!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Highlander έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:25
Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:25 Ρε είναι ψεκασμενοι λέμε. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μια οι τουρίστες που δίνουν όλα τα λεφτά τους στα all inclusive μια Οι γέροι που θα μας κλέψουν τους γυμναστές, μια το ελληνικό που έχει αρχαία αεροπλάνα μετά απορούν γιατί περιμένουν το ταμείο ανεργίας
Η λογική του all inclusive από μεγαλοκαρχσριες δεν αποσπα τους τουρίστες από τους μικροεπιχειρηματίες ξενοδόχους, σουβενιραδες, ταβερνιάρηδες, ομπρελαδες

Ένα κι ένα δεν κάνουν δυο. :smt005:
Ναι 5ωρα θα κάνω συζήτηση με ζαιους για οικονομια
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:08 Κι εγώ είμαι υπέρ των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά επειδή θεωρώ ότι μια ξενοδοχειακή μονάδα με καλή χωροταξία προκαλεί πολύ μικρότερη καταστροφή στο περιβάλλον από ότι 100 αυθαίρετες οικοδομές που ξεκινάν από καλύβες και γίνονται τριώροφα εξοχικά και ρουμστουλετ. Και έχουν καταστραφεί αμέτρητες περιοχές, έτσι.
για να έρθουμε στο θέμα μας τα γεροντάκια εκτός από το παρουσιαστικό τους τι επίπτωση έχουν στο περιβαλλον,θα μένουν τα κουφάρια τους στους δρόμους?
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Highlander έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:22
foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:16 Ένας πολύ βασικός λόγος που δεν πρόκειται να έρθουν homo sapiens γέροι είναι ότι οι ελληνικές πόλεις και χωριά είναι ο απόλυτος εφιάλτης απο πλευράς προσβασιμότητας.
Υπάρχουν όμορφες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά άφθονες διαθέσιμες παραλιακές για οργανωμένη μεζονετοποιηση και ιδιωτικές παραλίες.
Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Σε αυτές τις όμορφες περιοχές και πάλι πρέπει να περάσεις απέναντι από το δρόμο και όχι τη διάβαση επειδή έχει παρκαρισμένο, κοιτώντας αριστερά μήπως έρχεται κανένας αντίθετα από το μονόδρομο κι όλα αυτά ενώ έχουν κόκκινο τα αυτοκίνητα.

Αν πας πραγματικά στην πιο πεταμένη δυτικοευρωπαϊκή χώρα θα καταλάβεις τι σημαίνει προσβασιμότητα γιατί θα βλέπεις πολύ περισσότερα άτομα με κινητικά προβλήματα (γέρους, ανάπηρους κλπ) στο δρόμο.

Τον νέο αυτό δεν τον πολυνοιάζει, σου λέει "γαμώ η Ελλάδα" όπως και "γαμώ το Μαρόκο". Για πείσε τον γέρο να πάει Μαρόκο.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Σιγα μην ερθουν οι γεροι εδω. Με τι υποδομες; με τι περιθαλψη; σοβαροτης μηδεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:58
talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:54
Δεν έχουν ανάγκη ,εχουν τον εκτυπωτή
Για την παροχή δωρεάν κατοικιών και επιδοτήσεων της αναπτυξιακής μηχανής των ευάλωτων, δεν έχεις πάρει ακόμη θέση.

Εδώ μια χαρά παίζει ο "εκτυπωτής" έτσι; :lol:
Εσυ πιστεύεις σε εκτυπωτές, οχι εγω :lol:
Άσε τι πιστεύω εγώ και γράψε την θέση σου για τον αναπτυξιακό παράγοντα των ευάλωτων, χωρίς να το κάνεις αβαβα.

Αυτός που πιστεύει στα λεφτόδεντρα είσαι εσύ κι όχι εγώ.

Οπότε, άσε τις θεωρίες και τα μαθήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:32 Σιγα μην ερθουν οι γεροι εδω. Με τι υποδομες; με τι περιθαλψη; σοβαροτης μηδεν.
Ακριβώς. Ακούγεται σκηρό, αλλά αν θέλεις την Ελλάδα για πάνω από τρεις μήνες, κι είσαι μαθημένος αλλιώς, δεν κάθεσαι. Αυτός που δέθηκε με την Ελλάδα και έρχεται, μπορεί, αλλά να την επιλέξει ο συνταξιούχος μόνο γιατί συμφέρει, αποκλείεται. Θα φρικάρει. ΟΙ συνταξιούχοι που εγώ ξέρω Γερμανοί, πάνε Κανάρια Νησιά, για φορολογικούς λόγους, που είναι tax free zone. Και ευρωπαϊκά από πλευράς υποδομών.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:32 Σιγα μην ερθουν οι γεροι εδω. Με τι υποδομες; με τι περιθαλψη; σοβαροτης μηδεν.
Ε ναι, το πλάνο άλλαξε. Από σερβιτόροι πάμε για γηροκόμοι.

