!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Έχετε περάσει κορωνοϊο;

Κόλλησα κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό μου
10
9%
Κόλλησα κορωνοϊό πριν τον εμβολιασμό μου
4
4%
Κόλλησα κορωνοϊό και δεν έχω εμβολιαστεί
4
4%
Δεν κόλλησα κορωνοϊό και έχω εμβολιαστεί
69
64%
Δεν κόλλησα κορωνοϊό και δεν έχω εμβολιαστεί
21
19%

Σύνολο ψήφων: 108

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:59 Εμ αυτο λεω... επαρχια..

Παίζει και το ενδεχόμενο να μιλάς για τίποτα βουλγαροαλβανικα τύπου ουίσκι
Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:15

Και στο Λονδίνο μόνο σε εξεζητημένα μέρη τα σερβίρουν. Μιλάω αποκλειστικά για σκωτσέζικα single malt.
Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Δεν έχω εμβολιαστεί και δνε έχω κολλήσει η μάλλον δεν έχω αρρωστησει
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

στον μικροκοσμο μας δηλαδη
8 κολλησαν κορωνοιο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:27

Βάλε καμία ασφάλεια τότε μη σε ψειρισουν τίποτα επιτήδειοι. Αυτά δεν είναι πραματα να τα λες στο νετ δημόσια.
:lol:
Τι να μου ψειρίσουν, ρε; Δεν είναι ότι είναι τόσο ακριβά για να αξίζει διάρρηξη ούτε έχω καμμιά τεράστια συλλογή. Αυτήν την στιγμή έχω 3 ανοιχτά, βία 170 ευρώ όλα μαζί (αν ήταν γεμάτα, που δεν είναι). Τα καταναλώνω και μετά απλά είναι άδεια μπουκάλια στο ράφι.

Απλά είναι εξεζητημένα και είναι δύσκολο για ένα μη εξειδικευμένο μπαρ με δεκάδες ουίσκια να τα διαθέτει, γιατί δεν έχουν αρκετό κοινό. Από την στιγμή που ανοίγει ένα μπουκάλι μαλτ, διατηρεί την ποιότητά του για περίπου έναν χρόνο. Μετά αρχίζει η οξείδωση και του αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Αν δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες να τα καταναλώσουν, άντε γεια.

Ακόμη και τα λίγο πιο σούπα μαλτ, όπως τα Λαγκαβούλιν, Λαφρόιγκ, Τάλισκερ, Μακάλαν, όσες φορές έχω παραγγείλει έξω νιώθω την διαφορά στην γεύση. Για το άρωμα δεν το συζητάω, καμμία σχέση.

Υπάρχουν βέβαια πολύ ακριβά ουίσκια είτε μεγάλης παλαίωσης είτε συλλεκτικά, αλλά δεν αξίζουν με την καμμία τα λεφτά τους και τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Οτιδήποτε πάνω από 16 ετών είναι δύσκολο να διατηρεί την ποιότητά του γιατί η ισορροπία τους είναι πολύ εύθραυστη, χώρια που οξειδώνονται σε χρόνο dt. Καλά αποστακτήρια βγάζουν ουίσκια μέχρι και 25 ετών που να αξίζουν, μετά πραγματικά δεν αξίζει με την καμμία.

Τα δε συλλεκτικά είναι απλώς για κορόιδα που κάνουν συλλογές. Εγώ τα παίρνω για να τα πίνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Από ένα πρόχειρο υπολογισμό βρήκα ότι οι μη εμβολιασμένοι έχουν 90% προστασία ώστε να μην κολλήσουν, ενώ οι εμβολιασμένοι 92%. Επίσης οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν αφού κάνουν το εμβόλιο. Έκανα την απλή παραδοχή: 2020 = χωρίς εμβόλιο, 2021 = με εμβόλιο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εγώ πέρασα αλλά δεν κόλλησα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αυτήν την στιγμή είναι 11% εμβολιασμένοι που κόλλησαν και 17% ανεμβολίαστοι. Αυτά είναι τα ελάχιστα ποσοστά. Και στις δυο ομάδες μπορεί να είναι περισσότεροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:00

:lol:
Τι να μου ψειρίσουν, ρε; Δεν είναι ότι είναι τόσο ακριβά για να αξίζει διάρρηξη ούτε έχω καμμιά τεράστια συλλογή. Αυτήν την στιγμή έχω 3 ανοιχτά, βία 170 ευρώ όλα μαζί (αν ήταν γεμάτα, που δεν είναι). Τα καταναλώνω και μετά απλά είναι άδεια μπουκάλια στο ράφι.

Απλά είναι εξεζητημένα και είναι δύσκολο για ένα μη εξειδικευμένο μπαρ με δεκάδες ουίσκια να τα διαθέτει, γιατί δεν έχουν αρκετό κοινό. Από την στιγμή που ανοίγει ένα μπουκάλι μαλτ, διατηρεί την ποιότητά του για περίπου έναν χρόνο. Μετά αρχίζει η οξείδωση και του αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Αν δεν υπάρχουν αρκετοί πελάτες να τα καταναλώσουν, άντε γεια.

Ακόμη και τα λίγο πιο σούπα μαλτ, όπως τα Λαγκαβούλιν, Λαφρόιγκ, Τάλισκερ, Μακάλαν, όσες φορές έχω παραγγείλει έξω νιώθω την διαφορά στην γεύση. Για το άρωμα δεν το συζητάω, καμμία σχέση.

Υπάρχουν βέβαια πολύ ακριβά ουίσκια είτε μεγάλης παλαίωσης είτε συλλεκτικά, αλλά δεν αξίζουν με την καμμία τα λεφτά τους και τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Οτιδήποτε πάνω από 16 ετών είναι δύσκολο να διατηρεί την ποιότητά του γιατί η ισορροπία τους είναι πολύ εύθραυστη, χώρια που οξειδώνονται σε χρόνο dt. Καλά αποστακτήρια βγάζουν ουίσκια μέχρι και 25 ετών που να αξίζουν, μετά πραγματικά δεν αξίζει με την καμμία.

Τα δε συλλεκτικά είναι απλώς για κορόιδα που κάνουν συλλογές. Εγώ τα παίρνω για να τα πίνω.
Ωραίος και σωστός. Ας μην σχολιάσω τον δήθεν Ερμή.
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Έκανα εμβόλιο και δεν έχω κολλήσει.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Sid Vicious έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 17:02
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36
Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:48

:lol: :lol: :lol:

Ναι σωστά ξέχασα οτι μένεις επαρχεία μόρτη
Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.
Ακριβα μπαρ εδω;;; Ποσο ακριβα δλδ;
Δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Μας λέει επαρχιώτες

Είναι σα να μας λέει κότες. :a040:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Έχω εμβολιαστεί και δεν έχω κολλήσει (απόσο ξέρω τουλάχιστον. Εδώ η θεία μου που είναι και γύρω στα 87, πλήρως εμβολιασμενη από την άνοιξη, μπήκε για άσχετο λόγο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό, της έκαναν τεστ αντισωμάτων και βρέθηκε ότι είχε περάσει ασυμπτωματικά τον covid το καλοκαίρι.)
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εσύ, τύπε ασφάλεια έκανες με την εγκληματικότητα στο κωλοχανείο που μένεις και λέτε πρωτεύουσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Ψήφισα το 5.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Feindflug έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:30

Εσύ, τύπε ασφάλεια έκανες με την εγκληματικότητα στο κωλοχανείο που μένεις και λέτε πρωτεύουσα;
Οι μητροπόλεις έχουν και περιοχές με εγκληματικότητα σε αντίθεση με τα κατσικοχωρια που το πολύ πολύ να γίνει κανένας τσαμπουκάς μεταξύ γιδογαμηδων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”