και η μόνη χώρα που αναγνώρισε βόρεια Κύπρο και μετά το πήρε πίσω γιατί δεν πήγε πολύ καλάYochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:23 Ισχύει. Οταν είχε γίνει η ιστορία με την Αγιά Σοφιά που την ξανακάνανε τζαμί οι κατσαπλιάδες, οι πρώτοι που επιχαίρανε στο Twitter ήταν οι Πακιστανοί. Άπειρα σχόλια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάκ Γιού Γιουνάν
-
Δημοκράτης
Re: Φάκ Γιού Γιουνάν
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
μιλάτε έτσι για τη σύμμαχο χώρα της δύσης που βοήθησε να ρίξουμε την κομμουνιστική κατάρα; ντροπή.Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:14και η μόνη χώρα που αναγνώρισε βόρεια Κύπρο και μετά το πήρε πίσω γιατί δεν πήγε πολύ καλάYochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:23 Ισχύει. Οταν είχε γίνει η ιστορία με την Αγιά Σοφιά που την ξανακάνανε τζαμί οι κατσαπλιάδες, οι πρώτοι που επιχαίρανε στο Twitter ήταν οι Πακιστανοί. Άπειρα σχόλια.
επίσης πολλοι τρομοκρατες θυμάμαι ήταν σαουδαραβες, αλλά εκεί δεν τραβάτε ιδιαίτερα ζόρια ε; οι κοινες αξίες μια χαρά πάνε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
μην περιμένεις από τον Τσιπρα ή τον Μητσοτάκη να βάλουν φράγμο και ασφαλιστικές δικλείδες στα επιδόματα. όπως επίσης και να ιδιωτικοποιησουν τις ζημιογόνες ΔΕΚΟThor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Απ'ο,τι εχω δει και των ''παιδιων'' αυτων,η μεση τους πονει και δεν εργαζονται ποτε και περιμενουν τα επιδοματα της ΕΕ για να βιοποριστουν.
Κοινως,δουλευουμε λιγοι,για να ζειτε και οι υπολοιποι εις βαρος μας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Είπε μεταξύ τυρου και αχλαδιου ο εκ Βερσαλλιών προερχόμενος αριστοκράτης.Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:24Σας πήρανε χαμπάριYochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:21 Στα πακιστανικά η λέξη ελληνας ειναι και βρισια - δλδ υπαρχει πακιστανικη βρισια που σημαινει και ελληνας αναλογα. Καλοι ανθρωποι, ανεξικακοι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ευγενής και πρίγκιπαςΠτολεμαίος έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:27Είπε μεταξύ τυρου και αχλαδιου ο εκ Βερσαλλιών προερχόμενος αριστοκράτης.Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:24Σας πήρανε χαμπάριYochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:21 Στα πακιστανικά η λέξη ελληνας ειναι και βρισια - δλδ υπαρχει πακιστανικη βρισια που σημαινει και ελληνας αναλογα. Καλοι ανθρωποι, ανεξικακοι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Κατσε γιατι τα εχεις κανει αχταρμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:55είναι η δεν ειναι προσφυγες; αν δεν είναι, πως παίρνουν χαρτιά και επιδόματα; αν είσαι πρόσφυγας η όχι, δεν παίζει ρόλο η... ήπειρος που ήρθες. αν είναι πρόσφυγες, είναι νόμιμα στην χώρα, στείλε τους και στον βορρά αν έχεις πολλούς, αν είναι οικονομικοί τους λες είτε θα δουλέψετε χωράφια η τουριστικό τομέα με ανθρώπινες αποδοχές, να φτιάξετε έδω τη ζωή σας, η πήγαιντε πίσω στη χώρα σας.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:47Παιρνουν επιδοματα και ζουν σε στρατοπαιδα συγκεντρωσης,τι σου κανει εντυπωση;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:42
αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.
Και το χειροτερο απ'ολα,ενω πρεπει να ειναι περιορισμενοι γιατι ειναι παρανομοι,κυκλοφορουν ελευθερα.
