Ε, ναι, αλλά ΑΥΤΟ το ναζιστικό τατουάζ είναι καλό ναζιστικό τατουάζ, δεν είναι από τ' άλλα, τα κακά ναζιστικά τατουάζ. Μη σου πώ οτι αν πάει στη ΝΔ μετά ο βουλευτής (γιατί πιο πρίν ήταν στον Βελόπουλα, υπόψη), θα είναι μπαντριωντιγκό το τατουάζ.Highlander έγραψε: 02 Μάιος 2019, 00:44Ο μόνος βουλευτής του Καρατζαφέρη έχει ναζιστικό τατουάζ, λέμε.southern έγραψε: 02 Μάιος 2019, 00:41Ο Κασιδιάρης, ο λαγός και ο Ηλιόπουλος έχουν περίεργα τατουάζ. Ο Καρατζαφέρης δεν έχει εκλέξει βουλευτές. Εγώ δεν έχω πλέον ενεργή σχέση με το Λάος. Είμαι σπίτι μου. Και θα ξανασχοληθω μόνο όταν βρεθεί αξιοπρεπές σχήμα που θα αντικαταστήσει το τσίρκο του Μιχαλολιάκου.Highlander έγραψε: 02 Μάιος 2019, 00:34 Southern , γνωρίζεις ότι ο μόνος βουλευτής του Καρατζαφέρη στη βουλή αυτή τη στιγμή έχει ναζιστικό τατουαζ;![]()
Εσύ ποσταρεις άρθρα από το "αντιναζιστικό" λαοσιτικό σαιτ του κατά τη γνώμη σου "αντιναζιστικού" λαος.![]()
![]()
Ρε σάουδερν, σ' έχει σκέτο ΔΕΡΝ ο αρκούδας. Σ' έχει βάλει κάτω και σου ρίχνει τη μια φάπα μετά την άλλη. Κατά ριπάς πέφτουν οι φάπες.
Ε, ρε κάτι τέτοιους έχει μαζέψει στη ΝΔ ο άλλος ο γουρλομάτης, και περιμένει να δεί χαΐρι.
Ρε εσείς στη ΝΔ εισαστε ικανοί να πατήσετε το κορδόνι σας φορώντας παντοφλέ παπούτσια. Ρε στην ισιάδα να σας βάλουν, θα κυλίσετε πίσω. Τί ανικανότητα είναι αυτή? Τί μπλέ μπούληδες είναι τούτοι ρε?