πως γρατζουνας με ΖουρναMachine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:41αν θες να σπάσεις νευρα ζουρνάς! εγγυηση.οσο για κόπο και μεράκικαι θεωριες, φαντασου να γρατζουνάγανε την ευδοκία… ναπαλμ.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:39Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:23
εσένα δηλαδη αν σε ενοχλουσε μια παρεα στο καταστρωμα με μπουζούκι και κιθάρα τραγουδώντας , θα τους έσπαγες το μπουζούκι θα πετουσες στη θαλασσα την κιθάρα; είδες πως αλλαζει η προοπτικη;
Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:30
απλη πραγματικότητα περιεγραψα παρεα με δυο οργανακια και τραγουδι, οχι φιλαρμονικες και αρχιδια, ξέρεις να απαντησεις ή μπα;
https://www.reddit.com/media?url=https% ... x9bt21.jpg
Αν στο τέλος της πρότασης πυτε machine ghost έβαζες και λατινικό ερωτηματικό, θα μας εκαιγες τελείως![]()
Υγ
Εννοείται οτι οι σπασαρχιδες με τα ηχεία δεν έχουν καμία σχέση με τους οργανοπαίχτες, διότι και μόνο για να παίξεις θέλει κόπο και μεράκι και ήταν επιχειρημα καλό στην θεωρία αλλά άσχετο στην πράξη. Έχει τύχει να ενοχλούν και με μουσικό όργανο αλλά μάντεψε τι φυλή ήταν. Και προφανώς το κάνανε επίτηδες να σπάσουν τα νεύρα του κόσμου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι εκαμες? Τι εκαμες? Θα πλερώσεις!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Machine ghost
ετερον εκατερον seperate casesΑγις έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:49πως γρατζουνας με ΖουρναMachine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:41αν θες να σπάσεις νευρα ζουρνάς! εγγυηση.οσο για κόπο και μεράκικαι θεωριες, φαντασου να γρατζουνάγανε την ευδοκία… ναπαλμ.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:39
https://www.reddit.com/media?url=https% ... x9bt21.jpg
Αν στο τέλος της πρότασης πυτε machine ghost έβαζες και λατινικό ερωτηματικό, θα μας εκαιγες τελείως![]()
Υγ
Εννοείται οτι οι σπασαρχιδες με τα ηχεία δεν έχουν καμία σχέση με τους οργανοπαίχτες, διότι και μόνο για να παίξεις θέλει κόπο και μεράκι και ήταν επιχειρημα καλό στην θεωρία αλλά άσχετο στην πράξη. Έχει τύχει να ενοχλούν και με μουσικό όργανο αλλά μάντεψε τι φυλή ήταν. Και προφανώς το κάνανε επίτηδες να σπάσουν τα νεύρα του κόσμου.κ μαλιστα την Ευδοκια
![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
Βλεμμενο; το χωριό σας;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:45Μην το πάμε στα πολιτικά. Οκ στο τσακ είναι μερικά ζαιολύματα να γράψουν για ρατσισμους και εσωτερικευμένο μισοσπασαρχιδισμό, και επειδή ξέρουνε ότι θα φάνε ντομάτες γράφουνε "θα ξεχειλωσει το πράγμα". Αυτό είναι το ξεχειλωμα ναι, όχι όταν ο ουρακοτάγκος σου τραμπουκιζει άλλους οδηγούς. Βλεμμενο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
σε τι διαφέρει ρε ηλίθιε η συνθετη πραγματικότητα της φιλαρμονικής όταν συζητάμε για κάτι συγκεκριμένο [όχι εσύ,εσύ περιφερεσαι ως συνήθως και πετάς ακατανόητες εξυπνακίστικες πίπες] και με ρωτάς τι θα έκανα σε μια άλλη απλή πραγματικότητα που περιγραφεις?εγώ είμαι το θέμα?Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:30 απλη πραγματικότητα περιεγραψα παρεα με δυο οργανακια και τραγουδι, οχι φιλαρμονικες και αρχιδια, ξέρεις να απαντησεις ή μπα;
-
Machine ghost
μα γιατι με λες ηλίθιο, μαλάκα με φωναζουν συνηθως. αν εισαι το θέμα δεν ξέρω προσπαθεις όμως για το θέαμα.nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:51σε τι διαφέρει ρε ηλίθιε η συνθετη πραγματικότητα της φιλαρμονικής όταν συζητάμε για κάτι συγκεκριμένο [όχι εσύ,εσύ περιφερεσαι ως συνήθως και πετάς ακατανόητες εξυπνακίστικες πίπες] και με ρωτάς τι θα έκανα σε μια άλλη απλή πραγματικότητα που περιγραφεις?εγώ είμαι το θέμα?Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:30 απλη πραγματικότητα περιεγραψα παρεα με δυο οργανακια και τραγουδι, οχι φιλαρμονικες και αρχιδια, ξέρεις να απαντησεις ή μπα;
ξερεις η αλίκη νυφουλα κ.α.
