37
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Λογικό τότε το aircondition.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Καραλόλ. 36-37 είναι απόλυτα φυσιολογικό range. Ακόμη και 1-2 δέκατα πάνω ή κάτω. Εγώ έχω συχνά θερμοκρασία 37 βαθμών. Αυτό οφείλεται στην βασική μου θερμοκρασία που είναι κατά βάση υψηλότερη και έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος, κυρίως. Πολλά παίζουν ρόλο, όπως το πόσες ώρες είσαι ξύπνιος, τι δραστηριότητα κάνεις, αν μόλις έχει φάει ή αν είσαι ώρες νηστικός, κ.α.Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 13:07 36,8 προχτές με έβγαλε προχτές στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχω κορωναϊό μαρή, ιδρώνω σαν πούστης λέμε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτό ναι, θα μπορούσαν να το δεχτούν οι νέοι 
Αν θέλουν οι κυβερνώντες να είναι πειστικοί προς τους νέους θα έπρεπε να στείλουν στα κινητά τους το επόμενο sms:
«Παιδιά σώστε την χώρα. Κάναμε λάθη (και μαλακίες να πείτε δίκιο θα έχετε) , λειτουργήσαμε σαν ΚΠΕ (Κυβέρνηση Περιορισμένης Ευθύνης). Σας είπαμε ψέματα ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα ενώ έπρεπε να σας πούμε ότι αυτή είναι μια νέα κανονικότητα επικίνδυνη και θανατηφόρα. Στην ουσία με τη συμπεριφορά μας σας είπαμε να μη ψαρώνετε και εσείς τσιμπήσατε, σας δώσαμε το κακό παράδειγμα με την ανώτατη αρχόντισσα να φιλάει εικονίσματα και τον κόσμο, παρουσία του αρχηγού μας, να συνωστίζεται μπροστά στο άγιο δισκοπότηρο με τον ΓΠΕ (Γραμματέας Περιορισμένης Ευθύνης να αντικαθιστά στο Δελφινάριο την μάσκα με το εικόνισμα της Παναγίας, με τους παπάδες να ορκίζουν υπουργούς χωρίς να τηρούν τα πρωτόκολλα που σας ζητάμε να τηρήσετε , ανοίξαμε τα σύνορα χωρίς ελέγχους , κάναμε την χώρα ξέφραγο αμπέλι . Τα κάναμε σκατά για αυτό σας παρακαλούμε ξεσκατώστε μας.»
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα ποστ του μπούμπη τα μοιράζομαι στο φέησμπουκ και μαζεύω εμοτικον με γελάκια-->ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:55 Αυτό ναι, θα μπορούσαν να το δεχτούν οι νέοι
Αν θέλουν οι κυβερνώντες να είναι πειστικοί προς τους νέους θα έπρεπε να στείλουν στα κινητά τους το επόμενο sms:
«Παιδιά σώστε την χώρα. Κάναμε λάθη (και μαλακίες να πείτε δίκιο θα έχετε) , λειτουργήσαμε σαν ΚΠΕ (Κυβέρνηση Περιορισμένης Ευθύνης). Σας είπαμε ψέματα ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα ενώ έπρεπε να σας πούμε ότι αυτή είναι μια νέα κανονικότητα επικίνδυνη και θανατηφόρα. Στην ουσία με τη συμπεριφορά μας σας είπαμε να μη ψαρώνετε και εσείς τσιμπήσατε, σας δώσαμε το κακό παράδειγμα με την ανώτατη αρχόντισσα να φιλάει εικονίσματα και τον κόσμο, παρουσία του αρχηγού μας, να συνωστίζεται μπροστά στο άγιο δισκοπότηρο με τον ΓΠΕ (Γραμματέας Περιορισμένης Ευθύνης να αντικαθιστά στο Δελφινάριο την μάσκα με το εικόνισμα της Παναγίας, με τους παπάδες να ορκίζουν υπουργούς χωρίς να τηρούν τα πρωτόκολλα που σας ζητάμε να τηρήσετε , ανοίξαμε τα σύνορα χωρίς ελέγχους , κάναμε την χώρα ξέφραγο αμπέλι . Τα κάναμε σκατά για αυτό σας παρακαλούμε ξεσκατώστε μας.»
δε λέω για το χώσιμο στη νδ. λέω για τα ποστ του μπούμπη καθεαυτά. είναι μια ανεξάντλητη δεξαμενή γέλιου και χαράς στις δύσκολες ώρες που ζούμε.
- phorumitis
Επιστρέφω μετά από πολυήμερες διακοπές οι οποίες ευτυχώς κύλησαν χωρίς κορωνοαπροοπτα. Ας βάλουν όσα lockdown θέλουν τώρα οι καραγκιοζηδες του Μητσοτάκη, χαχαχα
Εχω ξαναγράψει ότι χρησιμοποιώ πολύ τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε όποιους το κάνουν θα τύχει συχνά το χειμώνα να φτερνιστεί ή να βήξει προς το μέρος του κάποιος χωρίς να βάλει το χέρι στο στόμα του. Από κάτι τέτοιο σε τόσο κλειστούς και στριμωγμένους χώρους θα προφυλαχθούν οι υγιείς (σε κάποιο βαθμό) ανεξάρτητα του αν φόρεσε ή όχι με καθαρά χέρια τη μάσκα ο άρρωστος.Planis έγραψε: 16 Αύγ 2020, 23:43Και πώς δεν θα την μεταδώσει ο ασθενής αν δεν τηρεί τα πρωτόκολλα τα οποία συνοδεύουν τη χρήση της απόλυτα;ST48410 έγραψε: 16 Αύγ 2020, 23:38Αληθές. Την φοράνε πλέον αρκετοί αλλά με τσαπατσούλικο τρόπο. Ωστόσο νομίζω πως η σύσταση πλέον δεν γίνεται να μην κολλήσει ο υγιής αλλά περισσότερο για να μην μεταδώσει ο ασθενής.Otto Weininger έγραψε: 16 Αύγ 2020, 23:31 Εξαιρουμένων των υγειονομικών, όντως παίζει να αγγίζει το 100% το ποσοστό όσων κάνουν εντελώς λάθος χρήση.
Εχθές στην εκκλησία έβηχαν δυο γερόντια και την είχαν περασμένη στο χέρι. Ούτε καν σήκωσαν τον αγκώνα να καλύψουν το στόμα. Ακόμα και λάθος να την φορούσαν κάποιο κέρδος θα υπήρχε για τους γύρω σε περίπτωση που αυτοί οι 2 είχαν κορωνοϊό.
Σου αναφέρω το παραπάνω σενάριο γιατί είναι προβληματικό και δεν εξαρτάται από τη δική σου προσοχή. Εσύ δηλαδή μπορεί να κουβαλάς αντισηπτικό και να καθαρίσεις το χέρι σου μόλις βγεις από το τρένο ή να αποφύγεις να κρατήσεις τις χειρολαβές και ενώ είσαι σχολαστικός και προσεκτικός να έρθει ο άλλος και να βήξει στα μούτρα σου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Κρίμα, τελικά οι 3 προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τυχαία κατάσταση.
269κ - 25ΜΕΘ - 2θ (232 σύνολο) - 137 εξιτήρια - 13910 έλεγχοι.
Στον ΣΚΑΙ μιλούν για αρνητικό ρεκόρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 18 Αύγ 2020, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε 1 μπάνιο σε θάλασσα φέτος.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 14:21Καραλόλ. 36-37 είναι απόλυτα φυσιολογικό range. Ακόμη και 1-2 δέκατα πάνω ή κάτω. Εγώ έχω συχνά θερμοκρασία 37 βαθμών. Αυτό οφείλεται στην βασική μου θερμοκρασία που είναι κατά βάση υψηλότερη και έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος, κυρίως. Πολλά παίζουν ρόλο, όπως το πόσες ώρες είσαι ξύπνιος, τι δραστηριότητα κάνεις, αν μόλις έχει φάει ή αν είσαι ώρες νηστικός, κ.α.Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 13:07 36,8 προχτές με έβγαλε προχτές στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχω κορωναϊό μαρή, ιδρώνω σαν πούστης λέμε![]()
Χθες είχαμε 7.222 συνολικά κρούσματα, ενώ σήμερα 7.472. Πώς γίνεται να αναφέρουν 269 νέα κρούσματα ενώ η διαφορά είναι μόνο 250; Και τις προηγούμενες ημέρες είχαμε μικροδιαφορές, αλλά ποτέ τόσο μεγάλη.jimdenin έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:03Κρίμα, τελικά οι 3 προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τυχαία κατάσταση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πολλοι οι ελεγχοι παντωςjimdenin έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:03 Κρίμα, τελικά οι 3 προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τυχαία κατάσταση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυξήθηκαν κατά δύο οι διασωληνωμένοι,πέθαναν δύο και ένας αποσωληνώθηκε,άρα μάλλον δισσωληνώθηκαν πέντε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις