τουρκία τέλος. Δεν έχει συμμάχους, την μισούν όλοι οι γείτονές της και οι σχεσεις με χαμας κλπ τρομοκρατικές οργανώσεις ισλαμιστών είναι αρκετές για να βγάλει σπυριά όλη η δύση.kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:14Η αισιοδοξία είναι σχετική έννοια. Εξαρτάται τι εννοείς.Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:10 γενικα kameron δεν εισαι και πολυ αισιοδοξος γενικα οχι μονο στο θεμα συζητηςη εχω αντιληφθει![]()
Αν εννοείς ότι η κρίση θα ξεπερασθεί σχετικά εύκολα, business as usual, θα παρέμβουν οι Αμερικανοί, θα κάνουν πίσω οι Τούρκοι αν δούνε το γαλλικό αεροπλανοφόρο και τα συναφή, τότε όντως δεν είμαι αισιόδοξος.
Από εκεί και πέρα, αν ανοίξει η πόρτα του τρελοκομείου, ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα βγει από μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ασφαλως κανεις δενμπορει να προδικασει τι θα συμβει(προσωπικα πιστευω θα επαληθευτουν οι προφητειες,εδω φτασαμε να μιλαμε γι αναυτικα μιλια και να υπαρχει τετοια ενταση...αλλα αυτα εγω)kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:14Η αισιοδοξία είναι σχετική έννοια. Εξαρτάται τι εννοείς.Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:10 γενικα kameron δεν εισαι και πολυ αισιοδοξος γενικα οχι μονο στο θεμα συζητηςη εχω αντιληφθει![]()
Αν εννοείς ότι η κρίση θα ξεπερασθεί σχετικά εύκολα, business as usual, θα παρέμβουν οι Αμερικανοί, θα κάνουν πίσω οι Τούρκοι αν δούνε το γαλλικό αεροπλανοφόρο και τα συναφή, τότε όντως δεν είμαι αισιόδοξος.
Από εκεί και πέρα, αν ανοίξει η πόρτα του τρελοκομείου, ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα βγει από μέσα.
απλα βλεπω παντα παιρνεις το αρνητικο σεναριο για μας,οχι μονο εδω
οι πιθανοτητες αν ανοιξει πυρ η τουρκια να μην εχει καλο τελος λογω διπλωματικων συσχετισμων δεν ειναι μικρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 10 Σεπ 2020, 03:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω δίνουμε υπερβολική σημασία στο ποιός θα ανοίξει πρώτος πυρ. Λες κι αν το κάνουν οι Τούρκοι, αναφανδόν όλοι θα στέρξουν να μας υποστηρίξουν ή αν ανοίξουμε εμείς, θα πάρουν το μέρος της Τουρκίας. Εδώ δεν παίζεται blame game και σίγουρα δεν αφορά δύο πεντάχρονα που θα αναζητήσουν δικαιοσύνη με το επιχείρημα "κυρία κυρία, αυτός άρχισε πρώτος".
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Κόκκορας
στο ναυαρινο επαιξε τον ρολο του και ξεφυγε η κατασταση
θα παιξει ρολο στον βαθμο που θα επηρεασει κοινη γνωμη συμμαχικων κρατων
διαφορετικα οχι
διαφορετικα οχι
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:27ασφαλως κανεις δενμπορει να προδικασει τι θα συμβει(προσωπικα πιστευω θα επαληφθουν οι προφητειες,εδω φτασαμε να μιλαμε γι αναυτικα μιλια και να υπαρχει τετοια ενταση...αλλα αυτα εγω)kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:14Η αισιοδοξία είναι σχετική έννοια. Εξαρτάται τι εννοείς.Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:10 γενικα kameron δεν εισαι και πολυ αισιοδοξος γενικα οχι μονο στο θεμα συζητηςη εχω αντιληφθει![]()
οι πιθανοτητες αν ανοιξει πυρ η τουρκια να μην εχει καλο τελος λογω διπλωματικων συσχετισμων δεν ειναι μικρη.