Ελλάδα η χώρα του φωτός και των υπερηλίκων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:37
Ε ναι, το πλάνο άλλαξε. Από σερβιτόροι πάμε για γηροκόμοι.

Ελλάδα η χώρα του φωτός και των υπερηλίκων.
Καζινο απο την μια, γεροι απο την αλλη.

Αναπτυξη ρε!!!!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:08 Κι εγώ είμαι υπέρ των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά επειδή θεωρώ ότι μια ξενοδοχειακή μονάδα με καλή χωροταξία προκαλεί πολύ μικρότερη καταστροφή στο περιβάλλον από ότι 100 αυθαίρετες οικοδομές που ξεκινάν από καλύβες και γίνονται τριώροφα εξοχικά και ρουμστουλετ. Και έχουν καταστραφεί αμέτρητες περιοχές, έτσι.
για να έρθουμε στο θέμα μας τα γεροντάκια εκτός από το παρουσιαστικό τους τι επίπτωση έχουν στο περιβαλλον,θα μένουν τα κουφάρια τους στους δρόμους?
Κατ' αρχήν, μην χρησιμοποιείς τον όρο "γεροντάκια" γιατί δεν παραπέμπουν σε καταναλωτή αλλά σε πανσιόν υπερηλίκων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:48
panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Ομως αν δηλώσουν Ελλάδα σαν φορολογική κατοικία 1εκ Ευρωπαίοι συνταξιουχοι και αφήσει ο καθένας ένα χιλιάρικο φόρο ετησίως, είναι 1 δις ευρώ κάθε χρόνο.
Καθόλου άσχημα.
Εγώ δεν κατάλαβα. Θα φορολογείται και στην χώρα που του δίνει την σύνταξη και εδώ με 7% ;

Γιατί να έρθει τότε;
Λογικά θα φορολογείται για το εισόδημα του μόνο στην χώρα διαμονής.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:30
Highlander έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:22
foscilis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:16 Ένας πολύ βασικός λόγος που δεν πρόκειται να έρθουν homo sapiens γέροι είναι ότι οι ελληνικές πόλεις και χωριά είναι ο απόλυτος εφιάλτης απο πλευράς προσβασιμότητας.
Υπάρχουν όμορφες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά άφθονες διαθέσιμες παραλιακές για οργανωμένη μεζονετοποιηση και ιδιωτικές παραλίες.
Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Σε αυτές τις όμορφες περιοχές και πάλι πρέπει να περάσεις απέναντι από το δρόμο και όχι τη διάβαση επειδή έχει παρκαρισμένο, κοιτώντας αριστερά μήπως έρχεται κανένας αντίθετα από το μονόδρομο κι όλα αυτά ενώ έχουν κόκκινο τα αυτοκίνητα.

Αν πας πραγματικά στην πιο πεταμένη δυτικοευρωπαϊκή χώρα θα καταλάβεις τι σημαίνει προσβασιμότητα γιατί θα βλέπεις πολύ περισσότερα άτομα με κινητικά προβλήματα (γέρους, ανάπηρους κλπ) στο δρόμο.

Τον νέο αυτό δεν τον πολυνοιάζει, σου λέει "γαμώ η Ελλάδα" όπως και "γαμώ το Μαρόκο". Για πείσε τον γέρο να πάει Μαρόκο.
Αν αγοραστούν μαζικά ακίνητα και γίνουν πανάκριβες οι περιοχές αυτές, για προνομιούχους του εξωτερικού δε θα έχει παρκαρισμένα στις διαβάσεις.
Και εντάξει δεν είναι το ίδιο η Ελλάδα με το Μαρόκο.
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Ομως αν δηλώσουν Ελλάδα σαν φορολογική κατοικία 1εκ Ευρωπαίοι συνταξιουχοι και αφήσει ο καθένας ένα χιλιάρικο φόρο ετησίως, είναι 1 δις ευρώ κάθε χρόνο.
Καθόλου άσχημα.
Αλλά οι μετανάστες είναι κακοί. :lol:
axilmar

BlastFromThePast έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:51
Καθόλου άσχημα.
Οι φτωχοι παμφτωχοι αμορφωτοι αγροικοι μεταναστες ειναι κακοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:52
Καθόλου άσχημα.
Κακοί δεν είναι, οικονομικό βάρος είναι.

Και ο φόρος που θα πληρώσει ένας συνταξιούχος ξένος σε ετήσια βάση, δεν φτάνει ούτε για τη μηνιαία συντήρηση ενός φτωχού κι αμόρφωτου μετανάστη, που παίζει γύρω στο ενάμισυ χιλιάρικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:58
axilmar έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:52

Κακοί δεν είναι, οικονομικό βάρος είναι.

Και ο φόρος που θα πληρώσει ένας συνταξιούχος ξένος σε ετήσια βάση, δεν φτάνει ούτε για τη μηνιαία συντήρηση ενός φτωχού κι αμόρφωτου μετανάστη, που παίζει γύρω στο ενάμισυ χιλιάρικο.
Και κοινωνικο βαρος, οχι μονο οικονομικο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”