Άδωνης στον πατέρα του 18χρονου που πέρασε στη Νομική. «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου»... απο 1.55
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!
Re: Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Hector Buas
Είναι που δεν είναι μέλος του ΤΕΕ ό Άδωνης. Αν ήταν, θα γνώριζε ποιός είναι ο πατέρας του νέου και δεν θα τα έλεγε αυτά...georgebi έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:14 Άδωνης στον πατέρα του 18χρονου που πέρασε στη Νομική. «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου»... απο 1.55
-
Κεφτέδες με βλήτα
Maejima έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:26 Χαρακτηριστικά προσώπου, μία μίξη Λεβάντ/Βόρειας Αφρικής, δύσκολα κάνει pass στην Ελλάδα και δή στην ηπειρωτική, άνετο pass σε Παλαιστίνη, Αίγυπτο και Μαρόκο.
Έχω αρχίσει να σχηματίζω την άποψη ότι οι νέοι γίνονται απροσάρμοστοι αριστεροί γιατί νιώθουν άσχημα για το γεγονός ότι φαινοτυπικά δεν μπορούν να ενταχούν στον Ελληνικό φαινοτυπικό κορμό.
Είναι σίγουρο ότι όλοι εσείς που μιλάτε για φάτσα είστε σαν αποβολή φώκιας.
-
Maejima
ΟΚ.Κεφτέδες με βλήτα έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 00:26 Είναι σίγουρο ότι όλοι εσείς που μιλάτε για φάτσα είστε σαν αποβολή φώκιας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 6 Απαντήσεις