Έχουμε κακούς πολιτικούς και δημοσιογράφους. Αυτός δεν είναι λόγος να μην πάρουμε σωστές αποφάσεις όταν πλέον είναι γνωστά 5 βασικά πράγματα για την πανδημία. Δεν είναι ώριμο να κινηθούμε αντιδραστικά επειδή οι πολιτικοί είναι αυτοί που είναι.ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:42Όταν στην παρουσιάζουν ως "σύμβολο" και σημείο αιχμής της πολιτικής τους, το μόνο ορατό και μετρήσιμο από τους ιθαγενείς, αναμενόμενο να στην πολεμήσουν και ως τέτοιο.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:35 Έχω την εντύπωση ότι η (μη) μάσκα έχει γίνει κάτι σαν το σύμβολο της αντίστασης. Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιους διχασμούς τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
εγω πάντως λέω οτι είναι ανεδαφικό να βάλεις μάσκα σε παιδιά δημοτικού αν ο σκοπός είναι να σταματήσεις την διασπορά και όχι να φερθείς στους μεγάλους σαν να είναι παιδιά για να νιώσουν ασφάλεια.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:35 Έχω την εντύπωση ότι η (μη) μάσκα έχει γίνει κάτι σαν το σύμβολο της αντίστασης. Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιους διχασμούς τώρα.
όπως λεμε τόσο καιρό, η μάσκα βοηθάει πέρα των άλλων να θυμόμαστε όλοι ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα, να έχουμε εγρήγορση. Οπότε όχι μάσκα στα παιδιά, για να θυμόμαστε όλοι οτι θα μας κολλήσουν αν δεν προσέχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Αύγ 2020, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Καλή ερώτηση. Το έχεις αναρωτηθεί ποτέ αυτό για την γρίπη και τους 1-3 χιλιάδες νεκρούς της; Φιλάς τους δικούς σου τον χειμώνα; Πλένεις τα χέρια σου πριν τους δώσεις το χέρι; Φοράς μάσκα όταν βρίσκεσαι κοντά τους; Ή εκεί δεν έχει τόση σημασία γιατί η θνησιμότητα της γρίπης είναι το 1/10 του κορωνοϊού;ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:30 Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που είστε εναντίον των μέτρων τι θα πείτε αν από δική σας απροσεξία αρρωστήσει και δεν τα καταφέρει κάποιος δικός σας ηλικιωμένος άνθρωπος; Δεν θα ευχόσασταν να ήσασταν πιο προσεκτικοί;
Μα δεν είναι δικό μου το μοντέλο. Επιδημιολόγοι το έφτιαξαν.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:41Μπορεί να έχεις δίκιο. Οι επιδημιολόγοι (και αρκετοί εξ αυτών δίνουν εικόνα σοβαρών και συγκροτημένων επιστημόνων) δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία σου.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:36 Αυτές οι ασήμαντες αυξήσεις είναι κάτι που προβλέπεται από τα επιδημιολογικά μοντέλα. Όπως αυτό:
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 24 Αύγ 2020, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υπάρχει μια σύγχυση και μια δικαιολογημένη ανησυχία στον πληθυσμό η οποία οφείλεται στο εξαιρετικά χαμηλό του επίπεδο και στην προβληματική ενημέρωση της κυβέρνησης. Δηλαδή ο Τσιόδρας εξηγούσε το Μάρτιο γιατί δε γίνεται να φοράς χειρουργική μάσκα για να πας με ασφάλεια στο μπαρ με τα γκέι όργια και ο hellegennes καταλάβαινε "μάσκα κακό". Πολλές μανούλες που ήταν υπέρ του μένουμε σπίτι είναι τώρα κατά της μάσκας καλοπροαίρετα επειδή κυκλοφόρησαν οι βλακείες ότι προκαλεί ανακοπή και τρομοκρατήθηκαν, συχνά το έχουν προβάλλει στα παιδιά τους. Μια έγραφε ότι ο γιος της δέκα χρονών με το που βάζει τη μάσκα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται άσπρος σαν πανί. Μιλάμε για μαζική υστερία αλλά εν πάση περιπτώσει καλοπροαίρετη.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:35 Έχω την εντύπωση ότι η (μη) μάσκα έχει γίνει κάτι σαν το σύμβολο της αντίστασης.
