1) ο Χελης φοράει μπουστακια αντι για φανελάκια ή η κοπελιά ήταν πολύ ψηλή?
2) Τι νούμερο γόβες φορούσε η κοπέλα του van και του χώρεσαν?
ευχαριστώ!
vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:46εχω περάσει παρόμοια φάση. Με ξυπνάει με κοντινένταλ μπρέκφαστ ενώ της είχα πει πεντακοσχιες φορές ότι προτιμώ αμέρικαν, φορώντας μονο μια μπλουζα μου κοντομάνικη που πάνω της ήταν σαν φόρεμα. Καλό ήταν,δε με χάλασε. Το επομενο πρωί της έκανα κι εγώ αντίστοιχη φάση,φορώντας μόνο τις γόβες της. Δε γέλασε!hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 Θεωρώ αντιαισθητικό και γελοίο να φοράει μια γυναίκα ρούχα που φτιάχτηκαν για σωματότυπο άντρα. Σόρι. Πριν κάποια χρόνια, μια πρώην μου με ξύπνησε με πρωινό στο κρεβάτι -σούπερ ουάο, πρώτη και τελευταία φορά που μου συνέβη- και θεώρησε ότι θα ήταν σέξι να μου το σερβίρει φορώντας δικά μου εσώρουχα. Μου φάνηκε τρομερά γελοίο, γιατί στο κέντρο του επίμαχου σημείου το ύφασμα έκανε «σακούλα»· χώρια που δεν της έκανε στην μέση. Φορούσε κάτι κάλτσες μου που πρέπει να είχαν μείνει στο συρτάρι μου από το δημοτικό (απορίας άξιον πώς τις ανακάλυψε) και ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.
Περιττό να πω ότι γέλασα με την εμφάνισή της (καλοπροαίρετα), αλλά εκείνη ενοχλήθηκε. Όχι, δεν χωρίσαμε εκείνην την μέρα αλλά ούτε και κάναμε αυτά που είχε στο μυαλό της γιατί προσβλήθηκε.![]()

Φοράω κοντά φανελάκια. Θέλω να φτάνουν ακριβώς ως την μέση. Η κοπέλα δεν ήταν ψηλή αλλά είχε μεγάλα τσιτσία και έκαναν κούρμπα στο φανελάκι, δηλαδή το τραβούσαν προς τα πάνω.argouen έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:42hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.![]()
καλά ρε οκ χωρίσατε αλλά γιατί δεν την γνώρισες σε κανένα φορουμίτη;;;hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:00Φοράω κοντά φανελάκια. Θέλω να φτάνουν ακριβώς ως την μέση. Η κοπέλα δεν ήταν ψηλή αλλά είχε μεγάλα τσιτσία και έκαναν κούρμπα στο φανελάκι, δηλαδή το τραβούσαν προς τα πάνω.argouen έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:42hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.![]()
δεν μου χώρεσαν, το 1/3 του ποδιου σε μηκος και πλάτος καταφερα να ψιλοχώσω και απλα τις έσερνα στεκόμενος στις μύτες.argouen έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:562) Τι νούμερο γόβες φορούσε η κοπέλα του van και του χώρεσαν?
ευχαριστώ!![]()
Άμα το μόνο μουν που κάνεις στη γυναίκα είναι το γουωλκ, ε τι περίμενες ρε καμάρ.vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:17 της έκανα και ενα τσαχπίνικο μουνγουόκ καθως τις έσερνα, άλλο πράγμα! Αλλα εγώ δεν ειχα την τυχη του χέλη. Μετά απ' αυτο με χώρισε.
Δεν ήταν θέμα τύχης. Ήταν Αγγλίδα. Εγώ την χώρισα (σε άλλη φάση).vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:17 της έκανα και ενα τσαχπίνικο μουνγουόκ καθως τις έσερνα, άλλο πράγμα! Αλλα εγώ δεν ειχα την τυχη του χέλη. Μετά απ' αυτο με χώρισε.
Ώπα, κάτσε.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 και ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.