Οι Ουκρανοι ειναι ευρωπαιοι και ειναι στη χωρα μας μετα απο προσκληση και φυσικα ειναι και πραγματικοι προσφυγες και οχι γιαλατζι.
Οι Ουκρανοι ειναι ο ορισμος του προσφυγα,οι Πακιστανοι δεν ειναι.
Επιδοματα παιρνουν ολοι οι λαθρο που εχουν καταγραφει και διαμενουν σε δομες και επισης αυτοι που εχουν παρει ασυλο.
Οσοι λοιπον εχουν ασυλο,τους παρεχεις μερικους μηνες τα απαραιτητα και στη συνεχεια ειναι υποχρεωμενοι να βρουν δουλεια γιατι αλλιως τελειωνει το επιδομα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν περιμενω.southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:26μην περιμένεις από τον Τσιπρα ή τον Μητσοτάκη να βάλουν φράγμο και ασφαλιστικές δικλείδες στα επιδόματα. όπως επίσης και να ιδιωτικοποιησουν τις ζημιογόνες ΔΕΚΟThor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Απ'ο,τι εχω δει και των ''παιδιων'' αυτων,η μεση τους πονει και δεν εργαζονται ποτε και περιμενουν τα επιδοματα της ΕΕ για να βιοποριστουν.
δεν υπάρχει σωτηρίαThor έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:36Δεν περιμενω.southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:26μην περιμένεις από τον Τσιπρα ή τον Μητσοτάκη να βάλουν φράγμο και ασφαλιστικές δικλείδες στα επιδόματα. όπως επίσης και να ιδιωτικοποιησουν τις ζημιογόνες ΔΕΚΟThor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
-
Δημοκράτης
ε με μυαλό κομμουνιστή έιναι λογικό να κάνεις τόσο σοβαρές πολιτικές αναλύσεις. Τόσο καταλαβαίνεις, τόσο λεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:23μιλάτε έτσι για τη σύμμαχο χώρα της δύσης που βοήθησε να ρίξουμε την κομμουνιστική κατάρα; ντροπή.Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:14και η μόνη χώρα που αναγνώρισε βόρεια Κύπρο και μετά το πήρε πίσω γιατί δεν πήγε πολύ καλάYochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:23 Ισχύει. Οταν είχε γίνει η ιστορία με την Αγιά Σοφιά που την ξανακάνανε τζαμί οι κατσαπλιάδες, οι πρώτοι που επιχαίρανε στο Twitter ήταν οι Πακιστανοί. Άπειρα σχόλια.
επίσης πολλοι τρομοκρατες θυμάμαι ήταν σαουδαραβες, αλλά εκεί δεν τραβάτε ιδιαίτερα ζόρια ε; οι κοινες αξίες μια χαρά πάνε.
Το μονο σιγουρο.
- Sid Vicious
Sys3xακο σε παραλήρημα βρίσκεσαι. Και γενικότερα βλέπω είσαι ψευταράς, στρίγγος και κλάψας. Εσύ σε κουβέντα σου με τον Πατησιώτη με ανέφερες χωρίς καν να συμμετέχω στο νήμα και τρέχεις πίσω από τα ποστς μου, εγώ σιγά μην ασχοληθώ με πάρτι σου,εσύ ασχολείσαι και κλαίγεσαι συνεχώς, σε αντίθεση με σένα εμμονικέ μου κομπλεξικέ έχω ζωή. Για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα, ναι;sys3x έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:06 Δεν έχω καμμία εμμονή μαζί σου, στην πραγματικότητα μου είσαι αδιάφορος, ο μόνος λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι για να ξεκαθαρίσω ορισμένα πραγματάκια, πρώτον δεν σε όρισε κανένας επίσημο εκφραστή των ιδεών μου και ως εκ τούτου κόφτο ή εάν σε ενδιαφέρει ρώτα, κάθε φορά που αναλαμβάνεις αυτόν τον πούστικο ρόλο θα παίρνεις και την αντίστοιχη απάντησή.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτό ακριβώς έκανες όταν άρχισες να διαστρευλώνεις και να ερμηνεύεις αυτόκλητα, όπως κάνουν και άλλοι δω χάμου με τελευταίο παράδειγμα το πατουλιλίνι, τις θέσεις μου ή/και άλλων συνομιλητών, στην προηγούμενη μου δημοσίευση σου εξήγησα επαρκώς θεωρώ χοντρικά τις θέσεις μου και θα σηκώνω κάθε φορά το γάντι είτε το ρίχνετε από πούρα ηλιθιότητα (πιο πιθανό αυτό θεωρώ) είτε κακόβουλα. Σε κάθε περίπτωση για εμένα είναι το ίδιο.Sid Vicious έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:55Sys3xακο σε παραλήρημα βρίσκεσαι. Και γενικότερα βλέπω είσαι ψευταράς, στρίγγος και κλάψας. Εσύ σε κουβέντα σου με τον Πατησιώτη με ανέφερες χωρίς καν να συμμετέχω στο νήμα και τρέχεις πίσω από τα ποστς μου, εγώ σιγά μην ασχοληθώ με πάρτι σου,εσύ ασχολείσαι και κλαίγεσαι συνεχώς, σε αντίθεση με σένα εμμονικέ μου κομπλεξικέ έχω ζωή. Για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα, ναι;sys3x έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:06 Δεν έχω καμμία εμμονή μαζί σου, στην πραγματικότητα μου είσαι αδιάφορος, ο μόνος λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι για να ξεκαθαρίσω ορισμένα πραγματάκια, πρώτον δεν σε όρισε κανένας επίσημο εκφραστή των ιδεών μου και ως εκ τούτου κόφτο ή εάν σε ενδιαφέρει ρώτα, κάθε φορά που αναλαμβάνεις αυτόν τον πούστικο ρόλο θα παίρνεις και την αντίστοιχη απάντησή.![]()
Καλό απόγευμα νεοναζί φίλε μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Οι Ουκρανοί ΕΙΝΑΙ πρόσφυγες. Έρχονται από εμπόλεμη ζώνη. Όχι μόνο αυτό, αλλά έρχονται από υποψήφιο μέλος της ΕΕ, από κράτος που έχει εμπορικές σχέσεις με την ΕΕ (DCFTA) και visa-free είσοδο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:42αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι πρόσφυγες. Χαρτιά δεν έχουν, γι' αυτό είναι σε χώρο φιλοξενίας. Επιδόματα όμως παίρνουν ως αιτούντες άσυλο. Φυσικά και παίζει ρόλο από πού ήρθες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:55 είναι η δεν ειναι προσφυγες; αν δεν είναι, πως παίρνουν χαρτιά και επιδόματα; αν είσαι πρόσφυγας η όχι, δεν παίζει ρόλο η... ήπειρος που ήρθες. αν είναι πρόσφυγες, είναι νόμιμα στην χώρα, στείλε τους και στον βορρά αν έχεις πολλούς, αν είναι οικονομικοί τους λες είτε θα δουλέψετε χωράφια η τουριστικό τομέα με ανθρώπινες αποδοχές, να φτιάξετε έδω τη ζωή σας, η πήγαιντε πίσω στη χώρα σας.
Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
το ποιος είναι προσφυγας το αποφασίζει ο ΟΗΕ, όχι ο κάθε αργόσχολος στο φορουμ. και σίγουρα υπάρχουν χώρες πολύ πιο διαλυμένες από πολέμους, από την Ουκρανία που δέχεται όλη την ανθρωπιστική βιηθεια της δύσεως και οι συγκρούσεις περιορίζονται στα ανατολικά. καλώς βέβαια έχουν το στάτους, αλλά όλοι οι πρόσφυγες να είναι ισότιμοι και να μην τους βαπτιζουμε σύμφωνα με τα ρατσιστικά μας πιστεύω.hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2023, 15:56Οι Ουκρανοί ΕΙΝΑΙ πρόσφυγες. Έρχονται από εμπόλεμη ζώνη. Όχι μόνο αυτό, αλλά έρχονται από υποψήφιο μέλος της ΕΕ, από κράτος που έχει εμπορικές σχέσεις με την ΕΕ (DCFTA) και visa-free είσοδο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:42αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 287 Απαντήσεις