!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
το λεει γιατι στη αρχη σημερα ειπε οτι αν αλλαξουν οι οροι δεν θα παιξει, καλα πιο ευγενικά το ειπε, και μετα διαβασε τα πολυ διακριτικά σχολια μας και αρχισε τα δημοκρατικά, ο,τι πει ο λαος.
Τρομοκρατία.
Αλλα περασμένα ξεχασμένα, τωρα πρεπει να βρείτε τον Μενιο, καλη επιτυχία σε ολους.
[Re: Phorum Forumvision #1
Ευχαριστούμεenaon έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:02
Αλλα περασμένα ξεχασμένα, τωρα πρεπει να βρείτε τον Μενιο, καλη επιτυχία σε ολους
[
σε όλους-όλους;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ε οχι και σε ολους, αφου τον MAS τον βάλαμε τιμωρία.
- Misty_Blue
Δεν ειπα δεν θα παίξω. Είπα πως δεν θα θελα αλλαγή των κανονισμών. Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Και ναι, σε ενδεχόμενη αλλαγή θα σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου ..Είχα διαφορετική γνώμη, πειράζει; 
To scare myself with my own desert places.
Όντως έτσι είπες και το σέβομαι και το συμμερίζομαι.Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:12 Δεν ειπα δεν θα παίξω. Είπα πως δεν θα θελα αλλαγή των κανονισμών. Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Και ναι, σε ενδεχόμενη αλλαγή θα σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου ..Είχα διαφορετική γνώμη, πειράζει;![]()
Όμως στην τελική βρε, μη μας παίρνεις και τόσο στα σοβαρά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
οχι τι να πειράζει, ειναι σαν το παιχνιδι που εξηγουσες στα παιδια οτι σιγα σιγα θα το καταλαβουν. Σιγα σιγα θα μας καταλάβεις, δεν υπηρχε θεμα αλλαγη κανόνων, παιζαμε.Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:12 Δεν ειπα δεν θα παίξω. Είπα πως δεν θα θελα αλλαγή των κανονισμών. Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Και ναι, σε ενδεχόμενη αλλαγή θα σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου ..Είχα διαφορετική γνώμη, πειράζει;![]()
- Misty_Blue
Συνήθως παίρνω στα σοβαρά τους συνομιλητές μου... Αλλά χαζομάρα μου..
Κάποιους δεν θα πρεπε...(κάτι δικά μου μουρμουράω τώρα, δεν εννοώ εσάς enaon κ aliCat
)
Όχι αψήφιστα όλους, δεν είναι συνετό. Ειδικά με τους συνομιλητές του πχόρουμ εδώ.Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:19 Συνήθως παίρνω στα σοβαρά τους συνομιλητές μου... Αλλά χαζομάρα μου..Κάποιους δεν θα πρεπε...(κάτι δικά μου μουρμουράω τώρα, δεν εννοώ εσάς enaon κ aliCat
)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Έχεις δίκιο..aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:22Όχι αψήφιστα όλους, δεν είναι συνετό. Ειδικά με τους συνομιλητές του πχόρουμ εδώ.Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:19 Συνήθως παίρνω στα σοβαρά τους συνομιλητές μου... Αλλά χαζομάρα μου..Κάποιους δεν θα πρεπε...(κάτι δικά μου μουρμουράω τώρα, δεν εννοώ εσάς enaon κ aliCat
)
![]()
Πάω ν ακούσω τώρα τον γύρο που χω χρόνο
απο οτι διαβάζω τα εχει καταφερει μονος του παλι.
Λοιπόν άκουσα για πρώτη εντύπωση όλη τη λίστα.
Και η σκέψη που μου ήρθε αυτόματα είναι αυτό που λένε " Ω να σου.... γμσω!..".
Με άλλα λόγια, άλλος ένας δύσκολος γύρος.
Πιθανόν να βρήκα ήδη το 12ρι μου (σ'ένα κομμάτι-έκπληξη), αλλά πέρα από αυτό, υπάρχουν παράλληλα 8 τραγούδια που αξίζουν διψήφιο νούμερο και που εκ των πραγμάτων θα αδικήσω κατάφωρα.
Και η σκέψη που μου ήρθε αυτόματα είναι αυτό που λένε " Ω να σου.... γμσω!..".
Με άλλα λόγια, άλλος ένας δύσκολος γύρος.
Πιθανόν να βρήκα ήδη το 12ρι μου (σ'ένα κομμάτι-έκπληξη), αλλά πέρα από αυτό, υπάρχουν παράλληλα 8 τραγούδια που αξίζουν διψήφιο νούμερο και που εκ των πραγμάτων θα αδικήσω κατάφωρα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:39Οκ, κατάλαβα..enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:35λαθος, αυτο δεν λεμε απο το πρωί; Ειχατε βαλει ολοι κομάτια, αλλα η διορία δεν ειχε ληξει, επομένως δεν εμφανιζόντουσαν, μεχρι να ληξει, πριν λιγο δηλαδη. Μεχρι τοτε, οποιο ηθελε αλλαζε. Δεν μπορει ομως να εχεις δει την λιστα, δεν ηταν ορατη εως τώρα, μηπως λες τον προηγουμενο γυρο;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 23:33 Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά άπαξ και βάλουν όλοι τα τραγούδια που θέλουν και συμπληρωθεί ο αριθμός, οριστικοποιούνται και από κει κι έπειτα δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη/κομμάτι.
Σωστό ή λάθος;
Ευχαριστώ.
Θα πρέπει δηλαδή να είμαι διαρκώς και να μπαινοβγαίνω, να βλέπω τις τυχόν αλλαγές.
Και μετά επαναξιολόγηση.
Έχουμε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία, οπότε θα αλλάξω κι εγώ τακτική.![]()

- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
ΝΑΙ.Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 00:12 Δεν ειπα δεν θα παίξω. Είπα πως δεν θα θελα αλλαγή των κανονισμών. Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Και ναι, σε ενδεχόμενη αλλαγή θα σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου ..Είχα διαφορετική γνώμη, πειράζει;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση