Ρε δικέ μου, για δύση μίλησες, όχι για ηλικία. Αν σου την πω τώρα για την ηλικία, θα μας πεις μετά πόσο καλοί μπαλαδόροι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:37Αυτοί είναι νέα παιδιά,σκληραγωγημενα, δε μασάνε από ιό. Τα γερόντια στις Σέρρες δημιουργούν το πρόβλημα.Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:17Τύπε, όταν περνάς από Ομόνοια, βάλε γυαλί μην τυφλωθείς από τους πεφωτισμένους δυτικούς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:12
Στη βόρειο Ελλάδα έχει και πολλούς ανεμβολιαστους κρετίνους. Όπως λέει και ο Άδωνις, είναι μπαλκανια εκεί, βουλγαροκατασταση. Νησιά και Αθήνα είμαστε πεφωτισμενη δύση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kορωνιασμενος ξανα;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Kορωνιασμενος ξανα;;;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Ε, τώρα, μαλακίες delusional Αθηναίου. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι ίδια σε όλην την Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΟΙΧΩΡ κάνει δουλίτσα.Πτολεμαίος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:58 Ρε πστ μου πως στο poocho κολλάτε ρε;
3 μμμ αλλάζω κάθε μέρα και στη δουλειά περνάνε χιλιάδες άτομα από κοντά μου.
Απορώ (και δόξα τω θεώ) πως δεν έχω κολλήσει ακόμα.
Πόσοι επί του Ελ πληθυσμού δεν τον ε ουν περάσει ακόμα; Υπάρχει καμία έρευνα γι'αυτο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ενταξει τωρα λες εσυ μαλακιεςhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:16 Ε, τώρα, μαλακίες delusional Αθηναίου. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι ίδια σε όλην την Ελλάδα.
εδω εχει χαρτη εμβολιαστικης καλυψης ανα νομο και οσο πας προς τα πανω τοσο χειροτερα τα πραγματα με χειροτερο νουμερα στο κιλκις που τουλαχιστον μια δοση εχει κανει μονο το 53% του πληθυσμου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Όργι, χαίρομαι που ξεπέρασες τον κορωνοϊό.
Για το πρόβλημα σου με το Θρύλο δεν υπάρχει θεραπεία όμως.
Για το πρόβλημα σου με το Θρύλο δεν υπάρχει θεραπεία όμως.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Bill Hicks
έχει κάνα-δυο χρόνια.alekhine έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:02ενταξει τωρα λες εσυ μαλακιεςhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:16 Ε, τώρα, μαλακίες delusional Αθηναίου. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι ίδια σε όλην την Ελλάδα.
εδω εχει χαρτη εμβολιαστικης καλυψης ανα νομο και οσο πας προς τα πανω τοσο χειροτερα τα πραγματα με χειροτερο νουμερα στο κιλκις που τουλαχιστον μια δοση εχει κανει μονο το 53% του πληθυσμου
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
sys3x έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:57ΟΙΧΩΡ κάνει δουλίτσα.Πτολεμαίος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:58 Ρε πστ μου πως στο poocho κολλάτε ρε;
3 μμμ αλλάζω κάθε μέρα και στη δουλειά περνάνε χιλιάδες άτομα από κοντά μου.
Απορώ (και δόξα τω θεώ) πως δεν έχω κολλήσει ακόμα.
Πόσοι επί του Ελ πληθυσμού δεν τον ε ουν περάσει ακόμα; Υπάρχει καμία έρευνα γι'αυτο;
ΙΧΩΡ για τις ασθένειες και ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ για εξωγήινους.
Ποια πουτανα θα μιλήσει;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
alekhine έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:02ενταξει τωρα λες εσυ μαλακιεςhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:16 Ε, τώρα, μαλακίες delusional Αθηναίου. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι ίδια σε όλην την Ελλάδα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Οργισμένος
Ayrio δουλιτσα λοιπον.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ευχαριστω ναν καλα ο αγιος πφαηζερ.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:08 Όργι, χαίρομαι που ξεπέρασες τον κορωνοϊό.
Για το πρόβλημα σου με το Θρύλο δεν υπάρχει θεραπεία όμως.![]()
(Εννοειται. Ειστε ανιατες περιπτωσεις.)
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Καμμιά περιφέρεια δεν έχει λιγότερο από την Ευρυτανία και η δεύτερη χειρότερη είναι η Δυτική Αττική. Γάμησέ μας που η Βόρεια Ελλάδα είναι χειρότερα ή έχει μεγάλες διαφορές με την Νότια. Αν δεν βαριόμουν θα καθόμουν να μετρήσω τον συνολικό αριθμό βορείου και νοτίου Ελλάδας.alekhine έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:02ενταξει τωρα λες εσυ μαλακιεςhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:16 Ε, τώρα, μαλακίες delusional Αθηναίου. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι ίδια σε όλην την Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, θα σου έκανε τρομερή ζημιά την δεύτερη φορά ο ιός που δεν σου έκανε απολύτως τίποτα την πρώτη φορά.Οργισμένος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 20:02Ευχαριστω ναν καλα ο αγιος πφαηζερ.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:08 Όργι, χαίρομαι που ξεπέρασες τον κορωνοϊό.
Σαν κάτι βλήματα που τους θεραπεύουν οι γιατροί και ευγνωμονούν τον Θεό αντί τους γιατρούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υπαρχει.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:08 Όργι, χαίρομαι που ξεπέρασες τον κορωνοϊό.
Να διαλυθει το σιχαμενο σωματειο στα εξ ων συνετεθη και να διαγραφει απο καθε ιστορικη αναφορα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μπράβο! Γράψτο στο γράμμα στον Άη Βασίλη, όπως κάνεις κάθε χρόνο, ποτέ δεν ξέρεις.Thor έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:27Υπαρχει.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:08 Όργι, χαίρομαι που ξεπέρασες τον κορωνοϊό.
Να διαλυθει το σιχαμενο σωματειο στα εξ ων συνετεθη και να διαγραφει απο καθε ιστορικη αναφορα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τα θεραπευτικα σχηματα τα δινει η επιστημη,ως εκ τουτου,θα περιμενουμε την επιστημη να δωσει απαντηση και σ'αυτη τη νοσο.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:53Μπράβο! Γράψτο στο γράμμα στον Άη Βασίλη, όπως κάνεις κάθε χρόνο, ποτέ δεν ξέρεις.Thor έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:27Υπαρχει.Πρετεντέρης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:08 Όργι, χαίρομαι που ξεπέρασες τον κορωνοϊό.
Να διαλυθει το σιχαμενο σωματειο στα εξ ων συνετεθη και να διαγραφει απο καθε ιστορικη αναφορα.![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 31 Απαντήσεις