεστραμμένη, τι να συγκρίνουμε; Η υγεία το ίδιο. Η ελευθερία του λόγου είναι ανέκδοτο.
Ό,τι όμως φέρνω η αντίδρασή σου είναι η ίδια κατάπτυστη με την βαθμολογία της Ελλάδας στο ανύπαρκτο κράτος δικαίου. Δεν έχει νόημα η κουβέντα μαζί σου σε πολιτικά θέματα. Τελεία. Είναι ανίατη η κατάστασή σου.
Εμένα μερικές φορές κάνει πάνω από 1 λεπτό να έρθει σήμα στο POS για την συναλλαγή, γιατί οι σέρβερ της ΑΑΔΕ ή με ό,τι συνδεέται η μαλακία δεν αντέχουν τον φόρτο. Μιλάμε τώρα για μια διαδικασία που πριν έκανε μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου. Και το POS και η ταμειακή μου είναι καινούργια εντωμεταξύ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 09:47μόνο να σκεφτώ ότι ο πατέρας μου παραλίγο να πάθει δεύτερη φορά έφραγμα από το άγχος του και τα νεύρα του μέχρι να γίνει η περιβόητη σύνδεση ταμειακής με το pos υπό τον φόβο του δεκαχίλιαρου (για κάτι μάλιστα που δεν ήταν στο δικό του χέρι αλλά σε αυτό των τεχνικών), αρκεί
από εκεί και πέρα έχει κι άλλα αν θες. πχ καθημερινά σχεδόν προβλήματα με την ηλεκτρονική τιμολόγηση ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε, προβλήματα με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, κτλ.
καταλαβαίνω ότι το πράγμα εξελίσσεται λόγω και των νέων τεχνολογιών, ο τρόπος όμως με τον οποίο το κάνουν είναι ατσούμπαλος, πρόχειρος, βιαστικός και προπαπντώς αυταρχικός
κακώς αγχώθηκε ο πατέρας σου, δόθηκαν παρατάσεις επί παρατασεων και όποιος απλά είχε μπει στην λίστα και είχε κλείσει ραντεβού (για οπότε ειχε διαθεσιμο) στο μαγαζί με τις ταμειακές δεν κινδύνευε από τίποτα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 09:47μόνο να σκεφτώ ότι ο πατέρας μου παραλίγο να πάθει δεύτερη φορά έφραγμα από το άγχος του και τα νεύρα του μέχρι να γίνει η περιβόητη σύνδεση ταμειακής με το pos υπό τον φόβο του δεκαχίλιαρου (για κάτι μάλιστα που δεν ήταν στο δικό του χέρι αλλά σε αυτό των τεχνικών), αρκεί
από εκεί και πέρα έχει κι άλλα αν θες. πχ καθημερινά σχεδόν προβλήματα με την ηλεκτρονική τιμολόγηση ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε, προβλήματα με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, κτλ.
καταλαβαίνω ότι το πράγμα εξελίσσεται λόγω και των νέων τεχνολογιών, ο τρόπος όμως με τον οποίο το κάνουν είναι ατσούμπαλος, πρόχειρος, βιαστικός και προπαπντώς αυταρχικός
δεν είναι έτσι όττο, γιατί την εποχή εκείνη λέγανε πως δε πρόκειται να δωθεί καμία παράταση πέρα από τον απρίλη (και δε ξέρω μάλιστα αν δόθηκε)Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:36κακώς αγχώθηκε ο πατέρας σου, δόθηκαν παρατάσεις επί παρατασεων και όποιος απλά είχε μπει στην λίστα και είχε κλείσει ραντεβού (για οπότε ειχε διαθεσιμο) στο μαγαζί με τις ταμειακές δεν κινδύνευε από τίποτα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 09:47μόνο να σκεφτώ ότι ο πατέρας μου παραλίγο να πάθει δεύτερη φορά έφραγμα από το άγχος του και τα νεύρα του μέχρι να γίνει η περιβόητη σύνδεση ταμειακής με το pos υπό τον φόβο του δεκαχίλιαρου (για κάτι μάλιστα που δεν ήταν στο δικό του χέρι αλλά σε αυτό των τεχνικών), αρκεί
Ούτε άναρχα, ούτε τίποτα.
Εν πάσει περιπτώσει, αν τα παραπάνω είναι αυτά που θεωρείς δυσκολίες και ψεγεις την ΝΔ, καλώς ήρθες στο 2024, το 1990 πέθανε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μου αρέσει που μου εξιστορείς τι έγινε λες και εμείς δε το κάναμε σε τρεις επιχειρήσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:47δεν είναι έτσι όττο, γιατί την εποχή εκείνη λέγανε πως δε πρόκειται να δωθεί καμία παράταση πέρα από τον απρίλη (και δε ξέρω μάλιστα αν δόθηκε)Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:36κακώς αγχώθηκε ο πατέρας σου, δόθηκαν παρατάσεις επί παρατασεων και όποιος απλά είχε μπει στην λίστα και είχε κλείσει ραντεβού (για οπότε ειχε διαθεσιμο) στο μαγαζί με τις ταμειακές δεν κινδύνευε από τίποτα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 09:47
μόνο να σκεφτώ ότι ο πατέρας μου παραλίγο να πάθει δεύτερη φορά έφραγμα από το άγχος του και τα νεύρα του μέχρι να γίνει η περιβόητη σύνδεση ταμειακής με το pos υπό τον φόβο του δεκαχίλιαρου (για κάτι μάλιστα που δεν ήταν στο δικό του χέρι αλλά σε αυτό των τεχνικών), αρκεί
Ούτε άναρχα, ούτε τίποτα.
Εν πάσει περιπτώσει, αν τα παραπάνω είναι αυτά που θεωρείς δυσκολίες και ψεγεις την ΝΔ, καλώς ήρθες στο 2024, το 1990 πέθανε.
αυτό που λες για την λίστα ίσχυε μόνο για τον μήνα του Απρίλη ως έξτρα χρόνος μετά τις 31 Μαρτίου και μόνο για όσους είχαν μπει σε λίστα η οποία λίστα ήταν online και οι προμηθευτές όφειλαν να ανεβάσουν πελατολόγεια χιλιάδων ονομάτων. ρώτα έναν προμηθευτή να σου πει τι μπάχαλο επικρατούσε και πόσο παρόλο ήταν όλο αυτό από πλευράς υπουργείου
να σου θυμίσω απελπισμένους καταστηματάρχες που μαζεύτηκαν τελευταία μέρα του απρίλη έξω από προμηθευτή ταμειακών να διαμαρτυρηθούν επειδή δεν είχε προλάβει να τους κάνει τη σύνδεση (και λογικό να μην προλάβει με εκείνα τα χρονικά όρια). στο τέλος ζήτησαν και πήραν χαρτί υπογεγραμμένο από τον προμηθευτή ότι δε φέρουν ευθύνη για τη μη σύνδεση εντός της προθεσμίας έτσι ώστε σε περίπτωση που δεχθούν πρόστιμο να μπορούν να προσφύγουν εναντίον του. και μιλάμε για 10k ανα ταμειακή. κάποιοι 10k δε βγάζουν καθαρά όλο το χρόνο. γι'αυτό σου λέω αυταρχισμός και εκτός πραγματικότητας. ήταν τεράστια αλητεία ο τρόπος με τον οποίο έγινε