Ναι 5ωρα θα κάνω συζήτηση με ζαιους για οικονομιαHighlander έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:25Η λογική του all inclusive από μεγαλοκαρχσριες δεν αποσπα τους τουρίστες από τους μικροεπιχειρηματίες ξενοδόχους, σουβενιραδες, ταβερνιάρηδες, ομπρελαδεςΔημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:25 Ρε είναι ψεκασμενοι λέμε. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μια οι τουρίστες που δίνουν όλα τα λεφτά τους στα all inclusive μια Οι γέροι που θα μας κλέψουν τους γυμναστές, μια το ελληνικό που έχει αρχαία αεροπλάνα μετά απορούν γιατί περιμένουν το ταμείο ανεργίας
Ένα κι ένα δεν κάνουν δυο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
-
Δημοκράτης
Re: Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
για να έρθουμε στο θέμα μας τα γεροντάκια εκτός από το παρουσιαστικό τους τι επίπτωση έχουν στο περιβαλλον,θα μένουν τα κουφάρια τους στους δρόμους?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:08 Κι εγώ είμαι υπέρ των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά επειδή θεωρώ ότι μια ξενοδοχειακή μονάδα με καλή χωροταξία προκαλεί πολύ μικρότερη καταστροφή στο περιβάλλον από ότι 100 αυθαίρετες οικοδομές που ξεκινάν από καλύβες και γίνονται τριώροφα εξοχικά και ρουμστουλετ. Και έχουν καταστραφεί αμέτρητες περιοχές, έτσι.
Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Σε αυτές τις όμορφες περιοχές και πάλι πρέπει να περάσεις απέναντι από το δρόμο και όχι τη διάβαση επειδή έχει παρκαρισμένο, κοιτώντας αριστερά μήπως έρχεται κανένας αντίθετα από το μονόδρομο κι όλα αυτά ενώ έχουν κόκκινο τα αυτοκίνητα.Highlander έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:22Υπάρχουν όμορφες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά άφθονες διαθέσιμες παραλιακές για οργανωμένη μεζονετοποιηση και ιδιωτικές παραλίες.foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:16 Ένας πολύ βασικός λόγος που δεν πρόκειται να έρθουν homo sapiens γέροι είναι ότι οι ελληνικές πόλεις και χωριά είναι ο απόλυτος εφιάλτης απο πλευράς προσβασιμότητας.
Αν πας πραγματικά στην πιο πεταμένη δυτικοευρωπαϊκή χώρα θα καταλάβεις τι σημαίνει προσβασιμότητα γιατί θα βλέπεις πολύ περισσότερα άτομα με κινητικά προβλήματα (γέρους, ανάπηρους κλπ) στο δρόμο.
Τον νέο αυτό δεν τον πολυνοιάζει, σου λέει "γαμώ η Ελλάδα" όπως και "γαμώ το Μαρόκο". Για πείσε τον γέρο να πάει Μαρόκο.
Σιγα μην ερθουν οι γεροι εδω. Με τι υποδομες; με τι περιθαλψη; σοβαροτης μηδεν.
Άσε τι πιστεύω εγώ και γράψε την θέση σου για τον αναπτυξιακό παράγοντα των ευάλωτων, χωρίς να το κάνεις αβαβα.talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:25Εσυ πιστεύεις σε εκτυπωτές, οχι εγωΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:58Για την παροχή δωρεάν κατοικιών και επιδοτήσεων της αναπτυξιακής μηχανής των ευάλωτων, δεν έχεις πάρει ακόμη θέση.
Εδώ μια χαρά παίζει ο "εκτυπωτής" έτσι;![]()
![]()
Αυτός που πιστεύει στα λεφτόδεντρα είσαι εσύ κι όχι εγώ.
Οπότε, άσε τις θεωρίες και τα μαθήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς. Ακούγεται σκηρό, αλλά αν θέλεις την Ελλάδα για πάνω από τρεις μήνες, κι είσαι μαθημένος αλλιώς, δεν κάθεσαι. Αυτός που δέθηκε με την Ελλάδα και έρχεται, μπορεί, αλλά να την επιλέξει ο συνταξιούχος μόνο γιατί συμφέρει, αποκλείεται. Θα φρικάρει. ΟΙ συνταξιούχοι που εγώ ξέρω Γερμανοί, πάνε Κανάρια Νησιά, για φορολογικούς λόγους, που είναι tax free zone. Και ευρωπαϊκά από πλευράς υποδομών.axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:32 Σιγα μην ερθουν οι γεροι εδω. Με τι υποδομες; με τι περιθαλψη; σοβαροτης μηδεν.
Ordem e Progresso.
Ε ναι, το πλάνο άλλαξε. Από σερβιτόροι πάμε για γηροκόμοι.axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:32 Σιγα μην ερθουν οι γεροι εδω. Με τι υποδομες; με τι περιθαλψη; σοβαροτης μηδεν.
Ελλάδα η χώρα του φωτός και των υπερηλίκων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καζινο απο την μια, γεροι απο την αλλη.
