!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
fagano3

Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:20
fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:19
Πανε συγκατοικησε που μου θες και γκαρσονιερα με 200 ευρω.Ατομικο σπιτι δεν απευθυνεται σε χαμηλομισθους.
Ωραίος :smt005:
Πραγματικοτητα ειναι.Η φιλη ηταν σινιορ κονσαλταντ στα κεντρικα πολυεθνικης και εμενε σε γκαρσονιερα.

Ενας χαμηλομισθος απο που και ως που θα μενει μονος του σε σπιτι;

Επειδη το θελει;7 χρονια μνημονιο και απανωτες φαπες δεν σας εχουν διδαξει οτι ο βολουνταρισμος απλως επιδεινωνει την κατασταση σας;

Αντι να ευχαριστειτε το θεο που μεσω airbnb ερχεται χρημα σε χωρα που δεν παραγει τιποτα θελετε να το καταργησετε και αυτο.
fagano3

Ηράκλειτος έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:24
Naida έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:12Λαϊκό προάστιο που η γκαρσονιέρα έχει κάτω από 200€ θα μου βρεις;
Ρε συ, τη χαζή παριστάνεις; Σου λένε ότι στην πιο φτωχή χώρα της Ε.Ε. με βασικό μισθό 260 το νοίκι για γκαρσονιέρα στο κέντρο είναι 330 και εσύ περιμένεις εδώ με βασικό τα 500 να έχεις ενοίκια κάτω από 200;
και η οποια Σοφια δεν φημιζεται για τον τουρισμο της.

Βουδαπεστη κεντρο εχουν χτυπησει τιμες Γερμανιας.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:09
Antares έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:58 Καλά, έχουμε σπίτια και στην Πρέβεζα, Θεσπρωτία. Δεν θα πληρώνω χρυσάφι την μπίχλα και την εγκληματικότητα της Αθήνας.
Και τι σου φταίει το άτομό μου; Πτυχίο, ξένες γλώσσες, υπολογιστές, εργάζομαι ευσυνείδητα. Που να δεις κάτι λαμόγια σε τι σπίτια μένουν, λαμόγια με πτυχία ΕΜΠ που σου τα τρώνε και άτομα χωρίς προσόντα.
Τιποτα προσωπικο, απλα η ταξικη σου θεση σαν απλος δημοσιος υπαλληλος δεν ειναι για να μενεις εκει που μενεις.
Στη Νέα Σμύρνη; Το μέγεθος του σπιτιού δεν έχει να κάνει γιατί ήταν παλιό και φθηνότερο και εγώ θα ήθελα ένα μικρότερο και νεότερο.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Έτσι είναι οι αριστεροί.
Σου λέει να τα αρπάξουμε από αυτούς που τα έχουν.

Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι αν σήμερα τα αρπάξουν, επειδή δεν θα φτιάχνονται καινούργια και ούτε τα υφιστάμενα θα συντηρούνται, μετά από μερικές δεκαετίες θα μένουν σε ερείπια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Στ΄αρχίδια μας. Αντί να βάλουν μέσα κοσμάκη να μένει, κονομάν αφορολόγητα από τσίπηδες τουρίστες. Οι τουρίστες να πάνε σε ξενοδοχεία, και αν δεν έχουν λεφτά, να πάνε στο χωριό τους, ή πουθενά. Και οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να βοηθήσουν οικογένειες να μείνουν. Στην ευχή, σκουλήκια.
Ordem e Progresso.
fagano3

Antares έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:31
Antares έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:58 Καλά, έχουμε σπίτια και στην Πρέβεζα, Θεσπρωτία. Δεν θα πληρώνω χρυσάφι την μπίχλα και την εγκληματικότητα της Αθήνας.
Και τι σου φταίει το άτομό μου; Πτυχίο, ξένες γλώσσες, υπολογιστές, εργάζομαι ευσυνείδητα. Που να δεις κάτι λαμόγια σε τι σπίτια μένουν, λαμόγια με πτυχία ΕΜΠ που σου τα τρώνε και άτομα χωρίς προσόντα.
Τιποτα προσωπικο, απλα η ταξικη σου θεση σαν απλος δημοσιος υπαλληλος δεν ειναι για να μενεις εκει που μενεις.
Στη Νέα Σμύρνη; Το μέγεθος του σπιτιού δεν έχει να κάνει γιατί ήταν παλιό και φθηνότερο και εγώ θα ήθελα ένα μικρότερο και νεότερο.
Ναι στην αντιστοιχη Νεα σμυρνη της Γερμανιας με αντιστοιχη δουλεια για το ιδιο σπιτι θα επρεπε να συγκατοικεις.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:33 Στ΄αρχίδια μας. Αντί να βάλουν μέσα κοσμάκη να μένει, κονομάν αφορολόγητα από τσίπηδες τουρίστες. Οι τουρίστες να πάνε σε ξενοδοχεία, και αν δεν έχουν λεφτά, να πάνε στο χωριό τους, ή πουθενά. Και οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να βοηθήσουν οικογένειες να μείνουν. Στην ευχή, σκουλήκια.
:smt005:

