Προφανώς κάνουν πλάκα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Planis
Re: Ο πρώτος νεκρός
Όταν λέμε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική στους ανοιχτούς χώρους, σημαίνει ότι θα περιπολούν αστυφύλακες και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους δρόμους σε αυτούς που δεν φορούν μάσκα;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα κρούσματα κάθε ημέρας είναι αυτά που επιβεβαιώθηκαν μέχρι τις 3 το μεσημέρι.Μέχρι να πάρουν το δείγμα και να το εξετάσουν έχει χρόνο.Ουσιαστικά είναι τα κρούσματα της προηγούμενης.
Τις Κυριακές λοιπόν αρκετοί αποφεύγουν να πηγαίνουν για εξέταση και μερικά εργαστήρια είναι κλειστά.
εχει χαθει η μπαλα, εξου και τα τοπικα λοκ νταουν. π.χ. η χαλκιδική μπηκε σε λοκ νταουν με προ 10ημερου τη μεγαλη φουσκα της βιομηχανιας συσκευασιας ελιας και εως 5 κρουσματα ημερησιως. απο την αλλη όσα κρουσματα είχαν οι βορειοι νομοι όλα είχαν περασει απο χαλκιδικη.
Τους τουριστικούς προορισμούς τους "τελείωσαν" τα πάρτυ που έκαναν κάποιοι βλάκες.panos291 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:50Ουρες θα κανει ο κοσμος για να ταξιδεψει σε προορισμό που σε βαζει να κυκλοφορας με μασκα στο δρομο, θελει αικιου 150+ για να το καταλαβει κανεις.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:46Υπάρχουν κάποιοι που θα ακυρώσουν προκειμένου να μην κυκλοφορούν έξω με μάσκα. Δεν έχει σημασία αυτό που ρωτάς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:43
Και τι κόφτει, δεν μπορούν να καταναλώσουν με τη μάσκα;
Να μας εξηγησουν αυτα τα γελοια υποκειμενα γιατι με 4-5 κρουσματα τη μερα τελειωνουν ενα τουριστικο προορισμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα σου πω πως το καταλαβαίνω εγώ χωρίς να έχω κάποια εξειδικευμένη γνώση.panos291 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:50 Να μας εξηγησουν αυτα τα γελοια υποκειμενα γιατι με 4-5 κρουσματα τη μερα τελειωνουν ενα τουριστικο προορισμο.
Δεν νομίζω ότι είναι τα 4-5 κρούσματα. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχεις 4-5 που βρέθηκαν θετικούς και μένουν στην περιοχή και άλλους 10-15 που να έχουν γυρίσει Αθήνα ή αλλού και να βρέθηκαν εκεί θετικοί μετά την επίσκεψή τους στην Κρήτη. Αυτά μαζί με το ιστορικό των κρουσμάτων (γιατί άλλο πράγμα είναι να έκανα διακοπές μόνος μου σε απόμερες παραλίες και άλλο να επισκεπτόμουν με τη σειρά όλα τα κλαμπάκια μιας περιοχής) και μαζί με ό,τι άλλο στοιχείο συγκεντρώνουν φαντάζομαι ότι τροφοδοτούν κάποιους αλγορίθμους που τους δείχνουν μια εκτιμώμενη διασπορά στην περιοχή και σημαίνουν κατά περίπτωση συναγερμό.
Όσο για τον αστείο του πράγματος της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, συμφωνώ. Αλλά όταν κάποιοι λέγαμε ότι θα πρέπει ο κόσμος να παίρνει μέτρα προστασίας (όπως μάσκα σε εσωτερικούς χώρους αφού έχει απολυμάνει τα χέρια του) αρκετοί εδώ διαφωνούσατε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί. Πείστηκαν λοιπόν και οι ειδικοί και ενώ θα ήθελαν τον τουρίστα να βάλει μάσκα μόνο όταν μπει πχ στο κατάστημα να ψωνίσει, σου λένε αυτοί δεν θα το εφαρμόσουν οπότε οριζόντια χρήση παντού μπας και πετύχουμε να καταφέρουμε να φοράει μάσκα την ώρα που θα μπαίνει και στο κατάστημα.
- NewModelArmy
Ναι και η Μύκονος 10 κρούσματα συνολο έχει επισημα και σημερα σε μια πτήση προς την Κυπρο βρηκαν 17 θετικους. Η ομερτα και η συγκαληψη των κρουσματων στα νησια δεν πρεπει να έχει προηγουμενο.
Αμήν. Φέτος η κατάσταση, αν θέλαμε ανοικτές τουριστικές επιχειρήσεις, απαιτούσε πειθαρχία και τελικά πολύ λίγοι το κατάλαβαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:02 Τους τουριστικούς προορισμούς τους "τελείωσαν" τα πάρτυ που έκαναν κάποιοι βλάκες.
Τυπικά ναι. Πρακτικά μπορεί και να μην γίνει. Ένα τέτοιο μέτρο όμως επιτηρείται πολύ πιο εύκολα από το να σου ζητήσει να φοράς μάσκα στις παρακάτω 37 περιπτώσεις. Σε βλέπει και σου κάνει άμεσα παρατήρηση ή ρίχνει πρόστιμο χωρίς μα και μου.Planis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:50 Όταν λέμε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική στους ανοιχτούς χώρους, σημαίνει ότι θα περιπολούν αστυφύλακες και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους δρόμους σε αυτούς που δεν φορούν μάσκα;![]()
-
Planis
Πρόκειται δηλαδή στα σοβαρά να περπατάει ο κόσμος στους δρόμους και να φοράει μάσκες; Το πιστεύετε πραγματικά αυτό ότι θα συμβεί; Πού ζείτε;ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:08Θα σου πω πως το καταλαβαίνω εγώ χωρίς να έχω κάποια εξειδικευμένη γνώση.panos291 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:50 Να μας εξηγησουν αυτα τα γελοια υποκειμενα γιατι με 4-5 κρουσματα τη μερα τελειωνουν ενα τουριστικο προορισμο.
Δεν νομίζω ότι είναι τα 4-5 κρούσματα. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχεις 4-5 που βρέθηκαν θετικούς και μένουν στην περιοχή και άλλους 10-15 που να έχουν γυρίσει Αθήνα ή αλλού και να βρέθηκαν εκεί θετικοί μετά την επίσκεψή τους στην Κρήτη. Αυτά μαζί με το ιστορικό των κρουσμάτων (γιατί άλλο πράγμα είναι να έκανα διακοπές μόνος μου σε απόμερες παραλίες και άλλο να επισκεπτόμουν με τη σειρά όλα τα κλαμπάκια μιας περιοχής) και μαζί με ό,τι άλλο στοιχείο συγκεντρώνουν φαντάζομαι ότι τροφοδοτούν κάποιους αλγορίθμους που τους δείχνουν μια εκτιμώμενη διασπορά στην περιοχή και σημαίνουν κατά περίπτωση συναγερμό.
Όσο για τον αστείο του πράγματος της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, συμφωνώ. Αλλά όταν κάποιοι λέγαμε ότι θα πρέπει ο κόσμος να παίρνει μέτρα προστασίας (όπως μάσκα σε εσωτερικούς χώρους αφού έχει απολυμάνει τα χέρια του) αρκετοί εδώ διαφωνούσατε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί. Πείστηκαν λοιπόν και οι ειδικοί και ενώ θα ήθελαν τον τουρίστα να βάλει μάσκα μόνο όταν μπει πχ στο κατάστημα να ψωνίσει, σου λένε αυτοί δεν θα το εφαρμόσουν οπότε οριζόντια χρήση παντού μπας και πετύχουμε να καταφέρουμε να φοράει μάσκα την ώρα που θα μπαίνει και στο κατάστημα.
https://www.news.com.au/lifestyle/healt ... 680805b817
Αυτά και για την αγέλη. Και στην Μαδρίτη πάλι χαμός από κρούσματα. Κατά τα άλλα μοντέλο Σουηδίας και μπούρδες.
Αυτά και για την αγέλη. Και στην Μαδρίτη πάλι χαμός από κρούσματα. Κατά τα άλλα μοντέλο Σουηδίας και μπούρδες.
Ναι. Και να παρακαλάμε να μην υπάρξει κάποια δραματική αύξηση (δεν φαίνεται για την ώρα) γιατί αυτό θα είναι το λιγότερο. Δηλαδή οι Απωανατολίτες δεν είναι άνθρωποι που κυκλοφορούν με μάσκες;Planis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:14 Πρόκειται δηλαδή στα σοβαρά να περπατάει ο κόσμος στους δρόμους και να φοράει μάσκες; Το πιστεύετε πραγματικά αυτό ότι θα συμβεί; Πού ζείτε;
Αδικα φαγαμε λοκνταουν θες να πεις.Arisvilla έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:14 https://www.news.com.au/lifestyle/healt ... 680805b817
Θεριζει στα Χανια η θανατηφορα ασθενεια των μηδεν νεκρων, ολοι στα καταφυγια.
Στα μικρά μαγαζιά της δικής μου διπλανής πόρτας, έχουν τραπεζάκι με αντισηπτικό στην είσοδο και αν δεν έχεις μάσκα, σε αφήνουν να περάσεις αν κρατάς απόσταση. Οι ιδιοκτήτες φοράνε. Και τώρα πια, κυκλοφορούνε πάμφθηνες μάσκες, οπότε έχουν προμηθευτεί οι περισσότεροι καταστηματάρχες. Στην τελική, όποιος δεν θέλει να μπει, μπορεί να πει τι πράγματα θέλει και να παραμείνει έξω από το μαγαζί. Αν υπάρχει διάθεση συνεργασίας -και στα μικρά μαγαζιά υπάρχει- όλα λύνονται.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 18:55Δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τον τροχονόμο και να απαγορεύσει την είσοδο.foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 15:52 Ναι αλλά στα μικρά ελληνικά μαγαζιά της διπλανής πόρτας που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και αποτελούν την κολώνα της κοινωνιας ισχύει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και δε θα κάνω εγώ τον τροχονόμο.
Κι εγώ έχω ταμπελάκι να φοράνε μάσκα, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ την είσοδο. Έχω ρωτήσει άλλωστε σχετικά και την αστυνομία.
Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως, είναι ότι οι ηλικιωμένοι είναι πολύ πιο προσεκτικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-