Και βέβαια έχεις το πρακτικό θέμα ότι όντως είναι πολύ δύσκολο για παιδιά, ιδιαίτερα για τα κακομαθημένα βλαστάρια των Ελ που σπάνε αυτοκίνητο δασκάλου και χέρι συμμαθητή στην 1η δημοτικού [*] και η μαμά{*} είναι "μα είναι ένα φυσιολογικό αγόρι εσείς είστε όλοι προβληματικοί" να μάθουν τη χρήση της μάσκας και τους βασικούς κανόνες υγιεινής.
Αλλά ναι στην πλειοψηφία τους οι ψεκ πιστεύουν τις μαλακιες που πιστεύουν σαν identity markers. Όπως όλα τα identity markers, κατά βάση είναι πάρα πολύ παράλογες μαλακίες και υπάρχουν μόνο για να αλληλοαναγνωρίζονται ότι "ανήκω σε αυτούς" (οι οποίοι είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από εμάς τους υπόλοιπους). Γι' αυτό θέλει πούτσα. Όχι συζητήσεις. Οι συζητήσεις είναι για τους λογικούς. Οι ψεκ απλά ας το πάρουν απόφαση ότι είναι μειοψηφία και θα κάνουν ό,τι θέλει η πλειοψηφία αλλιώς πούτσα.
[*] τον έχουμε συμμαθητή γιατί αυτή είναι η καταδίκη μου
{*} φανατικότατη αρνήτρια του Covid γιατί ο θεός είναι δύο φορές εκδικητικός πούστης απέναντί μου
Να στο θέσω λίγο πιο ωμά.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:39Όχι μόνο για μένα αν και δεν είμαι ακριβώς λυκόπουλο. Έχω υπερήλικα στην ένατη δεκαετία στο σπίτι. Δε με παίρνει να το δω "αντίσταση και πάλη"ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:34 Αλλά σε κάποιον που γράφει ότι ζει την καθημερινότητά του έχοντας συνεχώς μπροστά του το φάσμα ενδεχόμενης εισαγωγής σε ΜΕΘ,
Αν θεωρούμε την όποιου τύπου δημοκρατία ένα σύστημα στο οποίο η πλειονότητα καθορίζει τα πράγματα, θα έπρεπε να σκεφτόμαστε και ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνουμε πίσω εμείς και όχι να υπαγορεύσουμε συμπεριφορές σε άλλους. Γι' αυτό σου είπα και πριν ότι μόνο η θέσπιση νόμων και κωδίκων μετράει στην παρούσα φάση.
Αν όλοι όσοι έχετε προτάσεις και ιδέες εξανίστασθε με ό,τι διαφορετικό βλέπετε γύρω σας, προσπαθήστε να διακόψετε τη δραστηριότητά σας αν είστε κύριοι του εαυτού σας ή βρείτε μια φόρμουλα να πείσετε συνεργάτες ή αφεντικά ότι δεν προτίθεστε να διακινδυνεύετε εισαγωγές σε ΜΕΘ, με την παρουσία σας σε εργασία και τη μεταφορά σας με τα Μέσα.
Κι ελάτε να συζητήσουμε τις απαντήσεις που θα πάρετε.
ο Θεός είναι δίκαιος και τα βλέπει όλα, κάτι θα ξέρει.foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:48 {*} φανατικότατη αρνήτρια του Covid γιατί ο θεός είναι δύο φορές εκδικητικός πούστης απέναντί μου
'Οχι. Δεν τα είχα αναρωτηθεί ποτέ αυτά μέχρι φέτος. Δεν είχα συνειδητοποιήσει. Κακώς. Στο μέλλον θα κοπούν τα πολλά πολλά.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:47Καλή ερώτηση. Το έχεις αναρωτηθεί ποτέ αυτό για την γρίπη και τους 1-3 χιλιάδες νεκρούς της; Φιλάς τους δικούς σου τον χειμώνα; Πλένεις τα χέρια σου πριν τους δώσεις το χέρι; Φοράς μάσκα όταν βρίσκεσαι κοντά τους; Ή εκεί δεν έχει τόση σημασία γιατί η θνησιμότητα της γρίπης είναι το 1/10 του κορωνοϊού;ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:30 Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που είστε εναντίον των μέτρων τι θα πείτε αν από δική σας απροσεξία αρρωστήσει και δεν τα καταφέρει κάποιος δικός σας ηλικιωμένος άνθρωπος; Δεν θα ευχόσασταν να ήσασταν πιο προσεκτικοί;
Ωστόσο αυτό δεν είναι απάντηση στην ερώτησή μου. Οι επιδημιολόγοι έχουν υπόψη τους αυτά τα στοιχεία που δίνεις εδώ. Και είναι εξαιρετικά ανήσυχοι.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:47Μα δεν είναι δικό μου το μοντέλο. Επιδημιολόγοι το έφτιαξαν.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:41Μπορεί να έχεις δίκιο. Οι επιδημιολόγοι (και αρκετοί εξ αυτών δίνουν εικόνα σοβαρών και συγκροτημένων επιστημόνων) δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία σου.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:36 Αυτές οι ασήμαντες αυξήσεις είναι κάτι που προβλέπεται από τα επιδημιολογικά μοντέλα. Όπως αυτό:
Spoiler
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΑΪ.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:56'Οχι. Δεν τα είχα αναρωτηθεί ποτέ αυτά μέχρι φέτος. Δεν είχα συνειδητοποιήσει. Κακώς. Στο μέλλον θα κοπούν τα πολλά πολλά.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:47Καλή ερώτηση. Το έχεις αναρωτηθεί ποτέ αυτό για την γρίπη και τους 1-3 χιλιάδες νεκρούς της; Φιλάς τους δικούς σου τον χειμώνα; Πλένεις τα χέρια σου πριν τους δώσεις το χέρι; Φοράς μάσκα όταν βρίσκεσαι κοντά τους; Ή εκεί δεν έχει τόση σημασία γιατί η θνησιμότητα της γρίπης είναι το 1/10 του κορωνοϊού;ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:30 Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που είστε εναντίον των μέτρων τι θα πείτε αν από δική σας απροσεξία αρρωστήσει και δεν τα καταφέρει κάποιος δικός σας ηλικιωμένος άνθρωπος; Δεν θα ευχόσασταν να ήσασταν πιο προσεκτικοί;
Ωστόσο αυτό δεν είναι απάντηση στην ερώτησή μου. Οι επιδημιολόγοι έχουν υπόψη τους αυτά τα στοιχεία που δίνεις εδώ. Και είναι εξαιρετικά ανήσυχοι.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:47Μα δεν είναι δικό μου το μοντέλο. Επιδημιολόγοι το έφτιαξαν.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:41
Μπορεί να έχεις δίκιο. Οι επιδημιολόγοι (και αρκετοί εξ αυτών δίνουν εικόνα σοβαρών και συγκροτημένων επιστημόνων) δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 24 Αύγ 2020, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ρε φίλε, όχι. Όχι. Όχι. Η μάσκα είναι στην βέλτιστη των περιπτώσεων ένα επικουρικό μέτρο. Άλλωστε αυτό λένε και οι ειδικοί. Λένε φορέστε την αν ΔΕΝ γίνεται αλλιώς, αν δεν μπορείτε να τηρήσετε αποστάσεις, κτλ. Πουθενά κανείς δεν είπε «φορέστε την για να διασκεδάσετε». Η μάσκα ΔΕΝ μπορεί να σε προστατεύσει καθόλου μα καθόλου στο γήπεδο, στον κινηματογράφο, σε συναυλίες ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει μεγάλος συνωστισμός, εφόσον ο ιός μεταδίδεται εύκολα. Εκεί ζυγίζεις την απειλή. Ή την βρίσκεις μεγάλη και τα κλείνεις όλα αυτά και αφήνεις μόνο τα απαραίτητα ανοιχτά ή τα ανοίγεις και τελείωσε. Καμμιά μάσκα δεν πρόκειται να περιορίσει την εξάπλωση ιού που μεταδίδεται εύκολα σε κοντινές αποστάσεις αν πηγαίνεις σε συναυλίες, πάρτι, κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:46 Μα δεν σου ζήτησε κανείς να προσκυνήσεις τη μάσκα. Δεν τη θέλεις, δεν τη φοράς.
