!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

omg kai 3 lol έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:29
Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:52
Blackdog έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:07

Μαλλον ειμαι κυνικος, αλλα δεν μου κανει καμμια εντυπωση. Εδω οι δολοφονιες γινανε σαπουνοπερα. Ο Μ Αυρηλιος εγραψε καποτε "αν δεν μπορεις να τους εκπαιδευσεις, μαθε να τους ανεχεσαι", το οποιο ειναι απ τις πιο καλες συμβουλες που εχω ακουσει :102:
Ο κυνισμός είναι ενδεχομένως και μια μορφή άμυνας σε όσα κατακλύζουν τον ''σκληρό σου δίσκο''. Προσωπικά διαφωνώ με τον Μάρκο Αυρήλιο περί ανοχής.

δεν ειναι κυνισμος αυτο που αναφερει ο Μαρκος Αυρηλιος ειναι η παραλλαγη του "αν δεν μπορω να αλλαξω τα πραγματα τοτε προσπαθω να μη με αλλαξουν εκεινα" που αναφερεται σε ολες τις θρησκειες στα υψηλοτερα σταδια μυησης

κι ενα bonus διαχρονικο που ταιριαζει γαντι:

"δεν θα αφησω κανενα να με συρει τοσο χαμηλα ωστε να καταντησω να τον μισησω"

:wink
Ο Μπλακ Ντογκ χαρακτήρισε εαυτόν κυνικό.Δικαίωμά του και όχι απαραίτητα μεμπτό.
Θεωρώ πως ο Μάρκος Αυρήλιος έγραψε και εννοούσε αυτό,το ξεκάθαρο, στο απόφθεγμα.
Κι ερωτώ. Γιατι θα πρέπει να ανέχομαι ανθρώπους που δεν έχουν στάλα ενσυναίσθηση, δίχως να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με τις ανήθικες πρακτικές τους, ενίοτε; Να δώσω το στίγμα μιας συμπεριφοράς, προκειμένου να γλυτώσω καταστάσεις και πράγματα, απ'το να βγαίνω σε μεταγενέστερο χρόνο και να ηθικολογώ εκ του ασφαλούς;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:46

Ο κυνισμός είναι ενδεχομένως και μια μορφή άμυνας σε όσα κατακλύζουν τον ''σκληρό σου δίσκο''. Προσωπικά διαφωνώ με τον Μάρκο Αυρήλιο περί ανοχής.

δεν ειναι κυνισμος αυτο που αναφερει ο Μαρκος Αυρηλιος ειναι η παραλλαγη του "αν δεν μπορω να αλλαξω τα πραγματα τοτε προσπαθω να μη με αλλαξουν εκεινα" που αναφερεται σε ολες τις θρησκειες στα υψηλοτερα σταδια μυησης

Θεωρώ πως ο Μάρκος Αυρήλιος έγραψε και εννοούσε αυτό,το ξεκάθαρο, στο απόφθεγμα.
Κι ερωτώ. Γιατι θα πρέπει να ανέχομαι ανθρώπους που δεν έχουν στάλα ενσυναίσθηση, δίχως να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με τις ανήθικες πρακτικές τους, ενίοτε; Να δώσω το στίγμα μιας συμπεριφοράς, προκειμένου να γλυτώσω καταστάσεις και πράγματα, απ'το να βγαίνω σε μεταγενέστερο χρόνο και να ηθικολογώ εκ του ασφαλούς;

και δηλαδη τι ακριβως κανεις οταν δεν ανεχεσαι αυτους τους ανθρωπους;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Blackdog έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:21
Blackdog έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:07

Μαλλον ειμαι κυνικος, αλλα δεν μου κανει καμμια εντυπωση. Εδω οι δολοφονιες γινανε σαπουνοπερα. Ο Μ Αυρηλιος εγραψε καποτε "αν δεν μπορεις να τους εκπαιδευσεις, μαθε να τους ανεχεσαι", το οποιο ειναι απ τις πιο καλες συμβουλες που εχω ακουσει :102:
Kαπως ετσι, λενε οτι πισω απο καθε κυνικο βρισκεται ενας απογοητευμενος ιδεαλιστης.

Οσο αφορα τον Μ.Α. ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας. Εχω κουραστει να τσακωνομαι. Αυτοι οι πστηδες ειναι σαν την λερναια υδρα, ενα κοβεις, δυο βγαινουνε. Δεν την παλευω αλλιως, μεγαλωσα αρκετα για να ειμαι τοσο θυμωμενος.
Σεβαστό. Πέραν των όποιων διαφωνιών, κι εγώ απογοητευμένη είμαι με όσα ακούω και βλέπω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει πια, ο λογισμός και το δικό μου όνειρο περί ιδανικού. Μάλλον θα φάω πολλές φάπες γι'αυτό . Ένας μαλάκας ευαίσθητος παραμένω,με πλήρη επίγνωση των όσων διαδραματίζονται. Απλά, ''πατάω'' φωνάρα και τσαμπουκαλεύομαι και επι του πρακτέου, αν παραστεί ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

omg kai 3 lol έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:50

και δηλαδη τι ακριβως κανεις οταν δεν ανεχεσαι αυτους τους ανθρωπους;
Για να μην μπερδεύεσαι ομιλώ και για περιπτώσεις σαν και τούτη που συζητάμε εδώ. Καταγγελία επώνυμη, για να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Όχι να δαγκώνω και να σκίζω την γλώσσα μου, επειδή έτσι πρέπει. Δεν σωπαίνω. Μιλάω.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Εξηγει πριν ο συγγραφεας, οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι κομματια της αιωνιοτητας και οτι ολοι μαζι φτιαχνουμε το μελλον. Με την εννοια του αν ειμαστε ολοι ιδιοι δεν θα καναμε τιποτα. Οτι δηλαδη ο καθενας εχει τον ρολο του.

Προσωπικα προσπαθω, δεν τα καταφερνω παντα, να ψαξω για θετικα σε καποιον που μου την σπαει, να εστιασω στα πραγματα που ειναι καλυτερος απο μενα.

Πχ εγω θεωρω τον εαυτο μου πολυ εξυπνο και καλλιεργημενο αλλα επισης μεγαλο τεμπελη. Ενας ουγκανος που μενει απεναντι μπορει να με χαλαει, μπορει να με προσβαλλει η ιδια η υπαρξη του, ομως δουλευει 14 ωρες το 24ωρο για να συντηρησει την οικογενεια του. Εστιαζω λοιπον στο οτι ειναι καλυτερος απο μενα σε αυτον τον τομεα, ενδεχομενως και σε αλλους, οποτε η αισθηση του οτι ειμαι καλυτερος απ αυτον και δικαιουμαι να κανω σχολια αμβλυνεται.

Και ενα αλλο που βρηκα σημαντικο. Οταν φωναζεις και βριζεις τετοιους ανθρωπους δεν αλλαζουν, γινονται χειροτεροι. :102:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μιας και μιλάτε για ανήθικες πρακτικές, δείτε το εξής:

Κάποια στιγμή τηλεφώνησε μια γυναίκα σε μία δημοσιογράφο και της μίλησε με αλλοιωμένη φωνή (έπιανε τη μύτη της). Ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι αυτός συγκατοικεί εκτός από τη γυναίκα που είναι μαζί αυτό το διάστημα και με έναν ακόμη άντρα, σε μία polyamorous σχέση (κοινώς: παρτουζώνονται). Η δημοσιογράφος ρώτησε τη γυναίκα αν είναι η μητέρα του Δασκαλάκη και εκείνη είπε ναι.

ΟΜΩΣ η δημοσιογράφος είχε καταλάβει ότι αυτή που της μίλησε, δεν ήταν άλλη, από τη Δήμητρα, την αδελφή της Πισπιρίγκου. Και μάλιστα από κάποιο σημείο της κλήσης και μετά, πήρε το τηλέφωνο και παρίστανε την άγνωστη γυναίκα, και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Τις πρόδωσε επίσης το πουλί της οικογένειας που κελαηδούσε. Δηλαδή... καταλάβατε; Οι δύο αδερφές παρέστησαν μια άγνωστη γυναίκα, προκειμένου να θάψουν στη δημοσιογράφο, τον Δασκαλάκη.

Τώρα που ήρθαν στο φως όλες οι κλήσεις που έκανε η Πισπιρίγκου από το κινητό της, αποδείχτηκε πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η άγνωστη εκείνη γυναίκα, ήταν τελικά η Πισπιρίγκου και η αδελφή της.

Γ@μώ την κουτοπονηριά των ανθρώπων!!!

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

omg kai 3 lol έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:29 δεν ειναι κυνισμος αυτο που αναφερει ο Μαρκος Αυρηλιος ειναι η παραλλαγη του "αν δεν μπορω να αλλαξω τα πραγματα τοτε προσπαθω να μη με αλλαξουν εκεινα" που αναφερεται σε ολες τις θρησκειες στα υψηλοτερα σταδια μυησης

Συμφωνώ.

Θα προσθέσω και το "Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται".

Είναι η κάθε Πισπιρίγκου δρυς; Σαφώς όχι.

Αλλά το ότι παρέχει επαρκέστατη ξυλεία σε κάθε ξυλοκόπο της συμφοράς των μμε και των σοσιαλμήντια, είναι αναμφισβήτητο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Blackdog έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:39
AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:23
Εικόνα
:lol:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Μόνο για μάρτυρες που παθαίνουν καρδιακές προσβολές και ατυχήματα δεν μαθαίνουμε τίποτα. Εδώ μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες.
Κούρασε η εκμετάλλευση, είναι άδικο για τρία μικρά παιδάκια.
Η μεγαλύτερη είχε αφήσει σημείωμα "μαμά φεύγω, μην με ψάξεις" που να ήξερε η αθώα ψυχούλα. Τα παιδιά να μιλήσουν πια. :011:
Blackdog

Antares έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:13
Η μεγαλύτερη είχε αφήσει σημείωμα "μαμά φεύγω, μην με ψάξεις"
Aπ τις χειροτερες λεπτομερειες που ηρθαν στο φως :011:
Blackdog

Μετα απ ολα αυτα που βγηκαν στη δημοσιοτητα, σκεφτομαι ποσοι ανθρωποι αραγε να εχουν δολοφονηθει και να την γλυτωσε ο ενοχος επειδη ο-η ιατροδικαστης βαριοταν να το ψαξει :102:
Άβαταρ μέλους
Antares

Blackdog έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:24
Antares έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:13
Η μεγαλύτερη είχε αφήσει σημείωμα "μαμά φεύγω, μην με ψάξεις"
Aπ τις χειροτερες λεπτομερειες που ηρθαν στο φως :011:
Πραγματικά, το παιδί ήταν εννέα ετών, καταλάβαινε.
Δεν ξέρω αν σε αυτή την ηλικία θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβη με τις αδερφούλες της, παρόλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
Antares

Blackdog έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:27 Μετα απ ολα αυτα που βγηκαν στη δημοσιοτητα, σκεφτομαι ποσοι ανθρωποι αραγε να εχουν δολοφονηθει και να την γλυτωσε ο ενοχος επειδη ο-η ιατροδικαστης βαριοταν να το ψαξει :102:
Καλά, σε πολλούς δεν γίνεται καν εξέταση. :102:
Στα εγκεφαλικά ή στην καρδιακή προσβολή πιθανόν να έχει υπάρξει συστηματική παρενόχληση επί χρόνια, κάθε μέρα. Τι να αποδειχθεί;
Blackdog

Antares έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34

Πραγματικά, το παιδί ήταν εννέα ετών, καταλάβαινε.
Δεν ξέρω αν σε αυτή την ηλικία θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβη με τις αδερφούλες της, παρόλα αυτά.
Ουτε εγω το ξερω

Ομως το να σκεφτεται ετσι ενα κοριτσακι 9 χρονων για την μανα του, για οποιο λογο, με τρελαινει. Οτι και να ειδε, οτι και να περασε, ηταν σιγουρα φοβερο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”