Άρα παπάρια απάντηση. οκ ολα καλά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:46Των υπολοίπων χωριών ακούγεται τόσο που ενοχλεί εσένα; Μπερδεμένα μας τα λες ΜάρκοaLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:42
Μάλλον δεν κατάλαβες (ή δεν το είπα σωστά για να το καταλάβεις). Μια βραδιά κρατάει, αλλά σε κάθε χωριό ξεχωριστά. Τύπου 15 χωριά ξεχωριστά- 15 πανηγύρια για το καθένα, κι όχι 1 χωριό 15 συνεχείς ημέρες.
Παραταύτα έστω και μια βραδιά, είναι ανυπόφορη για τα αφτάκια μου. Όμως για τους ιθαγενείς εδώ, είναι διασκέδαση (και πηγή εσόδων),
οπότε κάνω μόκο, κλείνομαι μέσα και περιμένω το ξημέρωμα.![]()
"ή στραβά πάει ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε".
Ό,τι κατάλαβες.έστω και μια βραδιά, είναι ανυπόφορη για τα αφτάκια μου
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Κατάλαβα τα υπόλοιπα χωριά αναφέρθηκαν ασαφώς και τεχνηέντως, για δημιουργία εντυπώσεων. Καλή συνέχεια.aLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:59λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:46Των υπολοίπων χωριών ακούγεται τόσο που ενοχλεί εσένα; Μπερδεμένα μας τα λες ΜάρκοaLiCat έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:42
Μάλλον δεν κατάλαβες (ή δεν το είπα σωστά για να το καταλάβεις). Μια βραδιά κρατάει, αλλά σε κάθε χωριό ξεχωριστά. Τύπου 15 χωριά ξεχωριστά- 15 πανηγύρια για το καθένα, κι όχι 1 χωριό 15 συνεχείς ημέρες.
Παραταύτα έστω και μια βραδιά, είναι ανυπόφορη για τα αφτάκια μου. Όμως για τους ιθαγενείς εδώ, είναι διασκέδαση (και πηγή εσόδων),
οπότε κάνω μόκο, κλείνομαι μέσα και περιμένω το ξημέρωμα.![]()
![]()
"ή στραβά πάει ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε".![]()
Ό,τι κατάλαβες.έστω και μια βραδιά, είναι ανυπόφορη για τα αφτάκια μου![]()
sure...
(γελώ)
(γελώ)
συγνώμη το διορθώνω τότε.ποια είναι η άποψη σου λοιπόν μαλάκα γι αυτό το σκηνικό που απαιτείς και απαντήσεις σε υποθετικές καταστάσεις?άντε να διαβάσουμε την αποψούλα σου έστω και για μια μαλακίαMachine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:54 μα γιατι με λες ηλίθιο, μαλάκα με φωναζουν συνηθως. αν εισαι το θέμα δεν ξέρω προσπαθεις όμως για το θέαμα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Είναι κρητικός και ντιρλα, τι ελπίδες έχουμε;nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:06συγνώμη το διορθώνω τότε.ποια είναι η άποψη σου λοιπόν μαλάκα γι αυτό το σκηνικό που απαιτείς και απαντήσεις σε υποθετικές καταστάσεις?άντε να διαβάσουμε την αποψούλα σου έστω και για μια μαλακίαMachine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:54 μα γιατι με λες ηλίθιο, μαλάκα με φωναζουν συνηθως. αν εισαι το θέμα δεν ξέρω προσπαθεις όμως για το θέαμα.
ΈΧΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
Machine ghost
μα γιατι με λες μαλάκα τωρα που συνηθισα το ηλιθιος; ( δέκατος στη σειρά)
μπινελίκια ξερεις ύλη πρωτης δημοτικου,απαντησούλα έχεις ;;
μπινελίκια ξερεις ύλη πρωτης δημοτικου,απαντησούλα έχεις ;;
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
Κρητικιά!λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:08Είναι κρητικός και ντιρλα, τι ελπίδες έχουμε;nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:06συγνώμη το διορθώνω τότε.ποια είναι η άποψη σου λοιπόν μαλάκα γι αυτό το σκηνικό που απαιτείς και απαντήσεις σε υποθετικές καταστάσεις?άντε να διαβάσουμε την αποψούλα σου έστω και για μια μαλακίαMachine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:54 μα γιατι με λες ηλίθιο, μαλάκα με φωναζουν συνηθως. αν εισαι το θέμα δεν ξέρω προσπαθεις όμως για το θέαμα.
ΈΧΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Είναι ημιαθίγγανοι και υπάνθρωποι. Γι' αυτό αντιπαθώ όσους είναι από χωριά (και όσους κουβαλάνε τη νοοτροπία "κάνω ο,τι γουστάρω λες και είμαι μόνος μου στο σύμπαν".)Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 08:46 Υπάρχουν μέρη στη έλλαδα που τα πανηγύρια για την παναγιά ,εχουν ξεκινησει απο προχθες , 10-6 βαρδια διαπασων, και θα συνεχιστουν και αύριο ανημερα παναγιας, υποψιν ο,τι ο δεκαπενταύγουστος είναι κοίμηση της παναγιάς , κοίμηση= η παναγια βρέθηκε με χαμένες τις αισθησεις της.
Αλλά αυτοί στην πουίτσα τους,παραληρηματιας θώδη στρεκλώντας 20Κ τη βραδυα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Machine ghost
τι πε ρε ξαδέρφια μου ειναι! έλα απο δω να το πεις αυτό μπαλαμό!Kauldron έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:11Είναι ημιαθίγγανοι και υπάνθρωποι. Γι' αυτό αντιπαθώ όσους είναι από χωριά (και όσους κουβαλάνε τη νοοτροπία "κάνω ο,τι γουστάρω λες και είμαι μόνος μου στο σύμπαν".)Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 08:46 Υπάρχουν μέρη στη έλλαδα που τα πανηγύρια για την παναγιά ,εχουν ξεκινησει απο προχθες , 10-6 βαρδια διαπασων, και θα συνεχιστουν και αύριο ανημερα παναγιας, υποψιν ο,τι ο δεκαπενταύγουστος είναι κοίμηση της παναγιάς , κοίμηση= η παναγια βρέθηκε με χαμένες τις αισθησεις της.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Πάλι βρίζεις ρε?nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:51σε τι διαφέρει ρε ηλίθιε η συνθετη πραγματικότητα της φιλαρμονικής όταν συζητάμε για κάτι συγκεκριμένο [όχι εσύ,εσύ περιφερεσαι ως συνήθως και πετάς ακατανόητες εξυπνακίστικες πίπες] και με ρωτάς τι θα έκανα σε μια άλλη απλή πραγματικότητα που περιγραφεις?εγώ είμαι το θέμα?Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 09:30 απλη πραγματικότητα περιεγραψα παρεα με δυο οργανακια και τραγουδι, οχι φιλαρμονικες και αρχιδια, ξέρεις να απαντησεις ή μπα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ωχ! Ωχ!Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:12τι πε ρε ξαδέρφια μου ειναι! έλα απο δω να το πεις αυτό μπαλαμό!Kauldron έγραψε: 14 Αύγ 2024, 10:11Είναι ημιαθίγγανοι και υπάνθρωποι. Γι' αυτό αντιπαθώ όσους είναι από χωριά (και όσους κουβαλάνε τη νοοτροπία "κάνω ο,τι γουστάρω λες και είμαι μόνος μου στο σύμπαν".)Machine ghost έγραψε: 14 Αύγ 2024, 08:46 Υπάρχουν μέρη στη έλλαδα που τα πανηγύρια για την παναγιά ,εχουν ξεκινησει απο προχθες , 10-6 βαρδια διαπασων, και θα συνεχιστουν και αύριο ανημερα παναγιας, υποψιν ο,τι ο δεκαπενταύγουστος είναι κοίμηση της παναγιάς , κοίμηση= η παναγια βρέθηκε με χαμένες τις αισθησεις της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.