Τα λες αυτά και στους Γερμανούς;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ δεν νομίζω ότι τα ενοίκια που παίζουν σε περιοχές όπως το Λονδίνο είναι κάτι το φυσιολογικό και υγιές.
Ήδη έχουν δημιουργήσει τεράστια δυσαρέσκεια. Καλύτερα όπως είναι στην Ελλάδα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Τον καπιταλισμό πάντως βλέπω να διώκει την ατομική ιδιοκτησία και όχι κάποιον αριστερό ή κομμουνιστή, στην περίπτωση μας τουλάχιστον.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:34

Ναι στην αντιστοιχη Νεα σμυρνη της Γερμανιας με αντιστοιχη δουλεια για το ιδιο σπιτι θα επρεπε να συγκατοικεις.
Θα το πω όσο απλούστερα γίνεται. Στον γκιώνη μας!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
fagano3

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:36 Εγώ δεν νομίζω ότι τα ενοίκια που παίζουν σε περιοχές όπως το Λονδίνο είναι κάτι το φυσιολογικό και υγιές.
Στο Λονδινο δεν χτιζουν σπιτια.Εχουν τεχνητη ελλειψη.Κατι αντιστοιχο γινεται και σε πολλες πολεις της Γερμανιας.

Στην Αττικη υπαρχει τεραστιος αριθμος αδειων σπιτιων και μαλιστα σχετικα νεοδμητων απλα δεν θα μενεις κεντρο.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:36 Εγώ δεν νομίζω ότι τα ενοίκια που παίζουν σε περιοχές όπως το Λονδίνο είναι κάτι το φυσιολογικό και υγιές.
Σε δεσμεύουν να πάρεις δάνειο να αγοράσεις κατοικία στα προάστια.
Εκεί μένεις γ καμία πενταετία , το αναβαθμίζεις κ το πουλάς μετά από δέκα χρόνια να βγάλεις τα έξοδα σου κ ένα μικρό κέρδος.
Απλά σου μένει το δάνειο γ δεκαπέντε χρόνια. Έτσι ξεσπά η δυσαρέσκεια .
~~¥~~
fagano3

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:38
fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:34

Θα το πω όσο απλούστερα γίνεται. Στον γκιώνη μας!
7 χρονια τρωει απανωτες φαπες ο βολουνταριστης Γκιωνης σας και θα συνεχισει να τρωει ακομα περισσοτερες οσο ο Γκιωνης αρνειται να αποδεχθει την πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ο αδερφός μου στη Γερμανία, χωρίς πτυχίο, με λιγότερα χρόνια εργασίας έχει αγοράσει σπίτι στο Βερολίνο με δάνειο σε καλή περιοχή.
Η ξαδέρφη μου, μόλις τελείωσε το ΕΜΠ βρήκε πρακτική στου αδερφού μου, τώρα την έχουν προσλάβει κανονικά και θα μείνει στα 28 της μόνη της σε μια γκαρσονιέρα. Δεν νομίζω σε 20 χρόνια να συνεχίσει να μένει εκεί ή να αναγκαστεί να συγκατοικήσει, ακόμη και ανύπανδρη να έμενε.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:37 Τον καπιταλισμό πάντως βλέπω να διώκει την ατομική ιδιοκτησία και όχι κάποιον αριστερό ή κομμουνιστή, στην περίπτωση μας τουλάχιστον.
Είπαμε
οι φιλελέδες θέλουν όλα να ανήκουν σε εταιρίες και όλοι μας να είμαστε υπάλληλοι και εργάτες εταιριών
οι κομμουνιστές θέλουν όλα να ανήκουν στο κράτος και όλοι μας να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι και εργάτες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”