Διαφωνώ με τη λογική σου. Με αυτήν την νοοτροπία, πάντα θα υπάρχει κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα απ' αυτό που εξετάζεις ανά πάσα στιγμή, οπότε ποτέ δεν θα λυθεί τίποτα.southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:53 λύσαμε όλα τα άλλα ζητήματα και μας έπιασε φαγούρα για ελάχιστους ομοφυλοφιλους που ενδιαφέρονται για αυτά τα αιτήματα; ανεπτυγμένη οικονομία και ασφάλεια μπορούν να δημιουργήσουν τα 2 μεγάλα αποτυχημένα κόμματα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία
Re: Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δηλαδή το να μείνει ένα παιδί σε ίδρυμα μέχρι την ενηλικίωση του είναι καλύτερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:46
Επειδή το μυαλό μου είναι σε τάξη, το ζητούμενο μου είναι η σύγκριση μεταξύ των θετικών και αρνητικών που μπορεί να προκύψουν. Και θεωρώ ότι τα πιθανά αρνητικά αποτελέσματα για τα υιοθετημένα παιδιά, ειδικώς στο ελληνικό περιβάλλον, θα είναι περισσότερα από τα θετικά που θα προκύψουν.
Γνώμη σου. Δεν παραγνωριζω το ποσό καθυστερημένοι είναι οι Ελ και πόσο καθυστερημένα κάνουν τα παιδιά τους.
Αλλά πιστεύω πως η κατάσταση είναι καλύτερη σήμερα, θα είναι καλύτερη αύριο και όπως και να χει στο δίλημμα Ίδρυμα η πιθανότητα μπουλινγκ, απορρίπτω το ίδρυμα. Και μάλλον έχω τους ειδικούς μαζί μου σε αυτό.
Άσε που μπουλινγκ μπορεί να φάει ένα παιδί για ένα εκατομμύριο λόγους , μεταξύ των οποίων γιατί είναι ορφανό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλή ερώτηση.southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:53 λύσαμε όλα τα άλλα ζητήματα και μας έπιασε φαγούρα για ελάχιστους ομοφυλοφιλους που ενδιαφέρονται για αυτά τα αιτήματα; ανεπτυγμένη οικονομία και ασφάλεια μπορούν να δημιουργήσουν τα 2 μεγάλα αποτυχημένα κόμματα;
Αυτά σχετίζονται με την εκλογική βάση που επιθυμεί να έχει το κάθε κόμμα και είναι καθαρά επικοινωνιακά. Δηλώνουν "πρόθεση" και επίδειξη ανοιχτομυαλιάς.
π.χ. και πολλοί στη ΝΔ θα συμφωνούσαν με αυτά, όμως σκέφτονται και τη μεγάλη μερίδα της εκλογικής τους βάσης που είναι συντηρητικοί και ερμηνεύουν το ζήτημα υπό θρησκευτικό πρίσμα.
Εντωμεταξύ η πλάκα είναι ότι οι γκέι και γενικότερα τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν είναι πλέον στο προσκήνιο διεθνώς,. Στο προσκήνιο βρίσκονται οι τρανς, οι οποίοι είναι ακόμη πιο απειροελάχιστοι (οι πραγματικοί τρανς τουλάχιστον).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Και ολα αυτα τα βγαζει απο την κοιλια του αντιεμβολιαστης ψεκοψεκας.Αρίστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:29 Να προσθεσω επισης οτι σε σαδομαζο φασεις εχουν πεθανει ανθρωποι απο ανακοπη καρδιας η απο ασφυξια και σε καποιους αλλους εμειναν σημαδια απο μαστιγωματα σε ολη τους τη ζωη.
Συνεπως το υγειονομικο κριτηριο στο τι ειναι ανωμαλο ειναι ισχυρο επιχειρημα.
.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν ξέρω για τους ηλικιωμένους αλλά οι νέοι δεξιοί είναι πολλοί πιο ανοιχτομυαλοι σε αυτά τα θέματα σε αντίθεση με τους αριστερούς που έχουν ακόμη κομμουνιστικά κατάλοιπα.AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:58southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:53 λύσαμε όλα τα άλλα ζητήματα και μας έπιασε φαγούρα για ελάχιστους ομοφυλοφιλους που ενδιαφέρονται για αυτά τα αιτήματα; ανεπτυγμένη οικονομία και ασφάλεια μπορούν να δημιουργήσουν τα 2 μεγάλα αποτυχημένα κόμματα;
π.χ. και πολλοί στη ΝΔ θα συμφωνούσαν με αυτά, όμως σκέφτονται και τη μεγάλη μερίδα της εκλογικής τους βάσης που είναι συντηρητικοί και ερμηνεύουν το ζήτημα υπό θρησκευτικό πρίσμα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Η οικονομία, η μετανάστευση , η πάταξη της εγκληματικότητας ειναι οι σοβαρές προτεραιότητες μιας κυβέρνησης. και όχι οι σύλλογοι σφραγίδα ορισμένων τύπων που θεωρούν ότι οι ιδιαιτεροτητες τους πρέπει να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής. αν δεχτούμε ότι το ποσοστό των ομοφυλόφιλων είναι γύρω στο 5 με 10% τότε είναι πολύ λίγοι από την αυτοαποκαλουμενη κοινότητα τους που ενδιαφέρονται για το πρωινό και την ατζέντα των οργανώσεων τουςBic έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:56Διαφωνώ με τη λογική σου. Με αυτήν την νοοτροπία, πάντα θα υπάρχει κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα απ' αυτό που εξετάζεις ανά πάσα στιγμή, οπότε ποτέ δεν θα λυθεί τίποτα.southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:53 λύσαμε όλα τα άλλα ζητήματα και μας έπιασε φαγούρα για ελάχιστους ομοφυλοφιλους που ενδιαφέρονται για αυτά τα αιτήματα; ανεπτυγμένη οικονομία και ασφάλεια μπορούν να δημιουργήσουν τα 2 μεγάλα αποτυχημένα κόμματα;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Λατρεία, διαφωνούμε.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:52Ναι βρε, καμμιά αντίρρηση με αυτό. Απλά, κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν:Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:28Την δεκαετία του 1970 η ομοφυλοφιλία καταγραφόταν ως ψυχική νόσος. Σήμερα ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι.Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:23
εγω δεν διαφωνω οτι δεν μπορουμε να παιρνουμε παραδειγματα απο τις συμπεριφορες των ζωων για να δικαιολογουμε τις δικες μας, αλλοι επιχειρηματολογουν κατ' αυτον τον τροπο
κοπρολαγνειες, ουρολαγνειες κλπ αντιμετωπιζονται ακομα και απο την επιστημη ως σεξουαλικες διαταραχες/παραφιλιες, αν ποτε αλλαξουν οι κοινωνικες νορμες και επιστημονικες θεωρησεις το ξανασυζηταμε, σημερα παντως τετοιες πρακτικες δεν ειναι φυσιολογικες
ειμαστε και εκτος θεματος
Η κοπρολαγνεία είναι μια ακραία σεξουαλική συμπεριφορά, και εντελώς σιχαμένη κατά τη γνώμη μου, αλλά εφόσον κάποιοι τη βρίσκουν έτσι, γι' αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογική. Απ' την ώρα που δεν έρχονται να κατουρήσουν εμένα, μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά τη βρίσκω κι εγώ για όσους τούς αρέσει.
Περί ορέξεως, κολοκυθόσπορος.
Το φυσιολογικό για αυτούς.
Το φυσιολογικό για εμένα, εσένα τον Χ παρατηρητή.
Το φυσιολογικό γενικά. Και όταν αυτό το "γενικά" πιάνει ποσοστά εκλογών Βόρειας Κορέας, τι να κάνουμε; Γίνεται αναγκαστικά ο ορισμός.
Το φυσιολογικό έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση, όχι με την εκάστοτε κοινωνική νόρμα.
Αν κάποιοι έχουν κοπρολαγνικές σεξουαλικές ορμές, αυτό συμβαίνει επειδή τέτοια είναι η φύση τους, δεν είναι επίκτητη η σεξουαλική τάση, είναι εγγενής.
Να πεις, παρεκκλίνει η σεξουαλική αυτή συμπεριφορά από τα ειωθότα, να συμφωνήσω. Να πεις ότι είναι μια σεξουαλική συμπεριφορά εντελώς σιχαμένη, αντιαισθητική, απωθητική, τρισάθλια, να συμφωνήσω.
Εκεί που δεν θα συμφωνήσω είναι στο να αρχίσουμε να κατατάσσουμε σεξουαλικές προτιμήσεις και σεξουαλικές συμπεριφορές...στάσου μια στιγμή...ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ....συνεχίζω, σε φυσιολογικές και μη φυσιολογικές, σε νορμάλ και σε ανώμαλες, γιατί έτσι βάζουμε ένα κανονιστικό πλαίσιο τόσο στις σεξουαλικές προτιμήσεις, όσο και στις σεξουαλικές επιλογές, πράγμα που για μένα δεν ισχύει.
μήπως θέλετε να λύσουμε και το αίτημα του πολυμερους γάμου ομοφυλόφιλων; γιατί θα βρεθούν και καποιοι να μας πούνε γιατί να μην υπάρχουν οικογένειες με 3 μπαμπάδες;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Libre arbitre
Και οι ακροδεξιοί ψεκες τόσοι είναι και ίσως και λιγότεροι.αν δεχτούμε ότι το ποσοστό των ομοφυλόφιλων είναι γύρω στο 5 με 10% τότε είναι πολύ λίγοι από την αυτοαποκαλουμενη κοινότητα τους που ενδιαφέρονται για το πρωινό και την ατζέντα των οργανώσεων τους
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Αυτό ακριβώς που λες με κεφαλαία είπε και η Ρόουλινγκ και έφαγε κάνσελ από τους τρανς γιατί λέει "υπονόησε ότι οι τρανς είναι παιδόφιλοι".Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:05
Εκεί που δεν θα συμφωνήσω είναι στο να αρχίσουμε να κατατάσσουμε σεξουαλικές προτιμήσεις και σεξουαλικές συμπεριφορές...στάσου μια στιγμή...ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ....
Δηλαδή καλή η ανοιχτομυαλιά, αλλά δεν έχει τέρμα, δυστυχώς. Απαξ και ξεκινήσει, δεν σταματάει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι, να χαρείς, λυπήσου μας.southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:06 μήπως θέλετε να λύσουμε και το αίτημα του πολυμερους γάμου ομοφυλόφιλων; γιατί θα βρεθούν και καποιοι να μας πούνε γιατί να μην υπάρχουν οικογένειες με 3 μπαμπάδες;
Τα ίδια λέμε (στο μπολνταρισμένο) με άλλες λέξεις. Αν αυτό που λες δεν περιγράφει το "φυσιολογικό" ή το "ομαλό", τότε τι περιγράφει; Θέμα ορισμού και σύμβασης είναι ρε συ, μη σε τρελαίνουν οι λέξεις.Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:05Λατρεία, διαφωνούμε.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:52Ναι βρε, καμμιά αντίρρηση με αυτό. Απλά, κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν:Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:28
Την δεκαετία του 1970 η ομοφυλοφιλία καταγραφόταν ως ψυχική νόσος. Σήμερα ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι.
Η κοπρολαγνεία είναι μια ακραία σεξουαλική συμπεριφορά, και εντελώς σιχαμένη κατά τη γνώμη μου, αλλά εφόσον κάποιοι τη βρίσκουν έτσι, γι' αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογική. Απ' την ώρα που δεν έρχονται να κατουρήσουν εμένα, μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά τη βρίσκω κι εγώ για όσους τούς αρέσει.
Περί ορέξεως, κολοκυθόσπορος.
Το φυσιολογικό για αυτούς.
Το φυσιολογικό για εμένα, εσένα τον Χ παρατηρητή.
Το φυσιολογικό γενικά. Και όταν αυτό το "γενικά" πιάνει ποσοστά εκλογών Βόρειας Κορέας, τι να κάνουμε; Γίνεται αναγκαστικά ο ορισμός.
Το φυσιολογικό έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση, όχι με την εκάστοτε κοινωνική νόρμα.
Αν κάποιοι έχουν κοπρολαγνικές σεξουαλικές ορμές, αυτό συμβαίνει επειδή τέτοια είναι η φύση τους, δεν είναι επίκτητη η σεξουαλική τάση, είναι εγγενής.
Να πεις, παρεκκλίνει η σεξουαλική αυτή συμπεριφορά από τα ειωθότα, να συμφωνήσω. Να πεις ότι είναι μια σεξουαλική συμπεριφορά εντελώς σιχαμένη, αντιαισθητική, απωθητική, τρισάθλια, να συμφωνήσω.
Εκεί που δεν θα συμφωνήσω είναι στο να αρχίσουμε να κατατάσσουμε σεξουαλικές προτιμήσεις και σεξουαλικές συμπεριφορές...στάσου μια στιγμή...ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ....συνεχίζω, σε φυσιολογικές και μη φυσιολογικές, σε νορμάλ και σε ανώμαλες, γιατί έτσι βάζουμε ένα κανονιστικό πλαίσιο τόσο στις σεξουαλικές προτιμήσεις, όσο και στις σεξουαλικές επιλογές, πράγμα που για μένα δεν ισχύει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
τα νεοφιλελεφτ ψώνια να δεις πόσα είναιLibre arbitre έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:06Και οι ακροδεξιοί ψεκες τόσοι είναι και ίσως και λιγότεροι.αν δεχτούμε ότι το ποσοστό των ομοφυλόφιλων είναι γύρω στο 5 με 10% τότε είναι πολύ λίγοι από την αυτοαποκαλουμενη κοινότητα τους που ενδιαφέρονται για το πρωινό και την ατζέντα των οργανώσεων τους
ψεκασμενες μαλακιες είναι και πράγματα όπως και η θεωρία των 52 φύλων
- Libre arbitre
Όσοι θέλετε να μείνετε στενόμυαλοι, παραμείνετε τζιχαντιστές ψεκασμενοι.
Αερολογείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:57Δηλαδή το να μείνει ένα παιδί σε ίδρυμα μέχρι την ενηλικίωση του είναι καλύτερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:46
Επειδή το μυαλό μου είναι σε τάξη, το ζητούμενο μου είναι η σύγκριση μεταξύ των θετικών και αρνητικών που μπορεί να προκύψουν. Και θεωρώ ότι τα πιθανά αρνητικά αποτελέσματα για τα υιοθετημένα παιδιά, ειδικώς στο ελληνικό περιβάλλον, θα είναι περισσότερα από τα θετικά που θα προκύψουν.
Γνώμη σου. Δεν παραγνωριζω το ποσό καθυστερημένοι είναι οι Ελ και πόσο καθυστερημένα κάνουν τα παιδιά τους.
Αλλά πιστεύω πως η κατάσταση είναι καλύτερη σήμερα, θα είναι καλύτερη αύριο και όπως και να χει στο δίλημμα Ίδρυμα η πιθανότητα μπουλινγκ, απορρίπτω το ίδρυμα. Και μάλλον έχω τους ειδικούς μαζί μου σε αυτό.
Άσε που μπουλινγκ μπορεί να φάει ένα παιδί για ένα εκατομμύριο λόγους , μεταξύ των οποίων γιατί είναι ορφανό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 2991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-