Απλώς κόβονται πάλι επ' αόριστον και τα ασμπέτε, οι συναυλίες, οι κερκίδες, τα πανηγύρια και οτιδήποτε άλλο ήταν τόσο σημαντικό, που δεν μπορούσε να λειτουργήσει με κάποιο σχετικό μέτρο, γιατί εμείς δεν προσκυνάμε.
Αυτή η λογική που λέει «βάζω μάσκα και άρα είναι οκέι να στριμωχτώ με άλλους 10.000 καθαρά για λόγους διασκέδασης» οδηγεί μαθηματικά σε επιδείνωση, εάν και εφόσον μιλάς για ιό με υψηλή μεταδοτικότητα. Ίσως μάλιστα να είναι από τους λόγους που στην Αμερική υπάρχουν μέρη που έγινε της πουτάνας. Θεώρησαν ότι με τις μάσκες είναι ασφαλές να βρίσκονται ο ένας πάνω στον άλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Περίεργος ιός. Όταν κάτσεις κάτω κλείνει ο διακόπτης μετάδοσης. Ξανανοίγει, δε, αν περάσουν 12 τα μεσάνυχτα. Ο ιός της Σταχτοπούτας.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:51 Στην Βενετία πάντως ένα σωρό κόσμος έχει πάει και κυκλοφορεί με μάσκα στους δρόμους και την βγάζει όταν κάτσει κάπου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Planis
Αν εσύ νιώθεις μεταμέλεια για το παρελθόν ο οποίος εντέλει δεν ελάμβανες κάποια απόφαση, οι «ειδικοί» και οι πολιτικοί οι οποίοι τους «ακούν ευλαβικά» θα έπρεπε να δικάζονταν ως κατά συρροήν εξ αμελείας δολοφόνοι. Δεν βλέπω κάποια τέτοια διάθεση μεταμέλειας πάντως. Μήπως βλέπεις εσύ;ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:56 'Οχι. Δεν τα είχα αναρωτηθεί ποτέ αυτά μέχρι φέτος. Δεν είχα συνειδητοποιήσει. Κακώς. Στο μέλλον θα κοπούν τα πολλά πολλά.
Κάτι που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δεν το περνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου
Φιλαράκι μου κάθε μέρα γυμναστήριο είναι 3 μήνες στο κρεβάτι
Δεν έχει πια κορωνοιο, έκανε όλα τα τεστ
Είναι σαν να βλέπεις τον παππού σου, 15 κιλά κάτω, μου ψιθυρίζει για να μιλήσει και περπατάει με το ζόρι
Φυσικά δεν μπορεί να μετακινηθεί, ενθουσιάστηκε τις προαλλες που μπόρεσε να χασμουρηθει μετά 3 μήνες γιατί σημαίνει ότι ο οργανισμός δίνει σήμα ότι δεν μπορεί
Φιλαράκι μου κάθε μέρα γυμναστήριο είναι 3 μήνες στο κρεβάτι
Δεν έχει πια κορωνοιο, έκανε όλα τα τεστ
Είναι σαν να βλέπεις τον παππού σου, 15 κιλά κάτω, μου ψιθυρίζει για να μιλήσει και περπατάει με το ζόρι
Φυσικά δεν μπορεί να μετακινηθεί, ενθουσιάστηκε τις προαλλες που μπόρεσε να χασμουρηθει μετά 3 μήνες γιατί σημαίνει ότι ο οργανισμός δίνει σήμα ότι δεν μπορεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 25 Αύγ 2020, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αμάν, πάτησα κουμπάκι.
Μα ήδη έχουν δοθεί αυτές οι απαντήσεις. Και δεν τίθεται καν θέμα φόρμουλας ή πειθούς για συνεργάτες και αφεντικά απλώς γιατί με τη μεγαλύτερη διασπορά, θα πάψουν να υφίστανται ως τέτοιοι. Oπότε, σταματάει και η επικινδυνότητα μετάδοσης σε μμε και οι γκρίνιες για τη μάσκα.ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:51Να στο θέσω λίγο πιο ωμά.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:39Όχι μόνο για μένα αν και δεν είμαι ακριβώς λυκόπουλο. Έχω υπερήλικα στην ένατη δεκαετία στο σπίτι. Δε με παίρνει να το δω "αντίσταση και πάλη"ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:34 Αλλά σε κάποιον που γράφει ότι ζει την καθημερινότητά του έχοντας συνεχώς μπροστά του το φάσμα ενδεχόμενης εισαγωγής σε ΜΕΘ,
Αν θεωρούμε την όποιου τύπου δημοκρατία ένα σύστημα στο οποίο η πλειονότητα καθορίζει τα πράγματα, θα έπρεπε να σκεφτόμαστε και ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνουμε πίσω εμείς και όχι να υπαγορεύσουμε συμπεριφορές σε άλλους. Γι' αυτό σου είπα και πριν ότι μόνο η θέσπιση νόμων και κωδίκων μετράει στην παρούσα φάση.
Αν όλοι όσοι έχετε προτάσεις και ιδέες εξανίστασθε με ό,τι διαφορετικό βλέπετε γύρω σας, προσπαθήστε να διακόψετε τη δραστηριότητά σας αν είστε κύριοι του εαυτού σας ή βρείτε μια φόρμουλα να πείσετε συνεργάτες ή αφεντικά ότι δεν προτίθεστε να διακινδυνεύετε εισαγωγές σε ΜΕΘ, με την παρουσία σας σε εργασία και τη μεταφορά σας με τα Μέσα.
Κι ελάτε να συζητήσουμε τις απαντήσεις που θα πάρετε.
Είναι η άλλη εκδοχή του "μένουμε σπίτι". Χωρίς μάσκα και ελεύθεροι από όλους και όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ μέχρι στιγμής έχω εξαιρετική εντύπωση για τους ειδικούς αυτής της κρίσης. Και πιστεύω χωρίς να μπορώ να το αποδείξω ότι αν τους είχαν ακούσει λίγο προσεκτικότερα οι πολιτικοί εκεί κατά τα μέσα Ιουνίου που τους παραγκώνισαν και άρχισαν τις ανοησίες, σήμερα θα ήμασταν σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.Planis έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:00Αν εσύ νιώθεις μεταμέλεια για το παρελθόν ο οποίος εντέλει δεν ελάμβανες κάποια απόφαση, οι «ειδικοί» και οι πολιτικοί οι οποίοι τους «ακούν ευλαβικά» θα έπρεπε να δικάζονταν ως κατά συρροήν εξ αμελείας δολοφόνοι. Δεν βλέπω κάποια τέτοια διάθεση μεταμέλειας πάντως. Μήπως βλέπεις εσύ;ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:56 'Οχι. Δεν τα είχα αναρωτηθεί ποτέ αυτά μέχρι φέτος. Δεν είχα συνειδητοποιήσει. Κακώς. Στο μέλλον θα κοπούν τα πολλά πολλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις