!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φάκ Γιού Γιουνάν

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Δημοκράτης

Re: Φάκ Γιού Γιουνάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:23 Ισχύει. Οταν είχε γίνει η ιστορία με την Αγιά Σοφιά που την ξανακάνανε τζαμί οι κατσαπλιάδες, οι πρώτοι που επιχαίρανε στο Twitter ήταν οι Πακιστανοί. Άπειρα σχόλια.
και η μόνη χώρα που αναγνώρισε βόρεια Κύπρο και μετά το πήρε πίσω γιατί δεν πήγε πολύ καλά
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:14
Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:23 Ισχύει. Οταν είχε γίνει η ιστορία με την Αγιά Σοφιά που την ξανακάνανε τζαμί οι κατσαπλιάδες, οι πρώτοι που επιχαίρανε στο Twitter ήταν οι Πακιστανοί. Άπειρα σχόλια.
και η μόνη χώρα που αναγνώρισε βόρεια Κύπρο και μετά το πήρε πίσω γιατί δεν πήγε πολύ καλά
μιλάτε έτσι για τη σύμμαχο χώρα της δύσης που βοήθησε να ρίξουμε την κομμουνιστική κατάρα; ντροπή.
επίσης πολλοι τρομοκρατες θυμάμαι ήταν σαουδαραβες, αλλά εκεί δεν τραβάτε ιδιαίτερα ζόρια ε; οι κοινες αξίες μια χαρά πάνε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:06
southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04
πρώτα οι Έλληνες
εγώ δεν πάω. έχω τη μέση μου.
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Απ'ο,τι εχω δει και των ''παιδιων'' αυτων,η μεση τους πονει και δεν εργαζονται ποτε και περιμενουν τα επιδοματα της ΕΕ για να βιοποριστουν.
Κοινως,δουλευουμε λιγοι,για να ζειτε και οι υπολοιποι εις βαρος μας.
μην περιμένεις από τον Τσιπρα ή τον Μητσοτάκη να βάλουν φράγμο και ασφαλιστικές δικλείδες στα επιδόματα. όπως επίσης και να ιδιωτικοποιησουν τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:24
Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:21 Στα πακιστανικά η λέξη ελληνας ειναι και βρισια - δλδ υπαρχει πακιστανικη βρισια που σημαινει και ελληνας αναλογα. Καλοι ανθρωποι, ανεξικακοι.
Σας πήρανε χαμπάρι
Είπε μεταξύ τυρου και αχλαδιου ο εκ Βερσαλλιών προερχόμενος αριστοκράτης.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
southern

Πτολεμαίος έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:27
Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:24
Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:21 Στα πακιστανικά η λέξη ελληνας ειναι και βρισια - δλδ υπαρχει πακιστανικη βρισια που σημαινει και ελληνας αναλογα. Καλοι ανθρωποι, ανεξικακοι.
Σας πήρανε χαμπάρι
Είπε μεταξύ τυρου και αχλαδιου ο εκ Βερσαλλιών προερχόμενος αριστοκράτης.
ευγενής και πρίγκιπας
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:55
Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:47
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:42

αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.
Παιρνουν επιδοματα και ζουν σε στρατοπαιδα συγκεντρωσης,τι σου κανει εντυπωση;
Και το χειροτερο απ'ολα,ενω πρεπει να ειναι περιορισμενοι γιατι ειναι παρανομοι,κυκλοφορουν ελευθερα.
Οι Ουκρανοι ειναι ευρωπαιοι και ειναι στη χωρα μας μετα απο προσκληση και φυσικα ειναι και πραγματικοι προσφυγες και οχι γιαλατζι.
είναι η δεν ειναι προσφυγες; αν δεν είναι, πως παίρνουν χαρτιά και επιδόματα; αν είσαι πρόσφυγας η όχι, δεν παίζει ρόλο η... ήπειρος που ήρθες. αν είναι πρόσφυγες, είναι νόμιμα στην χώρα, στείλε τους και στον βορρά αν έχεις πολλούς, αν είναι οικονομικοί τους λες είτε θα δουλέψετε χωράφια η τουριστικό τομέα με ανθρώπινες αποδοχές, να φτιάξετε έδω τη ζωή σας, η πήγαιντε πίσω στη χώρα σας.
Κατσε γιατι τα εχεις κανει αχταρμα.
Οι Ουκρανοι ειναι ο ορισμος του προσφυγα,οι Πακιστανοι δεν ειναι.
Επιδοματα παιρνουν ολοι οι λαθρο που εχουν καταγραφει και διαμενουν σε δομες και επισης αυτοι που εχουν παρει ασυλο.
Οσοι λοιπον εχουν ασυλο,τους παρεχεις μερικους μηνες τα απαραιτητα και στη συνεχεια ειναι υποχρεωμενοι να βρουν δουλεια γιατι αλλιως τελειωνει το επιδομα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Thor

southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:26
Απ'ο,τι εχω δει και των ''παιδιων'' αυτων,η μεση τους πονει και δεν εργαζονται ποτε και περιμενουν τα επιδοματα της ΕΕ για να βιοποριστουν.
μην περιμένεις από τον Τσιπρα ή τον Μητσοτάκη να βάλουν φράγμο και ασφαλιστικές δικλείδες στα επιδόματα. όπως επίσης και να ιδιωτικοποιησουν τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ
Δεν περιμενω.
Άβαταρ μέλους
southern

Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:36

Δεν περιμενω.
δεν υπάρχει σωτηρία :102:
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:23
Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:14
μιλάτε έτσι για τη σύμμαχο χώρα της δύσης που βοήθησε να ρίξουμε την κομμουνιστική κατάρα; ντροπή.
επίσης πολλοι τρομοκρατες θυμάμαι ήταν σαουδαραβες, αλλά εκεί δεν τραβάτε ιδιαίτερα ζόρια ε; οι κοινες αξίες μια χαρά πάνε.
ε με μυαλό κομμουνιστή έιναι λογικό να κάνεις τόσο σοβαρές πολιτικές αναλύσεις. Τόσο καταλαβαίνεις, τόσο λες
Άβαταρ μέλους
Thor

southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:38
Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:36
Δεν περιμενω.
δεν υπάρχει σωτηρία :102:
Το μονο σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:06 Δεν έχω καμμία εμμονή μαζί σου, στην πραγματικότητα μου είσαι αδιάφορος, ο μόνος λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι για να ξεκαθαρίσω ορισμένα πραγματάκια, πρώτον δεν σε όρισε κανένας επίσημο εκφραστή των ιδεών μου και ως εκ τούτου κόφτο ή εάν σε ενδιαφέρει ρώτα, κάθε φορά που αναλαμβάνεις αυτόν τον πούστικο ρόλο θα παίρνεις και την αντίστοιχη απάντησή.
Sys3xακο σε παραλήρημα βρίσκεσαι. Και γενικότερα βλέπω είσαι ψευταράς, στρίγγος και κλάψας. Εσύ σε κουβέντα σου με τον Πατησιώτη με ανέφερες χωρίς καν να συμμετέχω στο νήμα και τρέχεις πίσω από τα ποστς μου, εγώ σιγά μην ασχοληθώ με πάρτι σου,εσύ ασχολείσαι και κλαίγεσαι συνεχώς, σε αντίθεση με σένα εμμονικέ μου κομπλεξικέ έχω ζωή. Για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα, ναι; :wave:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:55
sys3x έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:06 Δεν έχω καμμία εμμονή μαζί σου, στην πραγματικότητα μου είσαι αδιάφορος, ο μόνος λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι για να ξεκαθαρίσω ορισμένα πραγματάκια, πρώτον δεν σε όρισε κανένας επίσημο εκφραστή των ιδεών μου και ως εκ τούτου κόφτο ή εάν σε ενδιαφέρει ρώτα, κάθε φορά που αναλαμβάνεις αυτόν τον πούστικο ρόλο θα παίρνεις και την αντίστοιχη απάντησή.
Sys3xακο σε παραλήρημα βρίσκεσαι. Και γενικότερα βλέπω είσαι ψευταράς, στρίγγος και κλάψας. Εσύ σε κουβέντα σου με τον Πατησιώτη με ανέφερες χωρίς καν να συμμετέχω στο νήμα και τρέχεις πίσω από τα ποστς μου, εγώ σιγά μην ασχοληθώ με πάρτι σου,εσύ ασχολείσαι και κλαίγεσαι συνεχώς, σε αντίθεση με σένα εμμονικέ μου κομπλεξικέ έχω ζωή. Για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα, ναι; :wave:
Αυτό ακριβώς έκανες όταν άρχισες να διαστρευλώνεις και να ερμηνεύεις αυτόκλητα, όπως κάνουν και άλλοι δω χάμου με τελευταίο παράδειγμα το πατουλιλίνι, τις θέσεις μου ή/και άλλων συνομιλητών, στην προηγούμενη μου δημοσίευση σου εξήγησα επαρκώς θεωρώ χοντρικά τις θέσεις μου και θα σηκώνω κάθε φορά το γάντι είτε το ρίχνετε από πούρα ηλιθιότητα (πιο πιθανό αυτό θεωρώ) είτε κακόβουλα. Σε κάθε περίπτωση για εμένα είναι το ίδιο.
Καλό απόγευμα νεοναζί φίλε μου.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.
Οι Ουκρανοί ΕΙΝΑΙ πρόσφυγες. Έρχονται από εμπόλεμη ζώνη. Όχι μόνο αυτό, αλλά έρχονται από υποψήφιο μέλος της ΕΕ, από κράτος που έχει εμπορικές σχέσεις με την ΕΕ (DCFTA) και visa-free είσοδο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:55 είναι η δεν ειναι προσφυγες; αν δεν είναι, πως παίρνουν χαρτιά και επιδόματα; αν είσαι πρόσφυγας η όχι, δεν παίζει ρόλο η... ήπειρος που ήρθες. αν είναι πρόσφυγες, είναι νόμιμα στην χώρα, στείλε τους και στον βορρά αν έχεις πολλούς, αν είναι οικονομικοί τους λες είτε θα δουλέψετε χωράφια η τουριστικό τομέα με ανθρώπινες αποδοχές, να φτιάξετε έδω τη ζωή σας, η πήγαιντε πίσω στη χώρα σας.
Δεν είναι πρόσφυγες. Χαρτιά δεν έχουν, γι' αυτό είναι σε χώρο φιλοξενίας. Επιδόματα όμως παίρνουν ως αιτούντες άσυλο. Φυσικά και παίζει ρόλο από πού ήρθες.

Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2023, 15:56

Οι Ουκρανοί ΕΙΝΑΙ πρόσφυγες. Έρχονται από εμπόλεμη ζώνη. Όχι μόνο αυτό, αλλά έρχονται από υποψήφιο μέλος της ΕΕ, από κράτος που έχει εμπορικές σχέσεις με την ΕΕ (DCFTA) και visa-free είσοδο.
το ποιος είναι προσφυγας το αποφασίζει ο ΟΗΕ, όχι ο κάθε αργόσχολος στο φορουμ. και σίγουρα υπάρχουν χώρες πολύ πιο διαλυμένες από πολέμους, από την Ουκρανία που δέχεται όλη την ανθρωπιστική βιηθεια της δύσεως και οι συγκρούσεις περιορίζονται στα ανατολικά. καλώς βέβαια έχουν το στάτους, αλλά όλοι οι πρόσφυγες να είναι ισότιμοι και να μην τους βαπτιζουμε σύμφωνα με τα ρατσιστικά μας πιστεύω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”