Αναπτυξη ρε!!!!
Κατ' αρχήν, μην χρησιμοποιείς τον όρο "γεροντάκια" γιατί δεν παραπέμπουν σε καταναλωτή αλλά σε πανσιόν υπερηλίκων.nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:29για να έρθουμε στο θέμα μας τα γεροντάκια εκτός από το παρουσιαστικό τους τι επίπτωση έχουν στο περιβαλλον,θα μένουν τα κουφάρια τους στους δρόμους?ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:08 Κι εγώ είμαι υπέρ των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά επειδή θεωρώ ότι μια ξενοδοχειακή μονάδα με καλή χωροταξία προκαλεί πολύ μικρότερη καταστροφή στο περιβάλλον από ότι 100 αυθαίρετες οικοδομές που ξεκινάν από καλύβες και γίνονται τριώροφα εξοχικά και ρουμστουλετ. Και έχουν καταστραφεί αμέτρητες περιοχές, έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λογικά θα φορολογείται για το εισόδημα του μόνο στην χώρα διαμονής.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:48Εγώ δεν κατάλαβα. Θα φορολογείται και στην χώρα που του δίνει την σύνταξη και εδώ με 7% ;panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Ομως αν δηλώσουν Ελλάδα σαν φορολογική κατοικία 1εκ Ευρωπαίοι συνταξιουχοι και αφήσει ο καθένας ένα χιλιάρικο φόρο ετησίως, είναι 1 δις ευρώ κάθε χρόνο.
Καθόλου άσχημα.
Γιατί να έρθει τότε;
- Highlander
Αν αγοραστούν μαζικά ακίνητα και γίνουν πανάκριβες οι περιοχές αυτές, για προνομιούχους του εξωτερικού δε θα έχει παρκαρισμένα στις διαβάσεις.foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:30Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Σε αυτές τις όμορφες περιοχές και πάλι πρέπει να περάσεις απέναντι από το δρόμο και όχι τη διάβαση επειδή έχει παρκαρισμένο, κοιτώντας αριστερά μήπως έρχεται κανένας αντίθετα από το μονόδρομο κι όλα αυτά ενώ έχουν κόκκινο τα αυτοκίνητα.Highlander έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:22Υπάρχουν όμορφες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά άφθονες διαθέσιμες παραλιακές για οργανωμένη μεζονετοποιηση και ιδιωτικές παραλίες.foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:16 Ένας πολύ βασικός λόγος που δεν πρόκειται να έρθουν homo sapiens γέροι είναι ότι οι ελληνικές πόλεις και χωριά είναι ο απόλυτος εφιάλτης απο πλευράς προσβασιμότητας.
Αν πας πραγματικά στην πιο πεταμένη δυτικοευρωπαϊκή χώρα θα καταλάβεις τι σημαίνει προσβασιμότητα γιατί θα βλέπεις πολύ περισσότερα άτομα με κινητικά προβλήματα (γέρους, ανάπηρους κλπ) στο δρόμο.
Τον νέο αυτό δεν τον πολυνοιάζει, σου λέει "γαμώ η Ελλάδα" όπως και "γαμώ το Μαρόκο". Για πείσε τον γέρο να πάει Μαρόκο.
Και εντάξει δεν είναι το ίδιο η Ελλάδα με το Μαρόκο.
-
BlastFromThePast
Αλλά οι μετανάστες είναι κακοί.panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Ομως αν δηλώσουν Ελλάδα σαν φορολογική κατοικία 1εκ Ευρωπαίοι συνταξιουχοι και αφήσει ο καθένας ένα χιλιάρικο φόρο ετησίως, είναι 1 δις ευρώ κάθε χρόνο.
Καθόλου άσχημα.
Οι φτωχοι παμφτωχοι αμορφωτοι αγροικοι μεταναστες ειναι κακοι.BlastFromThePast έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:51Αλλά οι μετανάστες είναι κακοί.panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Καθόλου άσχημα.![]()
Κακοί δεν είναι, οικονομικό βάρος είναι.axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:52Οι φτωχοι παμφτωχοι αμορφωτοι αγροικοι μεταναστες ειναι κακοι.BlastFromThePast έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:51Αλλά οι μετανάστες είναι κακοί.panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Καθόλου άσχημα.![]()
Και ο φόρος που θα πληρώσει ένας συνταξιούχος ξένος σε ετήσια βάση, δεν φτάνει ούτε για τη μηνιαία συντήρηση ενός φτωχού κι αμόρφωτου μετανάστη, που παίζει γύρω στο ενάμισυ χιλιάρικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και κοινωνικο βαρος, οχι μονο οικονομικο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:58Κακοί δεν είναι, οικονομικό βάρος είναι.
Και ο φόρος που θα πληρώσει ένας συνταξιούχος ξένος σε ετήσια βάση, δεν φτάνει ούτε για τη μηνιαία συντήρηση ενός φτωχού κι αμόρφωτου μετανάστη, που παίζει γύρω στο ενάμισυ χιλιάρικο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares