Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάψει να απευθύνεται σε εσάς κι εσείς σε αυτόν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παπάρια. Οσο ξέρεις τι έκανα εγώ στο γραφείο μου, άλλο τόσο ξέρεις γιά τον κορωνοϊό γενικώς.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:44Δεν τα τηρούσες, καταφανώς, γιατί δεχόσουν κόσμο στο γραφείο σου, επειδή ήσουν και είσαι της ψεκασμένης νοοτροπίας ότι «αφού φοράω μάσκα, είναι οκέι να δέχομαι κόσμο, γιατί η μάσκα προστατεύει».Leporello έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:21 Αντί να αντικρούσεις αυτά που λέω, πρόσθεσες άλλη μιά παπαριά: ότι και καλά δεν τηρούσα τα μέτρα (αποστάσεις, μάσκα, απολύμανση).
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Multitasker
Δηλαδή εσύ που δέχεσαι πελάτες στο μίνι μάρκετ σου ΔΕΝ τηρείς τα μέτρα.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:44
Δεν τα τηρούσες, καταφανώς, γιατί δεχόσουν κόσμο στο γραφείο σου, επειδή ήσουν και είσαι της ψεκασμένης νοοτροπίας ότι «αφού φοράω μάσκα, είναι οκέι να δέχομαι κόσμο, γιατί η μάσκα προστατεύει».
- EKPLIKTIKOS
Αυτό το ανάρχιδο, θα απολογηθεί γι' αυτό που ξεστόμισε , ο αλήτης ,ο μπουχέσας, ο πούστερμαν;georgebi έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 20:49 https://www.enikos.gr/politics/785307/g ... kratous-na
Άδωνις Γεωργιάδης :
Το θεωρώ έως και ανήθικο για έναν καθηγητή να μπαίνει ανεμβολίαστος σε μια τάξη.![]()
Δείχνει και παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για τους μαθητές του το οποίο δεν τον τιμά.
Αλλά δεν μπορώ να σας πω, αυτά θα τα αποφασίσει η Επιτροπή Βιοηθικής. Και τις προτάσεις της Επιτροπής εμείς σίγουρα θα τις ακολουθήσουμε" .
Πράγματι τι δουλειά έχει η επιτροπή βιοηθικής;
-
Multitasker
Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και δεν μπορώ να χωνέψω το μέγεθος της απρέπειας, της κακίας της κατασυκοφάντησης και του ψέματος που εμπεριέχονται στην συγκεκριμένη ανάρτηση.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:44 Δεν τα τηρούσες, καταφανώς, γιατί δεχόσουν κόσμο στο γραφείο σου, επειδή ήσουν και είσαι της ψεκασμένης νοοτροπίας ότι «αφού φοράω μάσκα, είναι οκέι να δέχομαι κόσμο, γιατί η μάσκα προστατεύει».
Είναι από τις πιο κατάπτυστες αναρτήσεις που έχω δει ποτέ στην κατηγορία αναρτήσεων που δεν περιέχουν αισχρες βρισιές.
-
Multitasker
Προχτές γαμούσες από τον κώλο την υπουργό παιδείας.Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:00
Αυτό το ανάρχιδο, θα απολογηθεί γι' αυτό που ξεστόμισε , ο αλήτης ,ο μπουχέσας, ο πούστερμαν;
Τώρα βρίζεις αισχρά τον υπουργό ανάπτυξης.
Κυρία Μαρουπα, κύριε Αρκουδη
Κοιμάστε;
Multitasker έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:03Προχτές γαμούσες από τον κώλο την υπουργό παιδείας.Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:00
Αυτό το ανάρχιδο, θα απολογηθεί γι' αυτό που ξεστόμισε , ο αλήτης ,ο μπουχέσας, ο πούστερμαν;
Τώρα βρίζεις αισχρά τον υπουργό ανάπτυξης.
Κυρία Μαρουπα, κύριε Αρκουδη
Κοιμάστε;
ΓΓ πούλο
Φτιάξε ρε ιδρυματικέ κι άλλο λογαριασμό 
Γιά εξυπναδούλες καλός είσαι. Γιά παραπάνω έχεις αποδειχθεί λίγος.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:45Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάψει να απευθύνεται σε εσάς κι εσείς σε αυτόν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το καθεστως ειναι αδιστακτο.
Θα αποκλειστουν λεει οι ανεμβολιαστοι από κλειστους χωρους σε περιοχες με -δηθεν- πολλα κρουσματα.
Ειναι μονο η αρχη για οσα θα δουμε.
Δηλαδη τον πληρη διαχωρισμο της κοινωνιας με ορους ευγονικής με καλυψη στημενα πορισματα της επιτροπης βιοηθικης.
Ήδη λεει ζητανε επικακτικα απο τους Δημους, τις Περιφερειες και την Αγροφυλακή να στειλουν με φαξ τις λιστες με τους ανεμβολιαστους.
Δημιουργούνται ομαδες "καλοθελητών" κομισαριων του καθεστωτος που θα καταδιδουν ανεμβολιαστους στις αρχες με το αζημίωτο.
Θα τα δημοσιευσει ολα αυτα με αποδειξεις ο πατριωτικος τυπος συντομα... ποιοι κρυβονται πισω απο ολα αυτα.
Ευτυχως ο κοσμος εχει αφυπνιστει πια.
Θα νικησουμε!
Θα αποκλειστουν λεει οι ανεμβολιαστοι από κλειστους χωρους σε περιοχες με -δηθεν- πολλα κρουσματα.
Ειναι μονο η αρχη για οσα θα δουμε.
Δηλαδη τον πληρη διαχωρισμο της κοινωνιας με ορους ευγονικής με καλυψη στημενα πορισματα της επιτροπης βιοηθικης.
Ήδη λεει ζητανε επικακτικα απο τους Δημους, τις Περιφερειες και την Αγροφυλακή να στειλουν με φαξ τις λιστες με τους ανεμβολιαστους.
Δημιουργούνται ομαδες "καλοθελητών" κομισαριων του καθεστωτος που θα καταδιδουν ανεμβολιαστους στις αρχες με το αζημίωτο.
Θα τα δημοσιευσει ολα αυτα με αποδειξεις ο πατριωτικος τυπος συντομα... ποιοι κρυβονται πισω απο ολα αυτα.
Ευτυχως ο κοσμος εχει αφυπνιστει πια.
Θα νικησουμε!
- hellegennes
Ξέρω τι είπες ο ίδιος και ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν τηρούσες τα μέτρα, νόσησες, πιθανόν νόσησαν κι άλλοι εξαιτίας σου. Δεν έχεις το ηθικό δικαίωμα να μιλάς για τίποτα σχετικά με τον κορωνοϊό. Αποδέξου τις ευθύνες σου και χαμήλωσε το κεφάλι.Leporello έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:49Παπάρια. Οσο ξέρεις τι έκανα εγώ στο γραφείο μου, άλλο τόσο ξέρεις γιά τον κορωνοϊό γενικώς.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:44Δεν τα τηρούσες, καταφανώς, γιατί δεχόσουν κόσμο στο γραφείο σου, επειδή ήσουν και είσαι της ψεκασμένης νοοτροπίας ότι «αφού φοράω μάσκα, είναι οκέι να δέχομαι κόσμο, γιατί η μάσκα προστατεύει».Leporello έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:21 Αντί να αντικρούσεις αυτά που λέω, πρόσθεσες άλλη μιά παπαριά: ότι και καλά δεν τηρούσα τα μέτρα (αποστάσεις, μάσκα, απολύμανση).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αλίμονο. Πουλιά στον αέρα πιάνει.
- EKPLIKTIKOS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-