Όχι, έχασε του 2000 και σε όλες τις υπόλοιπες εκτός από του 2016 ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή από τις δημοσκοπήσεις.Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:20Στα 40 χρόνια υπήρξαν στις ΗΠΑ οι εξής Προεδρικές Εκλογές: του 1984,του 1988,του 1992,του 1996,του 2000,του 2004,του 2008,του 2012,του 2016 και του 2020.Σε όλες έπεσε μέσα.Μιλαμε για 10 Προεδρικές Εκλογές.Ολες μέσα.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:15Καλά σίγουρα μλκιες λέει, σιγά πόσες αναμετρήσεις ήταν στα 40 χρόνια για να το τεστάρει επαρκώς .ετσι και αλλιώς.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 22:55
Παπαριές λέει όπως και να 'χει. Σε όλες τις επιτυχημένες προβλέψεις του υπήρχε ξεκάθαρη διαφορά του νικητή από τις δημοσκοπήσεις. Οι δυο φορές που παιζόταν ήταν με τον Αλ Γκορ και με τον Τραμπ. Την μια φορά το πέτυχε, την άλλην όχι. 50-50% το λέω εγώ αυτό ή, στην καθομιλουμένη, στην τύχη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχώρησε ο Biden
- hellegennes
Re: Αποχώρησε ο Biden
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
retrofit?hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:29Και καλά ο αλγόριθμός του έχει retrofit και δίνει υψηλή ακρίβεια σε όλες τις αναμετρήσεις από την αρχή των ΗΠΑ, αλλά αν δεις τι περιλαμβάνει, είναι ακριβώς το νεφελώδες είδος σταμίσεων που μπορείς να δώσεις όποια απάντηση θέλεις για να ταιριάζει στα δεδομένα. Δεν υπάρχει επιστημονικά συστηματική ανάλυση με τις ίδιες ακριβώς παραμέτρους.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:15Καλά σίγουρα μλκιες λέει, σιγά πόσες αναμετρήσεις ήταν στα 40 χρόνια για να το τεστάρει επαρκώς .ετσι και αλλιώς.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 22:55
Παπαριές λέει όπως και να 'χει. Σε όλες τις επιτυχημένες προβλέψεις του υπήρχε ξεκάθαρη διαφορά του νικητή από τις δημοσκοπήσεις. Οι δυο φορές που παιζόταν ήταν με τον Αλ Γκορ και με τον Τραμπ. Την μια φορά το πέτυχε, την άλλην όχι. 50-50% το λέω εγώ αυτό ή, στην καθομιλουμένη, στην τύχη.
Σε τελική ανάλυση, στις δυο αναμετρήσεις που υπήρχε αμφιβολία για το αποτέλεσμα, πέτυχε μόνο την μία.
τι εννοείς;
- Οργισμένος
Και δεν τους κατεστρεψαν το 2020;Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:32Εγώ δεν ξέρω ποιός θα πει κουβέντες στον Μπάιντεν.Ξερω ότι ο Μπάιντεν οφείλει στον χρόνο που απομένει μέχρι το Δημοκρατικό Συνέδριο να αναθεωρήσει και να επιστρέψει στη κούρσα.Και ας σκουζουν οι άχρηστοι Πελοζι και λοιποί που κατέστρεψαν τους Δημοκρατικούς το 2016.Οργισμένος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:30Να πουμε τον τζορτζ βι να τηλεφωνησει "στους φιλους" του, να κατσουν να πουν 2 κουβεντες με τον προεδροMitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:26
Δεν έχει εντάξει.Εχει ότι ο Μπάιντεν οφείλει να αναθεωρήσει πριν το Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος που θα γίνει 19-22 Αυγούστου και θα χρισει υποψήφιο.Οι ίδιοι πανηλιθιοι που έκαψαν τους Δημοκρατικούς το 2016 θα τους κάψουν και τώρα.Επικαλουνταν τις δημοσκοπήσεις για να πιέσουν ψυχολογικά τον Μπάιντεν να κάνει πίσω επειδή "έχανε στις δημοσκοπήσεις από τον Τραμπ".Ποιες δημοσκοπήσεις; Αυτές που το 2016 έδειχναν 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές τη Χίλαρι Κλίντον να κάνει περίπατο νικώντας τον Τραμπ με 9-10 μονάδες διαφορά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Mitharadir
Το 1992,το 1996,το 2012 ΔΕΝ ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή.Και ούτε το 2016 ήταν διότι έδειχναν οι δημοσκοπήσεις την Κλίντον να κάνει περίπατο και το μοντέλο πρόβλεψης του Λιχμαν έδινε ότι θα κερδίσει ο Τραμπ και τον κορόιδευαν και έλεγαν πως το μοντέλο πρόβλεψης του είναι ξεπερασμένο και κάνει λάθος.Ε,δεν έκανε.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:33Όχι, έχασε του 2000 και σε όλες τις υπόλοιπες εκτός από του 2016 ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή από τις δημοσκοπήσεις.Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:20Στα 40 χρόνια υπήρξαν στις ΗΠΑ οι εξής Προεδρικές Εκλογές: του 1984,του 1988,του 1992,του 1996,του 2000,του 2004,του 2008,του 2012,του 2016 και του 2020.Σε όλες έπεσε μέσα.Μιλαμε για 10 Προεδρικές Εκλογές.Ολες μέσα.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:15
Καλά σίγουρα μλκιες λέει, σιγά πόσες αναμετρήσεις ήταν στα 40 χρόνια για να το τεστάρει επαρκώς .ετσι και αλλιώς.
ΥΓ:Οι εκλογές του 2000 αποφασίστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, όχι από τους ψηφοφόρους.Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδωσε εντολή να σταματήσει η επανακαταμετρηση στη Φλόριντα.Αν γινόταν επανακατανετρηση ο Αλ Γκορ θα κέρδιζε τη Φλόριντα και τις εκλογές.
-
Mitharadir
Το 2020 σοβαρευτηκαν και διάλεξαν τον σωστό υποψήφιο.Δεν έκαναν τις μ@κιες του 16.Οργισμένος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:34Και δεν τους κατεστρεψαν το 2020;Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:32Εγώ δεν ξέρω ποιός θα πει κουβέντες στον Μπάιντεν.Ξερω ότι ο Μπάιντεν οφείλει στον χρόνο που απομένει μέχρι το Δημοκρατικό Συνέδριο να αναθεωρήσει και να επιστρέψει στη κούρσα.Και ας σκουζουν οι άχρηστοι Πελοζι και λοιποί που κατέστρεψαν τους Δημοκρατικούς το 2016.Οργισμένος έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:30
Να πουμε τον τζορτζ βι να τηλεφωνησει "στους φιλους" του, να κατσουν να πουν 2 κουβεντες με τον προεδρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitharadir την 21 Ιούλ 2024, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για μένα η Χάρις θα επιλέξει τον Κυβερνήτη της Πενσυλβάνια Σαπιρο.Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:33Και αυτούς τους ψήφους δνε τους έχει ομως;George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:17Αν πάειε τον γκέι Μπουτιγκικ πιάνει και συμπαθούντες και μπόνους ποιντς ότι είναι πρώην αξιωματικός του Ναυτικού.Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:15
Τους ψήφους των πουστηδων λίγο πολύ τους έχουν ήδη οι δημοκρατικοι
Πουλάει το στόρι του γκέι στρατιωτικου που ταλαιπωρήθηκε από τις πολιτικές του dont ask dont tell etc.
Κοίτα προσωπικά πιστεύω ότι τις εκλογές τις εχουν εντελώς χαμένες
Η οικονομία τον ήπιε, το θέμα με του ςπουστηδες ξέφυγε εντελώς, έγινε και η απόπειρα δολοφονίας μάλλον τελειωμένη υπόθεση είναι οι εκλογές.
Αν πάνε και με εντελώς ποτστοατζεντα θα μεγσλωσουν την διαφορά
Βέβαια εγω δεν έχω πολλές επαφές με ηπα, όλοι οι φίλοι μου εκεί είναι από λίγο έως πολυ wokeατζηδες αλλά όσο μιλάμε θεωρούν δεδομένο ότι θα τον πιουν στις εκλογές και ήδη ετοιμάζονται ψυχολογικά για το πικρό ποτήρι της επιστροφής του τραμπ
Αν θέλει να έχει ελπίδες ο Τραμπ δεν πρέπει με τίποτα να πάρει την Πενσυλβάνια.
Αν την πάρουν οι Ρεπουμπλικάνοι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κλειδώνουν εκλογή.
Αν η Χάρις καταφέρει να πιάσει την Πενσυλβάνια θα έχει ελπίδες εκλογήςονο αν πιάσει και τις άλλες δύο Πολιτείες του Blue Wall.
Αλλιώς θα πάρει ένα @
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ξέρω ένα χταπόδι που τα πήγαινε ακόμα καλύτερα:Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:36Το 1992,το 1996,το 2012 ΔΕΝ ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή.Και ούτε το 2016 ήταν διότι έδειχναν οι δημοσκοπήσεις την Κλίντον να κάνει περίπατο και το μοντέλο πρόβλεψης του Λιχμαν έδινε ότι θα κερδίσει ο Τραμπ και τον κορόιδευαν και έλεγαν πως το μοντέλο πρόβλεψης του είναι ξεπερασμένο και κάνει λάθος.Ε,δεν έκανε.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:33Όχι, έχασε του 2000 και σε όλες τις υπόλοιπες εκτός από του 2016 ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή από τις δημοσκοπήσεις.Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:20
Στα 40 χρόνια υπήρξαν στις ΗΠΑ οι εξής Προεδρικές Εκλογές: του 1984,του 1988,του 1992,του 1996,του 2000,του 2004,του 2008,του 2012,του 2016 και του 2020.Σε όλες έπεσε μέσα.Μιλαμε για 10 Προεδρικές Εκλογές.Ολες μέσα.
ΥΓ:Οι εκλογές του 2000 αποφασίστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, όχι από τους ψηφοφόρους.Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδωσε εντολή να σταματήσει η επανακαταμετρηση στη Φλόριντα.Αν γινόταν επανακατανετρηση ο Αλ Γκορ θα κέρδιζε τη Φλόριντα και τις εκλογές.
https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_the_Octopus
Τις προβλέψεις του Ραπτόπουλου επί του θέματος, τις ξέρουμε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Εννοώ ότι μπορείς να πάρεις τις ιστορικές συνθήκες προηγούμενων εκλογών για να κάνεις αναδρομικές προβλέψεις για εκλογές που έχουν ήδη γίνει. Αυτό από μόνο του δεν είναι περίεργο, το κάνουμε στην επιστήμη συνέχεια. Μπορείς π.χ. να πάρεις τα κλιματικά μοντέλα του σήμερα και να διαγνώσεις την μέση παγκόσμια θερμοκρασία πριν 100 χρόνια, ας πούμε. Αυτό για την ακρίβεια είναι τεστ για τα ποια κλιματικά μοντέλα παράγουν πιο πιθανές μελλοντικές προβλέψεις, γιατί μπορείς να συγκρίνεις τι υπολογίζουν τα μοντέλα για το παρελθόν και να συγκρίνεις με τις αληθινές μετρήσεις.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:33retrofit?hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:29Και καλά ο αλγόριθμός του έχει retrofit και δίνει υψηλή ακρίβεια σε όλες τις αναμετρήσεις από την αρχή των ΗΠΑ, αλλά αν δεις τι περιλαμβάνει, είναι ακριβώς το νεφελώδες είδος σταμίσεων που μπορείς να δώσεις όποια απάντηση θέλεις για να ταιριάζει στα δεδομένα. Δεν υπάρχει επιστημονικά συστηματική ανάλυση με τις ίδιες ακριβώς παραμέτρους.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:15
Καλά σίγουρα μλκιες λέει, σιγά πόσες αναμετρήσεις ήταν στα 40 χρόνια για να το τεστάρει επαρκώς .ετσι και αλλιώς.
Σε τελική ανάλυση, στις δυο αναμετρήσεις που υπήρχε αμφιβολία για το αποτέλεσμα, πέτυχε μόνο την μία.
τι εννοείς;
Ωστόσο αυτό δουλεύει αν οι παράμετροί σου είναι σταθεροί, όχι αόριστα και υποκειμενικά πράγματα που μπορείς να σταθμίζεις για να ταιριάζουν στα δεδομένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Πιο μπανάνα δημοκρατία από τις ΗΠΑ δεν υπάρχει. Έξι μήνες κάνουν εκλογές για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος και στο τέλος το βαθύ κόμμα διαλέγει άλλο με συνοπτικές διαδικασίες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το πιστέψαμεtalaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:26Αυτή προτείνει ο BidenDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:06Για αυτό η Καμάλα είναι η μόνη σωστή επιλογή αυτή τη στιγμή. Είναι η μοναδική που η στιγμή της είναι τώρα και όχι αργότερα.Να δούμε ποιο κορόιδο θα φάει τα ΣΚΑΤΑ και θα χάσει την μελλοντική ευκαιρία του το 28
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Α κατάλαβα.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:40Εννοώ ότι μπορείς να πάρεις τις ιστορικές συνθήκες προηγούμενων εκλογών για να κάνεις αναδρομικές προβλέψεις για εκλογές που έχουν ήδη γίνει. Αυτό από μόνο του δεν είναι περίεργο, το κάνουμε στην επιστήμη συνέχεια. Μπορείς π.χ. να πάρεις τα κλιματικά μοντέλα του σήμερα και να διαγνώσεις την μέση παγκόσμια θερμοκρασία πριν 100 χρόνια, ας πούμε. Αυτό για την ακρίβεια είναι τεστ για τα ποια κλιματικά μοντέλα παράγουν πιο πιθανές μελλοντικές προβλέψεις, γιατί μπορείς να συγκρίνεις τι υπολογίζουν τα μοντέλα για το παρελθόν και να συγκρίνεις με τις αληθινές μετρήσεις.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:33retrofit?hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:29
Και καλά ο αλγόριθμός του έχει retrofit και δίνει υψηλή ακρίβεια σε όλες τις αναμετρήσεις από την αρχή των ΗΠΑ, αλλά αν δεις τι περιλαμβάνει, είναι ακριβώς το νεφελώδες είδος σταμίσεων που μπορείς να δώσεις όποια απάντηση θέλεις για να ταιριάζει στα δεδομένα. Δεν υπάρχει επιστημονικά συστηματική ανάλυση με τις ίδιες ακριβώς παραμέτρους.
τι εννοείς;
Ωστόσο αυτό δουλεύει αν οι παράμετροί σου είναι σταθεροί, όχι αόριστα και υποκειμενικά πράγματα που μπορείς να σταθμίζεις για να ταιριάζουν στα δεδομένα.
Το άλλαζε εννοείς κατά περίπτωση.
Οκ ναι δεν ακούγεται πολύ ακριβές.
Για να μιλήσουμε σοβαρά, αυτό που ανακοίνωσε σήμερα το ανοϊκό ζόμπι (δηλαδή αυτό που το έβαλαν να υπογράψει, γιατί όπως συμβαίνει πάντα με τους ανοικούς αυτή τη στιγμή έχει απορρυθμιστεί εντελώς λόγω της πίεσης) έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον πριν τις primaries στην Αϊόβα (που και πάλι ήταν αργά, αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικά σοβαρή προεκλογική εκστρατεία). Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ αντιλαμβάνεστε πόσο περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία είναι να στηθεί μια προεκλογική εκστρατεία, ειδικά σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ, δεν είναι σαν να φέρνεις τον Τάκη Λεμονή δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν για να σώσει την παρτίδα.
Πάντως, οι Δημοκρατικοί θα αποφύγουν τουλάχιστον τον κίνδυνο να έχουν ένα υποψήφιο που ως το Νοέμβριο θα έχει ξεμωραθεί εντελώς και δεν θα γίνεται καν να παρουσιαστεί δημόσια. ΑΝ είναι έξυπνοι (που έχουν δείξει ότι είναι τελείως ανόητο, συν τοις άλλοις, καθεστώς), θα στοιχηθούν πίσω από τη γκαμάλα, θα υποστούν μια αξιοπρεπή ήττα και μετά θα έχουν μια τριετία να προσαρμοστούν με ηρεμία στα νέα δεδομένα και να αρχίσουν την ανοικοδόμησή τους, για να κατεβάσουν το 2028 μια υποψηφιότητα με προοπτικές νίκης. Αν είναι τόσο ηλίθιοι όσο νομίζω, θα αλληλοσφαχτούν (μπροστά ή πίσω από τις κάμερες δεν έχει σημασία) και θα υποστούν συντριβή, και μετά δεν θα φτάνει ούτε μια τετραετία για να μαζευτεί το πράγμα. .
Πάντως, οι Δημοκρατικοί θα αποφύγουν τουλάχιστον τον κίνδυνο να έχουν ένα υποψήφιο που ως το Νοέμβριο θα έχει ξεμωραθεί εντελώς και δεν θα γίνεται καν να παρουσιαστεί δημόσια. ΑΝ είναι έξυπνοι (που έχουν δείξει ότι είναι τελείως ανόητο, συν τοις άλλοις, καθεστώς), θα στοιχηθούν πίσω από τη γκαμάλα, θα υποστούν μια αξιοπρεπή ήττα και μετά θα έχουν μια τριετία να προσαρμοστούν με ηρεμία στα νέα δεδομένα και να αρχίσουν την ανοικοδόμησή τους, για να κατεβάσουν το 2028 μια υποψηφιότητα με προοπτικές νίκης. Αν είναι τόσο ηλίθιοι όσο νομίζω, θα αλληλοσφαχτούν (μπροστά ή πίσω από τις κάμερες δεν έχει σημασία) και θα υποστούν συντριβή, και μετά δεν θα φτάνει ούτε μια τετραετία για να μαζευτεί το πράγμα. .
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δυσκολο να βρουν οι δημοκρατικοι αξιολογο υποψηφιο ,με δεδομενη την ηττα το Νοεμβρη
- hellegennes
Όταν δημοσίευε τις προβλέψεις του η διαφορά ήταν τεράστια. Το 1992 η διαφορά υπέρ Κλίντον ήταν 10-15 μονάδες. Το 1996 η διαφορά ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Το 2012 ναι μεν η διαφορά στις δημοσκοπήσεις ήταν σχετικά μικρή αλλά ήταν συστηματική. Δεν υπήρξε περίοδος εκτός από το πολύ τέλος που ο Ομπάμα να ήταν έστω και λίγο πίσω.Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:36Το 1992,το 1996,το 2012 ΔΕΝ ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή.Και ούτε το 2016 ήταν διότι έδειχναν οι δημοσκοπήσεις την Κλίντον να κάνει περίπατο και το μοντέλο πρόβλεψης του Λιχμαν έδινε ότι θα κερδίσει ο Τραμπ και τον κορόιδευαν και έλεγαν πως το μοντέλο πρόβλεψης του είναι ξεπερασμένο και κάνει λάθος.Ε,δεν έκανε.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:33Όχι, έχασε του 2000 και σε όλες τις υπόλοιπες εκτός από του 2016 ήταν ξεκάθαρη η διαφορά του νικητή από τις δημοσκοπήσεις.Mitharadir έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:20
Στα 40 χρόνια υπήρξαν στις ΗΠΑ οι εξής Προεδρικές Εκλογές: του 1984,του 1988,του 1992,του 1996,του 2000,του 2004,του 2008,του 2012,του 2016 και του 2020.Σε όλες έπεσε μέσα.Μιλαμε για 10 Προεδρικές Εκλογές.Ολες μέσα.
Όπως είπα, οι δυο περιπτώσεις που παιζόταν στ' αλήθεια ήταν με τον Γκορ και με τον Τραμπ. Στην μια πέτυχε και στην άλλην όχι. Είτε το πας με συνολικές ψήφους είτε με εκλέκτορες, στην μια πέτυχε και στην άλλη απέτυχε. Δεν μπορείς όμως την μια να μετράς τους εκλέκτορες και την άλλη τις συνολικές ψήφους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 21 Ιούλ 2024, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Μας πσεκαζουν!!212!!Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:43 Πιο μπανάνα δημοκρατία από τις ΗΠΑ δεν υπάρχει. Έξι μήνες κάνουν εκλογές για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος και στο τέλος το βαθύ κόμμα διαλέγει άλλο με συνοπτικές διαδικασίες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 6 Απαντήσεις