Λαθρομετανάστης στη Β. Κορέα; Το πιθανότερο να σε περάσουν για πράκτορα κ να σε φυλακισουν, βασανισουν, ή/και σκοτώσουν. Μπορείς όμως να πας σαν τουρίστας, υπό την προϋπόθεση να ακολουθείς κατά γράμμα ό,τι σου λέει ο οδηγός σου (δεν μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς αυτόν)Δημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:04
δηλαδή δεν μπορείς να πας λαθρομετανάστης στην Β. Κορέα και να έχεις πρόσβαση σε όλα αυτά τα καλά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτές θα ειναι οι κυρώσεις στη Ρωσία εαν εισβάλλει στην Ουκρανία
- EKPLIKTIKOS
Re: Αυτές θα ειναι οι κυρώσεις στη Ρωσία εαν εισβάλλει στην Ουκρανία
Η συζήτηση για τη Βόρεια Κορέα τώρα που κολλάει; Μόνο στο μυαλό του φτωχομπινε φιλελε των 700 ευρώ.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εντάξει.nyxtovios έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:07Σιγά μην έχετε να πληρώσετε οι φτωχομπινεδες ψηφοφόροι του Κούλη με τα 700 ευρώ το μήνα. Βερεσε πάνε και αυτά και απλά θα τα πληρώσουν τα παιδιά σας.Πρετεντέρης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 10:40Μικρή θυσία νσ πλερωσεις. Στη Β. Κορέα σε περιμένει απο δουλειά και σπιτι μέχρι γυναίκα, φτηνο ρευμα και βενζινη, λογικές τιμές σε σουπερμάρκετ, ακόμα κάθεσαι;nyxtovios έγραψε: 31 Μάιος 2022, 09:37
Θα πάω. Πληρώσετε εσείς οι φτωχομπινέδες ψηφοφόροι του Κούλι τα έξοδα μου όμως πρώτα.
Εμεις ειμαστε φτωχομπινεδες, οπως λες. Ζητα απο τον Παπαδημουλη η εστω ρεφενε απο τους συντροφους, να πας. Τετοιες ευκαιριες ζωής δε χανονται.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Εγώ είμαι από φέτος φορολογικός κάτοικος Βουλγαρίας καιΠρετεντέρης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:14Εντάξει.nyxtovios έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:07Σιγά μην έχετε να πληρώσετε οι φτωχομπινεδες ψηφοφόροι του Κούλη με τα 700 ευρώ το μήνα. Βερεσε πάνε και αυτά και απλά θα τα πληρώσουν τα παιδιά σας.Πρετεντέρης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 10:40
Μικρή θυσία νσ πλερωσεις. Στη Β. Κορέα σε περιμένει απο δουλειά και σπιτι μέχρι γυναίκα, φτηνο ρευμα και βενζινη, λογικές τιμές σε σουπερμάρκετ, ακόμα κάθεσαι;![]()
Εμεις ειμαστε φτωχομπινεδες, οπως λες. Ζητα απο τον Παπαδημουλη η εστω ρεφενε απο τους συντροφους, να πας. Τετοιες ευκαιριες ζωής δε χανονται.
Τρώω από το ελληνικό δημόσιο περί των 3000. Ευρώ το μήνα με ελάχιστο φόρο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Λεγεών έγραψε: 31 Μάιος 2022, 10:53 Οι ελληνόφωνοι ρωσόψυχοι δεν ντρέπονται να κατηγορούν τον αμυνόμενο και την βοήθεια που του προσφέρει η δύση, ή θα κάνουν τα ίδια αν ποτέ μας επιτεθεί η Τουρκία και θα ζητάνε να το λήξουμε γρήγορα και αναίμακτα με κόστος εδάφη και πληθυσμούς;
Βλέπω συνέχεια τον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ να γκρινιάζει που δίνουμε ό,τι περισσεύει στους Ουκρανούς ή που τους στηρίζει η δύση με οπλισμό, αλλά αναρωτιέμαι αν θα έχει απαιτήσεις για βοήθεια στην περίπτωση που οι Τούρκοι κάνουν ντου.
δεν έχω καμία απαίτηση για βοήθεια σε περίπτωση που μας επιτεθούν οι τούρκοι
άλλωστε γνωρίζουμε εκ πείρας ότι οι "σύμμαχοί μας" μας έχουν γραμμένους γι'αυτό και είμαι κατά στο να καταστρέφουμε τη σχέση μας με τη ρωσία για τη πάρτη τους
έχω γράψει πολλές φορές ότι είμαι κατά της ρωσικής εισβολής και ότι θα έπρεπε να εξαντλήσουν τη διπλωματική οδό
θεωρώ ότι θα έπρεπε να συμμετάσχουμε στις κυρώσεις αφού είμαστε μέρος μιας κοινότητας που πήρε αυτή την απόφαση αλλά θα έπρεπε να αποφύγουμε να στείλουμε πολεμικό υλικό στην ουκρανία
επίσης 40 τόνοι πολεμικού υλικού (κατά τις πρώτες μέρες, ποιος ξέρει πόσοι ακόμα ακολούθησαν) βλέπε https://www.protothema.gr/politics/arti ... -oukrania/ δεν είναι ακριβώς "ό,τι περισσεύει"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
talaipwros
οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:52
άλλωστε γνωρίζουμε εκ πείρας ότι οι "σύμμαχοί μας" μας έχουν γραμμένους γι'αυτό και είμαι κατά στο να καταστρέφουμε τη σχέση μας με τη ρωσία για τη πάρτη τους
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:53οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:52
ναι εντάξει, ήρθε το de gaulle
που ήταν οι σύμμαχοι το 74, είπαμε;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
talaipwros
υπηρχε ΕΕ το 74 και δεν το θυμαμαι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:54talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:53οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:52
![]()
Επισης αν θυμασαι για καποιο λογο η Τουρκια σταματησε στο μισο νησι, καποιος λογος που μπορεις να υποθεσεις γιατι εγινε αυτο;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
υπήρχε νατοtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:55υπηρχε ΕΕ το 74 και δεν το θυμαμαι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:54talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:53
οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;![]()
Επισης αν θυμασαι για καποιο λογο η Τουρκια σταματησε στο μισο νησι, καποιος λογος που μπορεις να υποθεσεις γιατι εγινε αυτο;
για ποιο λόγο σταμάτησε; φοβήθηκε το πολεμικό υλικό που στάλθηκε μαζικά από τους συμμάχους μας ίσως; την απείλησαν οι σύμμαχοι με πόλεμο μήπως; ή φοβήθηκαν τις τρομερές κυρώσεις που τους επιβλήθηκαν;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
talaipwros
το νατο ηταν οι συμμαχοι και της τουρκιαςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:57υπήρχε νατοtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:55υπηρχε ΕΕ το 74 και δεν το θυμαμαι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:54
![]()
για ποιο λόγο σταμάτησε; φοβήθηκε το πολεμικό υλικό που στάλθηκε μαζικά από τους συμμάχους μας ίσως; την απείλησαν οι σύμμαχοι με πόλεμο μήπως; ή φοβήθηκαν τις τρομερές κυρώσεις που τους επιβλήθηκαν;
παμε παλι λοιπον, το 2020 οι συμμαχοι στηλανε αεροπλανοφοροι
το 1974 για καποιο λογο σταματησαν οι Τουρκοι στη λιγοτερο απο μιση Κυπρο, περιμενω να μου πεις το γιατι ( εγω λεω πως ναι, φοβηθηκαν τις τρομερες κυρωσεις που θα ετρωγαν στο κεφαλι απο τη διεθνη κοινοτητα/συμμαχους)
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
H Γαλλία δεν είναι απο τους φανατικούς των κυρώσεων κατά της Ρωσίας πάντως.Δεν θα εξαρτήσει τη θέση της στα ελληνοτουρκικά από τα καλασνίκοφ που θα στείλουμε εμείς στην Ουκρανία.talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:53οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:52
-
talaipwros
δεν ειναι η Γαλλια η μονη συμμαχοςπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:02H Γαλλία δεν είναι απο τους φανατικούς των κυρώσεων κατά της Ρωσίας πάντως.Δεν θα εξαρτήσει τη θέση της στα ελληνοτουρκικά από τα καλασνίκοφ που θα στείλουμε εμείς στην Ουκρανία.talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:53οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:52
Τωρα που ο Τσαβουσογλου λεει ακριβως οτι ειπε η Πουτιν στην Ουκρανια πριν την εισβολη, αν δεν ειχαμε στειλει οπλα δεν θα ειχαμε το δικαιωμα να γκρινιαξουμε - ή μαλλον η γκρινια μας δεν θα ειχε την ιδια βαρυτητα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ λέω πως συμβιβάστηκαν με το να κρατήσουν το μισό νησίtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:59το νατο ηταν οι συμμαχοι και της τουρκιαςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:57υπήρχε νατοtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:55
υπηρχε ΕΕ το 74 και δεν το θυμαμαι;
παμε παλι λοιπον, το 2020 οι συμμαχοι στηλανε αεροπλανοφοροι
το 1974 για καποιο λογο σταματησαν οι Τουρκοι στη λιγοτερο απο μιση Κυπρο, περιμενω να μου πεις το γιατι ( εγω λεω πως ναι, φοβηθηκαν τις τρομερες κυρωσεις που θα ετρωγαν στο κεφαλι απο τη διεθνη κοινοτητα/συμμαχους)
και έκτοτε το μισό νησί τελεί υπό κατοχή, μέρος δηλαδή ενός κράτους-μέλους της εε είναι κατεχόμενο αλλά η τουρκία που το κατέχει είναι αξιόπιστος σύμμαχος. για να μην μιλήσουμε για τις απίστευτης έκτασης βαρβαρότητες που έκαναν οι τούρκοι στον άμαχο πληθυσμό του νησιού
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εχμ, βομβαρδίζει η ελλάδα τις τουρκόφωνες περιοχές εδώ και 5-6 χρόνια;talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:05δεν ειναι η Γαλλια η μονη συμμαχοςπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:02H Γαλλία δεν είναι απο τους φανατικούς των κυρώσεων κατά της Ρωσίας πάντως.Δεν θα εξαρτήσει τη θέση της στα ελληνοτουρκικά από τα καλασνίκοφ που θα στείλουμε εμείς στην Ουκρανία.talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:53
οταν ηρθε το De Gaulle προπερσι και εστειλε τους τουρκους ( μαζι με τις επακουμβισεις ) πισω, ηταν καλα;
Τωρα που ο Τσαβουσογλου λεει ακριβως οτι ειπε η Πουτιν στην Ουκρανια πριν την εισβολη, αν δεν ειχαμε στειλει οπλα δεν θα ειχαμε το δικαιωμα να γκρινιαξουμε - ή μαλλον η γκρινια μας δεν θα ειχε την ιδια βαρυτητα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
talaipwros
αν ειχε τουρκικο στρατο στη Θρακη, θα ηταν προδοσια να μην προσπαθησει η Ελλαδα να παρει τη θρακη πισω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:14εχμ, βομβαρδίζει η ελλάδα τις τουρκόφωνες περιοχές εδώ και 5-6 χρόνια;talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:05δεν ειναι η Γαλλια η μονη συμμαχοςπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:02
H Γαλλία δεν είναι απο τους φανατικούς των κυρώσεων κατά της Ρωσίας πάντως.Δεν θα εξαρτήσει τη θέση της στα ελληνοτουρκικά από τα καλασνίκοφ που θα στείλουμε εμείς στην Ουκρανία.
Απο κει και περα ο Τσαβουγοσλου λεει ακριβως οτι ειπε και ο Πουτιν.
Εισαι με τον Πουτιν; στηριζεις Τουρκια στις επιδιωξεις της εναντια στην Ελλαδα και στα νησια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 5 Απαντήσεις