Κοκκορα εδω εχουμε σοβαρό πρόβλημα
Και μας δουλεύεις με προφητειες, ελεοςςςςς
Λες τα περισσότερα likes να γείρουν την πλάστιγγαΚόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:57 στο ναυαρινο επαιξε τον ρολο του και ξεφυγε η κατασταση
διαφορετικα οχι
Αν δεν κανω λαθος οι προφητειες λενε οτι θα παρουμε την Πολη.Αρα σε καλο δρομο ειμαστε.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:59Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:27ασφαλως κανεις δενμπορει να προδικασει τι θα συμβει(προσωπικα πιστευω θα επαληφθουν οι προφητειες,εδω φτασαμε να μιλαμε γι αναυτικα μιλια και να υπαρχει τετοια ενταση...αλλα αυτα εγω)kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:14
Η αισιοδοξία είναι σχετική έννοια. Εξαρτάται τι εννοείς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό το σημείο είναι κάπως δυσδιάκριτο στο κείμενοGoBack έγραψε: 10 Σεπ 2020, 03:02 Αν δεν κανω λαθος οι προφητειες λενε οτι θα παρουμε την Πολη.Αρα σε καλο δρομο ειμαστε.
- Κόκκορας
δεν εχει να κανει...οι (ματαιοδοξοι)πολιτικοι σκεφτονται τα συμφεροντα τους,αλλα πρωτα και πανω απο ολα σκεφτονται την καρεκλα τους
και η καρεκλα τους ειναι αμεσα συνυφασμενη με την συλλογικη συνειδηση και τα πιστευω της πλειοψηφιας.
αυτοι λειτουργουν σε επιπεδο επικοινωνιακο
αν λοιπον τα (διεθνη)θελω ενος πολιτικου συμβαδιζουν με τα θελω του κοινου,τα τελευταια λειτουργουν πολλαπλασιαστικα.ως καταλυτης
διαφορετικα μπορει π.χ να κερδιζεις στο βιετναμ.να θες να συνεχισεις
αλλα στο εσωτερικο να χεις χασει το επικοινωνιακο παιχνιδι και αναγκαζεσαι να τους γυριζεις πισω.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Ναι αλλα δεν διευκρινιζουν πόσοι εξ ημάς (πήξε αριστερουλη) θα εχουμε απομείνει να το θαυμασουμε, τυπεGoBack έγραψε: 10 Σεπ 2020, 03:02Αν δεν κανω λαθος οι προφητειες λενε οτι θα παρουμε την Πολη.Αρα σε καλο δρομο ειμαστε.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:59Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:27
ασφαλως κανεις δενμπορει να προδικασει τι θα συμβει(προσωπικα πιστευω θα επαληφθουν οι προφητειες,εδω φτασαμε να μιλαμε γι αναυτικα μιλια και να υπαρχει τετοια ενταση...αλλα αυτα εγω)
- Κόκκορας
κοιτα δεν θελω να κανω κηρυγμα και γω σε αυτην την πλευρα του ποταμου ημουνΜη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:59Κόκκορας έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:27ασφαλως κανεις δενμπορει να προδικασει τι θα συμβει(προσωπικα πιστευω θα επαληφθουν οι προφητειες,εδω φτασαμε να μιλαμε γι αναυτικα μιλια και να υπαρχει τετοια ενταση...αλλα αυτα εγω)kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 02:14
Η αισιοδοξία είναι σχετική έννοια. Εξαρτάται τι εννοείς.
αλλα τελικως ειχα λαθος, πνευματικος κοσμος υπαρχει,αγιοι επισης
και τι να κανω να πω ψεμματα;!
και τις ερμηνευσαν ετσι
τοτε πιθανοτατα θα γινει.
βεβαιως δεν το ξερουμε στα σιγουρα αυτο,μπορει να τα μεταφεραν και αλλιως..(Αν και οι μαρτυριες στα βιβλια συγκλινουν ειναι η αληθεια)
αν τα ακουγα εγω θα σου λεγα σιγουρα
- Κόκκορας
με ανησυχει αυτο το κανα δυο νησια της προφητειας 
οπως και η μεγαλη πειναπου προμηνυεται
τελος παντων
οπως και η μεγαλη πειναπου προμηνυεται
τελος παντων
- Κόκκορας
θα ναι διεθνης ας πουμε κατοχη(οπως στον πρωτο παγκοσμιο) αλλα ελληνικη διοικηση καπως ετσι
επισης δεν θα παρουμε τπτ απο μικρα ασια(η οποια θα ερημωσει σχεδον απο τα πυρηνικα),αλλα θα εχουμε ελευθερη προσβαση
edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 10 Σεπ 2020, 03:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Καλό νέο αυτό. Αρχίζει και ξεκαθαριζει το τοπίο σχετικά με το ποιός τελικά βρίσκεται απέναντι σε ποιον και ποιά συμφέροντα συγκρούονται.Orion22 έγραψε: 10 Σεπ 2020, 03:15 ένα τελευταίο και gn από μένα
https://twitter.com/GerardAraud/status/ ... 9128926209
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia