Μηπως προτιμάς την ψεκιά της Κρήτης ;Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:51Πηγή moscowtimes. Γιατί δεν βάζεις και το radiofreeeurope; Ή το psektimes;talaipwros έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:01 https://www.themoscowtimes.com/2022/07/ ... sia-a78257
12 himars ολα κιολα και τους εχουν παει αιμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
talaipwros
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
Aprilianos έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:55 Κομμάτια της Λετονίας, της Εσθονίας και του Καζακστάν έχουν καταπιεσμενους ρωσικους πληθυσμούς
Αλήθεια τώρα όταν το ΝΑΤΟ περικυκλωνει την Ρωσία με σκοπό την επέμβαση του στα εσωτερικά της περιμένεις να δείξει παθητική στάση η Ρωσία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:47παίζει να είναι πολύ καμμένος κάποιος ώστε να ξέρει ότι η ρωσία κάνει εισβολή και να λέει ότι το ΝΑΤΟ ξεκινάει ΓΠΠ. Όχι πουτινάκια, ότι πάθει η αγαπημένη σας ρωσία θα το πάθει γιατί έχει έναν αλήτη για ηγέτη που νομίζει ότι παίζει total war και κάποια στιγμή θα κάνει load
Τι φαντασιώσεις έχετε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
20 Himars αν πάρει ακόμα η Ουκρανία, λέει το βίντεο, μετά θα μπορεί να σπάσει τον ανεφοδιασμό και τα κέντρα διοίκησης των ρώσων και να εξαπολύσει αντεπίθεση..
Πιστεύω, αν οι ρωσικές δυνάμεις αρχίσουν και χάνουν εδάφη στην Ουκρανία, απο εκεί και έπειτα η πτώση Πούτιν είναι θέμα χρόνου..
Πιστεύω, αν οι ρωσικές δυνάμεις αρχίσουν και χάνουν εδάφη στην Ουκρανία, απο εκεί και έπειτα η πτώση Πούτιν είναι θέμα χρόνου..
- Aprilianos
και μετα ηρθαν οι μελισσεςParrot έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:13 20 Himars αν πάρει ακόμα η Ουκρανία, λέει το βίντεο, μετά θα μπορεί να σπάσει τον ανεφοδιασμό και τα κέντρα διοίκησης των ρώσων και να εξαπολύσει αντεπίθεση..
- Aprilianos
-
Δημοκράτης
άνθρωπε μου άνοιξε κανέναν χάρτη που θα μας πεις ότι το νάτο περικυκλώνει την Ρωσίαzteo έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:12Αλήθεια τώρα όταν το ΝΑΤΟ περικυκλωνει την Ρωσία με σκοπό την επέμβαση του στα εσωτερικά της περιμένεις να δείξει παθητική στάση η Ρωσία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:47παίζει να είναι πολύ καμμένος κάποιος ώστε να ξέρει ότι η ρωσία κάνει εισβολή και να λέει ότι το ΝΑΤΟ ξεκινάει ΓΠΠ. Όχι πουτινάκια, ότι πάθει η αγαπημένη σας ρωσία θα το πάθει γιατί έχει έναν αλήτη για ηγέτη που νομίζει ότι παίζει total war και κάποια στιγμή θα κάνει load
Τι φαντασιώσεις έχετε.
Το ΝΑΤΟ έκανε συμφωνία ότι δεν θα εντάξει χώρες της Αν.Ευρωπης δεν την τήρησε.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:19άνθρωπε μου άνοιξε κανέναν χάρτη που θα μας πεις ότι το νάτο περικυκλώνει την Ρωσίαzteo έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:12Αλήθεια τώρα όταν το ΝΑΤΟ περικυκλωνει την Ρωσία με σκοπό την επέμβαση του στα εσωτερικά της περιμένεις να δείξει παθητική στάση η Ρωσία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:47
παίζει να είναι πολύ καμμένος κάποιος ώστε να ξέρει ότι η ρωσία κάνει εισβολή και να λέει ότι το ΝΑΤΟ ξεκινάει ΓΠΠ. Όχι πουτινάκια, ότι πάθει η αγαπημένη σας ρωσία θα το πάθει γιατί έχει έναν αλήτη για ηγέτη που νομίζει ότι παίζει total war και κάποια στιγμή θα κάνει load
Τι φαντασιώσεις έχετε.
Το ΝΑΤΟ έκανε συμφωνία ότι δεν θα κάνει βάσεις που θα σταθμεύουν στρατεύματα στην Αν.Ευρωπη δεν την τήρησε
Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία αξιοπιστία πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το να υποστηρίζω ότι είναι αντίθετη σε κάθε έννοια δικαίου η εισβολή σε μια γειτονική χώρα επειδή έτυχε ο εισβολέας να έχει μεγαλύτερη ισχύ δεν προϋποθέτει ναλυτικη γνώση προσώπων.dna replication έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 00:46δηλαδή έχεις αποψαρα, χωρίς να γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις?Chainis έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 22:49Δεν κατάλαβα.
Πρέπει να γνωρίζω τα πρόσωπα και να δεχτώ κάποιο μήνυμα από την φωτο;
Το ίδιο δεν προϋποθέτει και η ανάμειξη στα εσωτερικά κάθε χώρας, είτε αφορά την Ελλάδα της επταετίας είτε την Ουκρανία είτε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Η είσαι κατά των επεμβάσεων στα εσωτερικά ζητήματα χωρών η υπέρ, περίπτωση αλά καρτ δεν παίζει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
nikos p 2020
Δες αυτό. Το βίντεο είναι πριν 10 χρόνια.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:19άνθρωπε μου άνοιξε κανέναν χάρτη που θα μας πεις ότι το νάτο περικυκλώνει την Ρωσίαzteo έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:12Αλήθεια τώρα όταν το ΝΑΤΟ περικυκλωνει την Ρωσία με σκοπό την επέμβαση του στα εσωτερικά της περιμένεις να δείξει παθητική στάση η Ρωσία.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:47
παίζει να είναι πολύ καμμένος κάποιος ώστε να ξέρει ότι η ρωσία κάνει εισβολή και να λέει ότι το ΝΑΤΟ ξεκινάει ΓΠΠ. Όχι πουτινάκια, ότι πάθει η αγαπημένη σας ρωσία θα το πάθει γιατί έχει έναν αλήτη για ηγέτη που νομίζει ότι παίζει total war και κάποια στιγμή θα κάνει load
Τι φαντασιώσεις έχετε.
Ως συνήθως, ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως θα ήθελε να έχουν. Ποια είναι η ψυχρή αλήθεια, τουλάχιστον στο στρατιωτικό επίπεδο και από πλευράς καταληφθέντων εκτάσεων: αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία είναι το αντίστοιχο του να ανακοινώνει ο Ερντογάν επιχείρηση ''αποναζιστικοποίησης-ουδετεροποίησης'' της Ελλάδας και μετά από πέντε μήνες επιχειρήσεων, να έχει καταλάβει όλη την βόρεια Ελλάδα μέχρι την Καβάλα και τη Δράμα συν όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Προφανώς με βάση τους στόχους που είχε εξαγγείλει αρχικά θα βρίσκεται πολύ πίσω, αλλά αυτό δεν νομίζω να αποτελεί ιδιαίτερη παρηγοριά για εμάς.Bill Hicks έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 17:43και μόνο που δεν κατέρρευσε η Ουκρανία από την επίθεση τής αρκούδας είναι μεγάλη νίκη, όλα τ'άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.Scouser έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 16:48 Η απώλεια του 20% του εθνικού εδάφους (αν κάτσει τελικά εκεί η μπίλια), περιλαμβανομένων και κάποιων από τις πιο κρίσιμες από στρατηγική και οικονομική άποψη περιοχές, δεν γίνεται με τίποτα να παρουσιαστεί ως νίκη, μεγάλη ή μικρή. Αν τα πράγματα εμπεδωθούν ως έχουν σε κάποια ειρηνευτική συμφωνία, θα μιλάμε για ρωσική νίκη, λιγότερο σημαντική όμως από αυτή στην οποία ήλπιζαν οι Ρώσοι.
ότι ο Πούτιν "ήλπιζε" για μεγάλη νίκη άλλα θα κερδίσει μικρότερη είναι για γέλια.
Οι Ουκρανοί πρέπει να σκεφτούν out of the box: Αντί να προσπαθήσουν να χτυπήσουν προς τη Χερσώνα, όπου οι Ρώσοι τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και είναι και πανεύκολο να ανεφοδιαστούν μέσω της Μαύρης Θάλασσας, που πλέον ελέγχουν σχεδόν πλήρως, θα πρέπει να προσπαθήσουν να εξαπολύσουν μια αντεπίθεση προς τα ανατολικά του Χαρκόβου και να μπουν και σε ρωσικό έδαφος.Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:13 20 Himars αν πάρει ακόμα η Ουκρανία, λέει το βίντεο, μετά θα μπορεί να σπάσει τον ανεφοδιασμό και τα κέντρα διοίκησης των ρώσων και να εξαπολύσει αντεπίθεση..
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Δημοκράτης
ναι, τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής;nikos p 2020 έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:28Δες αυτό. Το βίντεο είναι πριν 10 χρόνια.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:19άνθρωπε μου άνοιξε κανέναν χάρτη που θα μας πεις ότι το νάτο περικυκλώνει την Ρωσίαzteo έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:12
Αλήθεια τώρα όταν το ΝΑΤΟ περικυκλωνει την Ρωσία με σκοπό την επέμβαση του στα εσωτερικά της περιμένεις να δείξει παθητική στάση η Ρωσία.
Τι φαντασιώσεις έχετε.
Πιστεύεις πραγματικά ότι οι Ουκρανοί έχουν το ελεύθερο να πράξουν όπως νομίζουν στο επιχειρησιακό κομμάτι;Scouser έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:31Οι Ουκρανοί πρέπει να σκεφτούν out of the box: Αντί να προσπαθήσουν να χτυπήσουν προς τη Χερσώνα, όπου οι Ρώσοι τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και είναι και πανεύκολο να ανεφοδιαστούν μέσω της Μαύρης Θάλασσας, που πλέον ελέγχουν σχεδόν πλήρως, θα πρέπει να προσπαθήσουν να εξαπολύσουν μια αντεπίθεση προς τα ανατολικά του Χαρκόβου και να μπουν και σε ρωσικό έδαφος.Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:13 20 Himars αν πάρει ακόμα η Ουκρανία, λέει το βίντεο, μετά θα μπορεί να σπάσει τον ανεφοδιασμό και τα κέντρα διοίκησης των ρώσων και να εξαπολύσει αντεπίθεση..
-
Δημοκράτης
zteo έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:23Το ΝΑΤΟ έκανε συμφωνία ότι δεν θα εντάξει χώρες της Αν.Ευρωπης δεν την τήρησε.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:19άνθρωπε μου άνοιξε κανέναν χάρτη που θα μας πεις ότι το νάτο περικυκλώνει την Ρωσίαzteo έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:12
Αλήθεια τώρα όταν το ΝΑΤΟ περικυκλωνει την Ρωσία με σκοπό την επέμβαση του στα εσωτερικά της περιμένεις να δείξει παθητική στάση η Ρωσία.
Τι φαντασιώσεις έχετε.
Το ΝΑΤΟ έκανε συμφωνία ότι δεν θα κάνει βάσεις που θα σταθμεύουν στρατεύματα στην Αν.Ευρωπη δεν την τήρησε
Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία αξιοπιστία πλέον.
πουτινοτσολιά δεν έχεις καταλάβει ότι στο τέλος τέλος η Ρωσία ξεκίνησε έναν πόλεμο που ΔΕΝ μπορεί να κερδίσει. Το καταλαβαίνεις αυτό; Σε έναν πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας οι Ρώσοι θα εξαφανιστούν. Αν το ΝΑΤΟ ήθελε εισβολή στην Ρωσία ΔΕΝ είχε ανάγκη την Ουκρανία. Βασικά αν το ΝΑΤΟ θέλει πόλεμο με την Ρωσία η Ρωσία έδωσε την αφορμή να πάνε να τους γαμήσουν όλους μέχρι την μόσχα
-
nikos p 2020
Ότι δεν θέλουν το ΝΑΤΟ να φτάσει τόσο κοντά στη Μόσχα. Γιατί έτσι είναι τελειωμένοι. Οι Δυτικοί υποτίμησαν την αποφασιστικότητα της Ρωσίας. Νομίζανε ότι με τα δολάρια και τα ευρώ θα πετύχαιναν αυτό που δε πέτυχε ο Ναπολέοντας και ο Χίτλερ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις