!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

να ρωτηκσξω
εχουμε πληροφοριες για το ποιος ειναι ο'' ατσαλακωτος πανελιστας '' που του εκανε αγωγη (για 50 χιλιαρικα ) πρωην γκομενα του γιατι εδειξε γαμησοβιντεο τους σε σοβαρη της σχεση μετα απο αυτον ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Δεκ 2021, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:15
klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:55

Δεν ξέρω κούκλα μου από σερβίτσια, το κάνω defer στο expertise σου.
Αυτό είναι σίγουρο. Σε κάθε περίπτωση, για να το πάμε σε κάτι λιγότερο σύνθετο όπως τα ποτήρια για τα ποτά, όταν η κάθε Μαλέσκου προσπαθεί να πλασάρει μπύρα από κουτί σε κρυστάλλινο ποτήρι σαμπάνιας ή βότκα σε γκλιτεράκο πλαστικό "μέρυ κρίστμας" είναι απολύτως φυσικό όποιος πίνει μπύρα από κουτί ή μπουκάλι ή βότκα σε γυάλινο, να της πει "άσε μας ρε κουκλίτσα μου".
Εντάξει ρε, δεν περάσαμε όλοι από το royal court των old Εξαρχείων για να καταλαβαίνουμε το nuanced etiquette σερβιρίσματος. Επισής εγώ γιατί αισθάνομαι ότι απλά γουστάρεις Χαλκιά και στον θίξαμε;

Ο Σάκης ο υδραυλικός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για την υγρασία.
Πολλές τον εγουσταραν μη νομίζεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:59 να ρωτηκσξω
εχουμε πληροφοριες για το ποιος ειναι ο'' ατσαλακωτος πανελιστας '' που του εκανε αγωγη (για 50 χιλιαρικα ) πρωην γκομενα του γιατι εδειξε γαμησοβιντεο τους σε σοβαρη της σχεση μετα απο αυτον ;
Ρε μεγάλε, εσπρέσσο της Κυριακής μελετούσες;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:00
Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:59 να ρωτηκσξω
Ρε μεγάλε, εσπρέσσο της Κυριακής μελετούσες;
κατι τετοιο :003:

https://www.protothema.gr/greece/articl ... eirimatia/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.tvnea.com/2021/12/blog-post_2463.html

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενη από τον τίτλο «Μενεγάκη της Κρήτης», ένας χαρακτηρισμός που μετά την συγκεκριμένη συνέντευξη φαντάζει τουλάχιστον αστείος.

Η διαχείριση της Μαλέσκου στο όλο θέμα δεν είναι απλά προβληματική, ούτε μπορεί να «κρυφτεί» πίσω από την τηλεοπτική της απειρία. Τέτοια λάθη θα μπορούσαν να είναι αποδεκτά από μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας που κάνει το πρώτο της δοκιμαστικό, αλλά σίγουρα όχι από μία παρουσιάστρια καθημερινής ζωντανής εκπομπής σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας.

To να πετάς στον καλεσμένο σου μπηχτές και να τον αποκαλείς εμμέσως πλην σαφώς μίζερο και κομπλεξικό (επί λέξει «εσείς είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», «δεν αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω ή μάλλον θέλετε να ακούτε άλλα πράγματα») είναι τόσο φάουλ ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, πολλώ δε μάλλον σε επαγγελματικό. Ακόμα κι αν ο άλλος συμπεριφέρεται με αγένεια (που στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει), είναι προτιμότερο να βάλεις ευθέως τα όρια σου παρά να τον «τσιγκλάς» συνεχώς, προσπαθώντας να του «την πεις» σε κάθε πιθανή ευκαιρία.

Αν ένα πράγμα ξεχώρισε την Ελένη Μενεγάκη και την έκανε αυτή που είναι σήμερα, είναι η ικανότητα της να «ξεκλειδώνει» αυτόν που κάθεται απέναντι της και να συζητάει μαζί του λες και γνωρίζονται χρόνια. Η συγκεκριμένη συνέντευξη αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου, όσο κι αν προσπάθησε να «ξεπατικώσει» κινήσεις, νάζια και ακκισμούς, δεν κατάφερε ούτε και θα καταφέρει ποτέ να γίνει η νέα Μενεγάκη.

ΥΓ. Και ο Τάσος Χαλκιάς από την άλλη είναι απροκάλυπτα αγενής στην συγκεκριμένη συνέντευξη. Κατανοητός ο εκνευρισμός του, όχι όμως και οι ειρωνικές, απαξιωτικές εκφράσεις όπως «κούκλα μου», «ματάκια μου», «μωρό μου», που δείχνουν πλήρη ασέβεια και αγγίζουν τα όρια του σεξιστικού. Στην τελική, αν θεωρείς ότι ο χρόνος δεν φτάνει για αυτά που θέλεις να πεις, ζητάς συγγνώμη και αποχωρείς ευγενικά. Δεν πουλάς τσαμπουκά στην παρουσιάστρια, που αν μη τι άλλο δεν είναι υπεύθυνη για την σκαλέτα και την ροή της εκπομπής.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

O ορισμός του σουρεαλισμού. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι πιο τραγικός. Και οι δύο έχουν εν μέρει δίκιο. Ο Χαλκιάς είναι ένας Βλαχομπουμερ και η Μαλεσκου μια ασοβαρη που την ενδιαφέρει το κουτσομπολιό παρά το έργο του ηθοποιού. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί πήγε αυτος στην εκπομπή;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το ζητημα ειναι ποιος μαφιοζος την κολατσισε και σας την φορτωσε :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 29 Δεκ 2021, 07:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Bipsco έγραψε: 29 Δεκ 2021, 03:56 O ορισμός του σουρεαλισμού. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι πιο τραγικός. Και οι δύο έχουν εν μέρει δίκιο. Ο Χαλκιάς είναι ένας Βλαχομπουμερ και η Μαλεσκου μια ασοβαρη που την ενδιαφέρει το κουτσομπολιό παρά το έργο του ηθοποιού. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί πήγε αυτος στην εκπομπή;
Γιατί όπως είναι σήμερα τα πράγματα οι φουκαράδες ηθοποιοι θα πάνε παντού για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Όταν λοιπόν κάνουν με πόνο ένα συμβιβασμό περιμένουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Να μιλήσουν για τη δουλειά τους. Ε πήγε ο χαλκιάς. Τον είχαν να περιμένει λες και είναι Πακιστανός σε ουρά για το βοήθημα, και μετά αντί να ρωτήσει για το έργο του, του έλεγε μαλακίες. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:28 https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 77091?s=20

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δεν θα προλάβω να πω ούτε που παίζω. Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μία εκπομπή δύο ώρες να στα πω. Στα πέντε λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω», είπε ο Τάσος Χαλκιάς, με την Ιωάννα Μαλέσκου να διερωτάται «Έχουμε 5 λεπτά μόνο;».

Τ.Χ.: Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα.

Ι.Μ.: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

Τ.Χ.: Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα.

Ι.Μ.: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι.

Τ.Χ.: Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ό,τι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα.

Ι.Μ.: Λυπάμαι πολύ αν σας αφήσαμε να περιμένετε.

Τ.Χ.: Δεν έχει καμία σχέση ματάκια μου, συγγνώμη, Ιωάννα μου, αν λυπάσαι. Είσαι και παρεξηγιάρα.

Ι.Μ.: Όχι, νομίζω εσείς είστε πιο εύθικτος και το σέβομαι. Μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους.

Τ.Χ.: Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος.

Ι.Μ.: Αυθαίρετα συμπεράσματα πιστεύετε ότι έχω; Δώστε μου λαβή σε αυτά που σας ρωτάω.

Τ.Χ.: Δεν το δείχνεις μωρέ μωρό μου.

Ι.Μ.: Τι να πω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.

Τ.Χ.: Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά.

Ι.Μ.: Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν τον σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω.

Τ.Χ.: Μην το λες αυτό. Αν είχες πετάξει όλα τα θέματα θα βγαίναμε 12:30, στην ώρα μας.
Δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το θέμα εδώ; Εκτός από το να ξεφτιλίσει το #metoo;
Άβαταρ μέλους
georgebi

Το σεξιστικό μπουμερογουρούνι το συνεχίζει !!!! :o :o

Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: Αγένεια, ασέβεια και παπαγαλία της ομορφοκοπελιάς εξάντλησαν την υπομονή μου

https://15minutes.gr/tasos-chalkias-gia ... omoni-moy/

Στα social media ξέσπασε ο Τάσος Χαλκιάς μετά την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It.

Κάτω από μία ανάρτηση που έκανε ο συνάδελφός του, Σταύρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στο εν λόγω περιστατικό, ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία του να σχολιάσει όσα συνέβησαν κατά την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την παρουσιάστρια.

Εικόνα

Ο Σταύρος Νικολαΐδης έγραψε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία του @tasos_chalkias_official.

Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ.

Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συναδέλφους.

Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις.

Από την άλλη η @imaleskou που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες.

Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα.

Αλλά όταν έχεις αργήσει 1 ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά 1000 συγνώμη κι όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος. Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή, που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα».

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση του συναδέλφου του:

Εικόνα

«Με ακρίβεια 100/0!!! τοποθετήσεις το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια όμως διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα τής σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένειας που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους».
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ

https://europost.gr/vomva-telos-ton-ska ... /#eidiseis
Εικόνα

#με την Μαλεσκου

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Φαίνεται έχετε πληγωθεί πολύ στο παρελθόν λέει η Μενεγάκη της Β Εθνικής...

Δηλαδή σε κάνει να συμπαθήσεις και τον Αλή πασά ...

Εικόνα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο κάθε Χαλκιάς έχει ανάγκη το κάθε πρωϊνάδικο, περισσότερο από όσο το κάθε πρωϊνάδικο έχει ανάγκη τον κάθε Χαλκιά.
Κι από εκεί ξεκινά το όλο ζήτημα της "τσαντίλας" και των παραξηγήσεων.

Ο άνθρωπος πήγε εκεί για να διαφημίσει τη δουλειά του. Εκπροσωπεί ένα ολόκληρο επιτελείο, μία ολόκληρη επιχείρηση. Είναι κρεμασμένος, στην ουσία, από ένα τσιγκέλι και προσπαθεί να προωθήσει το έργο. Για το πρωϊνάδικο, ο κάθε Χαλκιάς, είναι απλά το γέμισμα του χρόνου. Αυτή είναι η δουλειά του πρωϊνάδικου, να γεμίζει το χρόνο.

Όταν πηγαίνεις με ζόρια σε ένα μέρος που δεν σε έχει ανάγκη, το ζόρι το έχεις εσύ. Δεν μπορείς ούτε να αποχωρήσεις (κρεμάς το επιτελείο σου και τη διαφημιστική καμπάνια), ούτε να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, εφόσον το άλλο μέρος δεν είναι σωστό.

Και τελικά, η διαφήμιση, που πρέπει να είναι έμμεση, μέσα από χαλαρή κουβέντα και ψυχαγωγία, καταλήγει ως μία ωμή κι απρόσωπη προώθηση, που δεν παράγει το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται.

Και κάπου εκεί βλέπεις διάφορους καλλιτέχνες να εκρήγνυνται στις κάμερες.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Αν η Μαλέσκου έκοβε τον πληθυντικό και τον άρχιζε στα "μαναράκι μου όμορφο", "παιδί μου ατελείωτο" κλπ παίζει να έμπλεκε;

Έντιτ: είδα ότι χάνει την δουλειά της έτσι κι αλλιώς, οπότε θα είχε φάση.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:52
Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.
ενταξει εξαρταται και ποιος τα λεει σε ποιον, δλδ εν προκειμενω αυτος ειχε μια Α ηλικια και απευθυνοταν σε νεαρη, ειχαν ειρωνεια θεωρω αυτες οι εκφρασεις αλλα οχι σεξισμο

αντιστοιχα πχ η Λιανα Κανελλη ειναι συνεχεια με τα "ματακια μου" "πουλακι μου" κλπ, οταν το ειπε σε συνομηλικο (νομιζω ο πρετεντερης ηταν) αυτος δικαιως θιχτηκε, οι περισσοτεροι παντως το περνανε στο ντουκου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”