Μπράβο, είναι καλό πράγμα η αυτοκριτική.foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:01υπάρχει πάντως μια ελπίδα αν το κάνουνε στα 40 να μην καταλήξουν τόσο μαλάκες.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:56 Πείτε μου ότι δεν έχουν θεσπίσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά του δημοτικού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακόμα νομίζω δεν το έχουν σκεφτεί τι να κάνυον .Κάπου είχα δει για υποχρεωτική μάσκα από τα μικρά νήπια και για όλες τις τάξεις .hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:00Στο σχολείο;hades έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:58Από τριών ετών λέει πρέπει να φοράνε.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:56 Πείτε μου ότι δεν έχουν θεσπίσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά του δημοτικού.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Υπάρχει το σενάριο του μία μέρα πάει η μισή τάξη, την επόμενη μέρα η άλλη μισή. Αυτό εφαρμόστηκε Μάιο και Ιούνιο. Πάνω σε αυτό το σενάριο απάντησα ότι θεωρώ καλύτερο το πρωί-απόγευμα με το μισό σχολείο να πηγαίνει μια εβδομάδα πρωί και την άλλη απόγευμα. Το νόημα και στις δυο περιπτώσεις είναι οι μεγαλύτερες αποστάσεις του ενός παιδιού από το άλλο. Το μειονέκτημα αυτού που εφαρμόστηκε είναι ότι τα παιδιά από τις δέκα μέρες θα πηγαίνουν τις 5 και το πλεονέκτημά του ότι δε χρειάζονται προσλήψεις. Το μειονέκτημα σε αυτό που ανέφερα εγώ είναι ότι χρειάζονται προσλήψεις και το πλεονέκτημα ότι τα παιδιά πηγαίνουν καθημερινά σχολείο. Ο καθένας μπορεί να τοποθετηθεί με βάση τις προτεραιότητες που θέτει. Αμφότερα όμως αναφέρονται επί του ανοίγματος των σχολείων. Το να μείνουν κλειστά είναι άλλη κουβέντα.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:54 Τι χρησιμότητα θα έχει αυτό; αν αντί για 22 παιδιά έχει 11;μήπως θα τηρούν τα παιδιά αποστάσεις; μάσκες; ή θα απολυμαίνεται το σχολείο στο ενδιάμεσο; δεν πρέπει να ανοιξουν τα σχολεία. Αν πριν τα παιδιά ήταν επικίνδυνοι φορείς 10 τώρα είναι 100.
Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:54Τι χρησιμότητα θα έχει αυτό; αν αντί για 22 παιδιά έχει 11;μήπως θα τηρούν τα παιδιά αποστάσεις; μάσκες; ή θα απολυμαίνεται το σχολείο στο ενδιάμεσο; δεν πρέπει να ανοιξουν τα σχολεία. Αν πριν τα παιδιά ήταν επικίνδυνοι φορείς 10 τώρα είναι 100.Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:32Θεωρώ καλύτερο να ξαναεφαρμοστεί το πρωί-απόγευμα. Μισό σχολείο, μια εβδομάδα θα πηγαίνει πρωί και την άλλη απόγευμα. Θα χρειαστεί βέβαια πρόσληψη εκπαιδευτικών.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
Τα σχολεία πρέπει ν' ανοίξουν. Δε μπορεί να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός. Ας εφαρμοστεί όμως το μοντέλο του Μαίου-Ιουνίου με 3 μέρες μάθημα τη μια βδομάδα και 2 την επόμενη για τους μαθητές . Φυσικά οι εκπαιδευτικοί τηρούν το κανονικό ωράριο τους ,αλλά θα κάνουν μάθημα με τους μισούς μαθητές π.χ φέτος στην Α' Γυμνασίου είχα 27 μαθητές σε ενιαίο τμήμα ,ε θα κάνω όπως έκανα εκ περιτροπής με τους μισούς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:06Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:54Τι χρησιμότητα θα έχει αυτό; αν αντί για 22 παιδιά έχει 11;μήπως θα τηρούν τα παιδιά αποστάσεις; μάσκες; ή θα απολυμαίνεται το σχολείο στο ενδιάμεσο; δεν πρέπει να ανοιξουν τα σχολεία. Αν πριν τα παιδιά ήταν επικίνδυνοι φορείς 10 τώρα είναι 100.Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:32
Θεωρώ καλύτερο να ξαναεφαρμοστεί το πρωί-απόγευμα. Μισό σχολείο, μια εβδομάδα θα πηγαίνει πρωί και την άλλη απόγευμα. Θα χρειαστεί βέβαια πρόσληψη εκπαιδευτικών.
Τα σχολεία πρέπει ν' ανοίξουν. Δε μπορεί να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός. Ας εφαρμοστεί όμως το μοντέλο του Μαίου-Ιουνίου με 3 μέρες μάθημα τη μια βδομάδα και 2 την επόμενη για τους μαθητές . Φυσικά οι εκπαιδευτικοί τηρούν το κανονικό ωράριο τους ,αλλά θα κάνουν μάθημα με τους μισούς μαθητές π.χ φέτος στην Α' Γυμνασίου είχα 27 μαθητές σε ενιαίο τμήμα ,ε θα κάνω όπως έκανα εκ περιτροπής με τους μισούς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ας διαλυθεί επειδή οι μανούλες που ήδη αρχίσανε τα "δε θέλω μάσκα στο παιδί μου" καταδικάστηκαν σε πενταετή υπηρεσία σε στρατόπεδα ανακούφισης.
- hellegennes
Πότε κατέρρευσε το σύστημα υγείας;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10 Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξεκίνησαν τα σχολεία;hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:12Πότε κατέρρευσε το σύστημα υγείας;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10 Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Που την είδες την κατάρρευση ρε Νάιδα;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10
Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Α... θα καταρρεύσει.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:13Ξεκίνησαν τα σχολεία;hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:12Πότε κατέρρευσε το σύστημα υγείας;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10 Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αντιλαμβάνεσαι πόσο οξύμωρο είναι αυτό; Στη θεωρία όλα καλά είναι ,εγώ όμως που είχα 62 μαθητές ταυτόχρονα στο webex , ένιωσα λάϊβ το αστείο του εγχειρήματος.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:06Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:54
Τι χρησιμότητα θα έχει αυτό; αν αντί για 22 παιδιά έχει 11;μήπως θα τηρούν τα παιδιά αποστάσεις; μάσκες; ή θα απολυμαίνεται το σχολείο στο ενδιάμεσο; δεν πρέπει να ανοιξουν τα σχολεία. Αν πριν τα παιδιά ήταν επικίνδυνοι φορείς 10 τώρα είναι 100.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν χασομεράς στο φόρουμ αντί να γλυφεις χερούλια στο μετρό δεν πρόκειται να καταρρεύσει. Οπότε, άρον την κάρτα απεριορίστων και βουρNaida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10
Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όχι, δεν ξεκίνησαν. Την κατάρρευση του συστήματος υγείας θα γράψεις που ακριβώς την είδες;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:13Ξεκίνησαν τα σχολεία;hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:12Πότε κατέρρευσε το σύστημα υγείας;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:10 Εντάξει ας μην διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός με το να κάνουν σοβαρό διαδικτυακό μάθημα τα παιδιά . Ας διαλυθεί με ένα σύστημα υγείας που κατέρρευσε και εκατοντάδες νεκρούς.
Απ' ό,τι ξέρω τουλάχιστον, ακόμη και οι θάνατοι καταγράφονται σε ΜΕΘ και όχι σε ράντσα των διαδρόμων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παιδιά χαλαρώστε, έγραψα για κατάρρευση σε σχέση με την έναρξη σχολικής χρονιάς και διάλυση κοινωνικού ιστού που έγραψε ο Στυγιος.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:16Α... θα καταρρεύσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-