Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:59 Εμ αυτο λεω... επαρχια..
Παίζει και το ενδεχόμενο να μιλάς για τίποτα βουλγαροαλβανικα τύπου ουίσκι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:15Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:59 Εμ αυτο λεω... επαρχια..
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Δημοκράτης
Δεν έχω εμβολιαστεί και δνε έχω κολλήσει η μάλλον δεν έχω αρρωστησει
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
στον μικροκοσμο μας δηλαδη
8 κολλησαν κορωνοιο
8 κολλησαν κορωνοιο
- hellegennes
Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:27Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:15Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:59 Εμ αυτο λεω... επαρχια..
Τι να μου ψειρίσουν, ρε; Δεν είναι ότι είναι τόσο ακριβά για να αξίζει διάρρηξη ούτε έχω καμμιά τεράστια συλλογή. Αυτήν την στιγμή έχω 3 ανοιχτά, βία 170 ευρώ όλα μαζί (αν ήταν γεμάτα, που δεν είναι). Τα καταναλώνω και μετά απλά είναι άδεια μπουκάλια στο ράφι.
Απλά είναι εξεζητημένα και είναι δύσκολο για ένα μη εξειδικευμένο μπαρ με δεκάδες ουίσκια να τα διαθέτει, γιατί δεν έχουν αρκετό κοινό. Από την στιγμή που ανοίγει ένα μπουκάλι μαλτ, διατηρεί την ποιότητά του για περίπου έναν χρόνο. Μετά αρχίζει η οξείδωση και του αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Αν δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες να τα καταναλώσουν, άντε γεια.
Ακόμη και τα λίγο πιο σούπα μαλτ, όπως τα Λαγκαβούλιν, Λαφρόιγκ, Τάλισκερ, Μακάλαν, όσες φορές έχω παραγγείλει έξω νιώθω την διαφορά στην γεύση. Για το άρωμα δεν το συζητάω, καμμία σχέση.
Υπάρχουν βέβαια πολύ ακριβά ουίσκια είτε μεγάλης παλαίωσης είτε συλλεκτικά, αλλά δεν αξίζουν με την καμμία τα λεφτά τους και τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Οτιδήποτε πάνω από 16 ετών είναι δύσκολο να διατηρεί την ποιότητά του γιατί η ισορροπία τους είναι πολύ εύθραυστη, χώρια που οξειδώνονται σε χρόνο dt. Καλά αποστακτήρια βγάζουν ουίσκια μέχρι και 25 ετών που να αξίζουν, μετά πραγματικά δεν αξίζει με την καμμία.
Τα δε συλλεκτικά είναι απλώς για κορόιδα που κάνουν συλλογές. Εγώ τα παίρνω για να τα πίνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Από ένα πρόχειρο υπολογισμό βρήκα ότι οι μη εμβολιασμένοι έχουν 90% προστασία ώστε να μην κολλήσουν, ενώ οι εμβολιασμένοι 92%. Επίσης οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν αφού κάνουν το εμβόλιο. Έκανα την απλή παραδοχή: 2020 = χωρίς εμβόλιο, 2021 = με εμβόλιο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Εγώ πέρασα αλλά δεν κόλλησα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Αυτήν την στιγμή είναι 11% εμβολιασμένοι που κόλλησαν και 17% ανεμβολίαστοι. Αυτά είναι τα ελάχιστα ποσοστά. Και στις δυο ομάδες μπορεί να είναι περισσότεροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωραίος και σωστός. Ας μην σχολιάσω τον δήθεν Ερμή.hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:00Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:27Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:15
Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.![]()
Τι να μου ψειρίσουν, ρε; Δεν είναι ότι είναι τόσο ακριβά για να αξίζει διάρρηξη ούτε έχω καμμιά τεράστια συλλογή. Αυτήν την στιγμή έχω 3 ανοιχτά, βία 170 ευρώ όλα μαζί (αν ήταν γεμάτα, που δεν είναι). Τα καταναλώνω και μετά απλά είναι άδεια μπουκάλια στο ράφι.
Απλά είναι εξεζητημένα και είναι δύσκολο για ένα μη εξειδικευμένο μπαρ με δεκάδες ουίσκια να τα διαθέτει, γιατί δεν έχουν αρκετό κοινό. Από την στιγμή που ανοίγει ένα μπουκάλι μαλτ, διατηρεί την ποιότητά του για περίπου έναν χρόνο. Μετά αρχίζει η οξείδωση και του αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Αν δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες να τα καταναλώσουν, άντε γεια.
Ακόμη και τα λίγο πιο σούπα μαλτ, όπως τα Λαγκαβούλιν, Λαφρόιγκ, Τάλισκερ, Μακάλαν, όσες φορές έχω παραγγείλει έξω νιώθω την διαφορά στην γεύση. Για το άρωμα δεν το συζητάω, καμμία σχέση.
Υπάρχουν βέβαια πολύ ακριβά ουίσκια είτε μεγάλης παλαίωσης είτε συλλεκτικά, αλλά δεν αξίζουν με την καμμία τα λεφτά τους και τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Οτιδήποτε πάνω από 16 ετών είναι δύσκολο να διατηρεί την ποιότητά του γιατί η ισορροπία τους είναι πολύ εύθραυστη, χώρια που οξειδώνονται σε χρόνο dt. Καλά αποστακτήρια βγάζουν ουίσκια μέχρι και 25 ετών που να αξίζουν, μετά πραγματικά δεν αξίζει με την καμμία.
Τα δε συλλεκτικά είναι απλώς για κορόιδα που κάνουν συλλογές. Εγώ τα παίρνω για να τα πίνω.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Έκανα εμβόλιο και δεν έχω κολλήσει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είναι αυτό το θέμα μας.Sid Vicious έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 17:02Ακριβα μπαρ εδω;;; Ποσο ακριβα δλδ;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.
Μας λέει επαρχιώτες
Είναι σα να μας λέει κότες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Philip Mortimer
Έχω εμβολιαστεί και δεν έχω κολλήσει (απόσο ξέρω τουλάχιστον. Εδώ η θεία μου που είναι και γύρω στα 87, πλήρως εμβολιασμενη από την άνοιξη, μπήκε για άσχετο λόγο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό, της έκαναν τεστ αντισωμάτων και βρέθηκε ότι είχε περάσει ασυμπτωματικά τον covid το καλοκαίρι.)
Εσύ, τύπε ασφάλεια έκανες με την εγκληματικότητα στο κωλοχανείο που μένεις και λέτε πρωτεύουσα;Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:27Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:15Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:59 Εμ αυτο λεω... επαρχια..
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οι μητροπόλεις έχουν και περιοχές με εγκληματικότητα σε αντίθεση με τα κατσικοχωρια που το πολύ πολύ να γίνει κανένας τσαμπουκάς μεταξύ γιδογαμηδωνFeindflug έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:30Εσύ, τύπε ασφάλεια έκανες με την εγκληματικότητα στο κωλοχανείο που μένεις και λέτε πρωτεύουσα;Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:27Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:15
Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-